назад

Избраха шестимата кандидати за европрокурори

13:18 | 10 септември 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 21 3330

Коментари 21





зевзек, абе тебе кой те избра за цензур по време на педераските паради организирани от психопат-масоните?

Не съм бил аз. Може да ме бъркаш с адаша. Всякакви хора често ни бъркат, понякога дори той самият. А ти по каква работа си бил там?

не съм бил там защото не ми е работа да бъда платена курва на масон-педофилите, ама от времето, когато ти беше там, ми липсват коментарите, педи! а и на много, много други Данъкоплатци. капиш, недоклатеник цензур на педофил-масоните?

. тихо! зевзека - гуруту на "демократите" спразва набоден от всички страни от спринцовките на сзо! .! подчинете се на интелекта на зевзека! той ще ви води през пустинята през следващите три поколения! :-)))

Ало, Папагала, Оня със спринцовките е ваксинаторът. Недей да чуруликаш много, защото ще те чуе и пак ще ти направи трътката на решето.

не съм бил там защото не ми е работа да бъда платена курва на масон-педофилите, ама от времето, когато ти беше там, ми липсват коментарите, педи! а и на много, много други Данъкоплатци. капиш, недоклатеник?

Заминават кат аслани, ще се върнат кат п... Да видим този път.

ето го в целия си ръст. "демократът" отново пълен с мъдрост и красота... за младост не съм вече съвсем сигурен... но със спринцовкие пълен също така... има и за продажба! зевзекът - цензура на педерастките паради на сбърканяците... интелектът им е просто незаменим, като трябва да ви атакуват да се ваксинирате с инжексцийките им... .

Ало, Папагала, Оня със спринцовките е ваксинаторът. Недей да чуруликаш много, защото ще те чуе и пак ще ти направи трътката на решето, за да цвъкаш като лейка.

ако ес - да е на провала, то, нека да е пълна, по сороски и ротшилдовски - непоклатима - провала. провалата на лузърите в живота!! . та, викаш... кои "избраха"? и кого? тези, които "избраха" и меркел ли? и макрон ли? и бай дън и австрийския смешник -"вандерлубето" на зелените.. и пак по пощата... и пак с инжекцийки, а? дебили . . .

Ало, Папагала, Май не си научил репликите и не ги повтаряш добре?

ето го в целия си ръст. "демократът" отново пълен с мъдрост и красота... за младост не съм вече съвсем сигурен... но със спринцовкие пълен също така... има и за продажба! зевзекът - цензура на педерастките паради на сбърканяците... интелектът им е просто незаменим, като трябва да ви атакуват да се ваксинирате с инжекцийките им . . . .

Как пък точно от шест души има трима мъже и три жени.Това някаква квота от Европейски съд и прокуратура ли се спуска или ние се престараваме.Ами да бяха направили отделен кастинг за мъже и отделен за жени,щом като трябва да са по равно.

Еми ако беше пропорционално трябваше 5 жени и 1 мъж. Така дават някакво равенство

Володиев, истинско българско име, произлиза от Володя.

ЦСКА - истинско българско име. Произлиза от Москва.

И колко от тях ще ни върнат?

Шестица :)

На Кьовеши не и трябват послушни каскети.

Към новината