Продуцентът Мирослав Янев купи Би Ай Ти

Би Ай Ти (BITelevision) - българската телевизия, в която работи Ралица Василева, е продадена, съобщава"24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Продуцентът Мирослав Янев купи Би Ай Ти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ралица омъжи ли се или още драпа за едната слава?

Офффф. Сега вече всички ще "станем богати" докато водим "семейни войни"... И тук ли същата плява, като навсякъде другаде... скучно и досадно, бееее!

Иначе казано много скоро ще се види дали има нечия дълга ръка по тъпотиите, които ще започнат да се тиражират. Както изгониха Люба Кулезич, така ще се види за какво точно става дума, но е ясно, че демокрацията в България с медии отвън не може да се установява , нито да има свободна журналистика с поръчкови медии. Палячовци мълчат пред смешници политици и техните подчинени прокурори и полицаи.

Някой гледа ли го? Защото аз го нямам в пакета програми. Като чета, мога само да добавя "...и слава богу"!

Тези пишман-набедени "собственици"се наиграха и телевизията дадЕ фира,както много хора предсказваха тук във форума в началото.

Щом откровен про.стак като Сашо Диков може да е отговорен фактор в тази телевизия,то по-добре да я преименуват на съблекалня!

ТЯ СИ ВЪРВЕШЕ НАТАМ, МНОГО ГОВОРЕХА И СТАНАХА НАКРАЯ ПОШЛА ТЕЛЕВИЗИЯ - А ПЪК ДИРЧО И ДА МЕ ТРИЕШ НЕ МОЖЕШ ДА МИ ПРОМИЕШ МОЗЪКА

ПОМАШКИ НЕВОЛИ

лошо... и тия ги купиха бойковистите...

Тия са от малкото неклакьорски медии у нас, които нямат проблем да критикуват властта, да видим как ще продължат след смяната на собственика и дали няма да се присъединят към хора на продажниците.

във Фрог...

Не знам за Рали, ама другите са срам за журналистиката.

На Рали не и хареса живота в България и бързо бързо се фръцна обратно в Америката.