назад

Италиански крайнодесен политик застреля мароканец на градския площад (видео)

19:10 | 21 юли 2021 | Редактор: Надежда Христова 147 14514

Коментари 147

Тези случаи ще зачестяват, защото хората се чувстват несигурни от тълпите примати, защитавани от либерастката политика. П.п. неволен изстрел при падане, означава зареден пистолет... Дано го оправдаят!

на пича!

Сега ако го осъдят, като излезе, да отиде да навре пистолета в разработения анус на Ферари и да натисне спусъка само веднъж, а после да снима с камерата на живо.

БРАВО. Един паразит по-малко.

Лидер или ГЮЛЕ на национализма в България е Волен Сидеров?

Хубав ден за италианската демокрация!

Като си нямат БХК ще се случват такива работи

Жо сюи Масимо

Всеки който е бил в някоя от тези държави знае,че тези хора са психари и са супер агресивни.Когато минаваш даже тръгват да ти предлагат техните боклуци и дори 100 пъти да им кажен Не благодаря ородължават да ти ги натрапват в лцето.Сексманиаци са и са готови да убият и изнасилят по всяко време.За такива куршум и дотам

В Мароко ли обезглавиха двете тъпи туристки? Там беше май.

Браво! Така се прави!

2021-07-21 21:25:54 Ахххх (нерегистриран) страхливия мишок се разпозна и изквича хахаха --- ИДЕН ТЪПАК АДСКИ МНОГО СЕ ЗАКАЧАШЕ И ТЪРСЕШЕ КОНФРНТАЦИЯ /ЯВНО НЕЩО "НЕ МУ ХАРЕСВАМ"/, КАТО УЖ ИСКАШЕ ДА МИ ВЗЕМЕ ОНИЯ СТЪКЛЕНИ ТОПЧЕТА С КОИТО СИ ИГРАЕХМЕ НАВРЕМЕТО /СЕЩАТЕ СЕ ЗА СТЪКЛЕНИТЕ ТОПЧЕТА, ВЪТРЕ ИМАЩИ НЯКАКВИ ШАРКИ/. вИКА - ДАЙ МИ ТОПЧЕТАТА...КАТО ОЧАКВА АЗ ДА СЕ ДЪРПАМ И ТАКА ДА СЕ СТУПАМЕ. АЗ МУ ВИКАМ - НА, ДРЪЖ! И ОНЯ ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОПУЛИ И НЕЗТАЕШЕ КАКВО ДА ПРАВИ ... И НЕ ГИ ВЗЕ, ПРИМИТИВА МУ С ПРИМИТИВ ... ТОЙ ИСКАЛ "ДА СЕ ДОКАЖЕ", КАТО "МЕ СТУПА" .... ПЪК ТО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ АЗ ГО СТУПАХ, БЕЗ ДА ГО ПИПАМ... ТЪПАК! ДАЙ МУ НА ПРИМИТИВА "25 НАПРЕД" И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА КАК ШЕ СЕ НАДУЕ КАТО ПУЯК!

Съветски Беларус мирно си жъне полета, когато група китайски диверсанти го атакуват. В отговор комбайнера отвърна на огъня и покоси китайските диверсанти... Такива ми ти работи

Камера на площада сигурно има. Или е действал при самоотбрана или не е. Без значение е дали е мароканец жертвата и дали тоя е член на крайно дясна партия.

все по-често ще сме свидетели на такива случаи... за нещастие педалите ни насадиха черни, араби и всякаква друга измет да е наравно с нас ... и най-лошото дадоха им по-големи права от нашите... за съжаление

Одобрявам.

Така, де, - за някакво си изнасилване и блъскане да застрелят безценен и незаменим криминално проявен! Недопустимо, скандално, чудовищно!

Браво на общинският служиел! Сега другите примати там ще си помислят "три пъти" преди да решат да тормозят жена.

Буря, ужас, крайнодесни, фашисти… Нека да бъдем обективни. Малко контекст: https://iskamdaznam.com/uzhasat-v-monte-kasino/

Ако беше опукал италианец или поне бял, щеше да му се размине. Ама чАрнилка... жална му майка, ще го разкатаят.

Айде да си оправите подвеждащото заглавие, ако обичате, че ни писна от либерастки "медии"... Нито просто така го е застрелял... Нито е крайно десен... Аман от либераската ви демагогия и риторика...Все едни и същи лъжи. А когато някой мароканец изколи десетина невинни европейци, политкоректно се мълчи и никога не е тероризъм...а просто културни традиции на "обоготителите". То бива, бива. Ама човек наизуст ви знае вече нелепите лакърдии.

"Ако "Лигата" си мисли, че носенето на оръжие носи защита, това е наистина тревожно, защото то носи единствено кръвопролития и със сигурност не носи ред и законност, подчерта Пелуфо." При тази хипотеза, агресивността на африканците би трябвало да носи ред и законност, а ? Ама не вярвам !

Заглавието не е коректно. Ако беше станало обратното, както всеки ден става, щеше да се мълчи политкоректно. Но в случая, общински служител по сигурността прострелял подивял агресивен примат, който тормозел местна жена на улицата, а вследствие на направената забележка дивакът го е съборил на земята и е застрашил живота му...и човекът при самоотбрана го е застрелял. Много ясно, няма да чака него да убие. Или да се направи на мишок и да подмине жената в беда. Както би постъпил всеки джендър-либераст... И веднага му лепнали етикет "крайно десен". Явно вече това е синоним на нормален. И левите путьовци се разквичали и строго осъдили притеклият се на помощ на жената, мъж. Иначе все Истанбулският парцал ни тикат, как щом не го приемаме, значи оправдаваме насилието над жени, а в случая те нагледно ни показват кой на практика оправдава насилието на жени от разни криминално проявени навлеци, довлякли се с тяхната благословия в Европа, които сноват по улиците на Европа и вършат необезпокоявано престъпления... Хилядите изнасилени европейки, много от които и бестоко убити. Наскоро едно 13 годишно момиче във Виена. И пак познатите либерастки бръщолевения за застрашената им демокрация. Мерси за уродливата ви демокрация, ако една европейка ще се чувства на улицата като в Третия свят. Пука ми за вашта "демокрация", откачени леви боклуци !

Мда, човече, много си прав.

На тези с минусите им пожелавам по 15 мароканци с ножове да им дойдат на гости!!!

Не с ножаве а с голи пишки и да му се изредят по три пъти.

Просто техният Гешев да каже, че няма доказателства и кво толкова? У нас как се оправят така нещата? Ако много реват, да кажат, че има заговор на Кремъл и някоя сицилианска фамилия за взимане на властта.

Очуден съм, че в италианското общество (левите) ЛГБТ-то са дошли на мода. Преди 40на години когато пребивавах в Падова не беше така: проститутките си стояха по тъмните улички необезпокоявани, а цветнокожи нямаше по улиците на Падова, но в Рим имаше бая чернилка по площадите и беше гадно /но пък нямаше източноевропейски ромляни, еехх какви времена бяха...

Университетите в Падуа и Болоня бяха червени, а професорите там бяха все италиански комунисти /не бързайте с болшевиките у нас и СССР/

Е то преди 30-40 г. ни учеха , че се пише Учуден, а не Очуден. Ех какви времена бяха ...

Сега пък Падова е пълна с чернилки и марокини. Особено около гарата не е за бели хора. Въпросните се препитават с продажба на дрога, кражби и проституция.

Тоя пък бил учуден. Ти на кой свят живееш ? Сигурно ще си още по учуден да разбереш, че Европа почерня и е вече арабско-африканска джамахирия...

Горкото мароканско момче! Поредна жертва на ксенофобията на белия мъж.

"Ухажвал" ли ви е разгонен арабин или африканец ?

Защо завиждаш? Тебе няма ли кой да ухажва или само биеш чикии в тоалетната с телефона?

Явно не, но много й се иска на дебелата гъзяга. Който търси, намира.

Ами не е горкото, но има двоен стандарт. Ако беше тамошен нямаше да го пипнат. Мароканец, който тормози и тамошен, който тормози ги гледат по различен начин. Hypocrisy. Ако стреляха във всеки, който тормози, и тамошните щяха да живеят много несигурен живот :)))

Лъжеш!

Ани, пожелавам ти от сърце да ти се сбъдне мечтата да срещнеш по тъмно и сама такова мароканско (горко) момче - и да те уважи достойно. Надявам се, че тогава може да преоцениш морално-етичните си възгледи.

Ако това беше станало в България, щяха да го изкарат че мароканеца е взел пистолета на политика, застрелял се е в гърдите, умрял и после дал пистолета обратно на политикът. Не работи правилно италианската полиция. Трябва да се учат от нашите полицаи..

Все ми е тая как са щели да го изкарат. Дано никога не се случва разни диваци и мангали да тпрмозят жени. А като се случи дано има повече такива мъже, а не изнежени и страхливи джендъри.

A ако мароканецът беше италианец и тормозел непознатата жена, пак ли щяхте да ръкопляскате на полицая?

Тогава, щяха за кажат, че тя е била курва, а онзи си е бил съвсем нормален мъж.

Ма ти сега защитаваш ли го тоя мангал или да ? Ходете в арабските кочиини като толкова ви тормозят и депресират белите хетеро мъже. Аз съм жена и харесвам бели хетеро мъже и никога не съм била наранявана или обиждана от тях. Може да е въпрос на възпитание, на образователен ценз, или просто на среда.

Дааам. Двойни стандарти. Колко пъти в България жертвата е виновна? Колко са мъжете в България, които осъждат насилниците? Четете само коментарите и ще ви стане ясно.

Оффф, много ти се иска бял мъж да е тормозел жената, ама на...все от любимите ти примати се оказват. Дано и ти изкараш "късмет" да те "сваля" подобен агресивен главорез и дивак... Аман от мъжествени феминистки.

Ти си примат тук в сърцето на Европа за европейците. Преди дни станахме свидетели на свада, която предизвика българин изтакан от мускули. Извикаха и полиция в заведението, защото досаждаше и започна дори да дърпа жената, която отказа да му даде внимание. Може би някой трябваше да го гръмне и после да четем коментарите на местните мъже.

На мен ми е излизал " късмета" с българи нерези. Но никой не ги застреля. Била съм много хубава и само искали да се закачат. Това чух. А ти си плазмодий и не бих се изплюла дори върху тебе.

Оффф, чак пък толкоз хубава... Айде, молим те.

Мароканец или marochino?

Оф, сега и владеене на италиански език ще ни демонстрират нашенските мишки...

Пак по добре от езика на селската буца с най мръсните думи, които ги няма в речника.

Магребинец!

Значи, бившият полицай, настоящ политик, вижда как мангала от пустинята закача местна жена - и се намесва. Берберът (бел.ред. мангала), приет в страната и подпомаган от правителството, счита, че е негово право да тормози бялата жена - и блъска бившия полицай. Последният вади законното оръжие и гръмва натрапника. Пита се - кой е прав? За колебаещите се, жокер - представи си, че това става в твоя град, пред очите ти, какво ще направиш? Нали?

ВСЕКИ БЪлгарин или човек от Европа трябва да убива араби и негри... Така правим от 1500 години, за да имаме държава.. А Римляните- от 2500 години.. Ето как Англичаните са убивали негри- маймуни- Мароканци и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни.. Другата половина от Африка я бяха завзели Французите. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Изпуснахме го от психиатрията. Днеска е Хитлер, утре Наполеон. Не е от кротките пациенти.

Отврат! Вярно си за или от лудницата. Първо един нормален човек не би поощрявал убийство и второ колониализмът е заклеймен от целия свят. Това, което мислиш ти за онази част от света и нейните граждани, го мисли запада за теб и за нашата земя. Разликата е в природните богатства, с които не разполагаме, иначе да са го приложили и на нас тук това вековно насилие и ограбване, за което говориш. Вземи се образовай малко поне.Насилието над жени е ежедневие в високо образована България, насилие над деца, насилие над подчинени, над възрастни хора, на пътя, в кръчмата и където още се сетиш. Приматът си е примат, без значение какъв цвят има или какъв паспорт носи.

С оглед на огромната престъпност, гражданската война не само в Евроа, а и в САЩ е неизбежна. Вината за това е само на неолибералите които пуснаха милиони варвари на континента за да го сринат.

Браво!

Сидеров,Белата Златка като се напие раздава на цигани по 50 лева.

Уфффф, едни и същи тъпотии до безкрай...като развалени грамофони...кат латерни плещят... Какво ни интересува Сидеров ? Статията е за случващото се в Европа и как един мъж, който се намесил в защита на тормозена от марокански примат, жена, бива наричан крайно десен и осъждан от либерастките ни палачи. То направо е отчайващо какво бездушно джендърско стадо идиоти съществува. И само яде и сере.

Иска просто да съпостави истинските националисти с нашето менте -Сидеров.

Защо намесваш Сидеров? Сидеров се раздаде до последен дъх, именно СИСТЕМАТА го убива чрез медии и натиск години наред, докато накрая го смазаха. Измислиха партии ментета като НФСБ, за да разцепят българския национализъм, който беше започнал да става монолитна сила, благодарение на факта, че Сидеров НАПИСА КНИГИ И ДОКТРИНА за българския национализъм и защита на българските интереси. Жалка,неграмотна рая!

Или си носи последствията.

браво това е истински европеец защитаващ ценностите на белия човек,а наще пишман милиционери ги е страх да използват оръжие и тъмно-зелените ги бият с какво дохванат..

Супер новина един застрелян е малко трябва повече какво търси маймуната в Европа да си ходи в Африка или в Америка да не забрави да вземе и баба си Меркел със себе си това зло го натресе тя на европейските граждани не на ЕС защото тоя съюз е пътник към ада

Ами дека а нашиот патриот от РЗС, Яне Янев, да покаже малко полицейски фатки?

Ако мароканецът беше изревал "алааху акбар" няколко пъти, размахвайки брадва и убивайки няколко майки с деца, тогава би могло да се мисли евентуално да го задържат за 24ч, но не повече. А за да го застреляш на място, това може да стане само ако се е качил на циментовоз и е сгазил поне 200 човека на пешеходната улица в центъра на града. Тоя "крайнодесен" политик за какъв се мисли, а, другари?

"Сенаторът от левоцентристката Демократическа партия Алан Ферари, който е избран от региона, незабавно призова лидера на крайната десница да осъди случилото се. В цивилизована и демократична страна, лице на изборна длъжност не стреля по хората, каза Ферари." Е та така де - тоя примат мароканеца къде го броят за човек? Мръсно диво прасе - по това е стрелял "Шерифа". Къде тия либерални амбриажи видяха човек?

Ми то в цивилизована и демократична държава примати не тормозят жени по улиците, ама ето, на...ежедневие в мулти култи Европа... И все едни и същи са приматите...

Нито ги изнасилват и колят по улиците ежедневно...

Не може така! Някоя еврогейска мултиджендър партия е останала без избирател. Представи си, че им стане навик...

И откога истинските Мъже се наричат "крайно десни" ? Дано по често се срещат такива Мъже, че с еврогейските джендъри вече жена да не си в либерастка, мулти култи Европа. Либерастки боклуци ще дават оценки кой бил крайно десен, на всеки неудобен лепят етикети и го заклеймяват. Значи е трябвало да подмине жената и да остави мароканския черен урод да я изнасили и удуши ? Или да не защити живота си и да остави мароканския главорез да го ликвидира, а после самотни дърти либерастки парясници да се хвърлят пред самолета и да го спасяват от екстрадация, че е безценен за обществото им ? Да е...м...ви либерастка !

УСЕЩАМ ТУК ... И СЕ СЕЩАМ ЗА ОНЯ ФИЛМ ЗА "КИНГ КОНГ", КОГАТО ОНАЯ МАЙМУНА СЕ БЕШЕ КАЧИЛА НА ЕДНА СКАЛА Е СЕ ТУПА В ГЪРДИТЕ ... "КАТО ПОБЕДИТЕЛ" ! ТИ МАЙМУНА ЛИ СИ ВЕ , ПРИМИТИВ "ИСТИНСКИ" ЕЙ, ТОЯ ДАРВИНИЗЪМ И ПЛАТОНИЗЪМ СА ВИ ИЗПИЛИ МОЗЪЧЕТАТА НА ВАС "БРАТЯТА" ОТ ЛОЖИТЕ , ДЕТО СЕ МЕЧТАЯТ ЗА "ПЧЕЛЕН КОШЕР" ДЕТО БЕЗКРАЙНО ДА ГИ ХРАНИ, А ТЕ ДА ЛЕЖАТ...

Къде живее майка ти да дойда да я взема и да я оставя посреднощ в някой бежански център. Според теб ще си прекара добре. Отношението ще е незабравимо.

Не та знам какво усещаш, но май не си пиеш хапчетата, сбърканяко празноглав...хахаха

Нищо не ти се разбира, съжалявам. Отрано си задънил бутилките, но пък много държиш да се изсереш под читави коментари. Дано майка ти, сестра ти, дъщеря ти, жена ти също попаднат на такъв агресивен мангал, а покрай тях мине и замине такъв боклук като теб, страхлив пияндурник.

Ясно е, че от истински Мъже не разбираш, понеже си един зъл съсел, или с други думи и ти си истински, но...ПЛЪХ ! Чиба, миризлив ПЛЪХ !!!

страхливия мишок се разпозна и изквича хахаха

Писането само с главни букви се смята за крещене. Но ти, понеже не можеш да напишеш нищо смислено, крещиш глупостите си. И си мислиш, че така ще те чуят по-добре.

Вогера "наистина" е близо до Падуа. Отстои на някакви си 250 километра!

И какво значение има това ? Като зациклите в незначителни подробности, аман...

синьор Масимо Адриатичи се окаже от мафиотски род и родата се размърда да го защити подобаващо!

ни завиждат, че сме с големи и за разлика от тях сме способни да задоволяваме жените им! БЛМ!!

е чисто бял мъж, комплексарче!

вие латентен ли сте, че гледаме мъже порно-актьори?! или може би активен...

не е порно актьор, педалче пак си се объркало!

Като няма с какво да се покажеш ти е останало само пикалото, което може и да не е по-голямо. Пък и да е не е много сигурно че върши повече работа. На много примати е голямо също, а на магарето особено. В тази класация си и ти.

на очевадни тролове?!

Лесбийки, гейове, наркоманство, имигранти, зелена енергия, месо от растения, ваксинации, мулти, култи, глобализация, налагат ни неща които не искаме и не са в наша полза. И въпреки че знаем, че това не е светът който искаме, започваме да свикваме. Но, защо?

Супер. Ще зачестяват тия случаи ми се струва

През 1998 г.бях нападнат Във Париж във един подлез .от 2 чернилки въоръжени със нож и някакъв метален бокс...спаси ме това че навремето тренирах 9г.бокс към школата на ЦСКА..и във казармата имах по специална подготовка...та за около 10.секунди маимуните бяха пребити...оказа се че, са търсени за серия грабежи и изнасилвания...та проблема със черните не е от вчера или днес.. ..

прероръчва ако сте бял мъж да гледате жена ви или гаджето ви, как прави секс с черен пред вас - това заздравявало връзката!

Ето защо мъжете вече не смеят да защитят жените...Защото изскачат левите откачалки и го заклеймяват, че е попречил на един изнасилвач или убиец да довърши престъплението си и така го е травмирал. И само как изкарват тия диви изроди супер важни и безценни за обществото ни... Няма ли вече да изметем тая либерастка измет и техните "обогатители", с които минираха цяла Европа ??????

Държава и това е Добре!

Към новината