назад

Лозан Панов: Румен Радев трябваше да покани ГЕРБ и ДПС, те са възможни варианти на коалиция

19:58 | 13 октомври 2021 176 19098

Коментари 176

Човекът в същност изглежда доста добре. Абе не може да се сравнява с тъпото хилене на цар мунчо, и патетичните му речи на ниво 6токласник...който определено трябва да си ходи, барабар с цялата му свита..

очевидно няма никакви хигиенни навици. С тая немита и невсчесана дълга коса, невръсната четина и смешните непасващи очила, каквото и да каже, би бил само чисто излагане за нацията ни пред другоземците. Явно нещо не е в ред.

След като не може да спечели на първи тур, му трябва подкрепа не само ДБ, а и на други.

И тук 20-ина радеви драскачи с изказ "под черта"!!!

Знае че Радев спечели благодарение на циганите и ДПС.

Човека на ДБ България , Соросоида Лозан Панов иска да си легне в леглото на ГЕРБ и ДПС ! Ашколсун .

ГЕРБ, СДС и ДПС са почти половината от имащите право на глас! Много провшлно казва Панов, че не може да има стабилно управление, без да се вземат предвид тези партии с техните симпатизанти. Разделението, червените линии между гражданите на България, трябва да се премахнат, защото ако пътищата са различни, то целта пред всички ни е една - по-добър живот и прогрес на държавата ни. Не забравяйте, г-да чегъртачи(рушители), че е груба грешка и символ на невежество, да олицетворяваш партиите с техните лидери. Вярно, че така е по-лесно да се плюеи, ругае и да се насажда омраза, но не това е пътят.

Закривай! #комиксово

Показа си рогата - ГЕРБ и ДПС. Не знае ли че ДПС е етническа партия? Не е ли чел конституцията?

Нямат етнос...

Благодаря на дб че доказаха какви олигофрени са

!

Ако погледнем фактите без политически пристрастия ще видим следното: 1. Лозан Панов е избран като председател на ВКС с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. В този смисъл няма нищо странно в изказванията му. Курдисан от Борисов троянски кон, с цел обуздаване на демократичната общност. 2. Христо Иванов беше министър на правосъдието в кабинета на Борисов, като за цялото си стоене там свърши нищо, с изключение на подготовката на бетонирането на главния прокурор. Т.е. Гешев го дължим на него. Някой учудва ли се, че той предложи Лозан Панов за президент, в момент, в който българите трябва да се обединят зад единствената кандидатура, която показа топки срещу бея от Банкя? Направи показна акция в сараите на Доган, а оня весело го почерпи със сладолед и си похортуваха. Цирк за народа. Моето мнение е, че ДБ е креатура на Борисов. Даже от известно време абревиатурата им я дешифрирам като Делян + Бойко. Жалко за истинските демократи у нас, които така или иначе не получиха заслужено представителство

Ей т...к лъжлив. Христо Иванов няма нищо общо с Гешев бе нещ.....к. Герберските тролове не спирате да разпространявате лъжи.

ДПС управлявали ли са някога заедно с БСП?

Ама сега кой работи с ДПС??? Батко ти Борисов...

Да,когато БСП беше под игото на джендър/гьонсурат Станишев.Да,ама след това дойде мъжествената Корни и разгони меките китки от храма.Както и мухлясалите номенклатури.Някои по печени като Вигенин и Гуцанов обаче се спасиха по модела на фурнаджийската лопата.В подобен случай Тато не прощаваше-пращаше ги посланици я в Монголия,я някъде из Африка.

Йотова била ли е някога в БСП?

Много искам да се изкажа позитивно и определено мисля, че е много по-подходящ за президент от Радев. Дано повече хора го осъзнаят, и да му дадат шанс заради съдебната реформа която обещава. Вицепремиерката леко ме смущава, тъй като за жалост, впечатленията ми от нейни предишни писания са, меко казано, не е особено здраво стъпила на земята. Дано да се е пооправила и да има от нея повече полза от сегашната Йотовата.

Ква съдебна реформа като си е взел вицепремиерка в нарушение на конституцията и гази оснаовния закон на държавата.

Не мисля така, защото тези неща се доказват много лесно.

наистина е време нормалните партии да съставят правителсво

Мола ве! Не ни занимавайте с разни неадекватни недоразумения! Вместо за този разтревожен диригент може да пишете за Йоло Денев! ДайБг се осраха с тази кандидатура. Не виждат ли, че човека не е добре психически?

Мързи ме да пиша коментар, та кратичко: Лозане, Лизане?!

Да ги питаш Христо Иванов и Мирчев с какъв акъл издигнаха това чучело, че сега ще ги повлече яко към дъното! Изправи се, да се спасяват и да застанат твърдо зад Радев!

И по умните не са чак толкова умни.Това космато Нищо,средно аритметично между карикатура и чучело с аромат на соросоид,действително ще повлечи надолу ДБ-то.Грешка на ментора им Херо Мустафата.И на кукловода им в сянка,уж много умния Иван Костов.

Честито на Подкрепящите го Г-н Иванов и ДП и СГОДЯВАНЕТО им с Догановата Орда и Бият по ЯКО Главите си у земята на Килимчетата им!!!

яко е скъсал връзката тоя и тои ще ни обединява с крадците

Не вяррайте на Киро лъгеца

А на Бойко Истината,с брат му Делян Катарзиса и пророка им Доган Хидромелиоратора! Те ше ви опрашат, ооопс, оправят!

Мислех, надявах се, че президентът Радев ще има поне един достоен конкурент в президентската надпревара, и това щеше да е по-добре. Сега разбирам, че е без (сериозна) конкуренция!

Радев е аут,няма какво да го споменаваш тоя Каун.

Човека се е изказал нормално,това че тъпите платени протестъри не могат да го асимилират,си е лично тяхно извращение.

Ави много скоро всички ще видим колко нормално е изказването му! Много скоро!

Лозан Панов онзи ден сподели публично, че не знаел колко гласове, каква подкрепа щял да получи извън тези от ДБ! Е, сега вече въпросът е каква подкрепа ще получи и от самото ДБ и избирателите му, и изобщо дали ще получи някаква! Явно в България доста хора, които са (малко) по-заможни и получат по-голямо обществено внимание и губят ориентация! Или просто живеят и са живи в някакъв друг свят!

Колко са тъпи от ДБ. ГЕРБ играе с 2 коня и използва ЛП за да потопи ДБ. Много бързо ДБ трябва да реагират на това изказване.

Ти май си внедрен не случайно там, такива тъпизми не бяхме чували отдавна...

За нула време стана политически труп! По-бързо се застреля в крака дори и от Слави Трифонов и ИТН! Абе какво им става на тези хора, бе!

Лозан Панов се оказа дълбоко объркан човек. “Лозан Панов: ГЕРБ и ДПС са възможни варианти на коалиция” Толкова ли няма кой около него да му обясни това, което цяла България, вкл. и децата вече знаят, а само той не. ГЕРБ е Бойко Борисов, а ДПС - Ахмед Доган И там субординацията и подчинението на главатарите им е безпрекословно!! С тях ли (с техни слуги и “мъжки секретарки”) ли Лозан Панов иска да се прави коалиция? С тях ли ще разговаря за следващи управления! И той иска доверие и подкрепа?!?

Мдааа, няма да получи нито едното нито другото, а ДБ се самоубищожиха с неговото издигане !!! Играта приключи и за тях както при ИТН

Абсолютно! Изобщо не разбирам какво става там при тях! А май вече и не искам да зная... Жалко, защото те бяха вариант за гласа ми. Досега!

След това изказване на Лозан Панов ДБ задължително трябва да оттеглят подкрепата си за него. Ако не го направят, и то бързо, пасивите остават за тях. А Лозан Панов току що пропиля и без това малките си шансове в президентската надпревара!

Направо изхвърли през прозореца всичкия труд които положиха от ДБ за да спечелят доверие в последните години … Толкова ли са умопомрачени всичките или са клекнали и те на ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС

Има нещо (или някои) което много не е читаво и в ДБ! Един от проблемите им, който виждам е че много се надценяват! Трябва много внимателно да се вгледат в себе си и да идентифицират и изолират и изхвърлят гнилите ябълки и чуждите капии (явно с глас и влияние там) сред тях!

ГЕРБ и ДПС са тумор, ракови образования! Те са паразити, прокоба и проклятие за България! Лозан Панов прави много лесен избора на колебаещите кого да подкрепят за президент почтени българи с това неприятно и непремерено свое изказване!

Издаде се кой му дърпа конците. С ДПС и ГЕРБ ще се съчетава кечето. Няма да стигне до втори тур, но там е ясно, че ще подкрепя гербаджийската тога. Има да връща, ГЕРБ и ДПС го направиха председател на ВКС. Така потапя и псевдодемократите, дето го подкрепят.

Лозан Панов е светлинни години пред Христо Иванов Бойкикев като интелект и морал. Ако си оправи външния вид ще гласувам за него.

Е оти ги ручахме жабетата, щом ще се коалираме с ДПС и ГЕРБ.

Не е ЩЕ,а трябваше ли? Игра на думи,надлъгване . Има време и много глупости ще се изприказват .

Лозан Панов разкри истинското си лице на слуга на ДПС! Поне разбрахме защо вицепрезидентката му е туркиня!

Явно заповедите отвъд океана са, на всяка цена да не е Радев.

Румен Радев ще е новият стар президент! Благодаря ти изтрещял Панов за неадекватното ти изказване.

Кажи и за пРезидента за законния запис със солташака му ген. Стойков , как укриват документи и възпрепиятстват разследването за кражба на пари за апартамент и заплати на любовницата на Радев.Да не говорим че Радев е за прокурор и за подбуждане към бунт, метеж срещу законното избрано правителство от българския народ. А Хаджигенов е адвокат на Черепа и спонсориран от него. Той да се прави на стожер на демокрацията е смешно.

Мосю Льоклер ...

Този е съвършено ненормален. С кой акъл ДБ го подкрепиха за кандидат? С такова изказване да не си мисли, че ще привлече десни избиратели? Психопат!

Тоя изтрещя тотално !

Или си е изгубил ума, или са го хванали за топките с нещо...

То накрая така ще стане... Колкото и да шикалкавят всички накрая ще се прегърнат

Но има малък проблем.Как всичките ще си поделят пчеличката Мая като тя на всеки се слага

_stankow

И на кого очаква да се хареса Панов с тези думи ? Направо се самоуби като политик. Мислех го за по-хитър ! Да беше ги казал ако се яви на втори тур, но преди първия ?

Много просто. Харесва се на тези, които могат да мислят.

Какво правим с чужбинското ти Моасе, дето си го избра за вице?! Ако се окаже, че не е живяло в БГ по 183 дни през последните 5 години?!

Катарэис на ББ и ГЕРБ ? ЛП ?????

ДБ да коментират това иэкаэване на ЛП.

Лукарски,кога ще ти сменят руската кирилица,на руските ви компютърни на Позитано.?

От ДБ знаят ли, че гЕРБ играе с два коня? Те така правят, като не е състезание с един кон…

Нищо страшно,има цял месец още....колко глупости ще се изприказват и какви Обещания... Подкрепям Лозан Панов

Айдее, тоя се самоуби политически........Ицо друго приказваше по медиите,.....хрантутници лакоми за властчица!

Не плачкай :)

Тоя уби шансовете на ДБ с едно изказване.

Споко ти нали си имаш тез с шарените знаменца :)

Идвам само да ви кажа, че това на снимката и премиерът на Канада Джъстин Трюдо са родени през 1971 година. Трюдо изглежда като син на това същество на снимката. Та май много лошо генче е това на снимката.

Към новината