Прогнозират победа на Орбан на изборите в Унгария

Започна гласуването на изборите за Държавно събрание (парламент) на Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Прогнозират победа на Орбан на изборите в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ч О К О Л О М. ОРБАНЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТНОВО ДА СПЕЧЕЛИШ!!! СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА ДА Е ШЕФ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА ВЪВЕДЕШ РЕД В ЕВРОПА!!!! ПЪРВО ДА ИЗГОНИШ КАНДИДАТКАТА ЗА МЮСУЛМАНКА М Е Р К Е Л, СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ. М Е К И. КИТКИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЕВРОПА!!! СТИГА АРАБСКА И АФРИКАНСКА ИНВАЗИЯ И СТИГА ПЕДЕРСТИЯ В ЕВРОПА!!!! ГОСПОД З Д Р А В Е. ДА ТИ ДАВА!!!! МИНДЕН ЙО, ОРБАНЕ!!!!

има много несъгласия и несъгласни с орбан, но непременно ще го преизберат. чакай да помисля една секунда защо ще го преизберат. а, да, сетих се, отговорът е, например, в онзиденшните статии за зачестилите единични кланета в най-разнообразни градове на германия, англия, франция и как в лондон вече ставали повече убийства, отколкото в ню йорк...да, има връзка с преизбирането на орбан, пряка връзка!

Европейския съюз не е в Брюксел,заяви Виктор Орбан,премиерът на Унгария.ЕС е в Прага,Берлин,Будапеща,Букурещ.Маджаринът забрави,че и София е ЕС и че в момента председателства този Съюз.Иначе прегръща и целува г-н Борисов по повод и без повод.

В подобни случаи не трябва да се сърдим на онзи, който ни пренебрегва, а да разберем истината за мястото, което ни отреждат другите и да се сърдим на себе си, ако те не мислят за нас така, както искаме.

Орбан натири руски ''дипломати''..ББ трябваше ли да прави като него ? А, другари ?

Поздравления за Орбан! И - успех!!!

Мачкай бай Викторе !

Пожелавам успех на един истински ХРИСТИЯНСКИ РЪКОВОДИТЕЛ в сърцето на Европа!!!!!

Орбан има смелостта и достойнството да каже на евробюрократите истината в очите и да защити ХРИСТИЯНСКИТЕ и НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ на Унгария. Ние също трябва да отхвърлим категорично измислените евроатлантически "ценности", утвърждаващи разврата и смешението на расите и измислени от най-перверзните умове на човечеството. Вярвам, че днес Орбан отново ще победи, защото се е заел със справедливо и богоугодно дело. УСПЕХ на ВЕЛИКИЯ ОРБАН!

В Унгария Орбан е знаме и икона. Нормално е да спечели изборите. Орбан прояви мъжество и смаза безмилостно комунистите. Нешо което Бойко не направи. В България има купища комунисти на ръководни постове, които тихичко крадат и рушат държавата.

Ти верно си изкуфял старец. Иначе лижеш подметките на Цеко.

Орбан, тъпако, направи в Унгария точно обратното на това, което прави ББ тук. Орбан смаза соцкомунистите и се коалира с десните. Тук ББ смаза десните, зае тяхното място и проведе крайно лява ипопулистка политика. Може би това е така, защото ББ е по-комунист от КН, а?

разбрахте ли защо не желаят в европата политици ,,с топки,, а само ,,евнухи,,...???

Напълно естествена победа! Бях в Будапеща и научих на място с какво възхищение се отнасят към своя премиер унгарците. Ценят го заради патриотизма, затова, че застана на страната на своя народ, за смелите реформи в администрацията, които също са принос към напредъка на страната. Нашият премиер това не разбра - предпочете да го харесва не народа му, а чужденците. Затова дори партията му да печели избори, всички знаем средствата, с които го постигат.

Пожелавам УСПЕХ на Виктор Орбан! Той трябва да е ЕМБЛЕМА и ФЛАГМАН за всички водачи на нациите в Европа, как да си ПОЛЕЗЕН политик за нацията си, устоявайки единствено национален интерес!

"Виктор Орбан - националист и яростен противник на имиграцията," в други медии с възмущение се споменава още и това, че е и против оногова, който спонсорира точно тези "имиграционни процеси", както и неотроцкисткия, левичарски нов световен ред - лицето с унгарски произход - диорд сорос. с което си въвлича гнева на всички европейски институции, които работят повече за интересите на сорос, отколкото за интересите на народите си, които ги избират, или по-скоро не избират.

Браво на Орбан, пазителя на Европа. Нашите шушумиги да се учат.

Колко недемократично. Ужасно неприятно, трябва да се свика спешно съвета на ООН, ЕС, Марсианския пакт и т.н. за да се приемат санкции за Унгарските избиратели. Последните трябва да разберат и да се съгласят на това, което мнозинството около тях вече е решило. Съжалявам за иронията, ако е неуместна ;)

Унгарец - това звучи гордо!

Ба си! И тези имат по малко депутати от нас!

да се учи Бойко от маджара как да се зъби на американци и евроджендъри а не да дава задник!

По добре е на нищо да не се учи, а да изчезне от България.

Ако всяка евродържава си имаше по 1 Орбан, ЕС нямаше да се клати.