Социолози видяха обрат на изборите

Три дни преди европейските избори социолозите отчитат стопяване на разликата между ГЕРБ и БСП. Според Кольо Колев дори бил възможен обрат в изборния резултат.

Обратно в новината

Коментари - Социолози видяха обрат на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BOIKO BORISOV triabva da napravi coalicia v protiven slu4ai 6te ima golemi iznenadi i vsi4ki znaem kakvi 6te badat te

Аман от всезнайковци и политици с добре научени кухи фрази, дайте да работим!

На тоя пожарникар Борисов няма ли кой да му каже да ходи да си дърпа маркучите и да не се занимава с неща, които не са за него!!

Правилно-на учителите се плаща малко- те пренесоха Еверест на Рила и заслужават за това не само големи заплати, но и Нобелови награди!

Май сте се размечтали и не виждате по-далече от носа си..Колко ви платиха да давате тази манипулирана информация ??

ВАТМАНА го начука на пенсионерите, ще го начука пак. Царчето окраде държавата, ще я окраде пак. Феса прецака всички, ще ги прецака пак. Където е текло пак ще тече. За съжаление това не е лъжа, както опашатата относно Костов. Той може да е направил сумати други мизерии, но тази лъжа, която другаря СерГей пусна по негов адрес доказа отново, че младежа не се свени да лъже. Пък после на принципа, че една лъжа повторена 100 пъти става истина и кажат ли, че сестра ти е проститутка ходи доказвай, че нямаш сестра червените очакват хората отново да гласуват за тях. Моето семейство ще даде шанс на ББ, дано направи нещо добро за държавата.

Не винаги голямите мускули и едрото тяло означават кураж! Истината е проста: Бойко Борисов изпитва страх от станишев, дори нещо повече - Станишев е натрапчивата фобийна мисъл в съзнанието на Борисов. Жалко такъв едър мъж, не може да се изправи гърди в гърди с дребосъка, а като махленска клюкарка ръси каквото му падне на устата.

Лудите у нас считат за свестни! Затова честните и достойни люде се оттеглиха от политическия живот. Народът днес е отчаян и обезверен. Бедните няма да гласуват, защото им е все едно кой ще ги лъже и краде.Как ще се премахне КОРУПЦИЯТА?? Никой не дава отговор на този въпрос -етот ова е основната причина да не гласува трудовия народ.Никой не дава отговор на бедния народ защо горе стоящите имат толкова много пари за избори ,а нямат пари за учители и лекари,който са най оплювани.Защо точно на учителите се спират 10% от заплатите??Много лесно и щедро се плаща с крадени пари!

Червени боклуци, иде края ви, треперете, иде Видов ден...

samo,,ATAKA,, glasuvayte ako ste balgari i obichate stranata si,za da se varnem v po dobar svqt.

След солидно заплащане откъдето трябва, социолози видяха обрат в полза на заплатилия. Който плаща, той поръчва и проучванията...

napulno spodelqm mnenieto ti

След като не сме си продали гласа и сме гласували по съвест, ЩЕ ИМАМЕ ОСНОВАНИЕ ДА ПСУВАМЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ : П Р О Д А В А Ч И Т Е и паралиите К У П У В А Ч И!

мъжка проститутка се нарича жиголо не гей в поведението на Сергей от 2005 няма нищо общо с това което наричаме поведение на политическа проститутка всъщност курвенски номера въртяха НДСВ които пъво отказаха но после се съгласиха точно затова мандата е на ДПС а не на БСП . Леката ирония която използваш ми говори че съм те засегнал радвам се значи поне осъзнаваш че пишеш глупости тирадата която си излял за БСП мога да ти я излея за СДС и ГЕРБ с не по-малко фрапантни случай а връзките на бойко с бандити са дори и лични защото тези на станишев поне са индиректни чрез партията . Партията Нова Зора не са мушмуроци както ги определяш те са уж националистическа крайно лява партия и ги е имало много преди мушмурока бойко да реши че ще прави партия и партията не е на Маликов просто той е създал сайта на който се подвизава антирекламата за бойко която си е чиста проба истина и истериите покрай нея са ми адски смешни при положение че инфантилния шеф на СДС всеки ден говори как ще управлява с ГЕРБ и Костов .Само едно не ми е ясно обаче в коментара ти какво ще рече Българския избирател е интелигентен и няколко реда по късно с такъв материал си заслужаваме държавниците какъв ни е материала ако може да знам или ти подкрепяш малоумни си лидер че пенсионери турци и цигани са лош материал че тези които са против него са лош материал . Омръзна ми това презрително отношение към пенсионерите хора работили по 30-40 години градили комунисма после градили демокрацията да бъдат определяни като лош материал някакви пикльовци да пишат по форумите скрийте личните карти на бабите да не гласуват кокви са тези смешници да определят за кого ще гласува човек живял и видял 3 пъти повече от тях за много умни ли се имат за много напредничави то си личи колко им е акъла да гласуват за сините и Бойко заблудена работа .

Надка Михайлова се изказва ...по Панорама - това не може да бъде вярно... Не останаха ли нормални и разумни хора в тая държава???

Добре, ама позата, в която заставаш, не виждам да води някъде! доизкажи се...и предложи нещо. Тогава позата ти ще има тежест и смисъл...

Ей, не ви кради ника!

Хей човек,много кротичко и смирено се изказваш и сигурно не си злобен и агресивен човек,но с това си изказване---,Ахмед Доган не лъже и каквото каже си го изпълнява!---,напр ме разплака от смеховка!Няма човек,който да не е персонално облагодетелстван и да може да каже каквато и да било дума за този индивид!!!Няма значение от кой етнос си,най много са пострадалите от турчеещият се етнос и това ,че го поткрепят раболепно и страхливо,под строй, говори за тяхното слабонравие,ниска образованост и тотален мазохизъм!Жална ви майка отруден електорат на ДПС!Аз наистина Ви съжялявам!В живота си съм работил с голям брой от вас и зная,че като хора и работници сте отлични,но сте слабонравни и страхливи!Съжалявам Ви!

Мери до ДПС симпатизант: Мери, ти да си чувала, че държавите имат регионални политики? Как живеят в Родопите не зависи от Доган, а на първо място от държавата.

Последен валс..сбогом БСП...

За какъв по добър живот при Герб бленуваш бе,та нали това малоумно мутро-ченге е съгласно Турция да влезне в ЕС!Ако това се случи,никой БГ политик няма да ти помогне!И българия ще остане само на карта,но ще е турски вилает и фесовете ще са повече в страната ни от българите!И сега в много кържалийски села не се чува българска реч и дори в магазините ме питат на турски,какво ще си купя!Те тогава ще се говори основно на турски и ще ти се наложи да усвоиш и онази поза,при която ОТЗАД даваш свободно!Затова е българската партия АТАКА,за да не се чудиш за кого да гласуваш!Аз ще гласувам за Атака!

За БСП гласуват най-големите овце! А живейте си с тези заплати и тези пенсии поне още 4 години. Овце нещастни!

Навика ли се? Сега спокойно прочети какво си написал и преди да се изпразниш си отговори на въпроса, защо любимите ти партии се побират в един рейс.

Здравейте, Бойковчета, Костовчета, Станишевчета, Сидеровчета, Доганчета, Симеоновчета или както общо можете да бъдете наречени Зомбчета! Тръпнете ли в очакване на изборната нощ, когато вашият идол ще бъде овенчан или развенчан, а с вас нищо съществено няма да се случи и ще си останате пак същите.

Ти си просто един малоумен копелдаш,защото такова изказване може да направи само олигофрен!!!!!!

Никаде няма да ходиш ще стоим в България.Те това искат да ни изгонят.Ще гласувам за АТАКА и бих искал от форума да кажа от България по убаво нема , не е нужно да имигрирате за да го разберете.Живял съм в чужбина.В България може да се живее добре,повярвайте си хора ,заедно можем да го направим!

Е наистина добре си го казал,само дето не си им казал,че има една наистина българска,една партия,която милее и радее за една България на българите!Че има една партия,която ясно и открито застава срещу приемането на Турция в ЕС,не като всички останали продажни партии и партийки!Разбира се ,че това е Атака!Аз ще гласувам за Атака и за България на българите!

Омръзна ми от лаладжии и празнодумци,наверно потомци на комунистически боклуци!Какво побъркано изказване във форума,направо брилянтна мисъл!--- Аз ще гласувам за БСП. Много млади хора също. Защото не искаме да ни управляват некомпетентни хора с недостйно минало.-----Че какво е достойното минало на мръсната комунистическа пасмина бе,боклук скапан,та тали където е минала тази чума,цари нищета и разруха и никакво обществено развитие!Такива тъпири,като тебе си противоречат с подобни изказвания!Ти видял ли си ,нормален млад човек,необременен от някакво семейно комунистическо наследство,който да е симпатизант на БСП!Хем виждате,че не можете за пред медиите да съберете 100-200 човека младежи,хем сте лайняни и омазани!Е трудно се пуска кокалът нали,мръсни гадове!И не прави комунистическа агитация помияр такъв!За такива като тебе,никаква толерантност и извинения!

Потресен съм! Бойко да н спечели поне 50%? Невъзможно! Това е Супер Бойко Боклучков! как така няма да спечели!? Тоя охранител престъпен що не го оправи Доган!? Нали 4 години БиБитко работеше за царо и Доган!? Бойко неможа! А ти!? http://www.sta

Ти правиш ли разлика между предизборни и следизборни коалиции? И каква беше алтернативата на БСП-ДПС-НДСВ преди 4 години? Избори до дупка и България извън ЕС. А това, че тази коалиция изкара пълен мандат показва нивото на останалите партии. И не Сергей е виновен на набедените демократи, че са се свили до едноцифрен процент.

Гласувай народе!За който искате,но гласувайте!Аз съм казала-Ако пак изберете комунистите и турците-Аз напускам България!Който обича да целува на мошенниците задниците за 300лв. заплата-Да ви е сладко!Аз лай...а не ям!Писна ми да гледам как нагло ни се подиграват докато ни обират всичко!Другаря ви Станишев е най-добрия в това!Чак се изгаври с паметта на Христо Ботев и хилядите загинали за свободата на България българи!Затова поне сте длъжни да гласувате!Ако сте истински българи!Долу крадците и мошенниците от коалицията!Господ да ни пази от тия дяволи!

Ей , какво крадене, грабене трябва да е че такьв зор да ги гони....Що наглост и уродщина се изля...

Много е неприятно, когато човек трябва да избира от двете злини по-малката. Или от 5-те злини най-малката. Но в случая очевидно е че ше се гласува по метода на изключването. Защо няма да гласувам за бСП? И защо наричам другаря Дмитриевич с хубавото и нежно прозвище Гейчо (опит за отговор на 321) Колегата от форума се е обидил, но как да наречем абсолютно безпринципната коалиция на БСП и ДПС. Приемането на премиерския пост от Станишев с мандата на Доган, при условията, след първото бламиране за мен не е нищо по-различно от проституция. Политическа проституция в името на властта. На далаверата. А една мъжка проститутка се нарича ГЕЙ, доколкото съм запознат. Е, ако уважаеми 321 ви е по-приятно мога да нарека родоотстъпника Дмитриевич с термина Пасивен политически хомосексуалист, кеото си е същото, само дето е по-малко разбираемо. Дотук с определенията кой какъв е. По същество цялата върхушка на бСП е сбирщина от далавераджии, манипулатори и откровени лъжци. Престъпни елементи, които в името на властта и собствената си майка биха продали. Абсолютни гьон-сурати, които нямаха срам да вземат властта с всякакви манипулации и дупедавствания, без да се извинят дори за провала си от 1997 г. Нещо повече една част от правителството включваще и екземпляри от онзи черен период. Терминът екземпляри не е случаен, защото такива индивиди не са нормални хора, а екземпляри. По-ната нещата се подреждат от само себе си. На място идват и връзките на известни фигури от върхушката на бСП с престъпници като Братя Галеви и Маджо (и не само те). Никой не се учудва на протекциите върху Мургина и висши служители в митниците, нанесли щети за милиарди левове. Съвсем естествено се подреждат в пъзела и фигури като Вълка и приятелски кръгове от рода на групата на Николов-Стойков, заради които България губи над 2 млрд. Евро. И манипулативната кампания с партии-мушмуроци като Нова зора на съветника на Станишев, световано известния политик Азер Меликов. Как да гласувам за такава пасмина? Кажете уважаеми 321. Или и терминът пасмина не ви харесва? Сигурно по-благопристойно ви се струва определението сбирщина от екземпляри? Ако префразирам едно предизборно обръщение ще се получи горе-долу следното. Ако гласуваш за Станишев, избираш ДОГАН. А това е вредно за България. Последните 4 години недвусмислено го доказаха. И само предходните 2 управления (все пак са 8 години), Валутния борд, блокиращата квота на Царя, и юздите които ни постави ЕС ни отърваха от криза подобна на тази от 1996-1997 г. Тогава БСП само ги свалиха от власт, даже нямаше кои знае какви ексцесии. И осъдени нямаше. Жан Виденов вече никой не си го спомня кой беше. Между впрочем той напусна бСП - и той не можа да понесе това престъпно управление. И резила. Така че след 1 до 2 месеца никой няма да си спомня кой е Сергей Дмитриевич Станишев. Ако не го съдят и да го тикнат в панделата, ще остане политически труп. Такава е съдбата на политическите проститутки - ползват ги и ги хвърлят, когато престанат да бъдат интересни. Българск избирател е интелигентен. Вие многоуважаеми колега 321 също сте интелигентен. Аз не искам да гласувате за Бате Бойко. Гласувайте по съвест, но ПРОТИВ престъпното управление на БСП-ДПС. Това е. Другото не е толкова важно. Така или иначе ще трябва да се гласува на принципа от 5-те злини най-малката. Да, и аз искам да имаме премиер като Ангела Меркел, или като Лейди Татчър, или поне като Тони Блеър. Или пък президент като Клинтън, или мпоне като Саркози. Да, ама няма как да стане. С този материал ние не заслужаваме такива държавници. Ето в това ни е основния проблем. А засега, за Бога, братя гласувайте! Не оставяйте турци и цигани да определят екземплярите, които да ви предствляват. Може и да не изберем най-добрите, но поне да махнем тия престъпници. Долу БСП-ДПС. Тях ги видяхме какво правят. Пък после ще му мислим.

Ако си въобразяваш, че ти принадлежиш на бъдещето, направо задникът ти те лъже! Казвам задникът ти, защото мислиш с него! Тези приказки , за принадлежащото светло бъдещето на младите, сме слушали преди теб, преди ти да се родиш те се отнасяха за нас и сега знаем, че такова бъдеще няма. Това са празни надежди за зелени тикви, чиято единствена задача в живота е да да гонят празни химери, за да работят като роби, да отгледат следващото поколение роби. След което ще бъдат ограбени и отписани от живите точно когато имат опита, знанията и са в най-силната и зряла фаза на живота си. Ако за теб 50 години са много, пак ти казвам - мислиш със задника си. Няма да усетиш как годините ти ще се изнижат в труд и грижи и ще се окажеш с побеляла глава. Дано да ги доживееш, за да разбереш много ли са. Не ми отговаряй, а запомни това което ти пиша, запомни го, защото ти си следващият! Впрочем, великите държави и народи никога не са били управлявани от зелени емоционални тикви - кьосета, а от мъдри хора, с голям житейски опит и знания - затова са велики. Зелените - още кьосета управници са поставяни да оглавяват колониите, защото се знае, че те държава не знаят да управляват, че лесно ще бъдат лъгани, а народите им погубвани. 80-годишният Сбигнев Бжежински е онзи, който разиграва шахмата на световната геополитика и днес. Пред него ти си един жалък, нещастен лилипут с много претенции и самочувствие, но с никакво покритие.

Защо само ДПС са ти виновни, ами двойката Овчаров и Петков, а самия Станигей за медал ли ги предлагаш? За да се оправи държавата комунягите и ятаците им трябва да бъдат отсъдени за корупция и отстранени за некадърност и предателства!

А ти понеже екстра си се наредила с триглавата ламя, та се уплаши от безредиците!! Точно така, сеч трябва- да се изкорени корена на злото, и ние всички го искаме, освен изкуфели червени фанатички като тебе, дето хем гладни ходят, хем целуват задниците на тия дето им го взимат!!

Още няколко години псевдодемокрация с управляваща партия - ндсв-бсп-дпс-герб-ат ОЛИГАРХИЯ... Желая по-добро бъдеще за децата си - справедливост, законност, свобода!!! Огледайте се хора! Има за кого да гласувате. Не са тези, споменати в псевдо-проучването

ДОЛУ БСП !!!!!

Ей, Ей, алооо! Я, по-спокойно! Да сте пияниците от кварталната кръчма. Дръжте се прилично!

АКО СИ АКТИВЕН И ЖЕЛАЕШ ПРОМЯНА НА 7 ЮНИ ОСТАВИ ЗА МАЛКО НЕТА И ОТИДИ ДА ГЛАСУВАШ, ЗА ДА НЕ ПСУВАШ ПОСЛЕ ПАК ТУК. АКО НЕ ГЛАСУВАШ ТВОЯ НЕПОДАДЕН ГЛАС ЩЕ БЪДЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕН ЗА СЕГАШНИТЕ ОЛИГАРСКИ БСП И ДПС, И РАЗНИТЕ МУ ТАМ МУТРИ.

Драга, моля Ви и другите като Вас, престанете вече с тези клишета и лозунги. Само един да е Мартин Димитров и той е предостатъчен. Много е досадно и тъпо. Едно и също, едно и също. Кой е гласувал за коалицията. Кой? Кажете,де! Такива са били резултатите, сега ще са нещо подобно. Стига с тея папалщини, ами кажете нещо разумно, например какво правим тогава!

ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА БСП ,ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОГАН И САРАИТЕ МУ!!!оПОМНЕТЕ СЕ ВЕЧЕ! ЗАЩО ГЪРЦИЯ ВЪРВИ НАПРЕД? ТАМ ИМАТ ПРАВИЛО: 1.ДА НЕ СИ КОМУНИСТ 2.ДА НЕ СИ ПЕДЕРАСТ 3.ДА СЕ НАЦИОНАЛИСТ ИЗВОДА ОСТАВАМ НА ВАС ЗА 5ЮЛИ!

Това,че хората с двойно гражданство могат да гласуват,мен не ме бърка.Да променят закона за да го забранят,аз не съм против.За хората които немогат да говорят нормално,ще им кажа,че с тях няма какво да обсъждам,тях им липсва семейното възпитание,което се учи преди 1-ви клас.Аз лично в министерствата няма какво да правя.И кой как управлява само наблюдавам.От България смея да твърдя,че не съм откраднал нищо,незнам дали съм дал за нея,но бих се постарал да дам ако имам възможност.Който не му харесва ДПС,да гласува за другите партии,затова писах ,че имаме избор.На мен ДПС ми харесва,въпреки,че в ДПС също има неща които трябва да се променят.Аз гласувам за ДПС,защото ми прави впечатление,че единствено Ахмед Доган не лъже и каквото каже си го изпълнява.И ако имах възможност да му задам някой въпрос,бих го попитал Кога в България,ще започнат да се спазват законите и по стриктно да се санкционират наруштелите?И какво можем да очакваме от него в тази насока?

БЛАГОДАРЯ ПАТКО ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ.ИМАМ 2 ДИПЛОМИ ОТ ПРИСТИЖНИ ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ,А ЧЕ ТВОИТЕ ДЕЦА СА ГАЛОШИ КАТО ТЕБ ЖАЛКО.С ТЪПИЯ ТИ АКЪЛ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ.НЯКО ДРУГ ДА СИ МРАЗИ ДЕЦАТА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ НЯМА ГЛУПАВА ЖЕНО.

Нас червеното знаме родиии ни.... Ти че си проста за сто - проста си,че мразиш децата си - мразиш ги,ама ако си ми майка ще те ритам докато мърдаш.С такива изкуфели патки друг начин няма.

Поздравления за анализа! Напълно съм съгласен с теб. Дано тоя народ се освести и не стигне до глупости. После трудно ще се оправят нещата. Накрая само ще добавя, че е бъкано с милиционери (не полицаи).

Е, ти вече удари камбаната! С тия приказки за програми,кадри и всичките ви глупости пълните главите на хората от 90-та година. Да ви пикая и на програмите и на всичките ви кадри. Щом сте на власт и почвате да се осирате, защото сте много компетентни. Бива ви само за софри и да крадете от общото. иначе вашето си е ваше и ако някой посегне , ще го изядете с парцалите. Иди Видовден!

БЪЛГАРИ - ГЛАСУВАЙТЕ!

vreme e dogan da otide v zatvora