Кабинетът поставил целта затвор за десетки властимащи

20-30 влезли в сила ефективни присъди за корупция по високите етажи на властта. Тази цел била поставена в доклада “Стратегически насоки за борба с корупцията”.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът поставил целта затвор за десетки властимащи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИМА? ЗАЩО ДОВЕДОХА НАРОДА НИ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.? НАГЛИ СЛУГИ НА НАРОДА НИ. ЗА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА НАКАЗАНИЕ-ТО СЕ ЗАБАВЯ НО НЕ СЕ ЗАБРАВЯ.

ха сигаСМЕШКИ БЕ!!!! тИ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ГЕНЕРАЛ ДЕБЕЛ ОТ БОЛНИЦАТА НЕМОЖЕШ ДА ОПРАВИШ А СЕ фУКАШ!!!!!!ШШШШ!! кАТО ПРЪДНЯ иДИ В болницта и разпитай колко е доктор ,колко е генерал и колко е крадец Разследвай му охранителната фирма де--ееее!!!!!

Бойчо предвиди и лъжкинята министърка на стриежите ЛЪЖАТА СЪС САНИРАНЕТО Е ОГРОМНА!!!!!!!!Напишете в търсачката 1407/2013 и един от първите резултати е PDF файл с текста на директивата на ЕС 1407/2013. Там не пише с две думи "Ще ви накарат да плащате", но четейки текста ще разберете, как извършвайки някой действия се превръщате в търговци субекти, а директивата касае безъзмездната помощ. И като отворите офис или дадете жилището под наем и ставате търговци с коетоне отговаряте на условията за безвъзмездна помощ. Тънко и с пиниз. Да не се усеща как влазя. Че не можем и протестира, защото това не е решено от нашия парламент

как ше ги броим? Меджедиева, Бисеров, Галеви, стигеме до луканов и опа: 2030 присъди - целта е изпълнена.

ЦЕЛТА Е ДОБРА, АМИ ДА ВКАРВАТ ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА, ТАКА И ТАКА Е ОСЪДЕН ВЕЧЕ :)

За кокошка няма прашка , а за кон няма закон. Камо ли за милиард!

А престъпно накъдрените Ви кадри какво ще ги правите. Ей пилеете парите на хората. Вземете един списък с 300-те ви ръководни кадри и се засрамете, как може да предлагате и подкрепяте магарета. Прочете два пъти списъка и ще се убедите сами.

Mи да..!! в Pумъния ги почнаха вече..направо с брадвата! Aма бил министър или заместник...Bътре,!!.."Bсичкото яице в чорбата"!!!!!

Присъдата (затворът) е проява на "милост", защото така на престъпника се дава възможност да изкупи (в голяма степен) греха си, чрез наказанието. Неее...истинското възмездие е конфискация на имуществото и да ги оставите да живеят с 300 лв. пенсия и никой да не им обръща внимание и да ги закача. Т.е. да станат редовни граждани, борещи се за физическото си оцеляване. Няма по-тежко наказание от това, защото грехът/престъплението остава у извършителя и той е обречен да живее с него, защото не му е дадена възможността (милостта) да го изкупи чрез наказанието. (Кой юриспрудент се е зидигнал до подобна висота на естественото право, а не да прилага закона, писан от човека?!)

От което следва, че милостта и прошката могат да се разглеждат като най-фината форма на наказание/отмъщение (!)... и в същото време за израстване на съгрешилия, чрез осъзнаване на стореното и последващо разкаяние и смирение. Именно в това се състои великият смисъл на прошката.

изразил, та няма да те раберат. Дори и минусчета ти пускат. Тия сигурно са от от БХК или някое НПО. Море, май са от медресето!...

така ще задоволят кръвожадността на Брюксел и вече няма да има негативни доклади. И когато тези паднат, никой няма да ги преследва за престъпленията им, защото Брюксел ще е задоволен.

твърде късно твърде малко - "По мои груби изчисления" --------------------------------------------------------------------------------------------------- Нека видим кои бяха народните съдии: tcholi_boli: Самиздател Григор Симов ======================================================== Как може да го изтриеш това, модераторе? Историята е като шило ако не знаеш, поставено от цензура в торба. То, шилото обаче, подава върхът си и боде очите своите НАДЗИРАТЕЛИ.

Ами то 90% от "елита" е за затвора. Да теглят жребий кой ще влиза защото бройките са ограничени,само 30. Или да има "конкурс". Абе идва видов ден. Сега на голяма част от "елита" са им се стегнали анусчетата. Не ,ли ?

Абе хора, ами то е много простичко - поставянето на количествени показатели на съда за влезли в сила присъди е, а) проява на комунизъм сталински тип (диктатура) 1 - пълна намеса на изпълнителната власт в съдебната б) проява на комунизъм сталински тип (диктатура) 2 - няма значение, дали има доказано виновни - важното е да вкараме 30 - 40 висши чиновници в затвора, а ако няма открити и доказани виновни и невинните ще свършат работа - медиите ще имат грижата да докажат, че сестрите им са к...рви. в) проява на комунизъм сталински тип (диктатура) 3 - естествено, после България ще бъде осъдена в Страсбург, но обезщетенията няма да ги плащат членовете на МС, а ние - балъците от народа. Че са съсипали живота на невинни (по презумпцията за невиновност) хора - няма никакво значение. г) проява на комунизъм сталински тип (диктатура) 4 - какво следва? Ами съдебно преследване по политически причини, окончателно унищожаване на свободата на мнение и изразяването му, криминализиране на политически възгледи, различаващи се от постоянно променящата се полтическа "линия" на управляващите (щото е трудно да се угоди едновременно и на Брюксел, и на Берлин, и на Вашингтон), използване на съдебната системя за ликвидиране на бизнес конкуренти...

Ми да ! - елементарно, Колега : ---> Двустъпковата !!!

В бедна и без икономика държава корупция не може да се бори! Това е поредната нова корупционна схема, която ще осигури светло бъдеще на поредните контролиращи и контролирани! Икономиката оправете, икономиката! Иначе, правите все същите ла.на...и внимавайте-скоро може паднат върху вашите глави, умници-политици!!!!

Е, те това е голема смешка! Икономиката, Карло, не може да се оправи без да се премахне корупцията! Без работещи правораздавателни и правоохранителни системи. А всичко това не може да се случи при еднопартийни, диктаторски и мафиотски управления! Пример (драстичен при това!): РУСИЯ!

Корупция се "лекува" само с "революция". Така, че народе - грабвайте тоягите и бой по корупцията!

Ще трябва обаче да се налагаме сами! В ежедневието мхого хора постъпват по-същия начин по който не искат политиците да се държат! Нека всеки който е недоволен да се погледне себе си и когато пред себе си каже че с него всичко е наред, тогава - идеално!

е невероятна глупост! Та коя революция е излекувала корупцията? Революциите винаги се правят за да се завземат корупционните "кранчета". Корупцията е като вампирите. Изпива кръвта на икономиката. Лекува се с прозрачност (осветяване) и забиване на кол в сърцето!

Тази цел е като всичките кухи цели, които са си поставяли до сега. Престъпността се генерира от властимащите - те не се борят с нея - те я създават и покровителстват. Биха подгонили само който не им играе по свирката.

Аз се сещам само за едно безспорно доказателство, направено със СРС и изобличаващо неопровержимо Бойко Борисов в злоупотреба с власт и възпрепятстване на митническа проверка, както и на прикриване на контрабандно производство на алкохол. Това означава ли, че ще започнат от него? А ще има ли съд? Или направо ще го вкарват в затвора?

Да, ама друг път! Дръжте крадецааа, викнал крадецът!

Важна е бройката 20-30. Оставам с впечатлението че в затвора трябва да влязат не извършилите престъпления, а необходимата бройка.

Ама то няма толкова корумпирани в цяла България, откъде ще ги вземат? Или-и-и... САМО 20-30, а останалите няма да ги закачат. Нещо съвсем се обърках с тези планове. И като изпълят плана явно ще им дадат премия за добре свършен труд и ще им дадат друга задача.

и Клатикурина ще ги опандизят ли след като повърнат грешните кинти заграбени от болните хора? На практика Тонев е властимащ зер ш'му се размине?! Ако не - да ги въдворят в 100липиново за 3 месеца там прабългарите да ги вкарат в "правия" път

помнете:ко каквото сам си направи-никой друг не може да му направи

Кабинетът да започне със себе си ...и кога ще бъдат осъдени марионетките на чужди държави ,като Миглена Кунева ,Цв.Цветанов,Р.Плевналиев ,Б.Борисов,Д.Митов ...кога ?

По мои груби изчисления за да се изчисти управлението трябва да търкат наровете поне няколкостотин човека като се почне от сегашните управляващи. Как да стане това? Крадеца да се арестува сам? Утопия!

В народното събрание има не само за затвора, а и за лудницата. Водещи са Волен Сидеров и Мая Манолова, която няма и един ден да е работила някъде, защото искат и удостоверение от психото. Настоявам прокуратурата да се самосезира за печатането и разпространението на нелегални парични знаци от БСП. Както и за дълга от 16 милиарда направен от тяхното правителство начело с "великия икономист - Орешарски". Сега всички ние трябва да плащаме борчовете им, а парите са в техните джобове. Да бяха си поискали заем от другаря им Путин.

Смешнико!! Ако се направи психо-тест на сегашните народни представители със сигурност парламентарното мнозинство ще се промени.

в затвора, малий шъ я ръзбият от..... :)

,,Мен",ти си тотално изпърдял лумпен от породата на Ван Дер Лубе.Как можа главата ти да роди такиви простотии.Сигурно имаш мозъчен дефект по рождение.Не е лошо ,преди да напишеш или кажеш нещо да се консултираш с психолог,политолог и психиатър.

само с 20 - 30.. Кълбото се е намотало бая..

ОМРЪЗНА МИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ!!! СЪСИПАХА ХУБАВА БЪЛГАРИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 70 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВАТ!!! НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО!!! СТИГА КОМУНИЗЪМ!!! СТИГА ПОСТКОМУНИЗЪМ!!! НЕ ЩЕМ ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ СОЦИАЛИЗЪМ!!! ЗА ТЕЗИ 70 ГОДИНИ С ПОМОЩТА НА МОСКВА КОЯТО ВИНАГИ НИ Е БИЛА ВРАГ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ ТА ДО ДНЕС ХУБАВАТА НИ БЪЛГАРИЯ Е СЪСИПАНА РАЗОРЕНА И ОБЕЗЛЮДЕНА!!! ДЕЦАТА И СКИТАТ ПО СВЕТА ЗА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЩО ГОДЕ НОРМАЛНО! НО КОМУНИСТИТЕ С ЛАКОМИЯТА СИ ЗА ВЛАСТ ДЪРЖАТ ДА УДУШАТ КАТО СМОК ТОЗИ НАРОД!!! ЗА ВАС ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ САМО САМО ВЪВ ЗАТВОРА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КОИТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД!!! ЗАТВОР ЗАТВОР НЕЗАБАВЕН ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДО ЖИВОТ И БЕЗ ПРАВО ЗА ПОМИЛВАНЕ!!!

А бе, куку !!! Ако не беше омразната ти Русия, сега щеше да ходиш с фесче и да рицитираш с треперещо гласче стихотворението- "Аз съм гяурче"

пообъркал! 2015 г. сме! За какви фесове говориш? Добре, че сме имали големи българи тогава, че не сме позволили да сме задунайска губерния. Защото можехме (а и най-вероятно щяхме да сме) ка то Украйна в момента. Или в "най-добрия" случай като Беларус.

Поредната проява на малоумие на комунистите - сталинисти от ГЕРБ и РБ - слагат нормативи за осъдителни присъди. Едно време, същото (вярно че в по-големи мащаби) са правели Сталин и Вишински - да се разстрелят ....хиляди, да се вкарат в лагери .... хиляди. И съдът определя присъдите на конвейр, така както е решено от политическа гледна точка. И после ще ми разправят, че били демократи, които не се намесват в работата на "независимата" съдебна система!

КОЙ ИЗТОЧИ КТБ? И защо народът трябва да плаща? Банките трябва да си имат свой собствен гаранционен фонд и банкови резерви. от къде -накъде аз ще плащам гарантираните влогове?

Сакън Боцко не!него в клетка пред парламента,да го показват като чудо-Милиционер-комунист-демократ,чудо невиждано!!!!!!!!!!!!!!

Да бе , да! Ей сега само да замажем своите и да опраскаме чуждите та да им прилапаме бизнеса и далаверите! Ей манипулатори, то 40-80 има от всяка до сега участвала във властта партийка за разстрел за присвоено, неплатено, приватизирано и т.н. в особено голями размери! Опс, то такова наказание вече няма у нас! Нали "демокрацията" им по такъв начин гарантира в най-лошият случай-само луксозен хотел!

А К О Г А ще бъдат подведени под съдебна отговорност политиците "обслужващи" интересите на чужди страни??? Знае се от години КОИ политици "работят" за Турция , САЩ , Германия и Франция???В това число да "влязат "и помагащите им полицаи от различните звена !!!!

рипа на изток, подрънква шпори и ще осигури визи по бързата процедура за поклонниците и брокерите и в България.

Вероятно Бойко ще почне от себе си и от Цецко Тъщин Апартаментов по прякор Цецо ухото. Това е похвално за Герб.

Ами да започнат от един министър с рекламни и комуникационни агенции и сайтове има поне три точки по които могат да го разследват - злоупотреби с европейски фондове, по програми на Минестерството на Земеделието и харните - конфликтна интереси или укриване на данъци - ако си е продал акциите от фирмите си, а не е дукларирал приходите от продажбата им? Ако ги е дарил или прехвърлил на 84 годишнат си майка - си е чисто заобикаляне на закона и конфликт на интереси - купуване на гласове в поне 3 изборни кампании до момнета във Варна и региона... И тази кампания е мижи да те лъжим като всичко досега.

Тук се правят разни коментари за бройката и предложение за това кои трябва да бъдат осъдени, но аз си мисля дали практическото изпълнение на задачата не е започнало с проверката на членове на "Протестна мрежа", която е възложена на НАП.

ОТ КАБИНЕТ "БОРИСОВ 1:: БОРКОР - принос в борбата с ...... НУЛА.. СЪЗДАДЕНИЯ ОТ ГРОБ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД: - принос в борбата с ..... НУЛА.. Щото ако приемате първото и май ЕДИНСТВЕНО ДЕЛО за ДВЕ-ТРИ ЦИГАРКИ МАРИХУАНА си е ваш проблем... Та ЕДНАТА НУЛА не означава нищо. НО ДВЕ НУЛИ ЕДНА ДО ДРУГА - ЗНАЧАТ НЕЩО... Е ТУЙ ЗНАЧЕНИЕ ЩЕ ИМА И В "БОРИСОВ 2"... УЛИЧНИЯТ ОТСТРЕЛ НА СЕБЕПОДНИТЕ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА..

Правилно!Да се започне от Кабинета-личен пример.Ако не се достигне заплануваната бройка от 30-40 престъпника ,останалите да се наберат от депутатите!

Кунева, имам предложение към теб: и без това си написала цял доклад, защо не добавиш в приложение към него имената на тези наши "почетни граждани"със сметки за милиони в HSBC - ей така за загрявка, а?;о) Или не върви такова отношение към една от банките, която ще ви финансира дълга...

Ето, крайно време и Б.Б. да влезе в затвора.

Какво да го увъртаме, Колеги ?! - тия 'наште' 'управляващи'/'елит' Ни четат Нонстоп дискусиите Тук във Форума-Ни ! НО ! - Пак-и-Пак си теглят по махленско шмекерийски !!! .... Говорим ли Тук ЗА Експерти ? - Е ли Вярно че 'наште' Навсякъде слагат 'експерти' ?! .... Говорим ли Тук ЗА Работни Групи ? - Е ли Вярно че 'наште' работногрупничат као ...онзи анекдот за секлецарица ?! .... Говорим ли Тук ЗА Фондаментални Реформи ?! - Е ли Вярно че 'наште' Даже 'реформаторски' блок сделали ?! ....а Сега И Това !!! -> Баш Пръмова да го внася ?! --> Да влизат в Него кои ? - Пак 'наште' !! ----> Ще се Отчита на кои ? - Пак на 'наште' !!! ---------------- ----> Двустъпковата, Българ(к)и ! това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички .

Просто се захванете със зам.началника на столична митница Юлиян Мирков!!!! Тоя повлече ли крак...... спиране няма. На Мирков 100 000 му е седмичната миза, умножено по 52 ........ лелееееее мирише ми на арест. Успех и а дано. Време е този престъпник да си получи заслуженото

Да започнат първо от себе си!

Това първо трябва да го видя с очите си и чак тогава ще си помисля внимателно да им повярвам ли! Цял живот го слушам...!!

сигнал към корумпираните - Искайте подкупи до 100 000 лева например 99 999 лв и така прокуратурата няма да ви дебне. Що за простотия е това 5 лв, Госпин Цацаров, 5 само да ми поиска някой или аз да му дам с цел облагодетелстване си е чист подкуп и аз трябва да нося отговорност!!!!

Борбата с корупцията и злоупотребата с власт може да се пребори много бързо и лесно ако се приеме само един текст в НК в долу горе следния смисъл: "Всеки работещ в държавния апарат уличен с непроверживи доказателства в корупция или злоупотребява с власт се отнема осигурителния му стаж в административния апарат и му се забранява до живот на работа в администрацията. Същите се прилага и към съдии и прокуратури чиито съдебни решения са отменени от Европейския съд в Страсбург.Този текст отменя всички текстови които му протеворечат." Само след два три случая огласени в СМИ рязко ще се реши проблема, но няма политици с топки.

Корупцията Ниските заплати на отговорните ръководители се придържат съзнателно и те предизвикват корупцията. Също така корупцията е средство нашите материални ценности и всякаква индустрия , чрез приватизацията да се разпродадат на чуждите инвеститори, на минимална цена. Спомнете си доктрината Дълес link Преди години бях в Грузия и в процеса на работа се срещнах с посланика. Той ме шокира с расказа си за начина на назначаването в Грузия на служители на КАТ. На желаещите да станат служители на КАТ се поставя условие, да работят три месеца без заплата. Съвсем естествено е, че който се съгласи, ще трябва да намери начин да храни семейство. Длед това този го назначават на работа. Съвсем разбираемо е, че отговорен ръководител с ниска заплата в България ще трябва да намери начин за допълване на заплатата, но той става уязвим и контролиран от външните фактори, които следят процесите и България по-лесно се разграбва.

Гарван гарвано око не вади....народна поговорка.

Е, хайде сега! 2-3 може, ама повече недейте, че ще бръкнете в окото на някой свой...

Дрън-дрън- ярина. Помните ли Богомил Бонев? Кълнеше се навремето, че на всеки един ще изкара кирливите ризи,.... ха-ха-ха-ха... Нищо не изкара и никой престъпник не пострада тогава. И сега така. Гарван гарвану- око не вади, защото властимащите са синджир, и скъса ли се един елемент от синджира- всичко отива на кино. Пазят си гърбовете един друг, държат се с компромати и козове.... Никой няма да вкарат в затвора, не се заблуждавайте....

Помним го, та как да не го помним милиционера Богомил Бонев! Та чак успя да се намърда в правителство на ОДС. Добре че се престраши Иван Костов та го изгони! Дърт комунист!

Това е добре, започнете с Цветанов, той май е ефективнаосъден, вкарайте го в затвора, томов също и май ще са много повече

А ДАНО, АМА НАДАЛИ . ДОБРИ ЗАКОНЧЕТА СА СИ ИЗМИСЛИЛИ ЗА ДА СА НЕДОСЕГАЕМИ.