назад

Изпълнителното бюро на БСП заседава извънредно, за да предложи членове на ЦИК

12:06 | 04 май 2021 | Редактор: Надежда Христова 25 1739

Коментари 25

Корнелито много закачливо гледка из зад очилцата.Ах, палавница малка!

Ходи си при Рафи в Ню Йорк. Лобираш за Масква, ама не искаш там да живееш.

Кремъл бтойките в ЦИК : ГЕРБ - 75 мандата - 4 места в ЦИК ДПС и БСП (общо) 73 мандата - 5 места в ЦИК. На това ли казва бившия натовския генерал (без един боен полет) справедливост по кремльовски?

ТИЯ КОЛКОТО ЗАСЕДАВАТ, ТОЛКОВА И ГУБЯТ....

В момента, БСП е в същото положение, както преди 16 години- през 2005 година... Тогава, обаче, БСП беше на ВТОРО място.. А сега са на трето... ДОри и да има избори, едва ли могат да очакват че ще ИЗПРЕВАРЯТ БОрисов и ГЕРБ.. А и дори и по някаква случайност, да го изпреварят, ПАК няма да им стигнат депутатите за да направят САМИ правителство... Ако има избори, вероятно Борисов и ГЕРБ ще вземат властта , заедно с турците... Преди 16 години, турците от ДПС ходиха при БСП и НДСВ, за да направят правителство.... НДСВ и БСП бяха казали, че НЯМА да направят правителство заедно... НО ДПС ги уговори...Сега, БСП е на ход да трси другите партии - "" Има такъв народ"" и Демократи", да направят правителство... Едно от нещата, които трябва да оправят и изказванията за Хитлер и нацисти... Аз не ги зашитавам тия. Хитлер е бил много алчен и ТЪП идиот, както българския цар Фердинанд и затуй е свършил ЗЛЕ. НО това НЕ променя историята че Хитлер е бил СЪюзник на БЪлгария. И след като съветските комунисти ЗАВЗЕМАТ Източна Европа , след 1945 г, слагат свои хора, ДОРИ и в Германия да приказват за ЛОШИЯ Хитлер... Хитлер е бил точно толкова ЛОШ, колкото и Руския император през 1914 г, преди Първата Световна война, който е продкрепял СЪрбите.. И руснаците убиват тоя император с Революция.. Слави Трифонов СЪЩО е правил ГЛУПОСТИ, като например онази идиотска турско- негърска песен- "" Тайсън Кючек ", където някакъв се бие с жена си, а през това време, араби и негри му ЗАВЗЕМАТ държавата... След 1990 г, откакто регистрираха турската партия- ДПС, с тия който ги пуснат да КРАДАТ и да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария . ДПС бяха в правителствата в коалиция с СДС ( 1991-1992 г), после с БСП, после с НДСВ и накрая- с ГЕРБ.. Всички турци са ШПИОНИ на Реджеб Ердоган. Турците чакат Българите да се караме по между си за да ни ОГРАБЯТ и ДВАМАТА... Всяка коалиция между БЪЛГАРСКИ партии е по- добре от правителство на турци... Турците са в власта и Борисов ги слагаше за шефове на полицията, като например- Халид Аптарман - в бургас.. Та, БСП да обмислят нещата и да ЗАПОЧНАТ разговори с "" ИМа такъв народ "" и Демократи"", както ДПС ги уговаряха през 16 години... Иначе, БСП, пак ще е в ОПОЗИЦИЯ, ОТНОВО, и Борисов ще ги ГЛОБЯВА и РЕКЕТИРА. И всички ще ги плюят.. Уж са в парламента, на НИЩО не могат да направят. Ако БСП нямаха ПРЕЗИДЕНТА, като представител, щяха да направя ОЩЕ по- малко.. И преговорите с ИТН трябва да ЗАПОЧНАТ с предлагане на Слави Трифонов за Министър- председател на коалиционно правителство, както Тройната коалиция.. Тия са различни партии и им трябва някой който да ги ОБЕДИНИ.. Слави е шоумен и бизнесмен.. Само той може да обедини трите партии.

Чудесен аналлизатор си!

Я вижте там, та предложете и Правителство. Радев да ви даде Служебното...

странно това спазване бе ГЕРБ-СДС имат 75 народни представителя. БСП-ДПС имат 73 народни представителя ГЕРБ-СДС имат 4 в ЦИК БСП-ДПС имат 5 в ЦИК Странно почнаха да броят слугите на Кремъл.

ИТН + Мутри вън = 65 народни представителя ИТН + Мутри вън = 4 места в ЦИК ма много реципрочен принципа бил бе Рублене.

ТИЯ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАСЕДАВАТ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГИ....ТРЕСКАТ НА ИЗБОРИ....ЗАКОНОМЕРНОСТ

Бесепе ще са първа сила след 3 месеца. ГЕРБ извън управлението =минус 3-400 хиляди гласа . БСП ще си получат тези 300 хиляди бесепари които не гласуваха заради Пандемията+ 5 % подлъгани от ИТН на 4/4 . БСП не ги мислете,те 130 години слушат как някакви еднодневни партийни ще ги свалят. Къде са те...а БСП са тук.

ха ха ха мечтите са безплатни. Реално ако продължава тенденцията от 94та - то БСП няма да влязат на следващите избори.

само да ти припомня нещо ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕтко БСП на избори 1990 - 47% 1994 - 43% 2005 - 31% 2013 - 26% 2014 - 15.4% 2021 - 15.01% 2021 v2. - 3.9% чаоооооо

Победа!!! Вместо 6, ще имаме 3 Следващия път 1 - Корнекия. Само тя ще остане

Бойко що реве - нали ще има и негови хора в цик, при това - хора, назначени пряко от него?

не назначени, а предложени. Ако оня с юмрука ги хареса, може да ги назначи. Ако.

Най-доброто , което направи Нинова беше, че разкара дъртата номенклатура, чийто задници до пенсия се бяха срастнали с депутатските кресла, и си мислеха, че партийните постове се предават по наследство.

"Разкарала" си е трътката от пънче на пънче. Накрая седна на Славчо на фаса.

Защо така по празниците, Нинова?!Ами уважавайте празниците, след като давате съвети на другите!

Нали комисията беше само от ГЕРБ? Лъжци долни и жалки!

Луковата глава ще бърка вуду магии...

Крушевската биволица е вдигнала копитце :)

nnnn

nnn

Драги журналисти, правилото една политическа сила да няма мнозинство в комисията ще се спази само, ако всички имат еднакъв брой представители. В случая има пропорционалност и всяка има брой преставители съответващ на численоста им в парламента..

Към новината