Елена Костова: Иван караше колата

Съпругата на лидера на Демократи за силна България (ДСБ) и бивш премиер Иван Костов Елена Костова съобщи, че нейният съпруг е карал джипът, който катастрофира преди дни в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Елена Костова: Иван караше колата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласна съм с думите ти за Костов, но мисля, че ще сгрешиш, ако гласуваш за Бойко. А кой е карал и чий е джипът не ме интересува.

Лека катастрофа, пожелавам на Иван Костов да кара внимателно. Пожелавам му също така успешни изяви в битката с Олигархията в България

Я прочетете пак за чорни или помните само първите гръмки ЕДРИ заглавия на първата страница. След това ни сте чели, ни сте слушали новини как точно се развиха събитията с парите на ИЗГОНЕНИЯ от костов съветски олигарх-чорни. Много е лесничко да запомниш само първата част - плюенето, а след това кВо стана, ганьовци, просто се оказа, ЧЕ ПАРИ ОТ ЧОРНИ НЕ Е ИМАЛО. Бумеранга се връща по тиквите ви, въпреки, че сте люти любители на хаоса и лъжите. В общия кюп няма печеливши, братлета. Много е удобно да имаш празна тиква, чул - недочул, чел- недочел, удобничко нали. Ма то човека го е написал още през 1875 година и нито крачка напред през 21 век:НЕ СМЕ НАРОД! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. Живейте си в лайната на чорни и съветската олигархия, КГБ и ДС, щото парите не са в костов, а, а сетете се къде. Толкова е и вярно, че костова е била партиен секретар, тъпунгери, да не би да сте й плащали членския внос, а костов е имал принципи още преди 1989 година за което е бил изгонен от карл маркс, след доносите от социалните ви другари, дето добре ви оправят в настоящето, чакайте светлите бъднини и през 2009 година

Ленче бре Ленче-стига си лъгала.Кажи поне колко кинта смота от чорни и колко от фирмите където не се плащаха заплати на работниците а на тебе се даваха за благотворителност

Хубаво правиш Ленче,че не четеш вестници! Браво! Така си спестяваш псувните отправени срещу мъжа ти и срещу семейството.А пък Ваньо като не може да кара кола - да не кара! Ох ,то не беше кола ами джип.Вероятно джипа не е кола за шофиране от неопитни водачи.То не е като да управляваш държавата.Нека Ванката се понаучи,пък после да кара.Успех!!!

Съветската школа на партийните секретари пак си каза думата! ленчето лъже, а наивниците идеалисти мажат ли мажат! Жал ми е за тях, нещастните защитници на Иванчо!

Абе, л....о червено!Народа бил много умен!Като сте толкова умни, кво прави Сергей на власт, бе?Или там ви е за първи път грешката! И недей да бъркаш народа с контингента на Масларова!Изкуфелниц дърти!!

Кого заблуждавате бе, КРАДЦИ!!!!!!!!!!!!!!

Абе селяндур,този модел на Рейндж Роувър е от преди 3год.Намери ми такива за 3500евро и ще купя десетина.Ама неможеш,понеже и на втора ръка са не по малко от 70000хил.лв.

ЕХ, КОСТОВ, КОСТОВ, ПАК ТИ СИ ВИНОВЕН..

Ленчето не чете вестници. А дали може да чете банкнотите???!!1

Да напуснеш мястото на автопроизшествие, т.е избягваш проверка за алкохол?!

Защо ли такава омраза ни тресе нас бьлгарите. Костов и да кара джип му отива, защото е бивш премиер и дьлги години министьр, би могьл спокойно да докаже доходите си.Той не е идеален, но може би най-успешния премиер на Бьлгария в най-новата ни история.Колкото и да не се харесва това на някой, то е факт.Има хора, които слушат други факти,тези на агентите на зловещата дьржавна сьветска сигурност,като Т.Тошев,Кеворкян,Дог и пр., които в нормални страни като Германия примерно отдавна щяха да бьдат забравени с погнуса.

Като гледам колко години от падането му от власт, колко много куки не спират с повод и без повод да го плюят, почвам да си мисля, че е голяма личност Иван Костов.Няма по-спрягано име от неговото (дори мадритското недоразумение е псувано само от народа, но не и от куки). Това ме навежда от мисълта, че господарите на куките много се боят от Командира, ама мнооого, щом толкова години плащат на плювачи по него...

Вярвам само на Сидеров и Костов !

Ленче колко хотела имаш в Приморско я кажи бързо ?

Виждал съм Костов и друг път с този джип. Явно приятелят му го е дал за постоянно. А партийната секретарка, ням акак да не излъже, тя дали някога е казал някаква истина. Лъгала е за да уволняват заради нея хора, лъга докато беше премиерша и крадеше пари уж за балготворителност, лъже и сега.

До всички,които искат SUV,джипове за 100 000Е и други подобни-да ви го начукам,смотаняци смотани-това е кола модел 1990г,струва около 3 000Е-може да проверите в германския сайт за коли втора ръка.Сравнете тая 15-годишна бракма с луксозните автомобили пред парламента или джипа Мерцедес,който вози Доган-смотани смотльовци!

Къде е сега собственика на половин България ,мистър 10% бе ,цървул.Ето минаха от тогава 10 год,ако имаше нещо до сега щеше да му личи на стандарта,както личи сега на тези от който тръгна тази мръсна манипулация-потурнак е обикновен радиоводещ.Ако не е Слави Трифонов да ви казва на такива дръвници като теб кой е мошенник и кой не е/интересното е че Доган никога при него не е бил плют/на две магарета сеното не може да разделите,тъпанар смотан.

Костов не го съдят /вкарват в затвора/, защото има неписана договореност за това. /Ти на мене, аз на тебе; Гарван гарвану око не вади/

Костов не го съдят /вкарват в затвора/, защото има неписана договореност за това. /Ти на мене, аз на тебе; Гарван гарвану око не вади/

Това е четвъртата катастрофа на Костов. Първата - с БКП, втората - със СДС, третата - с ДСБ.

Абе тези джипове на кой са?! Все не са техни. То по тези думи явно всички джипове са само на един човек

кажи си иване - те ще те разберат

този костов , кола не се научи да кара , за държава се натиска

И аз си търся приятел да ми даде един джип с пълен резирвар да си го карам ей така за кеф!

Ia kaji che ne se seshtam - koi napravi zaplatata ti 3 evro i chia zima edvam uspia da izkarash. Puk togava si pishi lajite za upravelnieto na Kostov.

търся приятел с G-класа-да я карам от време на време....ееех, тези приятели дето си раздават колите наляво и надясно, как пък не си намерих такива и аз:((

Ха! Защо сценарият ми звучи познато - автомобил, пътен инцидент, няма пострадали, противоречиви показания, шефове на опозиционни партии... Без значение какви са лидерите и партийте, общото е, че недвусмислено действат срещу коалицията и сегашното управление. Хора, не мислите ли, че този филм се повтаря?

Len4eto 6te kaje 4e na Van4o i 4ernata mu koja ne e negova, i kojata mu na ....sa6to ne e negova, 4e tova ne e samiqt Van4o a negov priqtel/za pred sadebniq sastav/. Egati evropeiskata darjava Bulgaristan!

Не е шведски, а съветски:). Много добре отразена и после коригирана новина, хехе! А Костов е умен човек и на всички които го обявяват за корумпиран, без да съм много осведомена, бих казала, че ако имаше и 1/1000 истина в обвиненията срещу него, както го обичат всичките му наследници във властта, щяха отдавна да са го осъдили и завряли в ...къде ли не. Не вярвам, че има какво да се докаже за него! А че не разбира от хора и не си подбира добре доверените лица, в това е неговата трагедия и вина, доколкото я има. Харесвам го, но вече не гласувам за него. Ще заложа на Бат' Бойко този път.

интересно - хем борим корупцията, хем караме джипа на приятел. Много приятели имат политиците, нещо. И все богати и щедри. Май че, вместо месия си имаме обикновен БГ педе.... грешка - политик.

да бяхте се разбрали, как да лъжете еднаково...

Защо лъжеш бе мангал забрави ли синята лентичка на главата а сега джип бил на приятел стига бе стига сте ни правили на глупаци омръзнахте на всички

xa, tova ne e li biagstvo ot mestoproizshestvieto

костов пак ще се върне!Треперете-мутр и селяни.Ако имаше още един мандат ,нямаше да я докараме до този прецедент /единствен в ЕУ/Да ни слагат контролиращ софтуер заради кражби.

Ами, ако една бивша партийна секретарка не може да послъже, кой друг?

xa, tova ne e li biagstvo ot mestoproizshestvieto

ало пешеходката много бързо забрави от къде тръгна Костов и докъде докара страната че и от там не е мръднала а всички до сега я дърпат надолу и ако кажеш че не я бутат пак в тресавището здраве му кажи

СТИГА С ТИЯ ПРИЯТЕЛСКИ ДЖИПОВЕ, САРАИ, ХОТЕЛИ, САМОЛЕТИ, ТЕЛЕВИЗИИ, МИЛИАРДИ, ОСТАВА ДА КАЖЕ , ЧЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ МУ ДАЛ И ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО ! СТАВАТЕ ЖАЛКИ, А НИЕ - БАЛЪЦИ, ЧЕ ВИ ПОНАСЯМЕ ОМЕРЗИТЕЛНО!

Е, филмът не бил шведски, а съветски.

Я вижте и Костов май манипулира и подстрекава Ленчето към лъжливи показания!? АЛО ПРОКУРОРИТЕ , НЕ СЕ ОМАЙВАЙТЕ САМО С МЕН !?

Hubav jeep, struva okolo 100 000 evro. Moje bi deputatskite zaplati ne sa 4ak tolkova niski. Mislja da stana korumpirano debela4e i da papav evtini kjofteta v moja skap jeep

Еленке, той твоя Ваньо така караше и държавната кола, все някой му пречеше, я опозиция, я лошо време и накрая я паркира в задънена улица, защото така можеше да кара, ама джипът е друго нещо, за толкова години трябваше де се научи да го кара по-свястно бе, това не е бъдеще за България нито пък демократи за силна България, боже опази България...

Е, нали не се е случвало в българия журналист да отрази грешно новина. Защо пък Костов да не е виновен? Всъщност аз не съм видял вярно отразена новина от тези на които съм бил свидетел или съм имал информация от първа ръка. Та пак Костов ли е виновен за лошата журналистика се пита в условието на задачата :) За следващите пишещи, пише се приЯтел, а не приАтел.

Ама то изобщо джип ли е било, и дали е било в България, утре ще се разбере

Търся си такъв приятел - който да ми даде на заем SUV Рейндж Ровър, пък да газя корупцията с него. Колко смешно им се получи на Костови с тая новина, а...