назад

Мария Габриел е вторият най-високопоставен българин в европейската политика

16:08 | 21 ноември 2019 | Редактор: Лилия Чалева 261 10794

Коментари 261

ТОЙ сочи Нея на плаката . Тя сочи НЕГО с благодарност !!!

Я, моля, уточнете, че нещо не се връзва ?: Жак де Лор е “свекър” на Мария Габриел (т.е. - Тя Е женена за син де Лор?), или , де Лор е “тъст” на някого от фамилията Габриел (които и да са те !?) , т.е. дъщеря на де Лор Е омъжена за някого от фамилия Габриел , а Нашата мома е омъжена за друг някой от фамилията Габриел , и така, връзката Й с Жак де Лор е пак по сватовска, но Втора линия ???

В България, в 21-ви век, 13-та година член на ЕС, умират деца от липса на адекватно здравеопазване, а тези тръгнали да си правят политическа реклама...

Вчера вечерта даваха по БНТ обща снимка на Туск и неговите заместници. Познайте кой с еъгаше като овца за да застане до него? Срам и позор, е сега вече ще станем още по известни в целия свят!

Борисов влезе е нещо като Апартаменгейт, обаче на европейско ниво. Хърватската преса не е хванала просто разточителството на българския премиер на фона на икономичното мислене на австрийския. Направила е много повече. Точно за форума на дясната Европейска народна партия представя ясна демонстрация относно наличието и липсата на десни ценности вътре в нея.

Снимката на Габриелка и Боко с насочени показалци към жената в плаката на стената ,потвърждават за кой ли път нивото на интелекта и политическата годност на двете усмихнати човечета.Аман от пиар простотиите на бившият комунист и сикаджия др.Бойко Методиев Борисов. .

Доволен съм.Вече не се отнася само за нато,че е в мозъчна смърт

Един от десетте заместници. Ма много високопоставена бе!

Щом тази селянка е европейски политик на ниво, не ми се мисли какви са останалите.

Тази злобна кака ще направи също толкова за България, колкото и Кристалина Георгиева. Ако не беше снаха на бившия председател на тази партия, сега още щеше да си е на село и да бере тютюн...

Да, ама тя и останалите съучастници, както и отрочетата им, векове след тях са обречени да живеят , като принцове, ще се радват на най хубавото от живота и дечицата им няма да умират пред лекарски кабинети , или при оцеляване да се лигавят със глезотии и са обречени да слугуват на "онези" , да пълнят олчните им търбуси и да замитат екстрементите след тях.

ЕНП заприлича на ПЕС. В едното европейско ,,семейство" - Станишев, в другото - Габриел-Неделчева ....

На партийно събрание се лети с държавния самолет???

Защото има балами да плащат

Габриел е пример за герберска посредственост и гордост за ББ

Това е началото на КРАЯ на този измислен жалък ''съюз'' ?!

В Полша мразят Туск, в България мразят Габриел, що така бе Миме?

е има и русофили...но са малко. Не можем всички да сме идеални.

Но надали имаш дефиниция за русофили и русофоби. На ниво "Под игото" си, дядо Либене. (ама надали си чел, де). Не е във "Винету".

ЕНП си е семейна фирма, пардон партия на тъста на Габриел Жак де Лор, добре, че не я направиха направо президент, а от кумова срама посочиха Туск, за сега.

Жалко за народната партия щом Мария и е зам.председател.

Това момиче не е за там, няма този капацитет да си кажем истината.

Важното е, че ние си знаем колко са "добри" Габриел, Станишката и Комсомолина...

Администрацията на ЕС очевидно се е овъргаляла в милиарди.Тя у създала програма " Цифрова Европа" с бюджет 9.2 млрд евро...... това са 9200 милиона..... главицата ме заболя. У нас бюлетините се броят ръчно / при желание/, ако не откажат поради заетост. Европа се е побъркала.

Ще се побърка , като я ''управляват '' ГЛАВАНАЦИ !!!!!

Тая за магистралка не става те в европейския парламент я туриха той вожда си.ги гласи такива послушни дето му лижат г......а а па заради тъпкача избиха свинете в България

намериха служба за фламингото

... и в миг хиляди комуняги от яд пукнаха, Амин !

за комуняги ама ти по-леко с радостта, че алкохола не прощава.

А вие на какви длъжности сте баламурници ?

Станала зам шеф на ЕНП и се превърнала във втората най-високопоставен политик след Кристилина Георгиева.Бойко ти забрави хубавото Наде от СДС и то беше високопоставен политик в ЕНП.Следователно Габито е третата по ред на перченето.Това твърдение направо ако не е жалко е смешно.В Полша никоя медия или политик не са си позволили да се хвалят ,че Туск е най-високопоставеният полски политик.

Политик - клатикурко, раздаваш колачета и живеещ на гърба на масата!!!

Просто за сравнение: - Австрия явно е бедна страна - Курц пътува със самолет до/от Загреб с билет "икономична класа". - България явно е богата страна - Борисов пътува до/от Загреб със самолет Еърбъс А 319 за 156 пътника.

Богата сме,щом задръствате пътя за Солун

Е, кво толкова е станало, че да се превъзнасяте, бре? Направо оргазъм получавате, смешници! От 1999 до 2006 г. на Надежда Нейнски също беше зам.председател на ЕНП. ЕНП има 10 (десет) заместник-председатели от общо май бяха 45 партии (само от България са 5). Освен това, всички тези зам.председатели (водят се официално "вицепрезиденти) са ex officio. Герберунгелите да проверят в речниците, какво означава това - ще им полезно да прочетат нещо извън служебно раздаваните им "сини книжки" с цитати от простотиите, произвеждани на кило от Борисов и клакьорите от обкръжението му.

какви българи(на снимката) има и е родила нашата майка България!!! Направо да се чувства всеки българин горд

и вирусът щерев пак изпълзя :DDD

Няма да се учудя ако скоро я изберат и за генерален секретар на НАТО. Дялан камък си е Марчето пасва навсякъде.

за нещо да са избрали рускинята Йончева..ха.ха Нещо млъкна защото вече е сита и наядена..ха.ха.ха

Оправи дигитализацията. Ето, Томито дончев 2 милиарда похарчи за електронно правителство, което още не се вижда. Само лекинко бяхме хакнати през НАП. А сега Марата-Габриел оправя младежта и образУванието. Така са популистките активистки - пробивни, вървежни и успешни!

Габриел- френска гражданка. Кристалина- американска гражданка. Стига сте ги пробутвали за българки!

Ползи за Мария Габриел големи, ползи за ГЕРБ, незначителни, ползи за България, никакви !!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ББ защо се хвали ? Габриел е едно герберско недоразумение

Как няма да се хили?С твоите пари храни герберското недоразумение

Какво са се нахилили като пачи тези двамата. Като че ли са хванали шефа на премиера (господ) за шлифера.

Защо Габриел не е запазила българското си име, Неделчева? Защо Франсоа Габриел не се казва Франсоа Неделчев? Защо детето им се казва Жан-Едуар Габриел, а не, например, Иванчо Неделчев? Срам ли ги е? Или Неделчева е престанала да е българка?

Забравете Жан,че идвам АЗ да се къпя на Черно море

Това ми идва в повече, но... не е бляла, когато е избирала съпруг. Учете се момичета, така стават тези работи при някои хора.-:)

Става дума за много пари. Другарката Габриел ще взима около 480 000 лева годишно. Това са пенсиите на около 2 000 български пенсионери. Един българин трябва да работи 40 години, за да заработи тези пари!

Ало, българи!!! Докога ще позволяваме идиоти като тези два индивида да деребействат и прогонват нашите родители, деца и внуци от България?!

Кой бута това подобие на политик нагоре

а на човек.

Срамувам се, че съм българин. За причината се сещайте сами.

по-точното наименование на това образувание трябва да е ентиевропейска антинародна партия на личния интерес. ако следите само действията на доналд туск, без да знаете, че е председател на "десните-центристи" ще си помислите, че туск е левата ръка или нещо друго, но пак ляво на серж от пес.

За тази е ясно,че е "семпла" жена! Но този дебил до нея докога ще търпим???

Ама не за мен, нито заплатата ще ми увеличат, нито пенсията, нито отпуската. Вероятно всички изброени ще бъдат намалени, а цените увеличени. Е, радвам се много.Позитивно мисля, все пак е за добро - ама за КОЙ? Некдърници долни.

Е то затова ги увеличават цените и всичко дето изброяваш намалят, именно защото всичките дето ни управляват са все "специалисти" като тая.

На теб ще ти отрежем болничните,при което шанса да живеш е по-голям и така ще ни храниш по-дълго

Разликата между едните и другите. Едните винаги биха поздравили някой, както Сергей, например. Другите винаги оплюват и чернат всеки и всичко. Кой? Кой е? И нещо друго! Недоумявам! Как може в коментари, в които се пожелава нещо добро за България, да има повече минуси отколкото плюсове! Абе не ви ли е грехота! Как въобще ви дава сърце? Направете си сметка, какъв електорат ходи да гласува!

Ти от кои си? Дето духат супата, или дето я сърбат?

Зависи от гледната точка. Когато жена ти е пред мен на колене - духа супата Когато аз съм пред краката и - сърбам супата Още въпроси?

Борисов, ти премиер ли си или махленска клюкарка?Защото съдейки от странното ти непрекъснато самохвалство и дребни лични злобни заигравки по-скоро напомняш за второто."Затворих ли им устата на ония?", "На някои сега сърцето им се къса...", "Бихме ги навсякъде".Що за изказ, що за държане?

Изказ на пейзан

Голям праз. От 12 кандидати избират 10 заместници на Туск. Както казваше премиера по един друг повод "И магаре да посочиш, и него ще изберат". Друг е въпросът дали следва да считаме Габриел за наш представител, или за представител на кума си Джоузеф Дол и съпруга си Франсоа Габриел. И защо това недоразумение Андрей Новаков излъга народа на България, че Габриел е първи заместник на Туск.

Номенклатурчик,роднина,номенклатурчик роднина...

Това обяснява защо сме на това дередже в Европа и никога няма да се оправим. - Защото ни управляват все ей такива като тази, че и по зле, дето правят кариера през леглото!

поне знае английски за разлика от Кристалина Георгиева!

И патагонски да знае, все е тая ползата - по какво точно е компетентна тая шаврантия освен по лапане?

Към новината