назад

Малкото заразени ни правят „приятно разсеяни“ към COVID

12:57 | 22 август 2021 | Автор: Елена Бейкова 81 7106

Коментари 81

Това ви е целта - да сме неприятно сдухани.

Страшно много глупости, изговорени. А реалността е, че реакцията на хората като цяло е нормална, съответна на ситуацията и много по-зряла и здравословна, от внушенията на медиите и политиците по света. Лично аз се радвам, че като цяло хората реагират нормално и много зряло, не преувеличават, не преиграват, но и не отричат че живеем в малко по-особена ситуация. Без излишни драми, но с разум. Не мога да кажа същото нито за политиците, нито за медиите, а за съжаление и за немалко хора "на науката", които жестоко се изложиха и демонстрираха низки човешки качества - страх, боязън, наведеност и угодничество, слугинаж пред политиците, както и склонност към диктатура, манипулиране и желание за налагане със сила над обществото - все тежки психопатологии, каквито у обикновените хора не виждам.

Всвички професии с "психо-" (психолози, психиатри и др) рано или късно стават пациенти сами на себе си.

Това е добре, поне знаят какво да правят. Обаче тук, по-надолу в коментарите, има маса народ, който по един или друг начин отрича, че трябва да потърси специализирана помощ.

май за себе си говориш

Мен ме тревожи злото, което могат да направят проституираните мозъчета от БАН. Та ако ми паднат така ще им оправя ВИК то че ще им мирише на кенеф цял живот. Като на докторче от първа линия ще им го оправя.

Пропагандата в неделя се е развихрила!!!!

Леле, леле, леле. Пропагандата набира нови сили. А аз си оставам член на контролната група.

СЕ ОПИТВА, ЧРЕЗ НЛП-ПРОГРАМИРАНЕ ДА ПЛАШИ ХОРАТА! ШЕ ГО ПРИТРЕПЯТ НЯКЪДЕ ТОЯ , КАКТО СТЕ МУ КАЧИЛИ СНИМКАТА...

Защо мерките са само за данъкопладците,а на мигрантите нито тестовенито ваксини нито как ,,отваря вратата,Освен смърта като яко сплашване ,а сега и да психясаме,,А нали казаха с времето и вируса отслабва свойта сила а сега с времето много повече заразява.Убеден съм че нещо се правиза да увеличават времето по дълго да съществува,да умрът повече хора.Нали ваксините помагата сега повече заразяват дори и преболедувалитедоири и ваксинираните.Проклет да е този който го е измислил

Не знаят езика за да ги плашат, не плащат данъци, даже глоби не могат да си платят, ами няма начин да ги хванеш с политически вирус. Па даже и да са хремави.

Неваксинираните да се оправят, мене ми дреме на швепса

Ти вече си оправен...

Да не мислиш че може да не си носиш маската? Или карантината?

Тоя смешния психолог да си хвърли дипломата веднага. Аз без да съм психолог виждам, че е пълно с напълно психясали хора които не мислят за елементарни неща и в главата им са само боря на заразените, броя на ваксинираните и как ще умрат ако не от първия ковид който хванат, то от втория, третия. И лудите са много ама много и навсякъде.

Сигурно и без да си астроном, виждаш че звездите ти го говорят, обаче май не е точно това. Защо не вземеш да отидеш на психолог, ама истински, който не трябва да си къса дипломата, да ти каже как е?

Човекът си има предел, ясно е без да се дърче до припадък едно и също. След този предел няма реална оценка на риска. Малцина са готови да живеят като отшелници. Повече искат социални контакти, така е още от раждането. Интернет общуването е до време и може би повече го владеят подрастващите, които така или иначе са все пред компютъра. За малко по-големите, които са играли пред блока като по-малки, изолацията е трудно нещо, на което се издържа определено време. Паниката от това да се разболееш нанася не по-малко щети. Естествено благодарение на това, че се цикли само за Ковид...

Стига сте ни третирали така, като че ли ние капка представа си нямаме за нищо. Третират ни като стадо добитък с това доброволно насилствено ваксиниране. Затварят ни също като стадо добитък. Сега започнаха да ни третират като малоумни и да ни обясняват как да отворим врата, как да седнем на стол, и изобщо някаква дресировка. Скрийте го този тапир дето се е напъчил там със стъкления си поглед, нямаме нужда сега и той да ни назидава и изнася уроци. Достатъчно е че всеки ден ни лъскат мозъците с всевъзможни тъпизми. Ние зрели хора ли сме, или бавно развиващи се малоумници?

Съдейки от изборните резултати - малко умни.

Вие за умни ли се мислите? Гордостта е грехът, заради който рогатият е изхвърлен от длъжност, а аз даже не съм религиозен. Кои са тези "умни", за които да гласуваме, и с какво са допринесли за обществото?

Няма противоречие, а всъщност потвърждение. Това тече вече 30-на години.

Киро Брейка ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ДА ЗАТЯГА МЕРКИТЕ!

Време беше и психолог да де изходи по въпроса.

Децата ще израснат перфектни невротици. Пандемията и рестриктивните мерки се отразяват зле на хората. Виждам го не само аз, но и колегите ми. Пациентите ни са много повече. Те са с невротични разстройства. Има пик на невротичните разстройства. Те могат да влошат много качеството на живот и са дълготрайни.Хората са склонни да не спазват нищо, защото имат нужда от контакти и да общуват. Ние сме социални и това се случва навсякъде - в мола, в киното, в театъра, на стадиона. Да, ние имаме нужда да общуваме. Децата се десоциализираха. От тези деца ще израснат перфектни невротици. На една конференция деца разказаха много угнетяващи неща как се чувстват, учейки онлайн една година. Пандемията не бе управлявана така, щото да се съхрани психичното състояние на хората. Няма здраве без психично здраве. Това, че оживяваме от вируса, но сме зле психически, не означава, че ние сме здрави. Въздържам се от ваксинация. Задавам си някои въпроси, защото съм участвала в клинични изпитания на лекарства. Но не съм антиваксър. Лекар съм и няма как да съм антиваксър. Един реален проблем се използва за някои други цели. Има много неща, което хората не могат да си обяснят. Има една ваксина, която поражда недоверие. На нас не ни се казва всичко. С основание не вярваме на нашите институции.

Браво, Цветеслава! Ако всички лекари бяха като Вас, светът щеше да изглежда различно. Пожелавам дълги години здраве и успешна практика!

Цветеслава, време е истинските лекари да настъпите калинките, които уж управляват!

Дира трябва да сложи този коментар като главна новина!

Почти всичко на този свят е с двойнствен характер, повярвайте ми, не искате децата ви да общуват с наркомани, алкохолици, наркодилъри, сутеньори..., а останаха ли други на територията?

Да си жива и здрава.Супер коментар от професионаист.На обикновен език казано,,ПСИХИКАТА ЛЕКУВА,ПСИХИКАТА РАЗБОЛЯВА,,Е ИМА ЯВНО КЪДЕТО НЕ ДЕЙСТВА.ТВОЙ ФЕН БАБА

Респект към д-р Гълъбова.

Цветеслава, не може да си представиш как бяха тормозени в Европа, затова приказваш. В България, в рамките на това, което позволяваше ЕО и НАТО е цвете. Но както виждам и там фашизма взе връх. Точно Мунчо е фашагата. То се вижда с расистката заповед на здравното му министърче. Ще го видите тази зима, след изборите.

Вижте само отговора на последния въпрос и ще разберете, колко е истината и в останалите му приказки. Колко много продажници видяхме в последната година....

Така е! Елена Бейкова (авторката на тази простотия) ще забележи дълготрайните последици върху своите деца, но ще бъде късно! Освен това, "приятно разсеяни" в превод означава, че не сме оглупяли от стрес! Страха трябва да ни тресе, за да сме лесно манипулируеми, ама нещо не върви по план. Елена, сребролюбието е лош порок, но в комбинация с простотия нещата отиват прекалено далеч!

“Забелязали ли сте дълготрайни последствия от миналогодишното затваряне върху психиката на хората? Такива последствия в моята практика не наблюдавам.” Ами да всички бяха толкова щастливи по време на карантината ! Какви последствия , какви 5 лева ! От къде ги намират тези специалисти ! Явно на този практиката не му върви , че решил странично да изкара някой лев! В целия свят ограниченията нанесоха сериозни поражения с дълготрайни последици върху психиката на хората , увеличи се броя на самоубийствата, домашното насилие .появиха се и сериозни проблеми при децата , които бяха и вероятно още ще бъдат лишени от нормално общуване , а това няма как да не се отрази на психиката им . Да не говорим и за последиците от увеличения брой часове , които те прекарват пред екрана на компютъра .

Ако медийната пропаганда "ваксинирай се", и всекидневното пържене с ковид новини спре - ковида ще изчезне точно за три-четири дни. И никой няма да говори за него.

Имам някакъв си там бизнес... От 1-ви Септември спирам да обслужвам ваксинирани клиенти.... Нека ме съдят...

Очаквах повече от тази статия, затова изчетох цялата. За съжаление основната връзка не беше направена, а тя е влиянието на стреса за човешкото здраве. Определено основната защита на хората е имунната им система. Това обяснява, защо някои го прекарват леко, а други стигат до смърт. Тези, които получат срив на имунната си система се оказа, че и в болниците са безпомощтни да ги спасят! (Да, правят много услилия, но механични, а това заболяване не е за хирургия и анестезия!) А имунната система ежедневно се атакува през медиите. които всячески стресират хората - ето това страшно много засили смъртността от този вирус, в сравнение с предшествениците му от този вид.

Чувал съм за убиване с гонг(звук), и побъркване със стрес, тук имате някакво прозрение, но причините са много по-комплексни.

Много ме съмнява че в ковид болниците някой се старае да спаси нещастниците попаднали там. С редки изключения на първенюта лечението е чиста инквизиция за изгонване на лошия дух.

Прави впечатление, че привържениците на официалната версия за "пандемията" нямат аргументи срещу смислените и обосновани критики срещиу нея. Те говорят подигравателно за "конспиративни теории", като дават за пример само най-безумните хипотези (примерно "5 G мрежата разпространява коронавирус"), но не коментират други, които са разумни и логични. Всъщност има достатъчно официални данни, които подлагат на съмнение ефективността и безопасността на ваксините. Просто тези данни са разпръснати, човек трябва да ги събира частица по частица, за да ги осмисли и да си направи изводите. А повечето хора нямат време или просто ги мързи и предпочитат да им сервират някаква полудостоверна версия за нещата, поднесена, разбира се, от "експерти". Само че експертите са хора като всички останали - т.е. повечето са готови да премълчат някои истини, да спестят някои подробности, да преувеличат някои факти - когато това им е изгодно или просто им позволява да си запазят мястото. И така получаваме официалната версия за пандемията, която има много слаби места. Същевременно има данни за починали след ваксините - поне по няколко хиляди души в страните с напреднала ваксинация. Подчертавам - това са официални данни, просто не ни ги тикат под носа. Трябва да поровите малко, за да стигнете до тях. Фактът, че в такива страни (с много висок процент ваксинирани, в Израел са над 60%, мисля) ваксините очевидно нямат очаквания ефект, също е известен, но отсъства от големите заглавия. Има и статии в научни издания, от които става ясно защо ваксините крият риск. От всичко това става ясно, че нещата ни се представят тенденциозно. И хората масово не вярват. Ами нормално е. Представете си преди 50 години например някой да вярва на всичко, публикувано в "Работническо дело" и "Правда" и да е убеден, че всичко казано по "Би Би Си" и "Свободна Европа" е лъжа.

Абе ,къде ги намирате такива тупани? И това ми било психолог?

Отдавна ми пазаруват, но когато бях овчарче, и пасях овце като психаря, просто си слагах количката зад мен, за да не ме приближават нечистоплътни субекти. Имам и други арсенали за справяне с подобни.

"Вирусът е измислен и този, който го е измислил, може лесно да го спре." Такова твърдение за първи път виждам и изглежда само този психолог си го измислил. Общото мение е, че "Вирусът е създаден умишлено и този, който го е създал го поддържа с античовешки цели - да се намали популацията от хора".

Целта е финансов колапс, цифрова валута, безусловен базов доход, цифров концлагер.

Въпросът е дали целите са античовешки, защото с толкова, и такава популация..!?

Гайя се оплакала на Венера: "Полазили са ме едни паразити, хора ли са какви са, то не тровене, не ровене, не издържаАААм! вЕНЕРА: "Не се притеснявай, те сами си заминават". Вие се отнасяте един към друг като паразити, а замисляте ли се какво причинявате на околната си среда, алчни, злобни, завистливи,нахални и жестоки същества?

500-1млн. преболедували 2млн ваксинирани. "По-заразен" вирус но по-леко протичщо заболяване. Изгорели "сухи съчки" бог да ги прости Какво очаквате да се случи" ако е НИЩО слагайте плюсове Радостно е, че все повече специалити говорят истината - болните в болницата здравите на работа Животът си тече а можехме с това да започнат и да ни спестят.... ама нали трябваше да се усвоянат пари....

Замисляте ли се, преди да хванете дръжката на бравата, за да си отворите вратата в офиса? - Не. Или вкъщи? - Не. А когато се ръкувате с непознат? - Не. Изпитвате ли дискомфорт, когато сте в парка и около вас се съберат много хора? - Не. А може би не ви прави впечатление, че човекът зад вас на опашката в магазина ви диша в гърба, уверен, че така ще бъде обслужен по-бързо на касата. - Не.

Минаваш. Нормален си

Хората го казаха, вероятността да умреш от падащ метеорит е по голяма от колкото от ковид. Всички не са ненормални на тази земя. Нормално е хората да им вярват, защото медиите цял ден бълват глупости за измисления вирус.

Съдейки по думите на "психологът" Михаил Михайлов, диводородният оксид е по-страшен от ковид-19 за това, което излиза от устата му, но пък финикийските знаци му дават "смелост", да постъпва така.

Хубавото е, че още в началото на вълната съм с Ковид и след няколко дена излизам от тая помия с нужните проценти антитела. Тези изолации вкъщи са много тегави. Не се ваксинирах, защото го прекарах след нова година. Разчитах на това, че когато го пипна пак, вече ще имам отговор. И така и стана. За разлика от първия път, през зимата, сега го карам на крака. Изобщо ги няма онези високи температури, болки в цялото тяло, задух, бодежи в гърдите и прочие неудобства. Само лека температура, липса на обоняние и вкус и това е. По план график няма да усещам какво дъвча около две седмици. Всичко останало ок. Дори домашния оксиметър показва, че всичко си ми е в норма. Сутрин се събуждам с лека температура, един фервекс и забравям за проблема. Най-много два, следобед ако усетя пак, че качвам леко. Дето се вика, свикнах му и на тоя вирус.

огромно количество вит. Ц, вит. Д, цинк и антибиотик(че тръгна към белия дроб). Добави и качествена храна, не пропускам тренировка, не пуша и никакъв алкохол. Скоро ще е минало и забравено. По-лек вирус е от свинския грит, че и от повечето от тип Б.

Безумни и безсмислени са леченията с антибактериални средства, с антибиотици, но това не се разбира. Масови са случаите на пациенти, които още в началото като вдигнат малко температура и започват да гълтат антибиотици.

Антибиотика ЛЕКУВА УСЛОЖНЕНШЯТА! Правя бронхит. Дали ти вдяна кухата кратуна, а?

Повечето случаи на остър бронхит се подобряват без лечение, обикновено в рамките на няколко седмици. Тъй като повечето случаи на бронхит са причинени от вирусни инфекции, антибиотиците не са ефективни. Ако обаче вашият лекар подозира, че имате бактериална инфекция, той може да ви предпише антибиотик.

Ти к'во друсаш бе? Ти знаеш ли колко бързо се стига да по-сериозни усложнени? Егаси дебилите сте събрани тук! Емигрирайте, че с такава паплач не се живее! Гнусен си!

Гледай ти! Странно тази конбепция ца оздравяване от самосебе си не е позната на лекарите. Сигурно когато направих бронхит ми слагаха инжекции за да отбият номера? А и преди да минеш на филосовстване инжекцията беше 3 лв. Т.е. не е печалбарство. А и беше предписано лечението от пулмолог с доста силен антибиотик. Та, да философите в интернет сте ужасно опасни. Е-басе самонаучените "лекари"!

„Прeбoлeдувaнeтo oт дaдeнa инфeкция, в cлучaя кoрoнaвируcнaтa e cвoeгo рoдa вaкcинa, пoлучeнa пo ecтecтвeн път – oтбeлязвa дoц. Пeтър Aтaнacoв, нaчaлник нa клиникaтa пo Вътрeшни бoлecти в "Пирoгoв" Eднa гoлямa чacт oт вируcитe гeнeрирaт трaeн и пoнякoгa дoживoтeн имунитeт – т.нaр. прирoднa вaкcинa. Дeтe, прeбoлeдувaлo вaрицeлa, в 99% нocи eфeктивeн имунитeт. Кaкъв e cмиcълът дa гo вaкcинирaш? Тaм вeчe имa зaвършeнa имунизaция. Вce eднo дa гacиш пoжaр c бeнзин. Изкуcтвeнoтo внacянe нa дoпълнитeлeн aнтигeн мoжe дa дoвeдe дo хипeримуннa, aвтoимуннa рeaкция, дo зaбoлявaнe, кoeтo дa зacтрaши нe caмo здрaвeтo нa чoвeкa, нo нe дaй Бoжe и живoтa му. Зaтoвa в тeзи cитуaции трябвa дa ce пoдхoждa мнoгo рaзумнo и прaгмaтичнo." "Eдин прeбoлeдувaл нocи цeлия клac aнтитeлa oт типa„аnti– SАRS – Соv2”, дoкaтo oтдeлнитe вaкcини гeнeрирaт кoнкрeтeн клac IgG – пoяcнявa дoц. Aтaнacoв. – Oбрaзнo кaзaнo, тoвa ca cпeциaлнитe чacти зa бързo рeaгирaнe – "пoдвoдничaри", "пaрaшутиcти", … „вътрeшни вoйcки” дa ги нaрeчeм.Нe e дoкaзaнo, чe нacтoящитe вaкcини, прeдизвиквaт „прoдукция” нa IgА - т.нaр. "грaничaри", кoитo дa възпрeпятcтвaт „нaпaдaщия” вируc oщe нa вхoднaтa врaтa (грaницитe), т.e. лигaвицитe – oчи, нocoглъткa, чeрвa и дa му пoпрeчaт дa дocтигнe в кръвтa. Тoзи, кoйтo ce e cблъcкaл c вируca имa мнoгo пo-пoдгoтвeнa и eфeктивнa aрмия (т.e. цялaтa aрмия) в cрaвнeниe c вceки вaкcинирaн, кoйтo cлeд oпрeдeлeнo врeмe трябвa oтнoвo дa ce рeимунизирa и прaктикaтa гo пoкaзвa. Нe мoгa дa cи oбяcня зaщo ce рaзпaлвa тaзи пcихoзa „вaкcинaция нa вcякa цeнa". Дa нe гoвoрим зa вaкcинирaнeтo c двe рaзлични вaкcини – вeктoрнa и РНК – тoвa прoтивoрeчи нa здрaвия рaзум. Зaщo трябвa дa ce cпeкулирa c нaукaтa? A пo oтнoшeниe нa прeбoлeдувaлитe e aбcoлютнa диcкриминaция.“ Щo ce oтнacя дo пoвтoрнoтo зaрaзявaнe, трябвa дa ce утoчни кoлкo ca пaциeнтитe, нa фoнa нa ocтaнaлитe прeбoлeдувaли. Cтрувa ли cи зaрaди двe-три изключeния, дa ce нaлaгa пoгoлoвнo вaкcинирaнe и нa хoрaтa c трaeн имунитeт? – Oтгoвoрът нa мнoгo лeкaри e "нe". Въпрeки тoвa здрaвнитe ceртификaти ca caмo зa вaкcинирaни и "дoкaзaнo прeбoлeдувaли". A ocтaнaлитe, кoитo нe ca рeгиcтрирaни и имaт aнтитeлa? Нaли имeннo нa бaзaтa нa aнтитeлaтa мoжe дa ce уcтaнoви кoй кaкъв имунитeт имa и дaли e oпaceн зa oкoлнитe. Въпрeки прeдупрeждeниятa нa cпeциaлиcтитe, ceртификaтитe cъздaдoхa илюзoрнoтo уceщaнe зa нeдoceгaeмocт – и брoят нa нoвoзaрaзeнитe oтнoвo рacтe.

Това е мнение, с което напълно съм съгласен! Не вярвам, че ваксинацията дава по-голям имунитет от естественият. Всичко може да се реши с обикновените тестове за антитела - който има, няма нужда да се ваксинира! Просто да си взима документа от лабораторията и с него да го пускат навсякъде.

Антителата не са необходими за неотрализирането на вируса. Те помагат, но като цяло за антивурусния имунитет основната функция е клетъчния имунитет - т-клетъчният имунитет. Тестовете за това са скъпи и струват няколко стотин лева.

дядо ми доживя до 98 години, ама тогава медицината не беше толкова напреднала

Да, тогава нямаше толкова канали да те заливат с мрачни информации и стряскащи прогнози ежедневно! :-)

Идете на плажа да видите, и помоловете, и в магазините! На хората вече НЕ им пука! А вие тука си пишете каквото искате. Този непукизъм е сигнал, че следва ак тупаник, ако продържавате с манипулациите и натиска! И това няма нищо общо с антиваксърство или конспирацци! Когато натискаш обществото, то се огъва до известна степен и има точка, в която се пречупва. Следващ етап непукизъм. След това агресия.

"С моите колеги от първия ден – 13 март, работим. Поддържаме връзка с колеги от целия свят. Изследването на „Оксфорд“ показа, че хората, които преживяват стрес, са три пъти по-податливи на вируса. И когато мозъкът работи по един начин, ние сме склонни да възприемаме света по този начин, а когато работи по друг начин – е коренно различно. За съжаление, тези, които трябваше да управляват кризата не само в България, но и в целия свят, тръгнаха по пътя на плашенето. Непрекъснато излизаха резултати колко са се разболели, колко е страшно. Ако човек сравни резултатите с друга пандемия – птичия или свинския грип, те са сходни“, коментира психологът Христо Монов. Той заяви, че ще съди проф. Николай Витанов от БАН за психически тормоз: „Такъв натиск не съм виждал в живота си.“ "Едно е да кажеш „умрял“, друго е да кажеш „починал“. Ефектът върху хората е друг“, допълни психологът." И преди троловете на пландемията да се нападнали, ето думи на техен колега: "По отношения на истината - когато в медиите се тиражират информации, че ще връщаме КПП, ще затваряме градове и училища, всичко това не е истина, затова ще повторя - истината по отношение на налагане на допълнителни мерки можем да я кажем само ние, защото в нас е инструментът. Всички други използват само страховете на българските граждани, а в такъв момент, когато всеки е в състояние на стрес, се понижава имунната система, а това не е подходящо за хората и излага в опасност живота и здравето на българските граждани", каза в заключение костадин ангелов.

Бла бла-то продължава

На времето четох някъде ,че сексът повишава имунните способности на организма. Извод- повече секс срещу Ковид-а! Е-еех ! Де да си можех! Никога нямаше и да си помисли да ме хваща.

СМИ и хубавите новини ще превърнат в помия. Според тях основното е хората да са стресирани когато се ръкуват, разминават, когато си забравят маските, пипат дръжките на вратите и т.н. Трябва да се тресат от страх и медиите са "призвани" да поддържат този страх! Това са идиоти, които не се замислят, че утре техните деца ще са обект на този стрес!

Всичко се връща и някой ден с чашата, с която са ни черпали - двойно ще им върнем.

абе нещо хич не ми се връзва - мерки, маски, дезинфекции, СОЦИАЛНА /???/ и физическа дистанция.... а пък китай разрешиха трето дете, те децата се правят от метър и половина дистанция.... ай сиктир верно тоя ковид е пландемия за намаляване на населението, по всички направления -смъртност -ваксинация -отчуждение -психясване -по малко новородени

И понеже е пландемия за намаляване на населението, втората, ако не и първата сила в света, от където и тръгна въпросния вирус, позволи раждането на третото дете? Тва ковид скептиците сте най-големите малоумници.

Я кажете нормално ли е на 40 градуса мъж и жена с малко детенце да годят на вън с маска. То е ясно че родителите са му болни мозъци но трябва ли да си съсипваш детето

Не е нормално ама като нямат акъл си е техен проблем. Човек ако е болен точно трябва да е без маска за да се отърве по-бързо от частиците а не да си ги приема обратно. Пациентите в болниците никога не са били с маски.

Напротив - прави ни нетърпеливи! Да започва, че да свършва...

да ви е.а майката у идиотите, стига сте всявали паника бе, тъпанари!

Вълните само във вашите глави

Не, никога не съм се замислял като хвана дръжката на вратата!!! И като се прегръщам и целувам с непознат... по-точно, с непозната имах предвид. Въпреки че като се замисля, познавам такива заразени с инфекциозна мононуклеоза. Сега се сетих като стана въпрос. Не съм изкукуригал още имам предвид.

Намаляха психопатите, които отварят вратите с лакти и крака.

Да така е и аз го забелязвам. Една колежка толкова нетърпелива, че се набоде с първите ваксини на Астра. Даже връзки използва да се уреди! Отначало неистово си търкаше ръцете със спирт, и отгоре слагаше и ръкавици за по-сигурно. Сега отдавна не съм я видял да си търка ръцете, а с маска ходи само където няма да я пуснат без нея.

Я тогава надуйте малко бройката.После ми надуйте сакцофона

Газ пикаят, че още не са ни направили безмозъчни, като тези от снимката.

Към новината