ГЕРБ: Манипулира се гласуването в чужбина

Манипулира се гласуването на българите в чужбина, съобщиха от ГЕРБ - Бургас.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Манипулира се гласуването в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм платено мекере на Гербарите

На теб какво ти бърка висшето образование на Бойко Борисов, бре умнико? Той не е в листите - няма да става депутат. Това го каза още след предишните избори, когато изтегли две листи за НДСВ, а те си изгавриха с него, и го направи! Той си има работа и частен бизнес, не му е прикипяло да сяда в парламента и да се надвиква там с някакви палячовци като Волен и други подобни! Неговото образование е инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност с чин лейтенант, след това има докторат Психо-физическата подготовка на оперативния състав. Пет години е бил преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователск дейност на МВР. Това е образование и професия. аман от философи-плювачи, които едно куче не могат да научат да пикае където трябва, но винаги могат да оплюят някого! Като си мислиш, че си нещо повече, създай партия, убеди някакви хора да ти повярват, пък след това говори за другите, дето си ги виждал само по телевизията!

Az mislq che koito iska da glasyva shte glasyva - stydentite imat namaleniq za vlaka, nali? Poveche me pritesnqva che ne sa baqsno i she glasyvat za GERB; apropo, Boiko Borisov ima VISSHE OBRAZOVANIE PO POJARO-BEZOPASNOST :)))

След като Германия не разрешава гласуване за национален парламент на нейната територия, ЦИК трябва да даде възможност на българските студенти в Германия да гласуват електронно - по интернет! Има време все още да се измисли как, нали сега имало някакво пробно гласуване по интернет?! Как е възможно точно хората, които са образовани и имат желание да гласуват за управлението на страната си, в която ще се върнат, ако тя е нормална, да бъдат лишени от това право?!

Това е манипулация - подмяна на резултатите от тези, които са броили или от тези, на които сте изпратили документите. Ако не е някаква техническа грешка с номера на секцията, разбира се! А имаше ли наблюдатели в секцията по време на гласуването и по време на броенето на бюлетините след това? Можете да си изберете наблюдатели - от тези, дето ще гласуват за ГЕРБ - да си излъчат един за наблюдател от тяхно име, от тези за СК - също един, от Атакистите - един, и те да останат след 19 часа да гледат кой как брои и какво пише. Имената им се вписват в Протоколната книга на секцията, а след броенето всеки от тях получава извлечение от резултатите на вота - има право на това по закона за изборите. Така ще си знаете резултата още вечерта и ще можете да проследите, ако после се появи друг резултат за вашата секция на сайта на Външно. Пишете до партиите за този случай и се организирайте по-добре за парламентарните избори, те са много важни.

Ами издете и питайте Германия защо не позволява да се гласува в национални избори на нейна територия1

(izvinete za latinskite bukvi) predi 4etri godini niamah shans da glasuvam sega iavno pak ne; vapreki vsi4ko ne sam otpisala Balgaria, ste se varna

Гастарбайтерите,изме с еднопосочен билет,екскурзиантите

Гастарбайтерите,изме с еднопосочен билет-аут.

А тва със секциите в турция е от ясно по-ясно. В Чикаго има 100 000 сънародници, колко секции има? Пък ако тия убитаци имаха желание хората да гласуват където и да са щяха да въведат гласуване по интернет със съответният електронен сертифицат, ама не им стиска.

Да се отзове този Посраник веднага след изборите, да обреже и да се изхвърли на кучешкия остров.Сигурна съпруга на Ептен Крадем,койно му е началник в ПОСОЛСТВОТО определя къде да има,къде да няма секции.Този въпрос трябва да се проучи,защото знам точно,че в Манхайм са събрани 120 декларации.За да цитирам СерГейчо -това посолството да не му е бащиния на посраника,че да определя, че няма да има секция въпреки подадените декларации.ЦИК ли, съда ли,нонякой трябва да вземе отношение и да отговори публично защо е взето това решение!

Никакво гласуване в чужбина.Живеещите в България да избереме българския парламент.Гастарбайт с еднопосочен билет,екскурзианти-а

po dobre bg.v tschujbina da ne glasuvat mnogo ne sa na jasno s situaziite v bg.dr.sa stari emigrandi nadahani ot novote partiizi v boja na sds i gerb a i na dps nai vetsche

В Комотини сме 115 българи, които казахме че ще гласуваме. Подадохме заявление. Вечерта се събрахме над половината в кръчмата където си ходим. Подпитвахме се как ще гласуваме. Оказа се, че две трети са за ГЕРБ, останалите за Атака и един за Костов. След гласуването с учудване разбираме, че сме били гласували 40% за ДПС и 30% за БСП и нямаше и десет процента за ГЕРБ. От Атака никой не беше гласувал. Какво е това?!

Ясно е че това са манипулации. На ДПС, нали те са мандатоносителят. И върхушката на БСП като послушно помиярче - след тях. Ясно е защо в Турция има , а в Германия не достигат. И във Франция и в Англия, и в САЩ и навсякъде, където няма да се гласува за БСП и ДПС. Умните, интелигентните хора, каквито са студентите и емигрантите могат да гласуват за бСП само ако сгрешат нещо в бюлетината. За ДПС пък хептен. И какво се получава. Има в Турция 100 хиляди български турци, повечето (да не кажем всички) с двойно гражданство. И на тях им се осигуряват всички възможности да гласуват. 99% за ДПС. Това с 99-те процента сме го виждали при милиционеро-социализ Под строй гласуват. Че и на екскурзии до България идват. За да гласуват още веднаж. Не че гласовете в Турция не се манипулират (зер, кой ще ги контролира там, нали са само от ДПС). Самият факт на гласуване 99% за една партия, и то етническа е вече съмнителен. Гемания е държава, в която учат най-много български студенти. Има и доста българи,които живеят там. С оглед на членството ни в ЕС те не са и емигранти - просто живеят и работят там. И в цяла Европа е така. И какво? Вместо да се даде възможност на българските граждани европейци да упражнят законното си право на глас се дава възможност на някакви си там с български паспорти да гласуват. За турските национални интереси, разбира се. Това е демагогия. Това е манипулация в чист вид. Но малко им остана да безчиннстват. Часът на разплатата наближава. След 5-ти юли България няма да е същата. И бавно и полека ща започнем да придобиваме европейски облик. А не облика на турски кенеф. Народът е казал: Волът рие и всичко на гърба му отива . БСП ще зАГУБИ ТЕЗИ ИЗБОРИ, В ТОВА НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ. И те самите си го знаят. Затова и харчат като за последно. За това назначават куцо кьораво и сакато на високи постове, само и само да се окопаят. Но зле са си направили сметката. Този път ще има и съд и следтвие пък и някои в затвора. Може би не точно тези, които са най-виновните, но някой ще го отнесе. Най-малкото защото от Европа го искат. И ще го получат.

Изборите на 5 юли са дада дадем отпор на дело на това корумпирано правителство, барабар с Симеон, което реши чеможе да лапне цялата българска земя. Затова трябва да се гласува. Време е да кажем стига вече мизерия: ниски заплати и високи цени на пазара. Масларова ходила в Судан да черпи опит по въпроса за безработицата. Представяте ли си това правителство с която държава от Африка ни сравнява. Нещастници клети. Затова всички трябва да отидем до урните и да гласуваме. Стига лъжи омръзнахте ни сергейчовци и петковци. Стига, можем и без вас. Не се ли наядохте?А Симеон да си върви откъдето е дошъл.

Наистина се създават умишлено пречки.За изборите за Евр парламент нямаше нищо такова, защото ни беше разрешено да гласуваме в общината, в която живеем, хората ни пратиха писма с ясно обозначени дати за подаване на заявление за гласуване, места за гласуване и т.н.Когато обаче става въпрос за парламентарните избори- картинката е абсолютно различна>В неделя, късно вечер, изтича вялото съобщенийце в сайтовете, че днес бил последния срок за подаване на заявленията...мерси за информацията...леко не на време...но в градовете с много турци и цигани, подадени достатъчно такива /те пък как така са чули навреме къде се ходи и какво се прави.../ Колкото до това, че не съм имала правото а гласувам, само мога да се изсмея на такива жалки изказвания>Това, че 1/& ма от живота си не съм била в България, не ме прави чужденка- родена съм българка и ще си умра такава.Не мисля, че разни неграмотни, живеещи на гърба на държавата и нямащи капка българска кръв личности, имат по- голямо право да гласуват от мен.

Това е безобразие - 123 секции в Турция, страна ,за която ЕС не иска и да чуе. Доживяхме тези да определят европейското бъдеще на България. Гласувайте, за да изхвърлим от власт предателите на България !!!!!!!

Комуноидите не отговарят на въпроса кой им попълни на БЪЛГАРИТЕ в Турция заявления за гласуване, че откриха 123 секции там? Тези БЪЛГАРИ не само че не могат да пишат на български, но те не знаят и да говорят. А условието за откриване на секции в чужбина е да има подадени най-малко 100 САМОРЪЧНО НАПИСАНИ ЗАЯВЛЕНИЯ, че искат да гласуват на определено място.

Che tiq li shte opravqt BG tiq polovina narkomani li q se stegni BB

Miserna darjavica sme i tova si e. Stanishev e bokluk, tova e iasno i si e za nego. Loshoto e che ne pozvoliava na balgarite da mu go kajat v liceto. Zatova ne im dava da glasuvat. Mrasnik...

Това е- изборни секции ще има предимно в Турция. Там избирателите имат повече права, знае се. Освен това, те ще си позволят да си упражнят правото на глас по два пъти - сутринта в Турция, после екскурзия до родината и отново гласуване (така е направена избирателната ни система). А после ще ни разправят как имаме равни права...

Къде са специалистите да обяснят, че всичко си е нормално, а това е заговор подготвен от тайните служби и ЦРУ, които се опитват да ни развалят хубавото живуркане.

От общо около 250 секции в чужбина, 123 са в Турция - правете си сметката ще гласувате ли или не!!!

КЪДЕ Е СЕГА ЕС. НИМА ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ТЕЗИ МЛАДИ И УМНИ ХОРА КОИТО ЗНАЯТ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ А НЕ ИМ СЕ ДАВА ТОВА ПРАВО -ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ДПС+БСП+НДСВ.ЗАТОВА ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ В ИМЕТО НА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА КАТО ЗАВЪРШАТ ДА МОГАТ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ В СВОЯТА РОДИНА А НЕ В ТУРКИСТАН.

Dragi sanarodnizi po kojato i tochka na semnoto kalbo da ste namerete nachi da otrasite vashijat vot, ne ostavjaite rodinata si d a bade satrita ot troinata koalizija.Nali njakoga pak shte se savarnete taka kakto pravjat vsichki balgari.Nashta rodina e mnogo magnetichna tja ne moze da bade ot nikoi sabravena.Ako ne mozete da glasuvate ispratetye protesti do raslichnite svetovni i balgarski sashtitni instituzii.Neka vashta savest balgarska saraoti

Ей кърлеж, тези деца в Германия имат български паспорти, учат там и ако България им предостави възможност да живеят достойно ще се върнат. А тези в Турция, за които тъпанарите управници откриха 100 избирателни секции са с паспорти на чужда държава и никога няма да се върнат. Схващаш ли разликата нещастнико?

Доколкото съм чувал страната домакин дава разрешение къде да се открията секции за гласуване след предложение от наша страна. Не е казано,че навсякъде където поискаме ще имаме секция.

Не ни трябва хора които си нямат представа от живота в България да гласуват. Аман от турци и гастербайтери.

Нормално! Не е идеята да има честни избори, а печеливши за нашите хора! Пък и на кой му пука за българите в Германия - очевидно няма да гласуват за ДПС...

ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО БИХА ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ В ГЕРМАНИЯ, АКО ИМ ПОЗВОЛЯТ - ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

Да, голям праз е. Това вече е Иран:3 млн. недействителни гласове имало на изборите в Иран

Еми нали ще гласуват против триглавата Ламя !!! Естествено, че управниците няма да позволят това !!! То цели села и градчета опустяха след това перфектно и професионално управление.Как народа неразбира, колко много са направили Сергей, Царя и Сокола за Страната и хората!?! Как не са разбрали, колко добре живеят, богато, спокойно с все по-големи доходи и пенсии. Да се чудат де да си харчат и влагат парите хорицата !!!

V turciq ima 120 sekcii a v germaniq 4 pravete si izvodi, koi ima smetka ot tova

Така се случва когато министър-председател УЧАСТВА в предизборна кампания...за кандидат дупетат.

Голям праз....

Откъде на къде тези, които са в чужбина ще гласуват за български парламент? Те дори не се чувстват българи. Никой не им е виновен за това, че са решили да живеят и плащат данъците си в чужбина.

ГЛАСОВЕТЕ?!?

На комунистите и на циганите не им трябват студунтски гласове от Западна Европа. Трябват им анадолски неграмотници, мразещи България, тъпи, неуки и манипулирани. Затова там има 245 секции, а ако могат и тук, в Бг ще са по-малко.

Турчолята дори и не гласуват сутринта в Турция, там работата е такава, че само се отпечатват едни протоколи, попълват се имена и подписи от членовете на комисията, след което се изпращат в ЦИК със 100 % гласували по списъците, а в същото време хората се качват на автобусите, платени от Доган, и се карат в България да гласуват в безлюдните села... В секциите в Турция няма наблюдатели, няма застъпници, никой не ги гледа какви зулуми правят! Каквото си искат си правят, като по този начин решават нашата съдба за години напред! А хората им после в България дори не знаят за какво гласуват! Но така Доган може да направи и 600 000 гласа на тези избори, при 400 000 имащи право на глас!!! И нашата независима ЦИК ще започне да разглежда евентуалните двойни гласове чак 2 месеца след изборите - когато вече всичко е обявено и разпределено! Трябва да се правят живи вериги по границите с Турция! След като не разрешиха референдуми, след като цялата ни политическа върхушка в момента толерира Доган и неговите манипулации и зависи от гласовете, които той им прелива, ние трябва да вземем нещата в свои ръце, и да се изправим като един срещу автобусите и срещу манипулациите! Никъде в Европа няма такова чудо - автобуси с гласуващи да идват от друга държава ,която не е дори в ЕС, и няма да бъде, за да подменят вота на избирателите в суверенна България! Дали наистина е суверенна още, или вече е вилает някакъв, управляван от един турско-татарски циганин - най-арогантния проклетник на белия свят!

Въведете гласуване по интернет. Няма да има проблеми.

zashto ne mi puskate komentarite bokluci