МВР проверява има ли дарители, чиито коли не се спират

Ако се установи наличието на списък на дарители с привилегировани автомобилни номера, ще бъдем безкомпромисни, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Оказа се обаче, че само за 3 месеца МВР е получило над 6 млн. от дарения.

Обратно в новината

Коментари - МВР проверява има ли дарители, чиито коли не се спират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Списък с имената на фирмите и техните собственици да се публикува незабавно.

Познайте дали ще се разкрие и това безобразие... Нашите храненици пак ще излязат целите в бяло.

Защо спряхте коментарите, бе другари?

А Бойко да не лъже! Синия буркан на Стоичков кой го даде? Че и се защити после, че Стоичков, разбираш ли, бил достоен човек...Ама закон, туй онуй...Абе балъците да си траят. Мутрите са си мутри.

Г-н Кр. Стефанов да даде информация на парламента, а не Цветанов да хвърля прах в очите на хората. Все едно крадецът сам да се проверява, това е повече от тъпоумно. Съответните комисии да изискат писмена информация от Красимир Стефанов за дарителите на МВР и да я засекат с тази на Цветанов. Ха сега да каже г-н Стефанов кога ще се регистрира по ДДС фирмата закупила Кремиковски и колко ДДС ще й възстановят? т.е. колко милиона няма да влезат в бюджета - въпросната фирма ще е напред поне с 20 милиона подарък от "супер изгодната" сделка на г-н Трайчо , та какво е да направят подарък , разбирай дарение от 2-3 милиона лева?

?????Това не е ли двоен стандарт????? Тоя дето дава нема да го спират тоя дето не дава ще бъде веднъж глобен от КАТ-джиите и нека да се провери тия на Благоевград там тия взимат много поне да намалят малко.

Аре, Цецко - евала бате, ромите да бият барабанчето на уше: "Ако някой някъде спонсорира своята кола и слава, ако МВР клетвата за дълг не прегази - Цветанов го пази. Ако някое герберско братство граби от народното богатство, истината днес е само тази - Цветанов го пази. Припев: Хора, станете спонсори на МВР хора,запомнете добре! Гордост е да дариш на ГЕРБ и МВР x 2

Иха, Цецко събира дарения в изборния щаб ама и ще проверява от името на МВР кой дарява! Ей, кога най-накрая ще забраним на лумпените-чалгаджии да гласуват!?

фирмите Капелен и Сименс са дарители на МВР. Незабавна проверка!

Снощи гледах интервю с шефът на сектор "Престъпления по пътищата". Да ви кажа ли как беше облечен - бяла риза с разкопчани поне 3 копчета, т.е. разгърден до корема, а под ризата не дотам дискретно се показваше златно синджирче. Поне да си беше сложил ланеца. И това е висш държавен служител и то полицай, което предполага, ако не е униформен поне да е строго и ПРИЛИЧНО облечен. Ето това ни е държавата - мутри, простащина, некадърност, безхаберие, пълна бай Ганьовщина. Как да им вярваш?

Не са прай на луд маймуно крадлива. Ше провериш ааа. На кой ги приказваш тия ве, тарикан евтин. На хората им писна от тъпата ти физиономия и още по-малоумните ти обяснения. Ставаш само за четене на приказки ама като те знам как сричаш и това ше ти е много. Ай сектир драги зрители

МВР не провери крадливия Цецо дето даже тъщата накисна, ще проверявало коли.. тъпотии.

Многоо интересно - МВР получава дарения и то 6 000 000 лв. И от кого, ако не е тайна? И срещу какво? И за какво се харчат тези дарения? Много въпроси но едно знам със сигурност: Всеки втори апартамент в София е ограбван. Доста и по повече от един път. Заловени и наказани няма!

и не само в софия

А ако си дарявате директно на ЦЦ няма да имате НИКАКВИ проблеми.

Да ти подскажа ли? Семейство Кирови дето първо бяха спонсори на районното в Люлин, после на кандидат кмета ББ и накрая вредиха тъпата си снаха за народен представител.

Цв.Цв.що се праиш на ощипан като много добре знаеш че 50% от горивото в мвр е спонсорско.и какво да напишат акт за без колан за 5лв. на баровеца който дава по 500 лв.на месец...корупцияяяяяя

Може ли някой да каже колко апартамента и вили могат да се купят, с 6 млн. лева?

Ах, само да се разбере , кой ни издъни - мамка му жална !!!

кой ми ака в гащите?

Цветанов смята, че "...получаването на дарения не е укоримо." Айде бе! За МВР?!? :)))

Тъй ли и от кога? Що не питаш американския посланик преди да говориш? Защо американския президент(щаба му) върна дарението на г-жа Павлова? Май беше за СЪМНЕНИЕ в не достатъчно почтен бизнес на Мулти груп. говорим за 1000 $

На шестака остана ли някой да му вярва?

Кое министерство не се спука до сега, май остана само това на спорта ;-)

Да, да! И ЦвЦв няма 6 апартамента! Вервайте ми!

Има ли други държави в ЕС,в които министерствата им на вътрешните работи да имат "дарители" ??!

В Карнобат даренията за полицаите са лични само за джоба им!

уау!! 6,5 милиона дарения само за 3 месеца! представете си тогава какви са неофициалните суми!!! и това, естествено, ей така, за кеф!

и това по време на криза хахаха