Малта се прости с убитата журналистка Дафне Галиция

53-годишната блогърка и журналистка Дафне Галиция беше погребана в градчето Моста, близо до родното й място, където тя бе убита с кола бомба на 16 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Малта се прости с убитата журналистка Дафне Галиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само кажа на онези, които не знаят, че Малта се управлява от социалисти (Работническата партия). Така действат социалистическите правителства по целия свят - крадат и като ги разкриеш - убиват.

Защото сегашните,,социалисти,, са толкова социалисти колкото аз съм марсианец:)))

Само да кажа, че "леви" "десни", "комунисти" "демократи" са залъгалки за баламите по света и у нас. Лява и дясна ръка са на едни и същи глобални бандити.

Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж прокурор Джовани Фалконе

Tакива журналисти като Дафне Галиция,Политковская и Ориана Фалачи не се раждат в робска и олизана българия,без извинение,HAPOДE!!!!

Няма никаква убита журналистка в Малта! Това е лъжа и долна клевета, измислица на Путин! Малта е демокрация, а както е известно при демокрациите не преследват и убиват журналистите. Това става само при тоталитарните комунистически режими. Малта никога не е била тоталитарна държава. Убити журналисти на нейна територия ня-ма!!!

Не ти разбират ИРОНИЯТА, тук е БГ

Цивилизован Демократизъм.

Таман започнала да разследва офшорните сметки на ББ ЦЦ ДП и АД и тюююю късмет! Кола-бомба с бългаски Ц-4 я тръшна в гроба....

ало , псевдо-журналистите , в малта не е имало предсрочни избори тая година !!! спрете да си съчинявате а се потрудете за да получите правдива информация и да престанете да дезинформирате хората