Ахмадинеджад обяви САЩ за диктатор на планетата

Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад критикува остро САЩ като ги нарече диктаторът на планетата, а после нападна и Израел.

Обратно в новината

Коментари - Ахмадинеджад обяви САЩ за диктатор на планетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д-8 е създадена по инициатива на Турция, която има амбицията да бъде регионална сила и участва в различни регионални обединения. Бих казал това е една малко неясна организация. Преди време четохме за етнически сблъсъци е Нигерия, помните ли? Това има общо с желанието на някои нигерийски политически фигури за исламизация на Нигерия. Затова е интересно как Нигерия стана член на Д-8. В случай че някой се интересува от тази част на света разбира се.

Революционните призиви са едно,а реалните деиствия са друго.В началото на миналия месец централната банка на Иран реши да продаде 45 млрд.евро от своите резерви и да ги замести с долари.Това превалутиране трябва да продължи до края на септември т.г.Освен това допълнително се ограничава продажбата на петрол в евро,като се премине в долари заради спада на еврото спрямо зелените пари.

Ами много си е прав човека. Което си е истина не е лъжа. Ако политиците по света бяха нормални хора трябваше да изгонят всички дипломатически представители на САЩ, докато народа им не си избере нормални водачи. Което ни води до другата истина, че народа на САЩ всъщност не е чак толкова виновен. Колкото ние можем да избираме кой да ни води, толкова и те. Причината е че ценностите на "западния свят" са много сбъркани и извратени в днешно време. Преди 100 години не е било така, но така е като се дава много свобода на банките - почват да си развяват коня. Според Пентагона САЩ имат 865 военни бази в цял свят - над 1000 според други източници. Хиляда. Коя друга държава има толкова - никоя. Това е колониализъм от нов тип. И държавите в които са базите си плащат данъците на империята най-редовно - под формата на вноски за МВФ, или като си държат валутния резерв в долари. САЩ са един паразит за световната общност, който изсмуква жизнените и сили. Всички умни хора в света го знаят, но малко са тези които биха го казали гласно още по-малко пък да вземат действия съгласно мнението си. Хубавото е че рано или късно на всички империи им идва края.

и затова потокът преселници е за там, а не от там !? Иначе, явно няма трудности да се управлява в режим на свирепа диктатура и с невероятен военно-промишлен бюджет при надеждни количества нефт и макови култури .

Хахаха това ми хареса,Браво.

...САЩ - те са доказан световен бандит 1 и всички действия против тях са оправдани. Персииците са абсолютно прави и трябва да им пожелаем победа, защото ако никой не контрира реднеците, обикновено почват да падат от небето едни атлантически "ценности" от 500 кг. нагоре, произведени в USA. Стара София много добре помни тези американски "грижи" за България!!!!!

братчеда е прав,разбирасе.на снимката е брадясал,но ако се обръсне може и да си приличаме малко

А вождът Огу Боху от племето Бонго Бонго, обяви Русия за враг номер едно на целия остров. Защото руснаците се обявили против това пленниците да бъдат сготвени и изядени. Не могло било така. Трябвало първо в ГУЛАГ, после куршум в главата и в масов гроб. Какво разхищение на материал - възмущаваше се Оху Боху.

Ох, на кака братчеда. Как може да има съмнение, че сме рода - досущ е като Онуфри от наше село.

Тоя като го видя и все се сещам за шан Ого. С тоя особен блясък в очите...

АБСОЛЮТНО ПРАВ Е ЧОВЕКА! ДАЖЕ МАЛОУМНИЯ ИМ ПОСЛАННИК СЕ НАМЕСИ В ДЪРЖАНИТЕ НИ ДЕЛА! И СТРАННОТО Е ЧЕ НИКОЙ НЕ ВЪЗРОПТА! И НЕ ПОИСКАХА ОТЗОВАВАНЕТО МУ!? ЕГАТИ И ПОЛИТИЦИТЕ, ЕГАТИ И МИЖИТУРКИТЕ!

На религиозния фанатик все Америка му пречи...

Омразата на хората тежи. Усойница в сърцата им лежи. Отровени са чувства и съзнание. А любовта е тяхното страдание.

Браво много добре казано

Антиподът на омразата е Божествената Любов. За някого нейното качество справедливост - законът Карма, може да изглежда като жестокост, но страданието е това средство което ни показва най-краткият път към самоусъвършенстване. Няма нищо излишно в битието ни сега, в днешния противоречив, дуалистичен свят.

ДАЙ БОЖЕ И БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ДЪРЖАВНИЦИ КАТО АХМАДИНЕДЖАТ !!!

Винаги е имало господар, световен, по добре това да е САЩ, отколкото Русия, Китай иля ислямистката чалма

Поткреням напълно мнението ти, по добре САЩ отколкото Русия или някои азиатски комуноидни фанатици

първо се научете да пишете грамотно и тогава се плюнчете по форумите, защото се излагате с този правопис!!!!

А също така обяви и Б.Борисов за СУПЕРМЕН на планетата...

Прав е човекът.

Хаха, какво малоумие

Нищо ново не казва иранският президент Махмуд Ахмадинеджад, но е и единствен който има смелост да посочи факта:"Царят е гол.". Логичният въпрос към властелина на света е "До кога ще е така Господи?" Маите, господарите на времето, ни уверяват с предсказанията си от преди 800 години, че вече живеем във време наречено от тях "безвремие", време в което може на всеки да се помогне от Духовният Свят да извърши "Многоизмерен скок в края на времената", ако силно се стреми и горещо желае да постигне една такава духовна цел. Останалите, "маргиналите" ще бъдат подложени на въздействие, подобно на процес за производство на синтетични диаманти-огромен многопосочен натиск от предизвикани трудностти и интелектуално свъхнатоварване. Това което става с малките птичета, когато пораснат и бъдат избутани от родителите си от родното гнездо, ИЛИ ПОЛИТАТ или стават храна за хищниците очакващи ги долу. А иранците са "южния" клон от прабългарската орда, преселваща се на запад преди от около 2000 години, истината която изплува от мъглата на вековните манипулации и цензура.

Тия фанатици трябва да бъдат наврени в миша дупка.Под разни демагогски идеи закърнелите глави на "демократите" от развитите страни стават лесни глашатаи на лакардиите на всякаква измет и не усещат, как сами си затягат примката около врата. Примепи бол, в Холандия ислямисти убиха режисьр, позволил си да критикува тиранията срещу жените в ислямския свят, да не говорим за протестите им срешщу безобидни каритатури. САЩ действа много правилно срещу тая напаст и така трябва да бъде.

Поредната глупост на най новите ни историци.Доскоро бяхме в Туран сега сме в Иран....Търсим под вола теле....

Само малка забележка, че Нигерия не е изцяло мюсюлманска държава: предната столица Лагос беше в християнската част, но я преместиха!

прав!!!

Напълно прав

За кое? Нито САЩ са се самопровъзгласили за господар на света, нито ще празнува някаква победа. Ако беше казал, че САЩ са жандарм на света можеше да каже нещо вярно. Обаче да допълня - "жандарма" е необходим на света, а този който се занимава с тази неблагодарна задача бере основно негативи, заради популизма на всякакви идиоти.