Данъчни проверяват имотите на Цветан Цветанов

Данъчните ще направят проверка по сигнала на РЗС за имотното състояние на вицепремиера Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Данъчни проверяват имотите на Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя шеф на НАП е егати мазното потно лоясало нищожество! Изключително подхожда на господарите си от ГЕРБ!!!Те са същата измет!

Събрах годините, които са изработени от моите пра-прабаба и дядовци до моите и на жена ми. Това са около 240 години, но не мога да си намеря подходящо жилище като локация. Иначе пари имам много.

Не се ли сещате защо магистратите освободиха Трактора?И защо се нахвърлиха като лешояди над Цветанов?За да не им спретне нова акция"Шумоленето на парите"Ето затова се вадят компромати от компрометирани!Да сме живи и здрави,за да ни одират всяка година по една кожа от гърбовете ни!

нека красимир стефанов показе протоколите от всички безпристрастни конкурси и тестове през които е минал за да се домотне до този пост

БАЙ ГАНЬО/Ал.Константинов/ Е КАЗАЛ:ДАЙТЕ МИ ЕДИН МАНДАТ ДА СЪМ ДЕПОТАТ!/скромен бил човекът/.А И СОЛУНСКИТЕ МИТНИЦИ!!! Е те това е било ясно на нашенеца още през миналия век.А какво да говорим сега?

Да сигурно ще бъде изряден , да не е балък нали стойността на закупените имоти по нотариален акт е съобразена с доходите ме . Въпросът е че такива цени на имоти в София НЯМААА . А балъците излиза че сме ние

империята отвръща на удара - някой казал и хоп веднага при други някой доказал но хоп няма доказателства

Първо: Възмутен съм от правната неграмотност на български министър. / за справка - " плащане по кеш ", "прехвърлихме имота като запазихме пожизнено владението" / Това са само два примера от интервюто по БТВ на 18.10.2010. Второ : Много ми е интересна реакцията на г-н Красимир Стефанов, относно спестяванията ако въобще има такива на г-н Цветанов преди 05.07.1999 година / това е датата на деноминацията в Р.България /. Трето : Много ми е интересно дали НАП -"покорно" ще признае спестяванията преди 2004 на г-н министъра, макар че не признава такива при ревизии на редовните български данъкоплатци. Четвърто : Имал човека 6 - 8 имота само ! Оставете го на мира, че те всички в политиката са такива - спестовни и инициативни. Да не би да са някакви - инженери, лекари, икономисти. И какво толкова е да спестиш за 9 години и половина / от 06.07.1999 до 31.12.2008 година / 150 000 - това е сумата платена от г-н министъра на МВР " по кеш " лева, та това са само някакви 1 300 лева на месец. Тава, че ние не можем си е наш проблем. Пето : Каквато ни е държавата, такива са ни и лидерите. Жалко за хората.

Работя в НАП - Пловдив от 5 г. За нас всяка проверка е нещо субективно. В зависимост от това в коя база данни на електронната системата (СУПА-та) търсим справка. На мнозина е известно, системата може да даде несъстществуващи задължения, както и да даде липса на задължения. Всичко зависи от чиновника къде търси или къде са ми препоръчали да търси и къде не. От сега мога да ви кажа, че при министъра нещата ще са наред, иначе защо ще иска да му правят проверка. (да не забравяме и факта, кои е участвал в вземането на решение за назначаване на сегашният шеф на НАП) :-)

Проверката е само един кьорфишек, ЦЦ ще го проверят на тема ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ и ще се окаже изряден. В Закона Кушлев няма точни формулировки КАК да търси произхода и КАКВИ са критериите за произхода на средствата с които са закупени имотите. Яне знае това, но той не цели да търси виновен пред съда, а само да вдигне щум в медиите срещу своите политически противници, името му да се чуе като народен герой, който утре народа да избере отново в Парламента, за топлата заплата и сигурните доходи. А защо Яне не попита плаща ли офшорната Си Банка корпоративен данък в България и защо се закриля от властта? За това Яне дума не обелва. Той е само по малките далавери! Срам народе!

Всичко е пълна измишльотина.През 2007-2008 год.цените на имотите бяха най-високи.Старите панели бяха над 1000 евро кв.м. и то в кв.Младост и Люлин например.Кв. Изток е един от най-скъпите квартали в София,т.е. тези цифри ,които четем и слушаме не са верни.Най-вероятно това са данъчните оценки на имотите,по които са изповядвани сделките,а те са много по- малки от истинската цена.Но по този начин са платени по-малко данъци на общината.А колко е истинската цена никой не може да каже и да докаже..........

Свобода за Цецко! Той е нвинен! Подвели са го!

"След направената проверка не бяха установени нарушения" ...

Цецко е невинен! Да, изплаща сумай ти апартаменти, ходи по курорти, поддържа любовница, ама не само с мижавата си министерска заплата! Че той се появява по-често по телевизията и от "Комиците", и от чалга звездите. Дори да се отчислява на Бойко (ако има подписан агентски договор), пак ще му остават 100-150 000/месец. А и Холивуд ще му плати за правата за филм за славната му кариера. Работното заглавие на блогбастъра е "Физкултурникът-Милионер". А саундтрака ще е на Веско Маринов

Много шум за нищо.

Това е активно мероприятие на ДС и техните подлоги от РЗС и БКП (БСП/ДПС). Бойко сега всичките ще ги оправи, лично Цецо ще ги арестува! Да живей ГЕРБ, Бойко, Симо, Цецо и леля Цецка! Цецо президент!!! И да не забравяме, че Станишев е виновен!

Сутринта го гледах този и какво да разбера.Има нашия 4 апартамента през 2008 , когато е зам кмет в общината, в този момент решава да си купи още 2 апартамента , в които няма намерение да живее, защото нали има вече 4 и логично взима и два гаража. Според него ги изплаща с по 900 лв на месец 30 год. ( тоест това е около половината му заплата към този момент) и аз почвам да се чудя дали ако имах 4 апартамента щях да се заробя да купя още 2 с 2 гаража? А и 900 лв на месец за 30 години е около 70000 евро а това дали е = 2 апартамента с 2 гаража в Изток??????? И ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ ПОЧВАТ ДА ПРЕКАЛЯВАТ И ТОЯ И ББ С МИЛИАРДЕРКАТА СИ ЛЮБОВНИЦА

Трябва да се учреди даже фонд на името на Цветанов,след като от него искате да се бори с мафията успешно.Я си вижте имотите всички-при това строителство няма начин парите да са напълно чисти.

Преди близо година в интервю за канал-3 взето от Петя Цветан Цветанов заяви следното:двата апартамента изплащам със 30 годишен заем от 250000 лева като плащам месечно по 900 лева което е напълно поносимо за министерската ми заплата.С тази вноска този заем е пълен абсурд да се погасява.Днес сутринта пред бтв заяви,че заема му е от 59000 евро и плаща по 900 лева на месец.С този заем от 59000 евро може да се купи подобен по квадратура апартамент в Бяла слатина но не ив София.От къде са парите за двата апартамента?Ето този въпрос нито един журналист не се осмели да му зададе.

Как стана така, че хем си зам.кмет, хем получаваш 6-7 апартамента??? Цецо, как става това с чиновническа заплата??? Имаш и две деца да храниш. 900 лв вноска по кредит покриваш. Е откъде пари бе джанъм??? Що и аз не мога така???

Какво се правите сега всички? В италия дядо ви Берлускончо всички го знаят, че е човек на Маф ... ъъъ на частния бизнес, но все пак всички са доволни от работата му. Какво повече му трябва на един човек?

Абе, намирисва нещо сякаш! А и Бойко се скатава и не смее да се оабди - нито в зашита, нито проверка... А би могъл да го използва и да разчисти и другите съмнителни типове около него...

900 лв. е вноска по кредит с разрешена сума около 100000-120000 лв. Не съм убедена, че 6 имота (някои от които в кв. Изток) струват толкова:))

Ако все още има млади учени (в БАН и университетите) в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо копеле е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

Дано проверяващите да са безпристрастни, иначе всичко ще е само ,хората да забравят истинските проблеми

Абе повече от ясно е, че Физкултурника се е облажил от властта. Лошото са две неща: първото, че сигналът иде от оня македонски Мунчо Яне, второ, че вече ЦЦ създаде вече с авера си Бойко Борисов полицейска държава и никой не смее да ги пипне, за да не му спретнат я някое октоподче, я калмарче, я подкупно ревизорче и т.н. акции кьорфичеци с подобни тъпи имена, за които гордо претендират и полицаят и пожарникарят, че ги измислили. Иначе - за нас обикновените българи пак същото: прах в очите и жална ни майка.

Периода, в който е закупил апартаментите,цецо беше неформален лидер на партия,т.е. без заплата!Браво цецо!

ЦЕЦКО РАБОТИ ЛИ, ИЛИ ПО ЦЯЛ ДЕН ВИСИ ПО ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАНАЛИ И СЕ ОПРАВДАВА ГЛУПАВО?

Не вярвам в обективността на проверката. Аз съм научен работник-бивш, който беше достигнал до върха в специалността си. Сега робувам на простаци. Заплатата ми е по-висока от средната, но много неща не мога да си позволя. Опитахме се моето семейство да се сдобием с жилище в един от по-тихите квартали на столицата. Една трета от кредита дадохме за рушвети, а чакаме общината да ни обезщети с по осем!! стотинки на лихвоточка. Управляващите, независимо кои са, винаги са се подигравали с нас обикновените хора. Така ще е и с тази проверка.

Херкулес измил Авгиевите обори, като прекарал две реки през тях. За да бъдат измити "авгиевите" обори на България, Дунав и Марица няма да стигнат!

' Филчев лично пазел Трактора Лично бившият главен прокурор Никола Филчев се е обаждал, за да помага на Алексей Петров и това го знаят абсолютно всички в системата. Това разкри вчера в интервю за Нова TV вътрешният министър Цветан Цветанов. Той подчерта, че Трактора е трябвало да бъде неутрализиран много по-рано - още в годините на преход и допълни: Когато делото тръгне по същество, ще се наложи и бившият МВР шеф Румен Петков да обясни какво е правил на лична среща с него". Според Цветанов както Румен Петков, така и президентът Георги Първанов са част от тази система" и въобще не трябва да коментират делото срещу Октопода. ' Едни 700 млн лв влезнаха от едната страна на КРЕМИКОВЦИ и излезнаха от другата страна чисти и изпрани, докато Сергей беше премиер, а Дамбовците командореха там ... Гоце мълчи, запалката мълчи, трактора мълчи ... Странни мълчания за тези 700 млн лв, които изчезнаха ' законно ' от джоба на българския данъкоплатец !?

Много странно.ЦЦ е има повече от 100 000 спестени в банка,а тегли кредит.Вторият апартамент е платен кеш а е имал пари да плати и първия.Явно му е трябвало алиби.Сигурен съм,че е платил и втория апартамент със заем от приятели.Не бива да усложняваме нещата.

Няма никакво страшно "Аз падам друг ще ме смени" резервната скамейка на Греб е дълга....

Българинът е един голям лапнимуховец. Затова свякакви компромати хващат дикиш сред пенливите маси... Нека първо да се провери човекът има ли сестра или няма.

С неговите камъни по неговата глава. Нали той така прави - първо приказва после затваря и накрая търси нещо за да оправдае приказките и затварянето

отворете гоогле мапс сателлите може и тцяла бг.село равадиново до созопол Частен замък .защо трябват тези полетитен

Аман! Избираме ви да управлявате държавата, а не да се замеряте с доноси!

Как го не досрамя? Постоянно му гледаме суратя по разни телевизионни предавания и го слушаме как се възмущава от корупцията и я бори, а то... ... гьонсуратлък!!! ОСТАВКА !!!

А на мен защо ми се струва, че поговорките:"Бий самара, за да се сеща магарето" или "Думам ти дъще, сещай се снахо" са много мъдри и че всичко това е насочено към ББ, а ЦЦ е само подгряващ!

целта е компрометиране и тя е постигната :Семейството на вътрешния министър Цветан Цветанов е придобило неясно как 6 недвижими имота в София през 2007 и 2008 година с обща площ 358 квадратни метра и на обща стойност над 462 хиляди лева.Край на цитата.Върви че обяснявай че става дума за семейство а не един човек,изобщо за един политик това е доста сериозен удар.Ръката на мафията е дълга.Разбира се е редно да се проверява абсолютно всеки.Но че става дума за отмъщение на алексей петров пуснат от ареста това е ясно нали?а в ареста си натискаше парцалите.А сега върви обяснявай че пускането от ареста не променяло нещата и т.н.Дръжки.Кой знае какво още ще се случи докато е извън ареста.А едвам излезе и се почна с компроматите.Явно алексей петров е използвал класифицирана информация за лични цели и продължава да го прави.Много долно все пак.А и яне янев почна да става досаден-що не вземат него да го проверят да видим що за птица е.

Как си представяте,екс кмета, на София ,да освободи заместника си на когото е делегирал определени правощия и може би не само това,двамата са били ортаци,както е бил ортак и със Трактора,по бизнес линия.Заместник-екс кмета знае също доста неща за шефа си и това налага назначаване на проверка.Резултата най-вероятно ще стане известен на избори.

Жал ми е за тези, които очакват, че някой ще влезе в политиката и ще си спокойствието и живота за по-малко пари от колкото един средно добър бизнесмен. Да не би да искате да ни управляват хора, които нямат пари за една сносна къща и кола? Ако е така, чекайте да дойде развития комунизъм;)

Нещо не си наясно. Аз лично не искам хората да влизат в политика и СЛЕД ТОВА да трупат пачки на наш гръб и най-гнусното през цялото време да ни учат на морал! Не искам и хора с криминално минало (мръсни пари)да управляват България.

така е,но и не искм да ме управляват новозабогатели селяни

choko73

Не, просто трябва да има преди да влезе в политиката, а не чрез нея!!! 2007 и 2008 къде беше Цветанов? С какъв бизнес изкара тези пари? А на мен с по-голям доход от неговия, пи това официален, защо не ми дават банките 462 хиляди лева кредит? Не забравяйте от къде идват и с какво са се занимавали!!!

Росене,тези ,които са си оставили спокойствието за да влизат в политиката,никой не ги е молил за това.Те се натискат и носят вода от 100 реки ,само да се набутат там.Защото политиката е бизнес и то мръсен и много доходен.Още по-жалки са такива като теб,които искат да ги управляват крадци и мафиоти.

Не, искаме да ни управляват хора, които освен за собствения си джоб, мислят и за нашия. То кради, ама не се уливай - гледай и за другите да има сносно.

2007-2010.3 години са минали но не е закачал алексей петров.Щом го закачи и хоп компромат.Ако някой го е грижа за реда в България трябва да е подал сигнала веднага след като го е установил?значи има користни подбуди.Мафията така действа-компрометира за да го свали от власт и после му вижда сметката с някое поръчково неразкрито убийство.Ама сега още не може че е министър.ще му е малко трудно.Мястото на алексей петров е в затвора-такива хора цял живот от компромати живеят.

Най удобното е да се крием зад друг. АП бил обвиняем и затова говорел така за ЦЦ за да се защити, а това неможели да се приложи и към ЦЦ - понеже е гузен държа 8 месеца АП без обвинение в следствието???

Цецо непрекъснато се ослушва и не казва как са купени апартаментите, като единия според нотариалния му акт е платен в брой, а за другия е теглил кредит 59 000 евро. За да има и сега над 100 000 лева в банка, както е по декларацията му, излиза, че по време на сделките е имал над 300 000 лева. За доход над 50 000 лева годишно обаче следва да се регистрира по ДДС и подаде данъчна декларация, за да плати ДДС. Дали е подал такава, а не мижавата декларация пред Сметната палата, която не обяснява произхода на парите?Пък и откъде толкова доходи, при заплата на полицай на ниско ниво, или дори на зам.кмет?

Определено неточна и грешна информация - на регистрация по ДДС НЕ подлежи, ако доходът е от трудови правоотношения. Самият Цветанов обясни как е придобил имотите по НОВА ТВ при Цветанка Ризова - захапал е дебели престъпни вратове и дано има сила да се бори докрай.

Него го крепи това че все още има наивници...

Толкова е смешна тази наша държава, че ти иде да паднеш от където и да си!!! Тази проверка е: Най-големия мошеник и рекетьор да проверява престъпник, който е ясно , че няма реално как без някаква злоупотреба да придобие толкова имоти. Как един данъчен. напълно зависим от сегашното управление/ ще ги провери "безприсрастно"- ами то от сега е ясно какво ще "констатира" проверката. Ами главния данъчен колко ли имота има???? нали, ако нещо констатира веднага ще излети- това не е държава, това е Абсордистан и то ориентиран на изток, а не на запад!!!!

а се чудиме за какво алексей петров беше в ареста:излезе и се разхвърчаха компромати като по времето на станишев.Като го нямаше алексей яне мълчеше като насран.Той яне янев от това живее.Ами като толкова го е грижа за реда да става полицай а не депутат.Май е време алексей да се връща обратно в ареста!