3 млн. недействителни гласове имало на изборите в Иран

Влиятелният Съвет на пазителите в Иран обяви, че е имало известни нередности на президентските избори на 12 юни, които бяха последвани от протести и кървави безредици, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - 3 млн. недействителни гласове имало на изборите в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Пакистан и Саудитска Арабия е още по-голяма диктатура и липса на човешки права. Странно защо американците не се насочат и натам, всъщност ясно защо...просто тези две страни отдавна им играят по свирката ;)

Америка била в криза а? А дава маса пари за бунтове и размирици...че и за съвета на пазителите. Гадни подкупни твари всички се продават на тоя израел дето е зад океана...ама така света нищо хубаво не го чака!!!

Дано да си прав, но на мене ми се чини, че този път нашият сопол се е организирал желязно и ще постигне невиждани резултати, ако осъществи всичко замислено. В Турция по тези разкрити секции никой не гласува - комисиите попълват всички списъци, формуляри и изборни книжа и като ги докарат 100 % гласували във всяка секция, пращат бумагите в посолството. В това време хората се товарят наавтобуси и заминават да гласуват реално в селцата и махалите в България, за което им се плаща, макар да не знаят за какво гласуват, нито дори за кого - важното е да изкарат някой пробит долар, да се разходят до родните баири и да си видят родата наоколо. Така сополът ни мами вече няколко пъти. В началото се пращаха екипи от Външно за това гласуване, но вече не могат да насмогнат - за 124 секции би трябвало цялот оминистерство да се изнесе в Турция да се занимава с тях, а те дори не говорят български. Така че - без наблюдатели ,без коментатори - пишат се протоколи и се инкасират гласове! Хак да им е на тия, дето ги мързи да си отместят задника от дивана и после мрънкат по форумите че било така или онака - има хора, които ги е грижа за изборите и те си организират спечелването им! Да излезем всички на 5 юли и да изберем една партия, която може да състави правителство!

След като всеки може да си гласува където иска и в някой район и 200% може да се получи избирателната активност а дори и да има съмнение за 3 милиона бюлетини къде остават другите 8 милиона ? А в света от доста време няма независими анализатори и медии някой държави се опитват да бъдат независими но и техния брой намалява или се ограничава само със супер силите .

Ти, верно си много, много болен. Пий си редовно хапчетата и не пиши по форумите.

До: grassmokinghoper (22.06.2009 г. 11:30ч.) Има да чакаш, американско мекере. Знаеш ли кога Иран ще цуне гъза на ЦРУ? Никога!

toia pi4 triabva da se uchi ot bushito kak se pecheliat izbori :) bez polizia bez mnogo shum tihichko no sigurno heh

Не бях чувал за такава идея на Чърчил, но сега като я написа взе все повече да ми допада.

Ако са искали да я сравнят, щели са да го направят. Би трябвало да знаеш също, че България първа обявява война на САЩ и Великобритания и всички са много ентусиазирани. Дори излиза песничка по случай събитието - Паника в Америка, т.е. американците се уплашили, че България им обявила война. СССР пък ни окупира след като бяхме излезли от войната. Ами на война, като на война. А за самите бомбардировки над София - обикновено са ги правили между другото, на връщане от бомбардировки над Плоещ с изостанали боеприпаси. Четеш историята като дявола евангелието.

аха повярвахме веднага....аз на тия бозави пъпчивци не им вярвам до степен, кат ми кажат добро утро, гледам слънцето, пък ти както искаш.... те тия независимите имали ли са независимо мнение по идетя на Чърчил да изравни София като Дрезден със земята и да я превърне в картофена нива?? много ми е интересно....

Размириците усложниха опитите на Обама да привлече Иран към по-конструктивни преговори със Запада за ядрената му програма.... Кви по-конструктивни преговори за ядрени програми с религиозни фанатици, мечтаещи да наложат исляма по целия свят. Как може да ги има още такива наивници не знам. Дано първата атомна мини-бомба, произведена в Иран да не гръмне някъде в Европа....

Тея пък независими нещастници да вземат да се гръмнат. Разликата между двамата претенденти е 11 300 000 гласа, какво като има 3 000 000 недействителни гласове? Да си ги взимат и да си ги носят и пак да броят. Колко ще стане разликата тогава? Ако са 3 000 000 недействителни, разликата ще падне до 8 000 000 пак в полза на Ахмадинеджад /на тоя пък все не мога да му запомня името/, а ако 3 млн. са гласували за другия, а са писани на Ахмадинеджад, разликата ще падне с 6 млн. А останалите 5 млн.? И в двата случая Ахм. си печели и това е. Хайде вземете се гръмнете да не си мъчите празните мозъци с прекалено сложни изчисления, неуважаеми независими изчислители.

bih posavetval Ahmedinedjad da prati hora da go ponauchim na tova-onova. Ami taka de, ima dalech po izpipani metodi koito nie lichno sme gi razrabotili i uspeshno prilagame vurhu tupia bulgarski narod.

И после някакви недоволни политици се оплакват от провеждането на изборите у нас! Ето, как се прави 3 млн. недействителни бюлетни и готово!

Е този съвет би трябвало да е неподкупен. Явно наистина има проблем. И явно е сериозен. Между другото, браво за идеята на г-н Ричард Лугар. Евентуални срещи м/у управниците на Иран и САЩ би помогнала за започване на диалог

британския независим външнополитически институт Чатъм Хаус, цитирано от Франс прес и Ройтерс. - що така ми се види оксиморно тва ама нейсе...и как пък ги преброиха бре...много са смешни тия независимите напоследък...ама дотук де също като на Тяннанмън ще стане...мекички им са коленцата за нещо повече от независими изцепки...))))

Майната им на човешките права а? :))) Важно е вожда да е доволен :))) Дано тези бунтове дадат някакъв резултат. Очевидно е че е дошло време Иран да стане нормална държава, а не ислямски шериат!

И съвета ли им подкупиха евреите? Който търси истината - бог вижда и който лъже - бог вижда.

Клипът е покъртителен. както и съдбата на младата жена. Обаче вие, г-да от дир, закъсняхте много да ни информирате за него. Щот' сте заети с показането на разголени вулгарни члагаджийки в по-голямата част от материалите си.

абе тук във форума да не пишат някакви фенове на Ахмадинеджад? Или май по-скоро са фенове на спонсорите му от Москва :) Хора, на иранците им е писнало от дивотия и ограничения, нацията им е млада, а младите и интелигентните искат да се интегрират в света. Това е цялата работа. А това, че изборите са опорочени, е без съмнение. То при нас, дето уж се водим демократична държава, се вихрят такива измами, та камо ли в Иран...

Стига с лъжите! Мръсната САЩ пропаганда е плъзнала в медиите и цял свят! Мрете американци-нещастниц