назад

Интерпол публикува червената бюлетина за Иво Масларов

21:25 | 24 май 2020 128 29731

Коментари 128

още един другар хвана шумата

шокирани сме

Тоя е комуняга от старата школа

0

Школата е една и не се е променяла. В българия има много по-опасни комунисти от него - в енергийната промишленост, например.

Големия позор на БСП

Масларови са изроди

Майка му продаде на Москва 300 дк българска земя

Поръчкови убийци

Този работи при Радев

Сина на Масларова

..добър ден...

БСП убийци

Позор

Майната им И НА ДВАМАТА!

Гонете и бийте комунистическите разбойници от всякъде, да запари под краката им земята, те са тинята на нашия народ.

Не свършиха ли тези комунистически разбойници, защо не ги изтрепахме през 89та

Кога ще побликуват бюлетината с Черепа интерпол.

0

Когато започнеш да пишеш "пУбликуват"

Аз обичам България

Тая къща привлича крадци и измамници! Всичко което открадна мама го взеха други "бизнесмени". Но няма страшно, ще се стегне мама и пак ще има!

За 5 години са врътнали 300 милиона. Тия дето надзирават, контролират, наблюдават и разузнават сметките дали са го правили или са си чесали мъдете?

0

Е, тя си е била "легална" предприемачка, нормално да вървят пари по сметките. А и партията с голямо "П" вече 75 години има пипала навсякъде и пази наще хора

Под лепите круши не падат.

Който сее ветрове (кражби) жъне бури (убийства)

300 милиона вече са нищо :)

0

Че кога 300 милиона са били нещо за червените кхмери?

Типичното социалистическо семейство - здраво и силно. Браво, Нинова, браво, Радев!

Сине сине.. ти си ангел мой...

Убуу чи ни припомнейти, чи Черепа няма бюлетина. Кует значи , чи Смешев и Боби Боклука Суджука ни ги търси.

Старата песен на нов глас, големите престъпници винаги се укриват малко преди да бъдат арестувани. Дълги години след това са медиини звезди. Свидетиле сме на липса на правосъдие и справедливост.

За мен Масларов е Рицар без Броня ! ББ иска да го хване ,но той като братя Галеви ще изчезне , Божков ще счупи Тиквата на Борисов , помнете ми думата ! София не е България , а село с Менте Кметица ! Плевен е България с най-бедния Народ в тази скапана корумпирана Империя на Шайката ! Бягай момче !

0

Всичките престъпни елементи - рицари! Ашколсун, бе другари, достигнахте нови низини.

ТИ ДА НЕ СИ ПИЯРКАТА НА ББ С ГОЛЕМОТО Д : ! ВСЕКИ КОЙТО Е ГОНЕН ОТ ВЛАСТТА Е МОЙ ПРИЯТЕЛ !

0

Хайде да не се разкриваме публично, другарю Джуров! Не ми е чак толкова голямо д-то - мерих си го с главната приватизаторка на републиката г-жа Нинова и нейното ме бие по всички параграфи

точно така, божков трябва да докаже, че е по-силен от държавата.. бг не трябва да е пречка за него..

0

Хората не разбраха иронията май

По повод признанието на Румен Ралчев в "НСО, масони и мокри поръчки: Има ли паралелна власт в България?" по БТВ един спомен за същата ложа от разследване на "Преса" и "Тема", вече изчезнало от нета... "Интригата, че Петко Сертов е масон, тръгна от форума на столичен вестник още когато бившият експерт по сигурността към президентството, а после и секретар на Съвета по сигурността към премиера стана шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Анонимният автор споменаваше един интересен факт от биографията на Сертов - участието му в управителния съвет на сдружение ложа "Братство и чест". ... Този съвсем кратък преглед на обществените и бизнес ангажиментите на хората в "Братство и чест", "Заря" и Великата ложа на старите свободни признати зидари на България показва, че подборът им едва ли е случаен. Всеки от тях държи различни лостове за властово и икономическо влияние, а цялата структура прилича на добре организирана и стегната машина. Въпросът е какви ангажименти се поемат с клетва към ложата и към останалите в братството и дали понякога те не доминират."

Само като си отвори устата Ралчев вече лъже. '99% от масоните се оттеглили след като трябвало да известят за тяхната принадлежност.';'Не съм правил статистика'....Смях в залата! Ако беше лесно да си масон само когато ти отърва - нямаше да я има организацията. Напомня ми за милионите социално слаби когато въвели първият данък общ доход. Колко добро са направили масоните също е безмислено да се говори. По подобие на организацията си майка - те са нямали много страни от които не са били изгонени. Събирането скрити в мазета е защото преди да бъдат велики филантропи, те са скрмони и много чувствителни към прожекторите. Ето ти идиота Ралчев за доказателство, със Фейсбук страничка - масон/милион и със самочувствието на дядо Господ. Основно занимание на неговата ложа е внос и разпространение на способи за борба с наркозависимостта и липсата на такава.

Разчитам на Кьовеши за червени бюлетини на Тиквун, ДП10, Владко, Амет Демир, Свинаря Герго, Цацаров, Каскет Гешефт и всички останали другари и другарки от мутро-ченгесаро октопода.

Интерпол публикува червената бюлетина на модератора на DIR успал се или изчезнал и забравил за новините.До сега трябваше да е написал 10 статии за станалото през нощта!!!!!!!!!!!!

здрасти ба консомолец како праиш

Поантата на ДС е признанието на Румен Ралчев от УБО, че поръчителят на убийството е техен човек. Да, рицарката Маргарита Попова също е тяхна. А тя сега е при Сашо Дончев... Една чудесна илюстрация, че именно ДС се стреми винаги да управлява, независимо през кои партии. Още една причина да си припомним задругата на перестройчиците у нас. "Пропуснатите исторически моменти за лустрация в България" - https://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79:2011-02-01-00-13-56&catid=37&Itemid=49

Преди време имаше нвоини как една баба я съдиха защото някакъв непознат й предложил по интернет да й преведе паро, пък тя да ги преведе на друга сметка, като си запази там част от парите. Като не ставаше дума за нещо под 10 000 долара, а печалбата й беше сигурно 200лв. Тъкмо бабката казваше как не знаела че има престъпление и тъкмо се радвала как ще си плати сметките. Тези тук 300млн прелели. Да питам тези декларации за 30 000лв за чий са?

Една крадла я направихте жертва? Всеки получава това, за което се е борил. Минали 300 000 000 лева през сметката й и никой, ни вопъл, ни стон Бог забавя, но не забравя!

0

Тук Бог няма нищо общо, това са игрите на червените перачи.

Всеки има право на правосъдие а НЕ на саморазправа!?Всеки е НЕВИНЕН до доказване на противното.

По твоята логика да не съдят убийците? Линчът/саморазправата е престъпление също като кражбата. От има-няма 2000 години и нагоре светът масово ползва римското право и идеята, че за престъпленията има съд и присъда, при които всеки е равен пред закона. Убийците са виновни, колкото и жертвата. Трябва да бъдат осъдени, както е трябвало да бъде осъдена и тя. Иначе всеки ще гърми останалите по улиците, защото някой го погледнал накриво или се ядосал на жената и те му се мярнали пред очите. Не защитавайте престъпниците заради уж добри подбуди. Борба за спазване на законите и присъди на виновните е съвсем различно нещо.

В нашата държава,нито да си бизнесмен нито пари да имаш-все ще те похарчат точно когато не очакваш,и гусин Борисов даже няма да ти помогне,щото ще е на оглед я на тръби ,я на асфалт някъде:((((

0

В България и масоните ни са като социалистите - фалшиви. Само тук такива мижитурки като тоя, които изглеждат все едно имат Даун синдром, могат да членуват в масонски ложи, а обикновени мистреси да въртят стотици милиони през сметките си.

Че то има ли разлика между масони, илюминати и всякаква друга измет и комунягите, та те са едно и също, нали тези сатанински чеда платиха на изродите Маркс и педеругата Енгелс да напишат най- ЧОВЕКОНЕНАВИСТНАТА ИДЕОЛОГИЯ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!.

:(((Дано г-н Борисов,този го намери по-бързо а не като братя Галеви.Те въсщност ,някои издирва ли ги още???

Комунистите само с бандитизъм се занимават.

това е извратената им природа, лошото е,че са мимикрирали във всички партии.

Знае ли някой къде е Цветелина Бориславова?

За Масларовския син е ясно ! Но кога ще има червена бюлетина за Бойко Методиев Борисов -Тулупа ??? Ще избяга с парите на Българските граждани и няма да го хванем !

Него няма как да го хванат,той все се движи по обекти,на които е забранено вход на лица несвързани с парите на обекта.

Децата на старата комунистическа номенклатура са самоизтрабват...като боклук!

Комунистите крадат, убиват, търгуват с дрога, вършат далавери. Това са комунистите. Шайка бандити.

Поели рисковете да ближат господарски задници и сега имат херпеси по устите. Събрал 300 млн...Откъде, бе бизнесмен? Бегъл поглед показва защо не могат да съберат други 300 млн. Всичко е разграбено, шефовете са тук на всяка бензиностанция или кауфланд. Мут... Бизнесмените вече не ни трябват! Само тъпи, но ЕВТИНИ работари с максимално завишена цена на консумацията. Накратко месец, почивай ден ... заради китайците! Няма лошо - да отива зад граница и да печели там. Колкото до починалата управителка - по-добре нищо.

Говориш без да си прочел. 300 милиона са превъртяни през сметките на Марангьозова. За измамите си тя е била подсъдима. Ти как реши, че говорят за пари на Масларов? Той е споменат като попъчител, защото е бил сред измамените. Вече доколко е трябвало да са в затвора, прокуратурата да работи повече и т.н. не говоря. Просто коментирате ей така да се каже нещо и не четете с разбиране.

мниго е странно, даже и тук червените идиоти намират повод да се изтъкват и да хвалят гнусната си фашистка идеология. комунизъм=фашизъм.

Един боклук поръчал друг боклук и трети боклук го очистил.

.

0

Засегна се, че човекът нарече съпартийците ти боклуци ли?

Тури му пепел на тази фържава, щом и тоя се е барал за мафиот...

*държава

адмирации,че триете русофобските коментари на продажната шлюха Павел

Егати килърите, за 5 месеца ги разкриха всички... То тая работа за всеки не става.. Аматьори

Помните ли като казаха по медиите че Васил Божков го издирват с червена бюлетина. Къде беше тази червена бюлетина, защо я нямаше в сайта на Интерпол?

колко пари дават за кратуната му ?

С нетърпение чакам диня, в който ще публикуват червена бюлетина за лицето Бойко Борисов, известен и като Боко Тиквата, Шибаняка, Бай Буй, Рапоня, Тулупа, Бай Мисир и др.

Браво на БСП и Радев - мислят за народа!

Крушата не пада по далеч от дървото си.

Некви 300 милиона минали през сметките й.

Към новината