назад

Кой е новият кандидат за премиер на ИТН

17:16 | 30 юли 2021 452 48115

Коментари 452

От биографията считам, че е достоен кандидат ПРЕМИЕР Пожелавам му успех За доброто на българите ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ

на Комитова докато не е късно! Спокойна, хладнокръвна, изкара на предните всичкото далавер за асфалтирането . Над 500 милиона ги броих и то само за пътища, за които я питаха що ги е спряла ..... За останалото, може да се умножи поне по сто. Яко присвояване /ама си е друга думата/.

Повечето коментари са забавни и хапливи, за което поздравления. Но да ви кажа, много се отчаях като изчетох статията и гледах видеото. За мен това е подигравка с целия народ. Според видеото, този господин управлява 14 човека в български клон на никому не известна американска компания и не работи по това, което е учил. Поредната марионетка. Мисля, че заслужаваме повече. Или може би не.

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

С изцяло философско образование и преводи на поезия,изведнъж започва да заеми тежки бизнес постове???

Съпругата на П. Николов е поетесата Бояна Николова културолог завършила С.У. Това прекрасно семейство е представено, от бившият президент Плевналиев, като популистко, защото П. Николов, бил избран на кастинг, за политици. Той Плевналив бе и още е лявата ръка на най-големият популист ББ, който раздаде милиарди през двипката предимно на фирми от сектора на Плевналиев строителният.

Ясно е,че тоя е номенклатурен кадър на Партията,изпратен да учи навън и подготвян за бъдещ примиер. Останалото е шоу!

най-вероятно не е ходил и в казарма... или ако е ходил е било само до клетва....

Познавам Пламен именно от казармата. През 2001 ние, шест старшини-школници, въведохме България в НАТО. Защото ние (начело с Пламен) превеждахме всички въпроси към командването от страна на американците и англичаните, ние писахме отговорите (да, точно така, ние ги писахме, генерал-лейтенант Пандев ги одобряваше) и ние превеждахме отговорите обратно на "правилния английски" ( щото ако не ползваш правилните изрази - не те отразяват). Така че Пламен беше в казармата. А ти си тъп хейтър.

ДС другарите от библиотекарския подменят един философ от Дръндар с друг от Горна Оряховица.

От всичко което прочетох до тук едно ми стана ясно,то е очевадно ПОРЕДНОТО ШОУ,думите са излишни.

Продавач на бански костюми. Бил мениджър на международен екип на няколко континента. Екип от 14 човека. Това дори и микропредприятие не е. Партньор на Amazon и Emag, щото ползвал маркетплейс платформите им. Аз пък съм партньор на Google, Microsoft, HP, Volkswagen и Boeing.

И тоя успешен бизнесмен,учил при известни професори в чужбина,изнестен философ ходил на кастинг в шоуто на Слави,където Слави и Тошко Йорданов го одобрили???Този път с нагласянето се изложихте яко! Това е скандал !!!

Изобщо по интересни научни теми и проекти е работил господинът. Вижте и тази това поне до 2002 година, когато е бил на 25 години, явно след това изпълнява “много големите си успешни проекти”, за които аз поне бих желал да науча повече, с конкретика: През 2002 г. печели стипендия "Ернст Мах" на Австрийското министерство за образование, наука и култура и заминава да специализира в Института по философия и групова динамика на Университета в Клагенфурт, Австрия под ръководството на проф. Манфред Мозер, където защитава научен проект на тема: "Phenomenology and lived phases of perceived time". (“ “”Феноменология и живи фази на възприеманото време.) Би било любопитно да се запознаем и с тази негова дипломна разработка и реалното й приложение и стойност.

като дисертацията на станишев...

“ През 2000 г. се дипломира с пълно отличие във Философски факултет на СУ "Св. Климент Охридски" по специалност "Философия" със защитена дипломна работа на тема "Философската рефлексия и смяната на научните познавателни парадигми". Интересна тема за дипломна работа... Бърза реминисценция към дефиницията на рефлексия - за уточняване на понятията: “ Рефлексия е понятие от психологията, означаващо „САМОАНАЛИЗ на СОБСТВЕНИТЕ МИСЛИ и ПРЕЖИВЯВАНИЯ“. Това е процес, при който ЧОВЕК опознава СВОИТЕ ВЪТРЕШНИ ПСИХИЧЕСКИ СЪСТОЯНИЯ. ИНДИВИДЪТ размишлява върху онова, което се случва в НЕГОВОТО СЪЗНАНИЕ. Думата идва от латинската дума reflexio, което означава „отражение“, „обръщане назад“. От дефиницията става пределно ясно, че тази дума е дълбоко и неизменно свързана - поне в дефиницията й, със СУБЕКТА! Но темата е за ФИЛОСОФСКА рефлекция, и от продължението й личи, че не се визира определен субект!?! (Парадигма е модел на мислене и е една от любимите думи, ако сте забелязали, на един друг известен “велик и много научен” философ, също така “всестранно надарен и много успешен”, който в крайна сметка се оказа много материален и посветен, пристрастен към властта за да разпределя порциите на държавата)

Поредният експеримент с българския народ.Жалко и за народа и за държавата.Завършил философия ,а ще ръководи държава.Досега не сме имали министър председател ,който е завършил балетното училище.Смях в залата.Това правителство няма да мине и отиваме на нови избори.

Истински интелигентният, умен, успял и независим човек без задни мисли НЕ ПАРАДИРА С УМА, ОБРАЗОВАНИЕТО СИ, С УСПЕХИТЕ СИ, просто защото няма тази необходимост, той ги оставя - тях и резултатите да говорят сами за себе си. Аз бих запитал господин Пламен Николов един прост въпрос, да го обясни, ако може. Той твърди, че се е запознал със Слави Трифонов и хората му, когато решил да отиде на прословутия кастинг, тоест на препитването, което Трифонов организира. И там се харесали, спечелили си взаимно доверие... Та въпросът ми е слудният - и как се чувства един много голям, умен, толкова успял експерт - по неговите и на ИНН думи - когато ... ОТИВА ДА ГО ПРЕПИТВАТ ... очевидни аматьори, нека така да го кажа, без капка неуважение, просто факт! И защо ще му е на такъв голям и успешен експерт да си го причинява?!? Нещо повече - на въпросната среща беше очевидно несъответствието между публичния образ, който този господин ни представя с ИНН сега, и очевидното му неудобство и притеснение, особено когато Длави Трифонов му даваше “мъдри съвети” как да се изразява и да не повтарял паразитни думи и фрази... Знае ли господин Пламен Николов, който така високо цени доброто образование и сам се представя за много учен, умен и схватлив например защо в образователните системи навсякъде преподавателите изпитват студентите и учениците, а не обратното? Защото аз мога да му обясня - с думи прости:)

... и на няколко езика:) (Между другото Слави Трифонов се поизложи и с тази кандидатура за премиер - човекът знае САМО 3 чужди езика, защо като е толкова умен и схватлив и бързо учи и обича образованието не е научил повече чужди езици, поне 5-6, както други негови връстници? Малко разочароващо, нали.)

А нещо за баща му и дядо му инормация има ли,за да разберем как е изхфръкнал нагоре?

ВГледахте ли интервюто на Тошко Йорданов по Нова тв( има го и на nova play ако сте пропуснали)? След това интервю е повече от ЯСНО , ЧЕ ОТИВАМЕ НА ТРЕТИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ЕСЕНТА ! Такива глупости изговори ..за майката на Христо Иванов,че...не виждам изобщо коя партия ще гласува за Кабинет на ИТН !?!? А четохте ли последните потресаващи разкрития за ПЛАГИАТСТВО на Петър Илиев- гласен за правосъден министър!? И тоя тип в момента е гл.асистент в ЮФ на СУ?! За такива случаи на плагиатство хвърчат глави на десетки министри в Германия,Австрия,Финландия и д-р.бели държави!? ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ- НЕИЗБЕЖНИ СА !!! И ТАМ ЕДИН МОЩЕН ШУТ НА КЛОУНИТЕ- ЧАЛГАРИ ОТ ИТН !!!

кат гу глеем тоя ни е шофьор ни не мое кара джипка и мязана дръвен философ. Магистрала Хемус, тунел под Шипка и Берковица на кукуво лято. Канцеларски ...

Вижте му профила в Липкедин. Само позиции в Sales в разни малки и средни предприятия. Това не е мениджърски опит. А Finis има оборот от 3 млн.евро при 67! Пазара в разл.ст ани и печалба преди данъци 20-30 хил.ев о (2017)! Представят го за опитен мениджър,а е нищо повече от служител във фирмите където е работил.

Хайде малко оптимизъм... ББ да не е по -умен.

Проф. Любен Беров и проф. Пламен Орешарски глупави ли бяха? Не е до акъл.

Кой е той - още един тъмен балкански субект, това е той. Аз ако го срещна в маалата, ще е го помисля за мангал.

Избран след кастинг. Лелеееееее, ударихме дъното. Премиери се избират след кастинги. Па, да направим кастинг за гл. прокурор, за президент, нещо. Кастинги да има. Ама и с SMS-и да се гласува. За какво са тия машинни вотове. Давай всичко в ефир на живо и SMS-и. Тричленното жури също трябва да участва. Лееелеееее, дъното, дъното не, а дъното на дъното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Може да се копае още надолу... не сме все още на тоталното дъно.....

Не бързайте да се радвате Не се знае каква свиня ще излезе до Коледа Мдаа

човек, който не е врял и кипял в частния бизнес трудно ще управлява цяла държава. Той чорапите си сигурно не е прал сам, камо ли да управлява хора....лично мнение

Тъпчо Ти май не четеш управлявал е много компании и то големи и то по световните правила така че не се безпокой Гледай си герба щината

Работил е на заплата, нищо не е управлявал. Мислел е само от аванс до заплата и кога ще е следващата отпуска. Това няма общо с предприемачеството, не е по-различен от обикновен държавен чиновник. Няма как да ме разбереш. Бегай към морето, че отпуската тече....

БРАВО! Не отстъпва на предишната кандидатура, а е и по-млад. Дано да удържи на премиерското място поне 4г.

....МЕРИНДЖЕЙ ....ТОЯ ДА ГО ОПЪНА НА СЕРГИЯТА И ДА ПРОДАВА РИБА ....ЩЕ УБИЕ РИБАТА .

Продавач на бански -министър председател. Ха ха. Само чалгар може да ви предложи подобен компот

се изказва неподготвен! Предпочиташ пожарникарите?

Разбира се!!! Пожарникарите са по дисциплинирани и организирани. Организацията прави един бизнес силен или един народ велик. Ама какво значение има за един руски роб.

Имам процедурно питане по снимките: Какво прави портрета на овчерина Джендо Джедев до тези на Ботев и Левски?! Утре на някой може да му хрумне да окачи до тях и оня алчен и прост цървул Стамболов.

Този да не ви е шеф , защото експлоатацията на работна ръка е жестока , ако беше толкова кадърен щеше да е заминал за Америка , на тоя само му е увеличена заплатата на гърба на Служителите му , И за шут не става . Котегорично не ?

почини си, че те чака държава!

На добър път

Накъде?

Абе щом не е 200 килограмов оял се бивш охранител с 0 езика и 1 прочетена книга, значи вървим в правилната посока.

Изглежда свестен човек , но май ще го командват като кукла на конци, каквото му кажат ще прави .

Някой друг галеник на групировките, като предния!

Работил е в международни компании. Какви групировки ? Не са български във всеки случай. Международни са !

Станков в БГ компаниите са мега международни- убитаци от провинцията и роднини са "кадрите". То и ти си от тоя международен тип ...

Човека може и да е свестен но дали търговец на бански, какъвто е, е достатъчна квалификация за мин. председател? Сори, ама човека е завършил философия и след това е бил само търговец...ТОВА Е. И сега това е човекът, който ще управлява държавата......

_stankow

Дали ще я управлява, дали ще изпълнява указанията на втория секретар на посолството. Е, кое посолство, кое ... Знае се кое ! ;)

Горнооряховските телефонни измамници минават на качествено ново ниво в лицето на този братчед, който е същият "философ", какъвто е и дръндарският циганин.

Роден 1977, т.е. само на 44 години, пък изглежда като 58 годишен бюрократ!

Ми кой да е - човек на запада, човек на американските корпорации. Къде са му децата, в България ли са ? Къде са му имотите, къде са му влоговете, в български банки ли е ? Къде му е пенсията ? В български фондове ? Дреме му за България ?

Типичната сякаш по клише правена и силно напудрена биография на соросоиден соросоид!На хранилка и конаня я при CIA, я при The State Department! Цял живот търкал столове с задника си по разни университети, кабинети и офиси без някога да е бил на терен и да го е блъскал живота!Без някога да е ръководил и управлявал хора или нещо друго! Типичен "парашутист" - философ ще управлява бизнеси и компании, моля ви се?Ами със същия успех можеше да я върши тая работа и някой шофьор на автобус или зъболекар, да речем! Време е закриване на тази смрадлива Кочина!

Даже и за трол не ставаш!

А ти за кви ставаш?За сиренясалия уй на Халил Манаф, нали??

да пишеш правилно. на седм реда имаш седемдесет грешки.

Трийте коментари дир-а, трийте.. Соросоиди скапани!

Путиноидите обиждат на соросоиди.

Не съм го чувал, но ме гризе едно съмнение. От къде се появи тоя руски дето го владее. След Никито този е втори кандидат владеещ руски. Ще видим какво ще цъфне.

_stankow

От 1977-ма до 1995-та е учил. Тогава още се учеше руски език, особено в Шумен. Добре е, че си го е запазил. В търговията, с която се е занимавал, сигурно доста му е помагало. Руският пазар е голям, международните компании ценят хора, които знаят руски. За бизнеса, не за друго.

Я пак помисли...

Както е казано - на нов началник и малко прасе не се радвай, че не знаеш каква свиня ще стане!!!

Навсякъде политиците са палячовци не го ли разбрахте - въпроса е какви екипи имат със съветници. И също така до каква степен имат воля да натискат за пполитиката си... Тоя паляк и да не може много, ако събере качествени хора ще е ОК. Проблема е дали миа воля за промяна и да се орпави съдебната система най-накрая...

Все едно БоДжо е по различен от БоБо - само че администрацията е добра и управлява ... И има гражданско общество което не си затваря очите пред несправедливостите както в БГ

Твърдя, че познавам от екрана хората, които гостуват на "Шоуто на Слави", имам достатъчно професионален опит и научни степени и звания, за да "хвана" човек от самото начало. А и биографията е средна работа, но което е обезпокояващо - далече от икономика, здравеопазване, международна икономика и т.н. Този човек не познавам, не ми е оставил впачетлание вероятно, за да си спра вниманието върху него. НЕ ХРАНЯ големи надежди! Служебното правитество всигна високо топката и всичко ще сравняваме с тях. Зная други гости на Шоуто като холандеца , Бойко Ноев и много други свестни и морални успешни хора. Но в тези екипи, които ИТН ни поднасят като "СЪРПРАЙЗ!" и много се сърдят, ако не ги харесваме, не виждам хората, които са се доказали и са убедителни. Допускам, че и те не се съгласяват. Аз съм между попарените от действията на тошко, наредени разбира се от Слави! Нямам високи очаквания. ДА ВИДИМ!

знам го няма такъф нарцис но кух и алчен личи последната минута

Докато рефлектирам кандидатурата в ракурса на персоналната ми епикурейска парадигма, си налях една мастичка: Да пием за момчето, докато не сме го опознали!

Изглежда интелигентен, но без административен опит и нерешителен. Ще има доста проблеми докато се адаптира с функциите си и с това да контролира екипа си. Най лошото е че нито той нито човека зад кадър Слави не знаят какви са приоритетите на държавата - за изчегъртване на герберастията, мерки срещу икономическата криза която идва, стимули за икономиката и борбата с фантомния вирус! ИТН колкото и да плюят (за много неща имат право) все още са прекалено тъпи да осъзнаят че за да се промени нещо в тази държава трябва първо "прогресивните сили" да имат мнозинство в парламента! И единствения начин това да стане а като се промени изборния закон и се мотивират образованите хора да гласуват! Всичко друго е на 2ро място.. КОйто си мисли че с компромиси и преговори със системните играчи ще се получи няакакъв резултат или е наивен или много прост..

Не изглежда интелигентен, а стар за годините си и много самодоволен.

Проблемът на българите не е в правителството, а в самия народ. Няма толкова глупав, мързелив, оплакващ се и некадърен народ. Дори и Байдън да дойде да управлява и публично да разстреля всички русофили пак няма да станем като Румъния дори.

А ти умен ли си?

Това какво значение има? Гламав Ганьо все в чуждата чиния гледа, все друг му е виновен. Злобно, малко същество, което се сравнява с великани като Великобритания, САЩ, Германия, а е същия като македонеца, ама на три морета ха ха...

правилно. От кратуна кратунки, от маймуна маймунки. Има обаче и свестни, но са много малко и мачкани.

Да, така е и Stankow не е от свестните...

_stankow

Много си ни е добър народът. На вас като не ви харесва - намерете си друг народ. И като гледам, май вече си имате !

А дисертация на тема " Влияние на духовата музика върху духовността на духовенството " няма ли господина ?

Философ... "оглавява европейския офис на спортна компания" "оглавява европейския офис (!) на спортна (!) компания", т.е. няма абсолютно никакво понятие от международно право, международни отношения, дипломация, няма управленски опит! Старите мафиоти и номенклатурчици на ДС и Кремъл ще го схрускат с парцалите за нула време! Николов няма да разбере, от къде му е дошло! ИТН не разбраха, че на България на й трябват философи, а хора, които могат да се налагат!

....Спортна или за секс играчки, оглавява международна компания с просперитет.... КОМПАНИЯ...! Може би не е специалист по международно право, колкото Бойко Методиев Борисов...но пък знае езици и може да каже когато му предлагат кафе...Thank you... а не.... ъ-ъ-ъ...аз имам торта . ъ-ъ-ъ...Сахер... От всички критерии е нива над Бойко... Но българския народ не заслужава такъв човек.... Заслужава си Бойко.

Родата на дедо философо с подозрителна биография май припали!!:)

Боросов бе главен секретар на МВР (2001 – 2005)! Борисов след това бе избран за кмет на София (2005 – 2009)! Борисов основа партия и бе лидер на партия, която партия 15 години побеждава! Борисов бе и 3 пъти премиер! Това философче от офисче на кутрето на Борисов не може да се мери! Капацитет!

Борисов гонаправиха секретар ма МВР, Борисов го направиха кмет на София, на Борисов му основаха партия... Борисов Карамански го учеше коли да краде и така и не се научи.

Към новината