назад

Каримански от ИТН: Дончева е отровен бурен, Нинова лъже

18:52 | 14 септември 2021 | Редактор: Лилия Чалева 25 3780

Коментари 25

Ако бяха жадни за власт ,щяха да направят правителство, жадните за власт,комфорт,и алчност са ГЕРБ,ДПС,БСП. И неможе да ми сравнявате работил и доказал се икономист,с артисчето без трудов стаж Биков. Какви хора сме ,направо се смайвам.

Точно,ясно и истинно казано от Карамански. Ние сме слепи щом не виждаме всичкото гнило в държавата ГЕРБ ,ДПС ,БСП и всичко старо.

тази мутра Карамански не беше ли разстрелян, бе?

Няма отърване от старите муцуни и старата плесен ! Едни и същи ни въргалят в мизерията а те са калта на кликата ! Как и защо народа се подлъгва да гласува за палачите си ?

Карамански е некадърник и наглец, както и цялата ИТН - има такива негодяи.

Каримански

са пълни боклуци. Гласуващите за тях са невероятни боклуци

Боклук е маика ти че е родила тъпанар като теб

Коментар на пубер-изтърсак - неграмотен и нагъл.

Каримански е Тома Биков за "ИТН" . Натегач ,подлизурко ... Само дето "ИТН" се компрометира чрез вожда си и групата на глупаците-сценаристи.... Но те са резултат от нивото на "политическата култура" в България... Много сме зле....

Тези умения в политиката се наричат Опит и гъвкавост! Нали и 2те са от едно червено котило? Такава им е школата ПОЛИТИЧЕСКА!

Червената школа е университетът БСП

Го

Има малко двусмислие....дали пък има? Четем: "Не бяхме за добавката от 120 лв., защото е порочна практика да се дават пари, които след това много трудно може да се вземат от пенсионерите", обясни още депутатът." Да не би това да значи, че се очаква, че отначало ще дадат 120 лв, а после ще ги вземат...и това ще бъде трудно.

ДПС предложиха 120 лв, А сега всички ги давали

Пич ти сега ли разбра ,че тия са боклуци.

Определено не харесвам Дончева нооооо вие от итн сте такива необразовани и нагли плужеци, че няма втори като вас.

надявах се на Слави....всъщност сега като се замисля, се чудя сам на себе си как ме зомбираха да мисля така...имам се за интелигентен и начетен...и какво полза? прекараха ме ...и като си помисля че тези изобщо не се напънаха да ме спечелят, просто си траеха, играеха го умни и тайствени....ХМ...сега си мисля,че някой им е забранил да говорят, за да не стане ясно колко са нещастни...нищо градивно няма..никаква идея..нищо с поглед напред...ловят всяка дума, за да имат повод да се дървят, демек, ние все още сме тука....АМА ЗАЩО? Че не срещам вече човек, който да не ги псува...скапаха всичко...Все неразбрани....ама как да ги разбереш, като и те не се разбират...един психясал наркоман и банда слуги без достойнство...ВОДАЧИ НА НАЦИЯТА...Айде у лево...Направиха така ,че страхливеца Боко да изпълзи и да плюва простотии..а беше се снишил,щото знае какви ги е вършил...Ама като има такива противници,що да не ги разпилее..И ТОВА ИЗБРАХМЕ ЗА ПЪРВА ПЪРТИЯ? И ЗАЩО? ШАМАН И УПРАВИТЕЛ ПАРТИЯ НЕАДЕКВАТЕН? И неговите крепостни? Ми те са негови копия...

Ох, май Дончева ще се окаже права - всички в партията на Чалгаря са олигофрени ! Жалко, че подлъгаха толкова много хора да гласуват за тях, които не знаеха, че гласуват за избягали пациенти от Карлуково !

Аман от жадни на власт недоразумения с улично възпитание. Алооо, не за това бяхме по площадите, да заменим едни прости хора с други прости хора, дипломата не прикрива лошото възпитание и непокритото самочувствие. Дано чалгаджиите у нас и чужбина да са прогледнали какви нещастници се готвят да ръководят изтерзаната ни страна и да са недостатъчен брой, за да ни ги натресат, както ни беше натресен и Оня от недолайкнати селски тьотки и от хора с третокласно образование. Некадърни да привлекат истински експерти, а лаладжии като този Наполеончо, взел се насериозно. За Тошко да не говорим, няма интелигентен човек, който да не се ужасява от вероятността този да коли и беси от позицията на всичко знаещ. ГЕРБ му се радва много, целенасочено или поради неадекватността си той работи за тяхното връщане на бял кон. Но пасаран.

Ама какви лицемери са всичките. Миналата година се хвалеха помежду си, пък сега започнаха да се плюят:)))) Е това ако не е лицемерие здраве му кажи.

Пpoкypaтypaтa e пpeкpaтилa 14 пpoвepки cpeщy Пeeвcки. Дaнчo Мeнтaтa и Кacкeтa дa кaжaт зaщo.

Скрий се в дън гори Тилилейски!!!

има на жълтите павета, кой от кой по-отровни....

Към новината