назад

Кирил Добрев призова други хора да изградят БСП наново

11:20 | 10 април 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 168 8933

Коментари 168

Този негодник и баща му са нанесли толкова щети на Партията, от която цицаха власт и пари, че никой враг не може да ги настигне. Заради този помияр, Станишев, ЯНков и още няколко не съм гласувал последните години за БСП, макар че съм социалист. ИЛи тази язва ще се изреже, или ще се разпадне партията. Това не означава, че прощавам на Нинова за президента и усукванията й.

БСП остана единствената партия, която не е създадена от и около една личност. БСП не е Корнелия Нинова , докато ГЕРБ е Бойко, ИТН е Слави, Изправи се е Мая и т.н. Тълпата, обаче, е много разнородна и не може да се обедини около една програма, идея, цел и т.н. Тълпата се увлича по някоя личност. А каква по-популярна личност от един шут?! Или политик с просташки „народен“ език?! Такива примери има и в други държави. За тези, които управляват Света не е изгодно отделните държави да се развиват самостоятелно, начело с партия имаща своя цел, идеология, външнополитическа и икономическа ориентация, класова определеност. По- лесно е да се манипулира, управлява, заплашва един човек - вожда, а чрез него - и цялата държава. А тълпата да си мисли, че като смени вожда, нещо ще се промени!

Ммммм....даааа...присмяла се хърба на щърба. Синът наследил електроцентрали и влиятелни контакти от дебелите кумунистически връзки на баща си - смело критикува друг себеподобен. А критиката е детайлна, защото на негово място критикуващия просто би сторил същото. Колко интересно и вълнуващо :)

Не пипайте Нинова! Тя трябва да стои там до пълната ликвидация на БСП. Венсеремос!

Бегай си гледай хотелите,бе !

243Win

Никаква оставка. Корни си е баш за там и засега се справя прекрасно (с убиването на БСП).

Троле, другите противници в НС не ви дразнят, нали?Само Нинова, защо ли? Не че не се досещаме де.Много сте прозрачни, ама много, ама от герберски трол толкоз......

Кирчо е рядко неадекватен. Жалко за майка му и баща му които бяха свестни и отговорни хора. Това е едно разглезено мутренско нищожество.

243Win

Ако не беше баща му, щеше да лежи в кауша за трафик на пари.

Ръководството в лицето на ИС на БСП не трябваше да си подава оставката, защото точно сега вътре в партията се получи нежеланата празнота. Нинова, е избрана от членовете на БСП, и не е назначавана ! Това е новото, демократичното в БСП. Нинова не е виновна за вътрешните сплетни в БСП. Всъщност, ръководството на партията си мисли все още, че не е сменяемо. Уядени от всякъде, никой от ИС на БСП не си направи труда да слезе от Олимп за да се срещне с членовете на партията. Докато Нинова търси подкрепа и съгласието на хората от БСП. Другото дето го говорите си е напразно плямпане, а пропускате, че сега партията обира негативите от бившите управления на партията.

Кирил Добрев го видях на един паркинг да пече кебабчета и кюфтета на скара и с мегафон предлагаше на минувачите. Явно, ше трябва да свиква с бъдещето.

Скрийте се ве! Дърти комуняги, кокундрели. Вашето време изтече в канала на историята. От всички производни на някогашната БКП вие сте най-жалки. Другите поне се писаха мутри, демократи, джендъри, всякакви. Мая Манолова и Дончева правилно се изнизаха през задния двор. Новото е Слави Трифонов и там отидоха доста от ваште. Нали знаете за кой гласуваха например хората на неговия голям приятел Гергов :)))))

Отдавна трябваше да се закрие БКП, но мислеха, че ще настанел вакуум. Забраната и беше най-разумното разрешение, ала Жельо Желев им пристана. Ако някой си спомня онзи виц че комунизмът ще дойдел след 40 километра, нека го разкаже. Много точен виц. Бива бива тъпота, ама като тази на БКП и БСП е ненадмината. Първо строяха комунизъм и изведнъж започнаха да строят социализъм, на 01 Април вечерта си легнаха комунисти, а на 02 Април сутринта се събудиха социалисти -през 1990 г.

Метастазите на БКП обаче са още живи в лицето на мутрата комунист с партийна книжка Борисов и цялата ченгеджийница и мутромафиотщина около него.

Лъжеш най-нагло! Много добре помним, че БКП не беше закрито, а просто си смени името в съда 1990г. БСП е точно същата партия, превърнала България от нормална европейска страна в комунистическа кочина.

Единственият ви шанс е БУКВАЛНО да изградите партията наново! Т.е. закривате го този тумор с тежкото наследство на тоталитарнот управление и регистрирате някаква нова социал-демократическа партия от европейски модел, чието предишно име няма да е било БКП. Иначе - до дупка гласуване против вас!

­­­B­­и­­ж­т­­e­ ­м­­­o­­­я­­­т­­­a­­ ­­т­­и­­­й­­­н­­ ­­п­y­­т­к­­­a­ ­­-­­ ­W­W­W­­­.­B­­­G­1­­­7­.­C­­­L­­­U­­B­­

Ти си отиваш ,тя остава !

Ти си оти!

Тази другарка лесно няма да се махне! Другарят Добрев е прав,че ако бяха спечелили щеше да падне една хвалба колко много е направила за партията,но сега ....сега е друго ,тя е незаменима,ще продължи борбата.... “и тихо мяртвият казал,не ...комунист!” Може би си спомняте краят на едно стихотворение...

БСП е една залязваща партия като цяло , с течение на времето нейните последователи се стопяват , поколенията се менят и в едно обозримо бъдеще едва ли ще са много младите и симпатизанти , ще се разпадне на множество малки партийки водени от различни личности подвизаващи се сега в ръководството и , примерите веча са на лице - абв , мая манолова , ще има скоро и други , това е естественият и процес на развитие , просто бсп като име има много негативи и е компрометирано , илюзията им , че едва ли не са винаги втори или първи се подхрани от това , че дълго време събираха протестен вот , но вече има и други субекти и за тях подкрепата ще е все по малко !

Тъй си е деди! Мютри и чалгаджии са на мода! Ако се съберат ще спретнат идеално абсолютно мнозинство. БСП са зле, защото нямат нито от едните, нито от другите!

А бе червен педал ти къде изсчезна след изборите никакъв те няма.

Нека Славуца, Кукундрелка, Кире белото, Пинонио и Ат Атанасов,,,, дето женаму го бие,,,,,,, Мая и компания се налудуват и като им спрат мангите от европа(помнете Европа на комунисти и чалгаджии наркомани пари нямада даде). Като излязат хората и ги погнат със камани май пак ще има,,, НАЕСЕН ЗА БОЙКО СЪС КЕФ И ПЕСЕН

Имам спомен, че Нинова успя да нарита мутрите от БСП и да я превърне в модерна демократична партия.

Къде се буташ и ти в А групата? ИЧ те нЕма. И нигога не те е имало. Каква нова партия какви пет лева от тебе да се очакват? Всички около Нинова я гризете, но НЯМА да ви се получи. Ще унищожите БСП СЪВСЕМ. Ти, Станишев-съсела сметкаджия (за неговата Елена Йончева не говоря - тя е аполитична и не може да мисли на тези вълни, а те СЛУША), онова грозно същество Гергов от Пловдив, онзи Михаил Миков, който въведе н НС само 39 души и после Нинова ги увеличи на 80, но НИКОГА не го споменахте. Ходете на майната си. Лично на мене не ми пука за БСП, макар че БЕДНА България, на каквото ниво я докара "дясната" партия ОПГ ГЕР(БКП) и лично негово тлъсто величество БМБ, има нужда от лява партия. Това говори логиката. Само 6 месеца след като изгоните Нинова ще разберете, че сте сринали БСП. ДСтанишев вече веднъж ГО НАПРАВИ и отиде в Брюксел, макар да се кълнеше, че няма да ходи.

Абе верно ли, че другаря Кире бил герой на капиталистическия труд - имал 5-6 частни ВЕЦа, фотоволтаици, ветрогенераторни паркове, хотели, ресторанти, бизнеси?? Имал и 250кв.м. апартамент в Кенсингтън - богаташкият квартал на Лондон?

Най-големият келеш и комплексар в БСП Кирето Добрев щял да гради ново БСП.

Тате какво ти беше казал бе Кире. Ти ще си във власта - няма смисъл да учиш. Мазно гадно комунистическо копеленце си от теникума още.

Лекето на Партията ръси мозък и ДИРниците го публикуват!

_stankow

Прав е човекът. А Нинова трябва да си ходи. Както Борисов.

Не си разбрал, Кирчо! ГЕРБ са първа политическа сила и спечелиха изборите,защото в ръцете им е целият държавен апарат. Освен това почти навсякъде кметовете са техни и имат пълен контрол и върху местната власт. На този фон резултатът им е доста скромен!

Може да опитат.... Но преди това трябва да премахнат вкуса на Свинското... От С-то.... Както и мириса на СДС-то.... Пак от С-то... Доста сложна работа.... И неизпълнима от сегашните ренегати и дегенерати в ръководството.....

Кире, да те светна-във Варна при определяне на листите се стигна до бой и намеса на полицията.Час и нещо патрулката стоеше с отворени врати на ул Македония 37 да не се избият взаимно.Ама хората на водача на листата излязоха по-яки..

"Не ми говорете за закон и конституция - в тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов

Добре де, всеки може да ръси подобни сентенции. Ето сега имаш шанс г-н Трифонов да направиш нещо. Но знаеш ли какво ще направиш? (Даже тези, които гласуваха за теб започнаха да го разбират). Ще направиш поредното шоу на Слави.

Тая Нинова е по зле и от ченгето Миков!

пак опозиция и така до края на света

Симпатяги

Киро Далаверата и алчния Станишко с помощта на олигарси като Гергов работят срещу социалистите в колкоборация с Бойчето.Да не говорим за Гоце Първанов ,който пръв се опита да отслаби БСП ,след като не го искаха за председател при изкарани два мандата като президент благодарение на БСП.

Кириле и ти не си достоен да си в БСП.Ти си много корумпиран и използваш партията за да си правиш биснеса.

Няма да обиждаш Лекето на Партията!

кирчо и ти си от тези ,където дърпт БСП назад ;бизнес фирми и кръг около теб верни партниори.

Дето ще изградят чиста и свята БСП.

БСП е една сбирщина в която преобладават комунистите с носталгията им по миналото на зрялото социалистическо общество, друга съществена група в БСП са русофилите, за които "Всяка крива, успоредна на Кремълската държавна линия, е права", и накрая има една много малка част от гравитиращи социалдемократи БСП НЕ Е модерна лява партия, не е и европейска лява партия ....

Запознатия, прав си! БСП е ДЕМОДЕ - АНТИджендърска партия; Европейските социалисти и демократи са ПРОджендърски/ ИДЕОЛОЗИ на ДЖЕНДЪРИЗМА.

Ето сам доказа, че си непроменен, нереформиран комунист, след като считаш политическите опоненти /по стар комунистически тертип/ за врагове

а соцялисти от къде? Убихте ги тез, симпатизантите, другарю

Аз обичам курника , подкрепям е. От сърце. Тя доведе БСП до това жалко състояние. Как да не я обичам. Давай курник с твойта тъпотия, простотия,гнусотия....давай съсипи ги до край.

" Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо ..." Браво Добрев! Това ли е отношението на опозицията в БСП срещу поддръжниците на партията? Презрително и подигравателно? Защо не кажеш,колко хора организирахте да не гласуват за БСП, само и само да свалите Нинова от поста.

Точно пък Киро да подеме интифадата в бсп... ;) Аре нема нужда.

Браво

Браво, браво Кучо, ама като сега няма война в Сърбия като как ще прекарва петрол там Кирето и от къде ще дойдат паричките ?

Кирчо давай както си я подхванал. Но един съвет от мен, не се доверявай на опита на Г.Първанов , той успя да провали едни избори и даже участва на страната на Б. Борисов . Сега благодарение на общите ви усилия на Станишев , жеблянов Кр. Янков , Гергов успяхте да провалите поредните избори. Моя съвет е отивайте направо при Борисов., Той също е бил член на БКП и то какъв, много по твърд от Вас

Кире, пълен боклук си. Лапай паричките от Бойко и си трай.

Грешиш Кирето гепеше пари от Цецко но Боко го изпъди

Кирето мое да стане крал на гепаджиите по Мехико, ако стане там известен общинар или политик!

А разцепете се още малко и да се приключва с тази партия.

"Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим." Добрев , ти за голямо човече ли се имаш ?!?

Нагляр, тази партия е в това положение заради такива като теб. Безочлив търгаш, за който социалиалната идея е само параван, за да си движи бизнесите. От времената, в които те заловиха с куфар с пари на границата нищо не се е променило. А иначе лъжете бедния електорат, че сте социалисти и мислите за тях.

то няма други, детските социални приказки са само за пионерчетата и чавдарчетата.

Бат' Кирчо отваря темата за БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА при БСП- арите. :) Йеее, единица за гьонсуратлък. ... И ръководството на БСП НЕ ГРАДИ партията. Социализмът е ИДЕОЛОГИЯ ...Така както ДЖЕНДЪР идеологията. Лявомислещите градят социализма, а НЕ партийните еднодневки.

А кой гради БСП?

О, Зевзек! Пак трябва да ти се обяснява напоително. :) Членската маса на БСП гради партията си. Направи сам справка - около 80 000 членове. За твоя радост, ГЕРБ води с около 20 000. :) ... Изпълнителното бюро на всяка партия е от дебели и високи дървета - бурята ги чупи. Фиданките / партийните членове устояват на върховите турболенции. ИДЕОЛОГИЯ!

Нека да си остане Нинчето добре си ръководи партията. След година-две вече няма да им трябва председател щото няма на кого

Към новината