назад

Лисица се появи пред столичен мол (видео)

01:12 | 14 октомври 2021 | Редактор: Аделина Томова 7 6978

Коментари 7

душичка мила...вярно е за Англия..лисички , зайчета, катерички мноого и навсякъде...уважават природата повече от нас

Живея в Лондон. Тук постоянно виждам лисички. Пакостливи зверчета са., но и те се борят за оцляване. Скачат високо и прескачат огради. Много са любопитни, но не са дружелюбни към хората. Тук кошовете за боклук, особено тези за храна, са пригодени да не се отварят лесно. По този начин се решават някои по-големи проблеми с дивите лисички. Не е лесно да се оцелява в горите, където екосистемите са унищожени от безотговорността на човека, нито в бетонните човешки джунгли, но поне там има изобилие на храна. Искрено се надявам модерния човек да се научи да уважава повече животинките от други видове.

Милото животинче. Гладни са, затова слизат в градовете, нахранете ги. Аз видях вечерта към 21:00 ч. лисица на Владая на 8 Септ. 2021. Седеше в края на платното посока София , точно срещу кабинката на КАТ , която е отсреща в посоката за Владая. Зърнах я от колата за кратко, нямаше време да се извъртя и да я снимам, защото в тоя момент зяпах полицаите при кабинката. Седеше там и може би се чудеше как да пресече от към полицаите, а колите минаваха покрай нея. Дано не са я ударили. Хора, животните са част от нашата Природа, част от нас - помагайте им, хранете ги. Лондон също е пълен с лисици, и там хората съжителстват съвсем спокойно с тях. И те душички носят. А на тая от видеото реакцията й е като на тъпанарка. Все едно вижда Т-рекс. Милото, то по-уплашено от тълпата, шумът и хората.

Не слизат в града - града се качва в обичани ята им! До преди 15-20г там беше гора и блато. Беше само лифта към Алеко и много малко вили...

Обитанията

Това е само рекламен трик - просто иска да си види роднините вътре, животинката, братчедите-търгаши.

Живея по-нагоре в един от комплексите. Редовно храня една такава. Комплексиранта кучкари ги е страх, че ще им удави псевдо кучетата.

Към новината