Медведев забрани ракетните доставки за Иран

Русия реши да не доставя на Иран ракети С-300, които попадат под санкциите на ООН срещу Ислямската република. Президентът Дмитрий Медведев подписа указ за забраната за доставка.

Обратно в новината

Коментари - Медведев забрани ракетните доставки за Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си. Така е! Просто някои не увират и живеят още в соца.

напиши твоята истина или се срамуваш от миналото си?напиши по-подробно ако може да се посмея . аз сам написал фактите каквито са и много хора ги знаят .ти няма какво да кажеш и е по-лесно да кажеш че всичко е лажа.аз мога да ти напиша оше една истина штм искаш.имотите които бяха отраднати от вашкарите и сомунистите ги купих отново и нека пробват сега да ги вземат шумкарите или русите ако могат.

Да, приятелю, Иранофил съм. Изкуствено ни разделят на русофили и русофоби - всяка империя е зло. Нито от американците сме видели добро, нито от руснаците. И Иран си има кусури, но не може свободомислещ човек да одобри империализма и вмешателството в личните работи. А Иран също е древна и красива култура. Срам ме е, че наскоро чествахме независимост, а изпращаме войници да изграждат зависимост и колониализъм в Афганистан. И не, не мразя евреите - те са толкова виновни, колкото ти за присъствието на български окупатори в Афганистан и Ирак.

Нали не твърдиш, че в Иран имаш пълна свобода на мисленето, изказването и духа?

Кухата кратуна се е появила. Къде са ти останалите две дружки, където си се хвалехте сами че сте били 'ентелегентни'?:))))) Смешник.

Те биха станали всякакви -фили, само и само да си проявят американофобията;)

Грешка!Персите са древни и горди,не бива да се отнасят по този начин с тях!Още повече съседска държава като Русия!

Какво друго очаквате да направи Давид Ааронович Мендель (Медведев). Он настоящий жид.

Гледайте сега, рашъните винаги са си мерили пи...те с американците. Израел са дразни с Иран, САЩ се дразни с Иран, Русия дава рамо на Иран...Това за ракетите е от ден до пладне, по - важно е, че рашъните помагат на Иран да построи какво? - АЕЦ!!! Този филм за атома и мирните цели сме го гледали на Долби - съраунд! Жалко е, че след тези игрички, аятоласите ще си имат и А бомба и ракета...

Как СДАЩ могата да продават каквото си искат оръжие и на когото си искат (справка Тайван, Израел и пр.), а вие трябва да се съобразявате с рез. на ООН. Май нещо ни хващате за канарчета... Недейте така...Светът се крепи на межд. търговия и сътрудничество и трябва да се действа смело в тази насока.

Още веднъж се убеждавам, че във форума на Дир.бг има специалисти по всичко. Това външната политика направо я трошим. Нека не се занимаваме с чешиезик теми. Това е само една новина. Какви изводи вече почнаха от знайни и незнайни, от чули - недочули. Русия била държава на мафията и още тем подобни бисери. Клишета. А какво да кажем за времето на социализма, когато в Русия или България нямаше и помен от тези явления, а те масово се ширеха в Италия и по-късно в САЩ. И досега там мафията не е изчезнала като явление. Да ги зачертнем тогава, а? Две от най-богатите капиталистически държави. На Русия само можем да й гълтаме праха, ама незнам дали някои имат капацитет да разберат това. Акъл на руснаците няма да давам, но съм сигурен, че те ще изберат правилната посока. Велика Россия и всегда будеть!

"Да спре процеса на доставка...".Не става ясно кога ще спре процесът на доставка,преди да е започнала доставката или след това.

ого ще булва змии и гущери сега и ще ни светне за поредния американски "заговор" ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Америка въоръжава до заби сателита си Южна арабия. При нужда да го използва срещу Иран

Къде е тази Южна арабия, неграмотнико с начални познания по английски...Ако имаш предвид Саудитска - добре, само, че сауд не идва от английската дума за юг, бушмен с петолъчка!

по важно е не това "Русия реши да не доставя на Иран ракети С-з00, които попадат под санкциите на ООН срещу Ислямската република.", а това: "Въпреки отказа на Русия обаче, неотдавна се разбра, че Иран се е снабдил с 4 ракетни комплекса ц-з00". кои беше казал че "мафята си има държава - Pусия"?

С-300 ще бъдат сменени със С-400. Те не попадали в санкциите и били по-скъпи.

Според зависи, дали не е някой посредник. А за мафиите - те са във всяка държава вече.

Ей все разбирачи тук по темета Русия. Сигурен съм че не ти е стъпвал кракът там.:)))

Такива ракети имаше на пазара в Димитровград.

Тези 4 установки най-вероятно са китайски клонинги на С-300.

Колко ? :)

Да, мюсюлманите си го направиха с тези терористични актове!

Браво! Ето че Русия може да води и разумна, цивилизована политика. Стига да иска. Е, ще загубят сделка за няколкостотин милиона долара. Бълха ги ухапала дето се казва. Но колко повече могат да спечелят от това!!!

Ще спечелят толкова колкото и когато Горбачов извърши предателството и разби СССР.Кога САЩ ще спрат доставките за Израел?

Това е интересен и правилен въпрос.

па ти де си видял бащата да спре да дава храна на детето си? нямам хамериканците да спрат да дават на евреите!!! руснацит пак ще ги доставят тези ракети, но ще е по втория начин и тогава няма да се знае дори колко са им дали. персите да се въоръжават по-добре, че да отправят един качествен удар по хамериканските щати. крайно време е онези от Северна Хамерика да проумеят, че като искат да живеят добре и спокойно, то не трябва да се месят в политиката на чуждите страни.

Русия доставя оръжие и за Израел...

руся е продала 4 ракети на иран. моге да продаде оше ако плащат добре. тарговята нещо не варви много добре но може да потаргне . на евреите в кремал им е в карвта да правят далавери .хубава работа ама циганска.

джонка, евреите са в Ню Йорк. В Кремъл са били по време на ЛенинизЪма. и последно -ти американофил ли си или антисемит?

Не продават руснаците ще продадат американците, празно няма, а и американците имат опит с продажбата на оръжие специално на Иран, "Иран-контри" примерно. :))))