назад

Ако съставя кабинет, "Има такъв народ" ще го направи с ДБ и "Изправи се! Мутри вън!"

10:57 | 19 април 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 584 27207

Коментари 584

Питам всички, които квичат напрекъснато, че Бойко се криел - а къде е Слави?

Получи КОВИД от шок. :)

Какъв кабинет? Радев и Славчо готвят капан на ГЕРБ-СДС. Ще им гласуват кабинета, а после до нова година ще го мачкат и компрометират. За да покажат на всички че министрите на ГЕРБ не ги бива у условия на "истински чалга парламент" Радев излиза чист. И ако спечели втори мандат, веднага нови избори за парламент. Вся власт советов

Тошко Африкански пак дрънка глупупости.Тъпите цигани по Европа гласуваха за Слави.Къде е той?Защо се крие?Тошко Африканскански нали знае,,че с мутрите и и Пинокио не му стигат бройките

Нещо не ги разбрах тези, 92 депутати ще правят правителство и абсолютно никаква подкрепа не искат от другите 148 в народното събрание ..... На мен ли ми куца математиката нещо ?? Тоест при всяко гласуване очакват минимум 57 човека да гласуват "въздържал се" през следващите 4 години ???? Ами да вземем тези 57 да ги шкартираме и да спестим някой лев тогава.

Ясно, пчеличката Мая не е от статуквото!

По-добре да не правят кабинет тези от ИТН. Забелязвате ли кои ще им дадат подкрепа? Старите муцуни са готови да го направят. Лошото е, че още на първия завой те ще го пратят в канавката. Ако това се проумее ще спечелят повече, в противен случай ще загубят и ще се разпаднат.Припомнете си какво стана с правителството на Филип Димитров. То имаше подкрепа от Доган и в момента, в който нещата загрубяха, правителството залезе след 9 месеца управление. и СДС започна да се отлюспва. Историята е затова да не се повтарят старите грешки. Четете и мислете, а не се правете на това, което не сте.

Хх

Нови избори!!!

Положението се изяснява = нови избори сявсем скоро, Слави засега не иска да попадне в капана на Герб, Бкп и Дпс , всичко ще завърши без да каже и една дума в медийното пространство но това няма го спаси от поражения, Бкп отново втора сила на следващите избори и официална опозиция, все пак давам оценка добър 4 на Нинова, А пропо Тошко Африкански е наистина тотален боклук.

Някой спомня ли си нещо за партията на Бареков? Същата ще е съдбата и на некадърните смешници от "Има такъв народ".

А някой спомня ли си НДСВ? Същата ще е съдбата на ГЕРБ и Банкянската мутра

Явно имаш проблем с мисленето - никак не ти с отдава.Тъй или иначе Герб, въпреки грешките направи много за България и хората го виждат и помнят, така че и на следващите избори пак Герб ще е първа.

Да прави

Боже пази България.

A не така

Aaaaa

FGHJ

G

Чалгопитекът Тошо пак се оля... Въобще, тези досадни лумпени от чалгаджийската партия ще довършат България тотално. То, комунистите дълбаха дъното, онези мушмороци на Боко удариха и те надолу, но това, което предстои, с чалга идиоти, с някакви боклуци с диригенти Мая, Христо и сие..., дъното вече се вижда!!! Боже, спаси ни от тях!!!

Тези момчета са се хванали да бутнат ГЕРБ и въпреки, че не са идеални заслужават доверието ми. Пожелавам им успех, имат моят глас.

Тук не става въпрос да се "бутне" ГЕРБ! Тук става въпрос за пари. Единствено и само за пари!

От край време си знаем , че който и да дойде на власт нищо няма да е кат хората! Затуй само ви се смея на драскането по интернета / не че съм по-умен/.

Не, благодаря

Работата е втасала!всички бъдещи министри са кандисали само Ванката Атанасов се мръщил на културното министерство но му обещали да чете прогнозата за времето с Наталито и той бил готов!!!

Новото правителство наистина ще е правителството на промяната, НО на геополитическата! С този парламент и правителство Путин победи тотално България, ЕС и САЩ 1. Путин държи президентството чрез Румен Радев (Решетников) от 2016 г. 2. В момента Путин държи парламента, скори и правителството, излъчено на болшевиките на Слаби, подкрепяни от московците от голямото БСП/БКП (Нинова, Йотова и Рублен), подкрепяно от чекистите от малкото БСП/БКП (Манолова и Дончева), от турското БСП/БКП и от "дясното" БСП/БКП Хр. Иванов-Бойкикев мореплавателя.

Трагедията разказва за битката между армията на Аргос, водена от Полиник, и армията на Тива, водена от Етеокъл и неговите поддръжници. В старогръцката митология тази битка е позната като Първата война за Тива и седемте срещу нея. Оракулът в Делфи предсказва, че Едип ще убие баща си и ще се ожени за майка си. При търсенето на убиеца на Лай, Едип разбира, че самият той е убиец и син на жертвата. Също така разбира, че неговата съпруга Йокаста е собствената му майка. Шокиран от факта, че предсказанието на Оракула става реалност, той си избожда очите и се оттегля като цар на Тива. Проклина синовете си да делят наследството с кръв. Йокаста се самоубива. От брака на Едип и неговата майка се раждат четири деца – Етеокъл, Полиник, Антигона и Исмена. Двамата синове, Етеокъл и Полиник, превземат Обединеното кралство и в опит да избегнат кръвопролития, се договарят да владеят Тива последователно. Въпреки това, те не изглеждат заинтересовани от регентството, затова Едип ги смъмря за тяхната небрежност. Пръв царувал Етеокъл, а Полиник заминал за Аргос и се оженил за дъщерята на аргоския цар Адраст. След една година обаче Етеокъл нарушил споразумението и не допуснал брат си в града, което станало причина за похода на Полиник. В него участвали седем героя. Всеки един от нападателите застанал пред една от вратите на крепостта, като срещу всеки от тях се изправил по един защитник, също общо седем. Така започва трагедията на

Етеокъл научава за това. Спомня си за проклятието на баща им Едип. Той решава да се срещне и да се сражава с брат си за бащиното наследство, затова излиза пред седмата порта. Следван от хора, влиза пратеник, който съобщава, че нападателите са разгромени, но Етеокъл и Полиник са се убили взаимно в битката. Със смъртта на двамата братя се прекъсва Едиповата кръв и се успокоява злият дух. Вината на дедите е изкупена. Тиванците побеждават. Телата им са докарани на сцената и хорът ги жали. По време на битката Капаней е убит като наказание за своето светотатство с мълния, хвърлена от Зевс. Съпругата му Еванде се хвърля в горящата клада, а Мегарей се самоубива, заради пророчеството на Тирезий, че самоубийството на тиванин (жител на Тива) ще спаси града. След едно десетилетие синовете на победените нападнали отново крепостта на Тива и този път тя била превзета и разрушена. Заради славата на трагедията на Софокъл – „Антигона“, краят на „Седемте срещу Тива“ бил пренаписан почти петдесет години след Есхиловата смърт. Есхил написал края с искрено съжаление за мъртвите братя, но днес този завършек служи за въведение в „Антигона“ – появява се пратеник, който съобщава, че има забрана Полиник да бъде погребан, сестра му Антигона обаче заявява намерението си, че ще престъпи тази заповед.

Да да

Абе пак не са им в ред коментарите на тия... Да им се не види

Тошко Африкански да си спазва обещанията.Мажоритарен вот

Герб, бсп и дпс ще оправляват фактически, Слави, Мая и онзи другия ще носят отговорност, защото са тръгнали да съставят правителство на малцинството. То, ако беше хубаво и ДПС щеше да иска мандат, но защо нали Майчето се вре, Слави ще спаси света, онези другите съда...

Хади бре праите го туй правителство, оти сада и бойчето уж болен, кой ке ни води?

как ще бъде посрещнат в Европа и Света кабинет с такива имена на "коалиционните партньори" .... и дивите кучета динго ще вият на вук

Good

Прецедентът пак е изсипал един тон нищо незначещи фрази и си мисли, че е провел консултации. Пфу!

Тези "Тримата глупаци" не могат даже да пърднат, без Славчо да им разреши. Хукнали по консултации при президента за съставяне на правителство. Двама писачи на простотии от 20 години и една женица, която, за да погледне на ляво или дясно трябва да пита Славчо, дато сам дори не може да ходи. От тия ли чакаме да дойде "Манната небесна"? Е, наистина трябва да има образователен ценз за гласуващи. С гласовете на неграмотни мангасари и селяни, мятащи гьобеци, тия "мозъци", са фаворитите да сглобят правителство?! От състава на всички влязли в Президентството днес групи, тази е най-несъстоятелната. Двама раскачи и една телефонистка?! Смяяяяяяях.......

Ти Славчо къде си го видял. Това, което четеш е аутокюто му, а #КОЙ му го пише е отделен въпрос.

ГЕРБ не е партия сатуктвото! ГЕРБ СДС ще откажат мандата защото искат нова Конституция с Мажоритарни избори и данъците да се плащат в Общините!

Не Държавния НАП а Общински НАП

Само в комунизма има толкова силна цент

ГЕРБ е партия на ДС. Като царската, от която произлизат.

Гласуване по пощата = Черепа плаща 1 глас и получава един глас, а не като сега - плаща милиони, а получава малко над 1%.

Най-интересното е че нито една от новите партийки с които иска да се съюзи Тошко Африкански НЯМА интелектуалният потенциал за да сформират някакво правителство, камо ли експертно!!!! Всички са събирани от кол и въже или от тротоарите на "протестите"!!!!

Интелектуален потенциал? На гербер ли? По-тъпи от герберите са само техните съюзници патриотите.

И кво сега. Това джудже Тошко се оказа,че за нищо не става. Държи се като циркаджия. Дългуча пък Слави се е скрил в миша дупка и не му стига родната реч да каже една дума. За какво направиха шоу на народа и сега не знаят какво да правят??? Славчо на4.04. беше с Ковид.Днес е 19.04.!?!? Нито е в болница с усложнения,карантината му е изтекла.В коекюше се е сврял? Ако имаха отговорност и сериозни намерения,вече трябваше да са ги заявили! Може би искат ново гласуване,ама няма да им се отвори парашута този път. И какво им пука,че ДПС би ги подкрепило с гласуване? Те си казаха,че не искат нищо. Кви са тия,бе?

Дори да се разберат "под масата" ИТН не е в състояние да получи мнозинство в Парламента! Простата аритметика показва че се събират 95 човека! Дори Борисов да им подхвърли 10 бройки - пак не стигат за мнозинство стават 105 !?!? Останалите от ДПС или от БСП ще ги получат??? Нали крещяха че НЯМАда се коалират с партиите от статуквото??? Чалгаджийска селска пасмина!

Коментари вътре в ОФ-коалицията: - На ти го този мандат, бе! - Не, благодаря, вземи го ти! - Не, настоявам, ти го вземи! - Моля ти се, то го заслужаваш повече! - Не, не, на теб ти гласуваха повече проценти! И.т.н.

Най смешни са ми тези привърженици на ИТН, които упорито отказват да видят очевидното - ИТН е креатура на Доган и ДПС. 1000%

Не, колега - Черепа и Василев се надяват да им спрат делата и да ни осъдят насрещно за няколко милиарда.

ТОЯ С ГОЛЕМИТЕ УШИ ЕСТОНКАТА ГО ИЗПЪДИ КАТ КРАСТАВО КУЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ !! СЕГА МАНДАТИ РАЗДАВА ??? БАСИ СТРАННАТА РЕПУБЛИКА СТАНАХМЕ ??? НЕ СА РЕДОВНИ НЕЩАТА !! АМА НИКАК НЕ СА !

Не случайно мъдреците твърдят: Големият човек ще познаеш по делата му! Искаш ли да познаеш човека -дай му власт!

Сила силовита! Ще струват правителство ама без БСП/БКП и без Д(п)С ... И искате да си признаят на кого ще легнат в поза партер (ех, Баце, да му беше дал на Сливуца онзи парцел....) И как ще си признаят То е като онази шопска мома дето се върнала в къщи, раздърпана, разчирлена, със слама в косата и кравешко турло отзад. А баща и я пита: -Пено ма, ко стана -да нъ тъ гони вук!? Пена - Ба! Шъмъ гони! -Пено ма, дъ нъ падна у реката? -Ба, шъ падна! - Пено ма, дн тъ иба Вуте! -Ба, шъ мъ глеа!

Тошко се възхити от президента ,че спазва конституцията, като ,че ли това не е задължение на президента , а голям плюс. Докъде я докарахме у нас ,ако някой си изпълнява задърлжение другите да му се възхищаваме.

Това идва от изказването на Славчо и ще се превърне в мото на партията (фирма). Славчо все повтаряше "Ние сме професионалисти". Той обича да си харесва някаква дума или изречение, която ги прави много важни и значителни.

То и Чичолина така казваше като влезе в Италианският парламент: -Аз съм специалистка! Тия хора имат нужда от мен! ...Кои бяха тези хора!? -ами онези от камората, от ндрангета, убици и крадци -за които смъртната присъда беше тера инкогнита. Мутрите!

Пепо, Славуца е запомнил само една чужда дума /но не знае значението и / ВУНДАБААХ!!!!!!

А пък той не я и спазва на това отгоре :) Утвърди се като перманентно и грубо нарушаващ Конституцията.

бит-бит биип-бибиш

разпределението в парлмента е такова, че няма да мине бе з обяснения в много любови дет се вика нещо като харем

Нито една от трите партии с които ИТН иска да се слее, няма потенциала да развие политиките нужни на днешното общество. Това което те предлагат в момента не е жизнено необходимо. Има да се мисли за Ковид - те нямат план, има соиална политика за безработните и пострадалите от пандемията - те нямат план за това, защото го отричаха постоянно. Имаме да усвояваме пари от ЕС, пак нямат план, затова толкова го искат онзи на Борисов, пълни неграмотниците, ще върнат държавата десетилетия назад. Как можахте да го причините на България? Отмъстителни, гадни, реваншисти и мазняри!

Щото пък приматите от ГЕРБ имат. Аре стига - 10 години ви търпяхме недодялоното чуства за хумор на газдата ви, унижението над хората, които МОГАТ и ЗНАЯТ. И сме наясно, че по-зле от ГЕРБ не може да има.

До щото пък! ТИ ДА НЕ ПИШЕШ ОТ ЛОНДОН,ИЛИ СИ СЛЯП ТА НЕ ВИЖДАШ ЗА 10 Г. КАК БОРОСОВ ПРОМЕНИ БЪЛГАРСКИЯ...... СТРОИ МАГИСТРАЛИ ТУНЕЛИ РЕСТАВРИРА ЦЪРКВИ ВДИГНА ДОХОДИТЕ НА ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И МН. ДРУГИ.

Успокояваш се, че Герб не ти е дал възможност да се изявиш, а истинската причина е, че си не кадърен и мързелив. И още нещо - може да бъде много по-лошо от Герб и съвсем скоро ще се убедиш.

"Ние сме изключително щастливи, че президентската институция във ваше лице спазва Конституцията и законите на страната и ....и т.н........и ви благодарим за това, че го правите", Угодник, подлизурко, ласкател, лигльо. Повдига ми се.

харесват си се хората да се вземат с любов

от ИТН, ИМВ и ДБ, подкрепен от БСП и ДПС в парламента, е гаранция за провал! Но поне ще има отрезвяване след няколко месеца! Аз съм - ЗА! Ще ги изтърпим, за да се видят какви леваци са!

Глас народен, бич божи така е решил народът, така ще е няма какво да му мислим, да се оправят политиците нови и досегашни ще се уйдурдисат някак си

Завист, отмъстителност и желание за реванш, все национални качества на народа ни. Но какво може да се иска от народ, който има мъдрости като - "Къщата че си запалим, та на Вуте плевнята да изгори"

Подкрепата на ДПС е непоклатима. Все пак да не забравяме, че това е другата част от БКП (заедно с БСП). Като добавим и ДБ, Маяма и онези излезли от Средновековието (крумово време) всичко се подрежда - комунистически фронт обединен от желанието да краде...

В началото на 80-те години, когато Ицето е ходил при баща си (в сградата на ДС) да му иска пари за захарни петлета е срещал Сокол-а (Ахмед Доган) по коридорите, който го е милвал по главата и му е викал "Ей, юнак!". Заради тези мили спомени Бойкикев греба чак до Росенец.

Към новината