назад

Какво се разбраха в Женева: Владимир Путин говори след срещата с Байдън (видео)

19:06 | 16 юни 2021 | Редактор: Надежда Христова 134 13357

Коментари 134

Дърпали са му ухото на Путин . На снимката си личи ,че още го боли .

Лай куче, лай.

Путин е много по-добър от твоя любимец Байдън

Златното правило на дипломацията е „Говори тихо и носи голямата тояга.“ Уви, уви за нас, но през последните десетилетия голямата тояга се премести в Евразия. Фактите: Икономическите. През 2020 г. БВП на бившите социалистически страни в Евразия надхвърли 31 трилиона долара – 22,5% от световния. За 30 години БВП на Китай нарасна 6,7 пъти, а на САЩ – 1,7. Руските темпове са по-ниски от китайските, макар и по-високи от американските, но Русия създаде хиляди нови предприятия на мястото на откъсналите се след СССР, постигна независимост от външните пазари и установи национален контрол върху богатствата си. Нещо повече – 71% от руския БВП се създава в държавно контролирани предприятия, при 35% преди президента Путин. Това по въпроса какъв капитализъм има в Русия. Две думи и за стандарта: средната заплата в България купува два екзистенц-минимума, в Русия - три. Военно-политическите. Стига само един. Китайските тежки ракети са така разположени, че да ги пази руската ПРО.

Харесва ми как всички "специалисти" продължавате да мислите, че Китай и Русия са приятели и съюзници, и отъждествявате Русия с успехите на Китай. И това при положение, че отношенията между тези две държави са престанали да бъдат приятелски преди повече от половин век и отдавна са в графата "съперници". Не знам защо продължавате да приравнявате идеологическата близост с геополитическа такава, още повече, че примери колко грешна постановка е това има бол в историята - вклч и в близкото минало. А за останалите "икономически" глупости, които си изписал - няма смисъл да се коментират даже.

Няма значение какво говори Путин. Той прави друго.

Поне за пред световната преса а това което са говорили на четири очи, това е истинското им разбиране.Какво е то за сега е тайна.

Надеждата е да се разберат за Донецк и да пуснат вече търговията на Русия с ЕС. ЕС не е заложник на Украина!От това китайците направиха трилиони!

Ама, какво да се разбереш с тази деменция, той вече е забравил с кой е говорил и за какво.

Е то и за деца е ясно ама журналистите дирят теле под вола. На всички е ясна съдбата на Литвиненко и Политковская. Та на директен въпрос дали Путин е убиец, няма много отговори.

уБИВАЙТЕ ЛИБЕРАЛНИТЕ СВИНИ ,ТЪПЧЕТЕ ГИ ЯКО С КРАКА ! ЛИБЕРАЛА НЕ Е ЧОВЕК ,А УРРОД ! ЛИБЕРАЛНИТЕ КАТИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПЯТ ЯКО !

ой милото ми то. разпени ли се мило малко пеленаче... не... не е от бяс... от друго е бялата пяна по сутата ти малко нежно гейче.

правилно са ти надянали усмирителна риза, ама защо са ти оставили телефон

Брато, посмали малко. Призивите за убийство са наказуеми от закона. Да не те подберат нанякъде хората на Рашков.

пита се: Защо му е на човек на пресконференция аутокю? Явно знае предварителни и въпросите, и отговорите си. Театро!!!! Говоря за пресконференцията на Байдън!

Май не помниш когато каПутин каза, че ще отговаря само на договорените въпроси. Що се пробваш да се правиш на умен?

Ха ха ха... Путин на колене. Това не го бяхме виждали от как Ердо му свали за втори път самолет.

E.Тогава развя бялото знаме на Армения. Сега само му трепериха ръцете и гласа. Да се чудиш кой е по-стария от двамата.

В колекцията!

Изненадах се от репортажа, който показа как не пускат руски журнаисти на пресконференцията на Байдън. Още повече ме изненада обяснението за това - президентът байдън решава кои журналисти да покани на своята пресконференция. От кои ли въпроси се притеснява Байдън? Както и да е, все пак разговарха, посланиците се връщат в мисиите. Дано продължи процесът на нормализиране.

това показва кой е за свобода на словото и за демокрация и кой само говори празни приказки и лъже целия свят!

Както казваше канибалът-диктатор Иди Амин (пръв приятел на- и спонсориран от СССР): 'Свобода на словото има, само че не гарантирам свобода след словото' В този ред на мисли - в Русия журналисти в държавните средства за пропаганда отдавна няма, а за демокрацията там най-добре да запазим едноминутно мълчание.

Ядрения паритет пази от глобална война, щото това иначе би значело самоунищожение, но такъв мир е калпав в глобална капиталистическа икономика. Капитала е лишен от основен двигател на развитие и промяна- периодични грабителски глобални войни. И почва да смърди яко.

СССР и днешна Русия съществуват единственно защото са суровинен придатък на Запада. Самите руски сатрапи прават така, че в Русия да няма частна собственост и развита икономика. Руските граждани правят чудеса в науката и технологиите....но на Запад. Предимно в САЩ.

Аз съм Павел педераса, вечният педал, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам, все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефан и още петдесет и два. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, друг - у дома, трети вика: "Ела с мене, днеска аз съм сам!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Маринчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен.

Гледах допреди малко пресконференцията на Байдън. Тя още тече, но спрях да я гледам. Освен че е напълно "редена работа" със списък на предварително уговорени въпроси, но и отговорите му са понякога като поток на съзнанието...По добре гледайте Путин, по ясно ще ви стане какво са говорили.

Никога и не би ми хрумнало да слушам изкуфеляк като Бай Дън. Впрочем, от едната страна е преговарял Путин, а кой е бил от другата? Абсурдно е да повярвам , че изкуфеляка е нещо повече от параван.

и понеже си много сигурен в думите си - изкара ИП сменячката и си набута 30-40 плюса.... Явно колко вярваш на думите си щом ползваш ИП сменячка и те интересуват +/-. Смешник :)))

Аз съм българче. Обичам турчин рязан в задника да ми наднича. Във устата да ми се празни да ме храни че са много гладен

21 години ги управляваш, а ги докара до "Нигерия со снегом", ей путе фашистко. 21 години и НАТО си прави ученията на един куршум от Москва. 21 години и минимална заплата - 90 долара. 21 години и първо място по алкохолизъм. 21 години и първо място по самоубийства. 21 години и първо място по употреба на хероин. 21 години и първо място по аборти и захвърлени деца. 21 години и първо място по ракови заболявания. А имаш Менделеева таблица в земята си. Ако не си пълен д-бил, аз съм подводница.

Не знам по какво е номер 1 Русия, но знам че по смъртност, това е България. Най-много временно да е втора някой път. И как за предната година се раждат 47% от броя починали. И как може да си мечтаем за руското правосъдие, а не тук дела да почват 9-10 години по-късно и да са от крайност в крайност решенията. И как нямаме прокуратура.

Като тоя отгоре са тъпоъгълници, навиват им пружинката и плямпат едно и също. Такива не ги интересува държавата им, може да мре от глад но трябва а си върти опорките. Пък те големите си стискат ръцете и си плетат кошницата. Малките като нас - като вятъра. Дебили сър!

Навални, ако беше истински патриот, щеше да си умре тихо и кротко и да не клатушка лодката. Ще ми се лекува в чужбина!?! Ало, ти какъв си, бе? За изходяща виза моли ли се коленепреклонно да те пуснат? Ще ми бяга тоя от рая на земята (или най билзкото нещо до него на тая планета, Русия). Такива джендъри са само за затовра и без това.

Беше употребен и ритнат от западните си "приятели", в момента в който разбраха какви ги е творил преди. Разбира се сега го оплакват (колкото за панаира) ама ако поискат им го върнат ще гледат в тавана и ще се правят на луди.

Явно срещата е била за да се поставят въпросите пряко без посредници. В края на краищата двете делегации ще оформят отговорите а на края лидерите ще вземат информирани решения. но все си мисля ,че без участието на Китай , крайни решения не могат да се вземат. слушах внимателно двете пресконференции. Путин отново взе да ползва израза " нашите партньори" , което говори, че се надява на разумни действия от САЩ , в същото време на своята пресконференция , Байдън продължи с агресивният тон, което иска да покаже ,че американците не са разбрали същността на срещата и че провеждането и е знак на подадена ръка за разбирателство в името на човечеството. В края на краищата до разбирателство няма да се стигне по този път>.Явно американците искат да разберат същността на посланията по трудния път.

Жужо гледаше като плъх у трици. Значи ще има нови санкции..ха.ха.ха

Само в пода гледаше Що го беше страх да гледа байдън в очите

Гледам неква секта си заформихте, па си и вервате ...

Да говори след като нЕкои ссветовни лидери се губят в градинка с 3 алеи?

Сенилния ИЗБЯГА от СЪВМЕСТНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ?!? Майко мила... ПРЕЦЕДЕНТ! Американските ГЕНЕРАЛИ неслучайно искат да го свалят от власт...

И го е срам да не ги видят заедно

Беше обявено предварително, че няма да има съвместна прексонференция. Нищо де, сега истината няма да те спира да си кажеш, каквото са ти казали на оперативката. А, това за американските генерали, преди или след избухването на Йелоустон ще стане? :))

Накратко: 1.В САЩ търсят сигурност по основните въпроси, които ги вълнуват, защото есента ги връхлита бурята на фондовите борси и сега са в по-добра преговорна позиция, отколкото ще бъдат през есента, а и знаят че Путин държи на думата си, независимо от обстоятелствата. Затова Вашингтон така настойчиво търсеше тази среща. 2.Стана ясно, че съдбата на ЕС е решена. Вашингтон отново заложи на Лондон, а не на Брюксел. А на Москва ЕС никак няма да липсва. 3.Остава да се разграничат бъдещите сфери на влияние в Европа и в Азия между Вашингтон, и Москва. 4.Опитът на Байдън да привлече на своя страна Путин срещу Пекин със сигурност няма да успее, но пък Байдън е длъжен да опита, нали?

С ЕС няма как да се преговаря в момента за каквото и да е по политически въпроси. ЕС не се води от политици в момента, нито е организиран да бъде воден от политици , а от бездарни чиновници на заплата.

Kaто псуя руснаците поо техните форуми, не пропускам да им напомня, че нас българите не е СРАМ, че такива полчовеци като тях са ни освободили. Че са ни освободили само за да ни поробят. И че Гагаирн е летял толкова колкото баба ми. За последното са напълно съгласни!

Ти не си българин. Ти се украинска измет.

НЕ, българин съм!!!

Аз съм българче. Обичам рубли сини и зелени, рашкафил да се наричам - първа радост е за мене.

Ти ако си Българин, аз съм ескимос...

за всички журналисти и отговори на американски агенции и пр. Байдън даде пресконференция само пред американски журналисти

Причината е проста - никой не слуша руските агенции - слугински мисирки... Американските ги слушат всички.

"Държавният глава на Русия каза, че е бил удовлетворен от обяснението на Байдън защо го е нарекъл "убиец" по-рано тази година, предаде Ройтерс." Явно обяснението е било: Амии, аз...такова...не си спомням..

Днес се срещат две велики държави... Владимир Путин е умен,твърд и достоен противник

Имайте предвид, че ходя по руски форуми и лея хейт по адрес на руските свни та пушек се вдига... Знам руски. Ако знаете само как ни мразят тия изроди сибирски... И ние ги мразим! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Ако пишеш с омраза и злоба, използвайки обиди, как очакваш да ти отвърнат. Казал е мъдрият българин: "Каквото повикаш, това се обадило". На руски това звучи така: "Как аукнется, так и откликнется".

Мечтата на Лилипутин винаги е била Байдън да го надуши мощно отгоре додолу и обратно! После мож му пусна и малко американски денъги в джеба...

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер, е всъщност един пълен некадърник. русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници. Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен. Мафиотщина и олигархщина - тотална. Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина. Добре прикривана истина.

Абе не точно както го представяш. Сравнение с Русия откъм демография ние сме много по-зле. Но при нас положението ще се подобрява, докато на тях им предстои фалит.

Всички знаят какво е Путин. Гаджето на Ердоган, симулиращо панславянска загриженост, тъй както проституттка симулира оргзъм.

Защо изобщо легитимира тази руска педерастка мърша

Schilo

Накратко-Украйна не е била в темата! Сега и дали няма да има! Превратаджиите не оправдаха доверието, само изхарчиха парите.

За Украйна на Путин му го подадоха в устенцата Кратко и ясно

Schilo

А бе, Байдън да не е в реанимацията, за закрепване на състоянието му? Явно се нуждае, че иначе не се знае пред журналистите ще падне ли, ще забрави ли къде е, с кого и за какво е говорил?

Какво бил казал тази руска пачавра, мънкайки и хленчейки, не ме интересува. Искам да знам какво каза господарят на света - Президентът на САЩ!

Страх го е да го погледне в очите Затова само надолу гледа и като курва се кикоти Такъв си е Путин, страхливец

Не можеш да твърдиш. Нищо от самите разговори не бе показано. Така че казаното от теб са са недоказуеми твърдения. Що се отнася до пресконференцията, както се видя, Путин не се побоя да застане и да отговаря и на американските, и на руските журналисти. Байдън обаче май се изплаши от въпросите на руските медии и предпочете да говори само за американците. Е, кой тогава показа повече кураж?

Schilo

Нищо, мълчи! Деменция!

Путин отново показа на света и БайДън, кой командва парада.

Сенилния тръгна С КУП ЗАКАНИ за срещата с УБИЕЦА Путин :) И сега ЗУБРИ словото си :))) Дано му сложат слушалки в ушите!

Не само майка ми е проститутка, ами и аз съм педераст Предава се по бащина линия И тате обичаше да си легне в леглото, пък след това да седне на един прав и корав

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години. И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята! Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси владеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Днес пълзящия преврат на пРезидента Радев назначен от Решетников премахна и шефа на разузнаването в ДАНС Атанас Атанасов, който разкри шпионската мрежа с руснаците. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платените мутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

Казана с врящо олио ще му припомни за мерзостите Ще се срещне там с другарите Ленин и Сталин, да си говорят колко хора са изтрепали

Лилипуткин се тресеше от страх, нормално е че съзнава собственото си монголоидно нищожество и моралното и умствено превъзходство на белия човек от Вашингтон.

Сравнява Путин с федор емеляненко Не бях чувал подобна наглост Да сравниш честния спортист и боец, истински мъж с презряното нечостоплътно джудже, което убива из засада Нямам думи Ей затова светът презира Русия На бялото не се свени да каже черно

Путьо съвсем е заприличал на восъчна фигура с тоя ботокс, пфу.. Ще го сложат до Сталин без балсамиране.

Да си имаме уважението

Владо изглежда респектиран. По червеното петно зад врата където се държи изглежда е изял една задвратенка .

по-интересно е, че БайДън, щял да изчака пресконференцията на Путин, преди да даде своята, т.е. опитва да крадне туй-онуй, нарича се плагиатство, хаха

Размисли и страсти на едно кремълско гномче в делириум опитващо се да прикрие разочарованието си от това, че освен името клутин, друго не е спечелил :)))

Павле не рабра ли че в Москва няма да има гей парад. Стига се пени и седни на разбитият заден двор. Ха ха ха

Абе то и Ковид нямаше, а сега цяла Москва е затворена. Кремъл е пълен с гъзолизци.

Ботокса пак е казал нещо от сорта на "Мрън, мрън, мрън... Украйна... Рассия... дипломация... я очень хорошо... тук ме сърби, там ма боли... мрън, мрън и пак мрън... а да, утре съм на педикюр"!

пък.... да разговаряш със сенилен старец с Алзхаймер, мислиш че е лесно, ли?

ПУТИН,ПУТИН има много да се учиш от великия КИМ.КАК МОЖЕ ДА РАЗГОВАРЯШ С ТОЯ ВАМПИР ТОЙ ДОКАТО СЕ ПРИБЕРЕ Е ЗАБРАВИЛ ЧЕ ТЕ Е ВИЖДАЛ.

Путин клекна! Видимо говори пръв, за да чуе запада, как си е научил урока. После ще говори Байдън победителя! Браво на САЩ! Определено САЩ отново водят играта!

Тук 2-3 еврогейтака изпълняват повелите на РазБойко, работа,работа,работа. Цъкат яко за жълти центове, че глада е по-силен от тока.

Завиждаш им , че с твоите капейки само удобрение можеш да си купиш ли тролче?

Изобщо не завижда. Вас соросоидните центаджии ви мразя безплатно.

Путин прекрасно парира всеки опит от представителите на западната "преса" да устроят атака срещу Москва с провокативни въпроси относно измислени проблеми. Първият опит дойде от CNN, след това въпроси като под индиго от BBC, Bloomberg, канадска мисирка ... сигурно изпуснах някоя и друга западна мисирка

с две думи, байДън продаде пакрайната за две канчета гАз и две и една кофа нефт. зеленски си остана палячо в ролята на палячо.ббаахаха

Към новината