назад

Лидерът на ЕНП предлага по-строги санкции срещу Русия

12:05 | 11 април 2021 | Редактор: Аделина Томова 247 4248

Коментари 247

Урсула уточни ли се вече на кой точно диван или стол е требвало да седне , полегне, клекне, коленичи или вирне гъзица?

А бе тоа педер кой е тръгнал да плаши? Не си ли види кочината ЕС, дето не знаят кой къде требва да седне при преговори с равен на него, щото не е ясно кой какъв е. Сичко е некаква бутафория да зимат заплати по милион годишно и никой не знае какво работи и кой е под и над него.

Дори един анадолски фес- манаф ги направи луди....

Минчо с юмрука съвсем ще се втвърди...Да не дойдат танковете тоя път,че Минчо иска санкциите да паднат.Мръсен червен троянски кон!Слави,не се връзвай!Направи правителство и работи.На есен с песен ще го пратим при Деса !Слави,ще си предател,ако не направиш правителство,но без БСП и Мутрите мизерни божкови вън-вътре!

Означава връщане към разменната търговия с овчи опашки вместо пари, която се практикува от гордия член на рф удмуртия.

С Путин сме построили комунизъма и търговия не ни трябва. Така каза бащицата, а ние верваме.

Тоя не видили че даже в неговата Германия се надигат гласове за разтуряне на еврогейския който с всяка година все повече набъбва като паразит....И къде бе манфредчо ще превеждаТЕ ПАРИТЕ ЗА ГАЗТА НА РУСИЯ КАТО ЩЕ ДА Я ''ИЗКЛЮЧВАТЕ'' ОТ НЯКАКВА ПЛАТЕЖНА ''СИСТЕМА''??? È че краварската няма да ви задоволява нуждите а и цената ще е наложената от тях...

Бъдещето на Европа е в тесни икономически, че и политически и военни връзки с притежателя на по-голямата част от природните ресурси на Земята - Русия, но трябва да побърза, докато не я е изпреварила Азия /Китай/. В противен случай център на земната икономика и цивилизации ще стане Азия и китайските туристи ще посещават Европа и САЩ, за да се запознават със залезли цивилизации, както сега посещават Египет, например.

Този джендър Вебер е толкова елементарен и прост ...

Тоя приятел на Бойко Борисов (досещаме се какво може да ги свързва), както обикновено не знае какво се случва в света.

Високата работа е да провокират конфликт и да накарат германците да откажат СП2 толкова е прозрачно всичко. Просто американците си пазят печалбата от газопреносна през Украйна. А украинците кучета ги яли

В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА ВЪРЛУВА КОВИД! ЩЕ ИМА ЛИ САНКЦИИ ЗА ПРИКРИВАНЕТО??? ............ ДО МОМЕНТА 2.5 МИЛИОНА ПОЧИНАЛИ!

упорито продължава да си рита здравната книжка, а като първо следствие на наглостта на азиатското джудже се явява все по тежкия и беден живот на обикновените хора в Русия.

Този дали е говорил с германският бизнес преди да се изходи.

на руснаците е да защитават руснаци извън Русия, подобно на САЩ, които защитават своите граждани по целия свят. За съжаление това е чуждо за България.

прати всички с руски паспорти в руската кочина та Русия да си ги защитава там.

Проблема е че много от гражданите получаващи руско обгрижване, нито се имат за руснаци, нито желаят да бъдат “защитавани”.

Струпването на руски войски край украинската граница е резултат от струпването на украински войски край ДНР и ЛНР. Но разликата между двете струпвания е съществена. Руското струпване е резултат от украинското струпване, освен това руското движение на войски вътре в Русия не противоречи на никакви международни споразумения, докато украинското движение крещящо противоречи на минските споразумения, които забраняват струпване на тежко въоръжение край границата на гражданската война в Украйна. За съжаление дира никога и никъде не говори за незаконното украинско струпване, а само за руското.

Точно това исках и аз да напиша. Защо в "демократичните и правдиви" западни медии не се обясни, че от повече от месец вървят шалони и ешалони с украинска техника. Окомплектоваха всички военни подразделения в пълна готовност за нападение и очертаващ се геноцид над местното население. Да очакваш от тоя "запад" нещо нормално, просто забрави. Киевската хунта чрез нехората си изгориха над 100 човека в Одеса. А "запъдът " дори не трепна, това било нещо съвсем нормално. Западът на педали и перверзници се притесни. Защото ако киевската хунта се опита да извърши геноцид, Украйна е предупредена, че ще прекрати съществуването си като държава. Като минимум, вече няма да има излаз на Черно море. Какъв му е проблема за запада, иска да спре Северен поток 2? Ама Германия не иска. А Украйна приключва като транзитна страна и затова е тоя вой.

Че какви са тия измислени ДНР и ЛНР... Няма такова нещо. Да не е нещо като КНР(кърджалия турска република )Това е Украйна и може да прави в нейните си граници каквото пожелае.

Забелязвате ли че рубладжиите най -много се интересуват от имперска Русия от колкото от българската политическа ситуация или от събитията в България. Те са безродници които пишат за рубли.

Другари да купуваме само руски телевизори обувки панталони и перални

Ний тва купуваме другарю! Само че са произведени в комунистически Китай, с руски суровини !!!

Отдавна е дошло времето братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Както “освободи” цяла Източна Европа и ни потопи в Сивота за половин век? Даде властта на тъпите и безскрупулните? Създаде обърната социална революция? Даде ни превилигирована класа от шофьори, стругари, сервитьори и доносници? А кадърните и образованите бутаха с мизерни надници? Не, мерси. Ходи сам се освобождавай. Добре че руснаците в сравнение с Европа са като Зулуси. Едни ядрени ракери , дърта, неработеща железария и армия от гнусен казармен тип.

Пръдльо. Кажи на мама да ти смени памперсите. Роден вчера-нито чи живял в ония времена, нито дори близо не познаваш фактите. Седнал да дава акъл. Слагай лигавника, че млякото изстина.

Това няма да е като втората световна война а ще бъде войната на вековете ако продължават да предизвикват не знам какво искат от Русия те само защитава своя народ.

Руското трол как се тригърва от тия статии :)

Ами ок. Русия да направи няколко бази в Мексико и да прати няколко ядрени подводници и кораби да си поплуват в мексиканския залив. Реципрочно, нощо повече.

Русия няма кораб дето да стигне до Мексиканският Залив без да се счупи. От ядрените подводници, последните години имат всичко три-четири готови за дежурство. Русофилите живеете в някаква приказка.

айде всички соросоидски тролове които реват против Русия да си опаковат мешките и бегом марш в Украйна да се бият против лошите комунисти

Тия смелчаци плюещи по форумите Русия ще им трябва фабрика за памперси,за да тръгнат да защитават Украйна.

Това поколение европейски политици е за растрел. Колко медици трябва да умрат от тромбоза ? 100,1000, 100000? преди да ги изхвърлим на боклука

Току - що си избърсах задника с портрета на Путин. Ще ти го дам да го хапнеш за вечеря

Ти имаш ли задник? Аз мисля, че целия си ГЪЗ.

А то не било портрета на Путин, а нещо друго,ох,ох,ох.

ли мама Меркел ? Тя е всичко за германците, а МВ - нищо !

Строги, драконовски санкции трябва да бъдат наложени на Русия!

Стига с тези ялови мерки, направо да се обяви война на Империята на Злото, българската армия ще бъде водена от главния комдуващ, генерала от НАТО, Мунчо Естонски.

Ехоооо тая Немска свиня не разбра ли че вече никой не копува от тях ! Влез те в АлиБаба Китай И Индия работят вече и ще заринат Европа с продукти ! Немците са Бита Карта Вече !

Поредният мухльо на който САЩ натискат копчето да скимти. Европейските кретени не могат да разберат, че Русия е така устроена, че колкото повече я изолираш и притискаш, толкова по-силна става, а Европа става все по слаба и беззъба кучка на каишка.

а па язе предлагам на лидера на енп моя ник,да си го санкционира както иска

Русия придвижва военни части на собствената си територия с оглед на националната си сигурност. Някой ще им забрани ли?Това е суверенно право на всяка държава. В случая се прави профилактично като предупреждение да не се вършат глупости в Донбас. Едно съвместно нахлуване на Украйна и НАТО може да отвори адът на земята.Путин вече заяви, че там живеят четвърт милион руски граждани и Русия няма да допусне нова Сребреница. Някой пита ли НАТО какво ще прави в продължение на повече от месец край южните руски граници. Как при това положение Русия да не взема мерки?

Много важно, какво казал някакъв си джендър Вебер. Нас, българите, не ни интересува. Ние сме на страната на Русия

Вие ктемълските подлоги сте ебаси гьонсуратите. Взехте на изборите. 2.5%, ама смело говорите от името на всички българи!

Освен санкции други мисли дали се раждат в тези тикви!

Къф СУИФТ, кви пет лева. Те в Северен Китай, до няколко години ще са минали на Ренминби..

На лидера на ЕНП, предлагаме, да си го завре. Гей! Сигурно и него Тиквоча го е клатил с 200 и е загубил ориентир.

Ходя си аз от стая в стая в апартамента ми на третия етаж, а съседа ми от осмия се притеснявал да не го .....наводня. И съседите през два входа ми налагат санкции, щото трябва да има алъш-вериш! Смешници!

Да. Добре. Преди дни същият Вебер заяви, че ГЕРБ и Борисов са бъдещето на България и са направили най-много за успешното й в момента развитие. Верваме.

И сега, като ги изключат от СУИФТ, от Кремъл как ще плащат на троловете и “русофилите”? По пощата? Ама с тая обрзценен рубла, ще трябва да изпращат колети по 10 кила единия.

Споко. Няма да ги изключат щото иначе няма как руските олигарси да си превеждат парите в UK. И няма как американските компании, които купуват втечнен газ от Русия, който после го продават в ЕС като "американски" да плащат за покупките си. Бизнесът ще надделее. Не се хаби.

Руснаците затова са смели щото въртят пари и СФИВТ-а че ще се разпадне ако спрат руските транзакции дори и за ден;)

Рашъните откровено сподеблха,че Манфи може да оближе хубавата жопа на Россия!

Укрите и САЩ не струпват войска и техника в Източна Украйна и Черно море ....

Съвсем правилно. Русия струпва все повече войски до границата с Украйна и се подготвя за нова завоевателна война в европейска суверенна държава!

Ами струпва защото не е забравила 22 юни 1941 год.Искаш ли мир готви се за война.

Така работо англо-цио пропагандната машина на Запада. Или с др. думи крадецът вика "дръжте крадеца"

Българино, бихте ли ПРИПОМНИЛИ колко милиарди са ИНВЕСТИРАЛИ САЩ в ДЕМОКРАЦИЯТА в Украйна?! НЮЛАНДския ПОЗДРАВ към ЕС? И в качеството си на какъв ДЪРЖАВЕН служител на САЩ отправи ПОЗДРАВА?! ... ГРАМ себеуважение ЛИ НЯМАТЕ?!?

аве ти малоумен ли си къв си? Русия може да прави каквото си иска на нейна територия, а какво правят американските войски на руската граница? бати идиотите бати чудото

не трябва само санкции вече за Русия , а тояга... Бий руснака да те уважава. Ердоган свали руски самолет, убиха руския посланик и Путин клекна.. Джуджето не падна на колене пред султана- ЛАПА МУ ПРАВ :))))))

Абе ти, да не си се ваксинирал с Астра-Зенека?!

Той по рождение си е такъв!

Унищожиха Европа. със Американските криминални филми и научиха Европейските деца да убиват, да станат гейьове, педераси, джендари, травестити. Европейските деца научават това от криминалните филми. Нарочно правят, за да затрият най старият континент. Какво направи Америка за Б лгария? Нищо, нито зйвди, нищо. Америка да не се меси, че БЪЛГАРИЯ СЕ СРИНА.

на всеки руснак да живее в Европа и пропадналия САЩ... защо ли децата на първите в Русия, са в САЩ и ЕС

Да се приемат! Възможно най-строги санкции! Руският ватник освен от тояга от друго не разбира!

Бе макята ти те изтропа такова просто говедо,гламоч.

Америка няма работа в Украйна. Да си гледа нейните държави.

там са само руските окупатори и терористи.. Крим не е руски и САЩ трябва да защити местното население от руските окупатори.

Какъв е Крим? Малко история)))

руснак , это звучит подло!!!! От как е джуджето на власт ватенките са мразени по целиииия свят.

ЕНП,които 11 години с всички сили Прикриваха,и Подкрепяха Мафиотското правителство на ГЕРБ, ...са същата престъпна организация,но рафинирана. Презирам ги.

а всички нормаЛНИ българи презираме теб и подобните ти русофилистични гниди! хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

на ДУМАТА тизи е никой и ГАЗА СИ ЗАМИНАВА КЪДЕТО Е НУЖНО с този и без този всичко ежрешешо да го духат кравите

Ами нищо такова

хубавото на цялата работа е че след всяко подскачане на "велика" россия следват опашки за хляб и много руски вдовици които идват в България да ги утешават циганите..ха.ха

Всички българи от Карлуковската психиатрия не са просто за санкции срещу Русия, а за това ЕС да и обяви война. Ура и Да живей!!!

Кеф ми е да се гърчат русолюбците.. едно и също бълват ама защо тяхната матушка е на дереджето на а Украйна в момента икономически ,стандарта на руснаците победители в кавички е нищожно по висок от този на украинците ..какви гърчове чакат Русия хахахахахахахахахах с всеки убит войник герой на Украйна се увеличава списъка на обичащите Росссия ...дядо Кравчук го каза я убю сукинова сина,я ево не позвал дома и ево убю .среляю я хорошо

Към новината