Семейство с бебе загина при тежка катастрофа

Румънско семейство с 2-годишно детенце загинаха рано сутринта в понеделник при тежка катастрофа на пътя Плевен – София при разклона за село Тотлебен.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с бебе загина при тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кажете ако се дострои АМ Хемус, и се направи една магистрала която да свързва Русе с АМ Хемус, с колко ще се намалят катасторифите и жертвите по пътя София-Русе? Аз за мене си съм убеден, че намаляването няма да е с проценти, а с пъти!!! АМ Марица планирана дължина 117км АМ Струма планирана дължина 156 км АМ Люлин планирана дължина 19км За тези магистрали се говори по радио,телевизия и се пише,че ще се правят конкурси и ще се строят и дострояват.АМ Тракия не я споменавам,защото там положението е ясно. А за едиснтвената магистрала в северна България, не се чува нищо. Сравнително млад съм, и затова се надявам да доживея деня в който когато пътувам до София или Варна да измина 15-20 км от Плевен до АМХемус и оттам да съм на един първокласен и сравнително сигурен път.

А кажете ако се дострои АМ Хемус, и се направи една магистрала която да свързва Русе с АМ Хемус, с колко ще се намалят катасторифите и жертвите по пътя София-Русе? Аз за мене си съм убеден, че намаляването няма да е с проценти, а с пъти!!! АМ Марица планирана дължина 117км АМ Струма планирана дължина 156 км АМ Люлин планирана дължина 19км За тези магистрали се говори по радио,телевизия и се пише,че ще се правят конкурси и ще се строят и дострояват.АМ Тракия не я споменавам,защото там положението е ясно. А за едиснтвената магистрала в северна България, не се чува нищо. Сравнително млад съм, и затова се надявам да доживея деня в който когато пътувам до София или Варна да измина 15-20 км от Плевен до АМХемус и оттам да съм на един първокласен и сравнително сигурен път.

Aloooo a magete ste strashni shofiori,niama duma...Kachvate se na neshto malko po novo i barzo i po prostotii na patia niama koi da vi bie...Viarno che ima i geni ot koito ne stava shofiori no i kompleksarite ne ste malko...

Kakva ujasiavashta statistika...

Nik, kakav kolan za 2 godishno dete be brato?! Kolan za vazrasten chovek e neizpolzvaem na 2 godishno dete, zatova v normalnite strani e zakon decata da sa v detski sedalki specialno napraveni za upotreba v koli, obache v nashata tuzemia takiva zhivotni nema, zatui taka shte si i mrat malkite nevinni deca. Te na se vinovni che sa se rodili v dzhunglata. Iazuk za tiax! Pozor za balxaria i smeshnoto i pravitelstvo koeto se pravi na udareno che ne znae kak se pravi po zapada. Prostaci! :(

Ne razbiram kakvo otnoshenie ima Pleven kum slucheia. Mngo hora zagivat i do Varna . ..i na mnogo drugi mesta!!Kompleksarsht

Крайно време е да се направят нормални двулентови пътища и магистрали.

Пътят там е еднолентов. Много коли карат много бързо. Явно са изпреварвали с бърза скорост и не са могли да се приберат или са видяли автобуса с последния момент. Общо взето ръмънците карат бързо и съм ставал чест свидетел на неправилни и опасни изпреварвания. Жалк за невинните жертви.

Естествено. че и МВР са виновни! През уикенда минах София/Русе и обратно! На какво ли не се нагледах; МВР седят скрити на измислената магистрала, там дето има безумно ограничение на 70 без пътя да е в ремонт (дане е зима!), Или след безумен знак на право, безлюдно място - 50км/ч, Друго безумие - нарязан асфалт - ужким да ни подсеща да намалим, а то тези нарези направо те 'изхвърлят' от платното, Трето - на няколко пъти стеснение до една лента на Хемус, защото няколко пъти месечно скачали с бънджи - а 'ГУ-пътища' го мързи да маха и слага пак загражденията, та те си стоят постоянно, И познайте как с 80км/ч не мога да стигна огромен румънски тир вътре в село Българене, Или как ми се 'качи на главата' тир на 'Титан' по двулентов път - карах със 110 при разрешени 90 Или - я се опитайте да се движите с максимално разрешената скорост 130км/ч в най-лява лента ВСИЧКО ТОВА Е ПО ВИНА НА МВР! Защо! - Много лесно; в момента например за това каране в населено място на този тираджия можеха да му друснат 75евро (да кажем че е нищо за него) ПЛЮС отнемане на правоспособност за месец (това вече би било удар за него (мисля))! Ако имаше кой да го санкционира дали би повторил (тогава вече наказанията стават солени)!

Докато си мислите че има война по пътищата няма да виждате, че сте роби. Мъртвите не можете да съживите, но живите умират без да са живели. За миналата година 1007 човека са загинали от катастрофи в бг, а 1007 пъти повече хора са мизерували и оскотявали. И, нали си знаете: Костов е виновен!

не разбрах кой е виновен. Явно са бързали да се приберат румънците и са изпреварвали доколкото разбрах.

za jalost MVR ne sa vinovni, vinovni sme si nie 4e karame bezodgovorno i ludo i se darjim kato tineidjari zad volana a ne kato vazrastni a drug e vaprosat 4e varnata e 4akadjia

Хей говедо, ако бях от твоя град щеше да ме е срам. Поне не слагай съгражданите си под общ знаменател с твойта простотия и си смени името под, което пишеш, а най-добре изобщо спри да пишеш, защото освен злоба от дребната ти душичка друго не излиза и нищо не те трогва, изрод!

Никой незнае имало ли е нямало ли е столче детето. Благодарение, че навремето съпругат ми не си е сложил колан е останал жив и здрав. Изхвръкнал е от колата, а тя се е взривила след 10 секунди. Така че много са плюсовете и минусите за тези колани. На едни помагат на други пречат. Мир на праха на загиналите. Наистина е много нелепо. Айде vitinya rider потърси в нета има статистика кой прави повече катастрофи със жертви. Мъжете или жените и тогава се изказвай с толкова тежки думи.

както правилно е отбелязал wrathchild по долу войната по пътищата няма да спре докато има ненормалници , само дето е пропуснал и ненормалничките който си позволяват да управляват автомобил без да притежават необходимите знания и умения.Куцо кьораво и сакато от женски пол в момента в който се види с пари за кола излиза на пътя и си мисли че автомобила е превозно средство което се управлява автоматично и от водача се иска само да държи кормилото .Вън от пътя всички жени които не не знаят що е то автомобил и как се управлява.

жалко, много жалко, мир на праха им

Edinstvenata vina e v opita i vnimanieto pri karane. Koi li pre4i na chofiorite da karat vnimatelno, da ne natiskat gazta togava kogato ne sa absoliutno uvereni 4e mogat da sprat ili da uvladeiat kolata. Iznenadite idvat za mili-sekundi. Nima triabva da ti se izpraviat kosite ot ujas za da po4nech da karach razumno? A uj horata bili mislechti sachtestva? Viarno li e tova?? Pri tazi bitka na patia - NE!!!

ПЪТИЩАТА И ЗАВОИТЕ СА УЖАСНИ! ОПРАВЕТЕ ГИ!!!!!

тиа плевенлий са мнооого зле!!!!!!

Стига с тия столчета и колани за деца.Кое дете на година и половина ще изтърпи дълго пътуване вързано за столчето.Румънците се връщали от работа в Гърция.А познайте дали са спали някъде,или са карали цяла нощ и в 7 сутринта катастофират. Жалко за загиналите....човек трябва да знае възможностите си.

Не е възможно от каруцата да се скочиш в колата и да я караш нормално. Нали всички трябва да те видят колко си ербап и как можеш да натискаш газта с цървула. На това се казва сиромашко-невидяло. Жалко за загиналите коректните шофьори и семействата им, а още повече за децата.

Правилно се пита дали е имало столче детето - и отговорът явно е отрицателен, иначе вероятно щеше да е живо. Преди две седмици жена ми направи тежка катастрофа, колата стана на мекица, но коланът и спаси живота и тя се отърва само със стрес и охлузвания. Карайте с колани, те не са сложени за украшение!!!

pak 6ertvi bog da pa3i dezata ot maloumnizi

ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СЕ ПИТАМ КЪДЕ Е М В Р КАТ ПРОДЪЛЖАВАТ С СЪЩАТА МУДНОСТ КОЛКО СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ СА ОТНЕТИ

Много лоша статистика,няма ли институция която да се заеме да изкорени тоя ужас?

Боже, колко мъка има по този свят, Боже! Защо нищо не се прави, за да се спре тази трета световна война /по пътищата/! Милото детенце, какъв ли ужас е изживяло, без дори да разбере какво му се случва, защо го боли...Дано поне не е усетило нищо, миличкото. Господ си прибра още едно ангелче. Почивай в мир, детенце мило...А, интересно ми е, щом е изхвръкнало от колата, дали е имало столче? И дали, ако е имало то е щяло до някъде да го запази? Родители, никой не е застрахован от подобен ужас, за съжаление пътищата бълват идиоти, на които не им пука за чуждия живот...жалко само, че се разполага с невинния детски живот. За това, нека не пренебрегваме детските столчета...все пак дават някаква надежда за децата ни. Бог да га ги пази и нека чукнем на дърво...Нека бъдем и малко по-внимателни, така ще дадем шанс на повече хора да оцелеят по гадните пътища... Почивай в мир, мило детенце! Мир на праха на загиналите!

браво браво !!! Как искате да спре воихата по пътищата като винаги ще има ненормалници които ще се правят на състезатели и ще газят и блъскат наред. Съжелявам за силните думи хо докато не измрат всички такива няма да се спре този ужас а както всички знаем тези винаги ще ги има така че тешко и горко на този народ обречен да загине не от ниската раждаемост а от собствената си пътна улигофрения

Ако бяха сложили колан на детето нямаше да загине или поне щеше да има някакви шансове да оцелее!!!!! Слагайт колани и карайте внимателно бе хора!!!!!!!!!!!!!!!!

Неграмотен дебил, дори не знаеш къде се намира Плевен, да не говорим, че не си и от ВАРНА , отиди и се гръмни, не се излагай тук! Мир на праха на загиналите:(

долни митничари влашко семейство....

ЕЙ ВАРНА,АНО МОГА ДА БАРНА ЩЕ ТИ ОТГРИЗНА ПЕДЯ ГРЪКЛЯН-МАМИЧКАТА ТИ..... ДРАЗНИШ ВСИЧКИ С ПИСАНКИТЕ СИ... ПРЕДУПРЕЖДАВА ТЕ И МНОГО ДРУГИ... МОЗЪК ИМАШ-НЯМАШ СЪРЦЕ СЪС СИГУРНОСТ...ЕЕЕЕЕЕ ГАДНО Е !!!!!!

Ciganin li si turchin li si ne te znam,ama ti ne prochete li che zaginalite sa Rumynski grajdani be ???

Ciganin li si turchin li si ne te znam,ama ti ne prochete li che zaginalite sa Rumynski grajdani be ???

Олигофрен спри да пишеш!!!

Ти си много зле,време е да потърсиш психиатър. Става въпрос за три погубени живота,ма ти си и на крем-карамел мерудия.

не знам какво трябва да стане, за да се спрат убийствата по пътищата! Тук мисля, че нямат вина държавните органи, а самосъзнанието на хората. Дано хорята разберат , че разумното каране е по-важно от това да стигнеш 15 минути по-рано!

Преди няколко години се прибирах с детето ми към България. Карах един стар опел, детето (тогава на 5 години) беше на столче на задната седалка. Трите места отзад са разделени на 2+1 (облегалките), столчето беше на едната. Когато сеподнесох в Сърбия на 50 км от границата с 50 км/ч, беше късно вечерта и малкият спеше. Подхлъзнахме се по разлята нафта на цялото платно, ударихме се първо в един камион, после в бетонната мантинела. Аз си счупих пръст на едната ръка, беше тъмно и не видях веднага отзад какво става. Като погледнах, всичкият багаж от пълното комби бе сгънал облегалката и изпълнил колата. Седалката до мен също бе сгъната от багажа. И това при 50 км/ч! Синът ми се беше събудил и ревеше, защото коланът го натиснал много... Седалката и столчето не бяха мръднали от положението си... Оттогава се кълна в коланите, слагайте ги и вие, не знаете кога ще ви потрябват!

За такава малка балканска държава, статистиката е чудовищна.Нещо не е наред в манталитета?!

Всички румънци пътуващи по маршрута Ру се - София карат без да спазват никакви правила.

Драга не пътищата бълват идиоти,бълва ги лакомията на някои хора и простотията на други,хайде сега пак си помислете като бутате под масата да си купите книжките!

Ужас, дойдоха летните месеци и джигитите наизскачаха. Пак ще пътуваме като се прекръстим 3 пъти и плюем в пазвата.

Този кървав данък трябва да спре. Понеже шофйорире сме неразумни, а КАТ-аджиите си затварят очите при размахване на финикийски знаци, моля внесете немски / а с този курс на долара по-добре американски / пътни полицаи и нещата ще се оправят. Освен ако не ги ограмотим, защото хората са податливи на корупция и там където има беззаконие, тя се проявява неотложно.

Здравейте! Отдавн спрях да чета новини в dir.bg - тази е по изключение, защото ми е пратиха като линк. Реших да видя какво са сътворили този път специалистите от dir.bg и без да се замислям много откривам следната мъдрост: пътнически автобус със свищовска регистрация Ако някой ми покаже/каже/обясни как изглежда свищовската регистрация ще му дам 50 лева без да се замисля. Уважаеми редактори на dir.bg, препоръчвам Ви да се стягате, защото губите читатели, още повече се излагате като кифладжии! Поздра

браво браво !!! Как искате да спре воихата по пътищата като винаги ще има ненормалници които ще се правят на състезатели и ще газят и блъскат наред. Съжелявам за силните думи хо докато не измрат всички такива няма да се спре този ужас а както всички знаем тези винаги ще ги има така че тешко и горко на този народ обречен да загине не от ниската раждаемост а от собствената си пътна улигофрения

браво браво !!! Как искате да спре воихата по пътищата като винаги ще има ненормалници които ще се правят на състезатели и ще газят и блъскат наред. Съжелявам за силните думи хо докато не измрат всички такива няма да се спре този ужас а както всички знаем тези винаги ще ги има така че тешко и горко на този народ обречен да загине не от ниската раждаемост а от собствената си пътна улигофрения

aвтобус със свищовска регистрация - Няма такова чудовище ... Свищовска регистрация чували ли сте ?? Де не би да е ВТ ?