Откриха конско месо в 4 български продукта

Четири са положителните проби за наличие на конско месо в произведени в България месни продукти. Общо 25 проби бяха изпратени за ДНК анализ в германска лаборатория, съобщиха от пресцентъра на Агенцията по безопасност на храните.

Обратно в новината

Коментари - Откриха конско месо в 4 български продукта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОСТО НЕ ЯЖТЕ САЛАМИ

В картофите ми и ориза няма конско месо!

По-добре конско отколкото свински кожички.

Какви кожички бълнуваш,или не ти пука за здравето и нравите на потребителите?!ОК,нека има конско- за конеядци, но с обозначение на етикет и цена за конско-да е ясно за потребителите! В противен случай да има глоби, отнемане на лиценз на безсъвестните и нагли производители!

Голяма новина: "...наличие на конско месо в произведени в България месни продукти."... Кои са продуктите? Кои са производителите? Коя е голямата търговска верига? Абе хееееееееееейййййй журналиститееее.... Вие какво искате? И вас ли народа да ви измете като боклуци? Информирате хората като някакви квартални тъпи клюкарки, които нито знаят, нито са видели, нито са чули... обаче могат да плямпат на пейката пред блока! Вече става нетърпимо! Разкарайте се с дезинформацията си, отивайте си там, откъдето сте дошли всичките... Тъпи парчета!

Трябва да има виновни, все някой отглежда и коли коне и магарета и ги пробутва на европейците за телешко. Щом не е Румъния, значи е България! Въпрос на политическо решение! :)

От дълго време салами не ям,и нямам проблеми със корема,ям само риба луканка вратни пържоли,и кайма която е мляна от месо.

Радвайте се че има изобщо месо!

Ако сега се радваме, утре ще трябва да се радваме, че има л*йно.

трябва да се назоват производителте.

абе тия защо се правят на ущипана мома колбасите на меком силистра поне от 10 год. бяха с конско изкупиха всички коне от руманско

конското не е вредно, и е вкусно, не виждам какъв е проблема

проблемът е, че те лъжат. Kонското е много по-евтино, но ти го пробутват на десеторна цена. чаткаш?

ядем не само конско, а и кучешко, магарешко, месо от всякакво диво животно, като черно странджанско прасе, чието месо е твърдо жилаво и не става за пържола, ядем внос месо от животни хранени с хормони, ядем месо от неизвестни животни, незнайно откъде, незнайно какви -престояли 50 и повече години във фризери, ядем месо- обработено с неизвестни химически добавки, стабилизатори: колбаси, кайма от кожа, крака , рога и копита чийто резултат е доказано пагубен за здравето ни. Контрол и наказани няма- защото ВСИЧКО Е НАРЕД ЗАКОНОВО! Важното е да падат пари! Е, резултта може да се види и по разхождащите се из улиците: слонове, якове , мечки и хипопотами- наподобяващи уж Човеци!

Ако се съди по съдържанието на телешкия салам, излиза че кравата не е животно, а растение :)

Кажете фирмите, продуктите!!! Защо ги криете и допълнително стресирате народа?Не, че сме си мислели, че не е така.

Наистина, кои са продуктите? Поне да знаем, че в нещо наистина има месо!!

А бе то месо има, ама какво? :)

И кои са фирмите? Доставчиците? Ще си платят после за безплатната реклама.

Отново всичко се пази в най-строга тайна! Ебати смотаната държава!