Лъчезар Иванов подаде две оставки наведнъж

Лъчезар Иванов подаде оставка като заместник-председател на парламента. Това съобщи лично той пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Лъчезар Иванов подаде две оставки наведнъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъчко,как хубаво говореше преди изборите,че и убеждаваше колко сте честни и колко много ще се борите срещу корупцията.Изглежда си забравил медийните изяви.Така е ,забравя ме и ние,но всяко нещо си идва на мястото рано или късно.Жив и здрав Лъчко!!!!

Да....видим..сега..какво..ще..дойде..до..главата..на..журналистката.Все..ми..се..струва,че..вяма..се..пенсионира...нормално.Но...сасво..да..я.мисля..толкова,щом...е.питала....бача..си..Боко-преди..публикацията-нищо..ново...и...европейско...

По повод появилата се информация, че Лъчезар Иванов е опитвал да лобира за кандидата за шеф на БНТ Радомир Чолаков, Цветанов коментира: "Това, че някой е предложил някакво име не е толкова съществено. Това смятам, че няма съществено значение, защото и да е лобирал - той не е успял. В тази посока решенията са на друга основа. че то и като се обадил да спер какво толкова...не е успял...цецо и на теб щи кройна кюляфчето скоро споко...то и тоз се имаше за недосегаем...тия от посолствата не прощават...

здравнаткомисия и от нея!!!! НЗОК ще ври и кипи хе хе кеф..народът д аму мисли

Бе той май първи Боцко заплува, ама - нейсе...

опа, каква стана тя? Преди изборите като ви разправях, че всички са маскари - вие казвахте "не, та не, тия са различни" и щяхте да си изпочупите крачката да бързате да гласувате за ГЕРБ. Ами на - ето колко били различни. На гласувалите за ГЕРБ - ЧЕСТИТО!!!

БРАВО, може да говорите каквото си искате. но герберите не са като другите, дето и дела имат и пак не се отказват от нищо!!!!!!!!!! БРАВО !!!!!

Този дали подава оставка или не не е толкова важно По интересно е какво ще стане с митничарчетата,които натрупаха милиони по време на измисления цар и Станишчо ,там кой ги е протежирал и с кого са делили Проблема е с поне 10 годишна давност,там трябва да се насочат усилията Тези митничари - милионери са си имали яки червени покровители , а този мишок просто се набута необмислено между шамарите заради едното приятелство

БОЖЕ ,БОЖЕ, ИМАЛО ГОСПОД В БЪЛГАРИЯ ..... ДА НАПРАВИ ТАКА ЩОТО ТОЗИ ТАРИКАТ ХРАНЕНИК ДА СЕ ИЗДУХА

Сега в София,утре и в други градове.Няма натиск върху медиите ли.То се видя вече на високо равнище в парламента.За правителството да не говорим.Така е и при определяне на рейтинга на управляващите.

Аз очаквах оставки,но първо като прецедател на комисия по здравеопазване в парламента и после като депутат!То онези длъжности, от които се о отказал,само са му губили времето и пречели на бизнеса му:).И забележете....осъзнал се бил,поправил се бил.....Бърнаха ме в Комсомола тези хора :)

Ха ха ха, значи се стига до" морално прорицание" и толкоз-точка! А къде е прокуратурата, къде е ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА? Нищо чудно е утре Лъчо да стане и кмет на София, надай боже и министър ? Така е другари и другарки, когато 20 години хаотичен и криминален преход ,без нито едно обществено правила на реалната :/истинска демокрация българската общество живее БЕЗ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ,за това и политиците" морално" се изживяват като вечни, несменяеми, недосегаеми, извънземни и нямат намерение да слизат от политическата сцена-едни и също вече 20 години- до един потънали в корупция , престъпленията си във властта и продавали национални интереси за джобни! Ха ха ха . Това е жалката картина на България и тя идва от жалкото и много ниско съзнание на обществото й. ideyazabulgaria.org

На гербарите - честито! "Нито ден без гаф" - девизът на Цирк "Борисов".

На съд и присъда по бързата процедура!

Въх. Какво достойнство капе от думите му: ""Нищо не съм опитвал да спирам, позволих си да се обадя на репортерката...", допълва Иванов, който отрича да е говорил с шефовете на журналистката. "Ако тя прави такива инсинуации, ще поискам да го докаже с разпечатки", отсече депутатът.

Този наш премиер не разбра ли че докато има такива лекета в партията му ,кавото и да приказва никой няма да му вярва и рано или късно ще сдаде власта.

Изумително, политик да си подаде сам оставката и да му я приемат веднага е нещо ново за БГ. Сега се надявам да не го компенсират я с посланичесво, я с министерство, я с някоя друга комисия. Пример с Р. Овч., който след като се уля юнашки , от министър стана председател на комисия.

Кога ще махнат Светлин Танчев от парламента за скандалната поправка?

ами те всички престъпници осъзнават грешките си, дайте да им простим - нагушат се с мильони и се извинят на народа

Лъчо Мозъка си подаде оставките доброволно-защото иначе щяха да го изритат абсолютно от всякъде

Тази сутрен в предаването "Здравей , България" шефа на митниците говори за едно обаждане от въпросния Л.Иванов ,за ходатайство за негов приятел ,за по висок пост. Може би е за същия човек, но тоя Иванов май има такава практика да се обажда на тоя и оня , явно си мисли ,че както по рано властта му дава това право. А дали и той не е включен в канала за цигари, кой ще провери дали той не е от по високите етажи ,които подкрепят тези канали. Големи приятели има сред митничарите Лъчо....

ТОЙ НЕ Е ПРИМЕР ЗА ДЕПУТАТ НЯМА МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА ТАКИВА НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА

Браво на премиера Б.Борисов.Още един път показа,че сгафи ли негов човек,той е вън от неговото обкръжение. Същото можеше да стори и Сергей Станишев с Д.Вълчев като министър на образованието.Цял месец учителите бяха в стачка,правителството през това време не работеше пълноценно,занимаваше се с този проблем и президента. С това се подготвяше краха на правителството на тройната коалиция.Може би и Й.Фандъкова спечели от тази стачка,повиши си рейтинга. А всъшност средното образование не спечели много от това - закриват се училища и за това се дават по 200 хиляди лева на общините,съкращават се учители,понижава се качеството на обучението в резултат на промяна на ценностите в учителската колегия. разхищават се пари за училищни автобуси,дублират се задължителни дейности на учителите с дейности по оперативните програми, дават се безплатни учебници и на деца,чиито родители могат да ги издържат и без тези така наречени безплатни учебници и т.н.

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ?!?

Какво изобщо правят в ГЕРБ хора с ДПС-арски манталитет? Нима някой си мисли, че на следващите избори ще гласуват много хора отново, за да избират по-малкото зло. Или пък ГЕРБ дори и без да иска ще е предверието на ДПС към пълната и тотална власт. Надявам се не си играят с нервите и наказателния вот на българина

Доживяхме . Но това е за достойни мъже, господин Станишев.

Много тънко го минавате, г-н Цветанов, защо не разследвате "Лъчо" за търговия с влияние и да видите доходите му и не го предадете на прокурора, защото е от ГЕРБ ли? Ще си изгубите подръжниците.

Ако почнат да се съдят за влияние половината гербаджии трябва да напуснат парламента а не се знае какви ще ги заместят

ДОМА!!!!

Да се маха и като депутат. Не е достоен да бъде и народен представител. Отвсякъде трябва да бъде изгонен. Боклук

Поздравявам г-н Бойко Борисов за постъпката по увещаването на Лъчезар Иванов да си подаде оставките!!! Моля да го посъветвате да напусне и Парламента, т.к. е дълбоко компрометиран!

браво дано по-често започнем да виждаме подобно поведение

Другари,от кога ви призоваваме да си подадете оставката от историята,настоящето и лъдещето на България,ама нещете!А сега дружно сте ревнали!Изритахме ви на изборите и пак не си давате оставката!Хайде,млъкнете най-после,безродственици,лапачи и примитиви!

Предлагам облог? "черно" тото? Кой ще познае кое посолство ще изгори сега?

Следват хрантутниците в Стара Загора и Казанлък!!!!

кажи си танов,кои други избранници и политици те рекетираха,за да запазиш протежетата им,това ще е по лесно за отговор,отколкото до къде стигнахте с безмитната търговия.

Първо да го накажат, съдят и пр. - в Конституцията ги пише тия работи, пък после да му приемат оставките. Никога не се приемат оставките на някого, който дължи нещо, преди да бъде санкциониран. Щото така остава ненаказан. Това е нещо като "Сделка или не" - депутатите гласуваха включително и такива да са законите с аналогичните сделки мужду престъпника и властта: Казваш "Виноват" и вместо да те съдят, ти казват "Не е хубаво така, друг път да не ги правиш тези работи" и те пускат. Та тоя сега ще остане в НС да продължава да измисля такива "търговски" закони в парламента.

В всяка партия има мошеници, само в герб обаче тези мошеници ги гонят от партията, в БКП такива ги слагат за министри.

Изчакай малко, засега само един гебр мошеник-министър изхвърча, още 10-тина има...

Преоблекъл се Илия,пак в тия! Не политиците са проблема на България,а самите българи! Ако попитате някой за кой точно е гласувал на миналите избори,бас хващам,че 90% не знаят!Знаят само партията,а не личностите!Гласуват по команда,като овце!Ако сами не започнем да си подреждаме къщата,ако не си плюем на ръцете да работим здраво нищо добро не ни очаква.Само мизерия! МУТРАТА ВЪН!

ТРЯБВАТ ОЩЕ ДВЕ ОСТАВКИ - ОТ ШЕФ НА ЗДРАВНАТА КОМИСИЯ И ОТ ДЕПУТАТСТВОТО.

Това е добра постъпка,наистина.Дано да се пораздвижат нещата и около онези с "богати приятели"

цялата работа е,мамка му,че на всички избори избираме хора с един и същ манталитет--да се самозабравят от притежанието на власт и да работят за собствена изгода.и се самовеличаят като народни избр аннци. само ще припомня случая с един олигофрен от царската партия,който се закани ,че ще има "стани-падни"за тия,дето му дигнаха трошката с паяка.той парламент няма да види вече,но явно зорлем тикаме подобни некадърници да ни водят за носа един мандат в оная посока,дето някой ден ще си счупим главата.

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ОСТАВКИТЕ, А ДА БЪДЕ НАКАЗАН И ЧАК ПОСЛЕ - УВОЛНЕН. СЕГА КАК ЩЕ ГО НАКАЖАТ? СЕГА ДАЖЕ НЕ Е УВОЛНЕН, А ПРОСТО НАПУСНАЛ - ЗАГУБИЛ ИНТЕРЕС ЕДИН ВИД. УВОЛНЕНИЕ, НЕ ОСТАВКА!

така де! и аз това имам в предвид, ама не - леле, колко доблестен човек, леле, колко велика партия