назад

Мария Касимова - Моасе: Потрудиха се Истанбулската конвенция да стане мръсна дума

17:45 | 07 март 2021 | Редактор: Калина Петрова 301 6790

Коментари 301

Добре бе како, като толкоз страдете от бой не знам си какво, направете една световна конвенция в, която се засяга само този проблем, без педерунгелите и т.н и т.н и ще я приемем! Толкоз ли е сложно?!?!

Е гадна! Защото смесва различни проблеми!

Глупост е да се вярва, че като се приеме т.нар. "Истанбулска конвенция" и насилието над жени ще спре. Възпитание в християнски ценности трябва, а не кухи конвенции, пълни с измислени понятия, като "социална роля", "социален пол" и други трали-вали! Мъжът е за жената-да я обича и да бъде обичан, жената е за мъжа - да го обича и да бъде обичана. Не да се трепят, да се мразят, да се тормозят.

Патриотичната консерватива изпростяла изостанала сган трябва да бъде изрината на сметището

Къш ма лелко!!!

tonk11

Аз пък познавам мъж когото жена му го пердаши. Буквално. За него отнася ли се тази конвенция Марийке, или е само за жени?

Тя и за жени е толкова...

Казват че ИК е измислена за страните в които няма никакъв закон за защита на жените от насилие, но според проучване от страните с вече действащи закони за борба с насилието, конвекцията е по нисша и с нищо няма да допринесе към вече идействащите закони! Но въпреки това конвекцията има яростни защитници според които трябва на всяка цена да я приемем защото както гласи описанието й "защитава жените"!? През 2019 година страните които се съгласиха да приемат ИК през 2018 година оповестиха доклад, според които ИК с нищо не е допринесла към борбата с насилието, даже според някой страни заради ИК се вижда и леко увеличение на насилието!? Но явно за някой хора това е без значение защото действащите закони не вършат особена работа и нека отделно да ползваме и туй заради описанието!?!

Аман от такива дето ''няма'' как всичко да не са изпитали на гърба си за да продължават да плямпат.. Какво общо има ИК за която толкова се е загрижила и тази след като всяка правова държава има закони които трябва да се прилагат а не някаква ИК да им казва кое е престъпление и кое не... А знае ли тази колко по 9 си заминаха без да имат нещо общо с ИК а единствено с начина на властване защитаващ собствените си интереси.

Коя е тази и защо трябва да ни занимавате с налудничавите и бръщолевения

лесбо живота си - нейния и на дъщерите й..? Кой знае какво има в покварената й глава? Защото онзи "малък детайл" в конвенцията от Истанбул е в основата на тази конвенция и произлиза от Содом и Гомор. А содомията, която е под защитата на тази конвенция си има и стражар - GREVIO - наднационален стражар, който да бие плесници на народите, държавите, правителствата, които се отклоняват от "правия път" на содомията, садизма и мазохизма (като полова роли) и всички възможни и немислими дори полови извращения като ДЖЕНДЪР=ПОЛОВА РОЛЯ.

Тея които са я писали най/по са се потрудили. ЗаконЪт трябва да е един за всички, да се спазва и прилага!

шундо проста , то има закон за домашното насилие. Не искаме тук разни извратени конвенции защитаващи правата на джендърите . Точка и край на въпроса.

Поредната, дето просто е дъщеря на някого, и турила една засукана фамилийка с тире. Бих искал да ми обясните това - бай Тошо, 120 кг изверг от третия етаж ще спре ли да маризи леля Пена след конвенцията. И само скивай това " а само заради един малък детайл в нея сега продължават да страдат много хора" . Ми аз мога да напиша нещо брилянтно в 100 страници , ама да вкарам "малък детайл" че всички с фамилия Моасе подлежат на кастрация. Дали ще те изкефи, продажна жено ?

Въпреки, че съм пасивен гей според мен инстамбулската конфекция е извратена.

Нелепо и добре финансирано изказване. Равноправие между половете съществува в България още от времето на Богомилите...и няма нищо общо с това недоразумение , наречено демокрация. А еднополовите връзки и бракове са обсолютно антиприродни и извратени. Бог е създал мъж и жена, ин и ян, батерията има два полюса плюс и минус, южен и северен полюс. Просто е ....На всички жени , честит празник. Със здраве.

На всеки, който хвали Истанбулската конвенция трябва му се проверява банковата сметка за транзакции от чужбина.

"За нея много добре са се потрудили някои хора Истанбулската конвенция да стане мръсна дума, А САМО ЗАРАДИ ЕДИН МАЛЪК ДЕТАЙЛ В НЕЯ сега продължават да страдат много хора." Г-жо Касимова - Моасе, 1. Първо - Честит 8-и Март, Международния Ден на ЖЕНАТА (ООН е приел този ден да се чества в целия свят) 2. Второ - Махнете този МАЛЪК ДЕТАЙЛ ОТ НЕЯ (т.н. Истанбулска Конвенция) заради който една групичка човешки същества искат незаслужено да честват днешния празник, 8-и Март, само защото се чувствали жени, но те всъщност НЕ СА. 3. Трето - Махнете ли детайла, убеден съм че българското общество ще приеме ИК, въпреки чи се съмнявам, че с конвенция проблема с насилието над жени ще бъде решен - защо ли мисля така? Защото има подписани и ратифицирани толкова много конвенции за права, свободи, т.н. на хората, децата, и в частност жените и нито една от тях не е успяла да реши проблемите заради които са били написани.

Излиза, че за някои материално осигурени хора, писането на конвенции е начин на живот и възъможност за изкарване на добри доходи. Сред нас се движи цяла армия от добре платени активисти, адвокати, експерти и високопоставени държавни чиновници, които са тръгнали да завладяват света извън съществуващите механизми за идване и упражняваве на власт. Никой не е избирал тези нахалници да говорят от името на човечеството, те се самоназначават и самофинансират и са на път да сринат цялата цивилизация.

Старите хора разправляват, че в женската голова се въдят гяволе. За това кога я биеш по врато, они бегат.И не след дълго пак се възвръщуват.

Нереално е да се премахне "този МАЛЪК ДЕТАЙЛ ОТ НЕЯ (т.н. Истанбулска Конвенция)", защото въпросната конвенция е създадена заради "този МАЛЪК ДЕТАЙЛ ОТ НЕЯ". А и детайлът съвсем не е малък, а философията и духът на конвенцията и не е нищо друго освен силово налагане НА РАЗВРАТ И ПОКВАРА, НА СОДОМИЯ, САДИЗЪМ И МАЗОХИЗЪМ, НА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ПОЛОВИ РОЛИ (ДЖЕНДЪР), чрез механизмите за международен контрол в ЕК - ВЪЗПИТАТЕЛНИЯ И РАЗДАВАЩ ПРАВОСЪДИЕ И НАКАЗАНИЯ ОРГАН НА ЕК - GREVIO. ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОТЛКОНЯВАТ ОТ ЛИНИЯТА НА ПОВЕДЕНИЕ, ОПРЕДЕЛЕНА ОТ КОНВЕНЦИЯТА ОТ ИСТАНБУЛ, ПОДЛЕЖАТ НА НАКАЗАНИЯ - ФИНАНСОВИ, ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА, ЗАКЛЕЙМЯВАНЕ ОТ НАЛОЖЕНОТО ОТ КОНВЕНЦИЯТА С ПОМОЩТА НА GREVIO СОДОМИСТКО ОБЩЕСТВО... ВСЕКИ НЕНОРМАЛЕН ЩЕ БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА НОРМАЛЕН, А НОРМАЛНИТЕ – ПОТИСКАНИ, НАКАЗВАНИ И ЗАКЛЕЙМЯВАНИ; ВСЯКО СНОШЕНИЕ С КУЧЕ, КОЗЕЛ, ОВЦА, МАГАРЕ И Т.Н. ЩЕ СЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО, А ЗАЩО НЕ И УБИЙСТВАТА ОТ „ЛЮБОВ” - ПОЛОВА РОЛЯ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПЕДЕРАСТИЯТА И ЛЕСБИЙСТВОТО, КОИТО СА САМО ПРЕДЯСТИЯТА НА ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ НА ПРИРОДАТА. ДЯВОЛЪТ ЩЕ БЪДЕ НА ПОЧИТ, А КАТО СИ НЯМА РАБОТА, ЩЕ СИ ЕБ*Е ДЕЦАТА БЕЗНАКАЗАНО… ИНЦЕСТЪТ ЩЕ БЪДЕ НА ПОЧИТ – МАЙКА СЪС СИН; БАЩА С ДЪЩЕРЯ; ДЯДО С ВНУЧЕ, А БАБА – С КУЧЕ И МЪЖКО ВНУЧЕ… ТОВА Е ДУХЪТ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ" - ТОВА Е "този МАЛЪК ДЕТАЙЛ ОТ НЕЯ", КОЙТО Е ОРГАНИЧНА ЧАСТ ОТ КОНВЕНЦИЯТА И АКО СЕ ПРЕМАХНЕ, ДЯВОЛЪТ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ. А ТОЙ НЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ЗАЩОТО НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СИ ИЗОСТАВИ ЗАНАЯТА - ДА УНИЖАВА И ДА УБИВА ЧОВЕКА, БОЖИЕТО ТВОРЕНИЕ.

Аз пък съм съгласен с жената, кой не бие жена си е джендър

Виновни за насилието на жени са именно създателите, глашатаите и фантичните поддръжници на тъй наречената "Истанбулска конвенция" ! Защо ? Защото те съзнателно и преднамерено обвързаха насилието срещу жените и слабите с официализиеането на джендър поплъзновенията. Тезата на тези хора и в частно на тази платен демократично-джендър активистка е ИЛИ ЩЕ ПРИЗНАЕТЕ ЛГБТ (джендър) ЗАКОНОВИТЕ БЕЗУМИЯ ИЛИ НИЕ НЯМА ДА НАКАЗВАМЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЖЕНИТЕ ! Никой от тях не иска да обясни защо двете тези са свързани заедно ?! Защо ако няма трето и четвърто полови трябва да разрешаваме изстъпления и насилие над жени ?

Тая има нужда от един здрав у. , Да я скъса и избие всичките бръмбари от главата.

Не бе, не си прав. Тази няма нужда от един здрав...Тя е тръгнала да прави политика с оная си работа и се надява да получи от това пари и власт.

Tочно в тези времена най-важната тема за разговор е Истанбулската конвенция. Впрочем, какво пречи да си направим читаво законодателство по този въпрос, вместо да подписваме спорни клаузи? Или може би клаузите са Троянски кон?

Комплексарка...

е чист. Мия си го редовно и ползвам само жени А конвенцията от Истанбил е осрана с педалски фркалии. Какви са претенциите на госпожата, загрижена за осраната конвенция?

Ако жената се прибере късно вечер, може ли да се попита-Къде беше? (или това е насилие спрямо свободата на придвижване) Ако отговори. "Ми бях да са ибъ", и мъжът и зашлеви шамар, какъв е казуса?

Спираш паричните потоци и това е. Съвременните жени се интересуват само и единствено от това. Никакви шамари, пренасочваш кранчето.А, ако кранчето е в нея, спукана ти е работата.

Тая недоклатена дърта парясница явно пак е оженила някой шаран за себе си щом е вече г-жа Моасе... .

"журналист и писател"... хахаха

една безмозъчна соросоидна пачавра

На такива като Мария Касимова прокуратурата трябва да им скринира банковите сметки, за да се види от къде идват парите за педерасто-соросоидната пропаганда, която правят. Тя едва ли е убедена в това което говори, просто й плащат.

По време на първия Лок даун, били убити 9 жени! Въпроса ми е, защо не се съобщава, дали има и убити мъже?! Коректно би, било да бъдат съобщени убииствата и от двата пола, иначе мирише на сексизъм ....

Участие на Ива Михайлова в управлението на НПО ОП БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ КОХЛЕАРНА ИМПЛАНТАЦИЯ : София Тип: Сдружение Сфера на дейност: Членове на управителния орган: МАРИЯ ХИНДОВА КАСИМОВА, НИНА ГЕОРГИЕВА ГОРАНОВА, ИВА СТОЯНОВА МИХАЙЛОВА, РУМЯНА ЙОРДАНОВА ПЕТКОВА, ВЛАДИСЛАВ ПЕТРОВ ИЛИЕВ Членове на управителния орган по данни от ЦР: МАРИЯ ХИНДОВА КАСИМОВА, НИНА ГЕОРГИЕВА ГОРАНОВА, ИВА СТОЯНОВА МИХАЙЛОВА, РУМЯНА ЙОРДАНОВА ПЕТКОВА, ВЛАДИСЛАВ ПЕТРОВ ИЛИЕВ Вижте това! https://www.ngobg.info/bg/search.html?Member=Ива+Михайлова&MemberType=Members

Благодарим за подкрепата и доверието на: Фонд Активни граждани България Този сайт е финансово подкрепен от Фонд Активни граждани България по ФМ на ЕИП. Цялата отговорност за съдържанието му се носи от Фондация ПАЦЕП и потребителите на НПО Портала и при никакви обстоятелства не може да се приема, че отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България. Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени в този сайт, принадлежат на Фондация ПАЦЕП и потребителите на НПО Портала и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори. Хостинг: Основен корпоративен партньор: ngobg.info

Тази жена не е чела Истанбулската конвенция, нито Обяснителния доклад към нея. Не знае нищо за ГРЕВИО, измислено да замени държавата, без да бъде избирано и/или избрано от никого освен от тайни сдружения със скрити цели. Не знае статистиката за насилието върху жени в държави, в които ИК и Доклада са приети и ратифицирани - Турция например. Не ѝ е известно официализирането на човекомразещата идея за безброй джендърпревъплъщения и заклеймяването на естествените връзки между мъжете и жените. Тази жена прехвърля собствените си проблеми на хората, които с успех градят семействата си. Иначе щеше да нарече с имената им авторите на ИК като най-отчетливите "потрудили се" ИК да бъде мръсна дума. И да - ИК е неприемлива и няма да бъде приета от жените и мъжете, които са я прочели и осмислили.

от американките. Още по времето на богомилите - мъжът и жената са равноправни!

но и като ПЛАТФОРМА! Чя е с противонационална и с противоконституционна насоченост - руши устоите на Държавата!. Превръща съответните национални органи в марионетни! ЗАД НЕЯ СТОЯТ СОРОС, АМЕРИКАНСКИЯТ КОНГРЕС И ДРУГИ КРАГНИ ЕВРЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЦЕЛЯЩИ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ХОРАТА В БЕЗВОЛЕВИ И ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ РОБИ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СОРОС И БАЩА МУ СА БИЛИ КОЛАБОРАЦИОНИСТИ С ХИТЛЕРИСТИТЕ! ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ЦИНИЗЪМ!

а нещо за изкланите християни в Турция ... кога

айде, Джото дойде и дръпна конците на Урсула и шайка. Бай Дончо ни даде 4г спокойствие ама сега с Джо няма мърдане. Не че не пробутват от ИК и сега,де.

Опитаха се с благородни подбуди да си прокарат педерастията и лезбийството. Не им се получи и плачат.

За да стане Анадолската конвенция мръсна дума най-много работа свършиха защитниците и.

Проститутките от КС, педерастите, дрисльовците ,чалгарите са против ИК

Жените са малтретирани, бити, насилвани в цялата човека история. То и с мъжете е същото, ако четеш история. Вярно е! Защо обаче жените все се оплакват на мъже, които пък им уйдисват на акъла и се правят на незнаещи? Това не е Конвенция, а гавра. 1. Всичко в нея е пожелателно с опит да стане задъжително. През 16-ти век дамите нямали право да гласуват, но се появили суфражетките . Кога ли са. получили право за гласуване дамите? Проверете. В Библията е казано, е Адам ще носи вечния грях, а Ева почти не се споменава, въпреки кражбата на ябълката. Защо искате още записани и отпечатани слова? Защо искате вие да сте водещ пол? Защо искате да няма пол? Анализа ще оставя за третия пол или за DW, което е същото.....

Истанбулската конвулсия е връщане към средновековието.

И защо към Средновековието? И да напишеш, че си чел конвенцията, няма да ти повярвам.

Тая да не би да се е еббала са турци и араби- Ислямсити ??? Ако е така нека бяга към Турция и Африка или да умира... Араби и турци , 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА.. Така че който убие арабин, турчин или негър- маймуна или техен помагач- ПРЕДАТЕЛ анархист, АНТИ- христ, хем ВЗИМА пари, хем СПАСЯВА Българиа, както сме убивали турците и и както убиха Стефан Стамболов и поп Кръстьо.. А който КРАДЕ от БЪлгари, щото е е ТЪП( не може да направи бизнес) или го МЪРЗИ, но е много АЛЧЕН, е ПРЕДАТЕЛ.. Та, като убият в тъмното такива АЛЧНИ, но мързеливи предатели, пак СПАСЯВАТ България.

Ти си мноооооо зле, човече! Тотално си се сдухал. Не знам от карантината ли е това, от наркотиците ли е, но имащ нужда от помощ.

Тая защо не отиде да живее там, където е приета. Тук вече не е желана.

Всеки скрит педал и педофил,нереализирал се е против ИК, все пак без жени и деца бъдеще няма и всеки мъж на място го знае, само глупави разсъждения.....

Ех, Касимова, проста пу@ка си беше, такава си и остана.

Победилия феминофашизъм в израел!Гледайте ,какво искат и тук да вкарат! watch?v=N2pKliWp6Bk

пълни глупости! платени! има си закони. ако е нужно да се осъвременят. не са нужни никакви конвенции, особенно истанбулски

педераста путкин е против

Всичко това което дрънка тая са празни приказки ,ама платени !! В Израел още 2013 г.е приета Истамбулската конвенция ! Вижте това видео и ще разберете за каква трагедия става дума !! Ще видите интервюта на израелски граждани в Израел !! ГРОТЕСКА АБСОЛЮТНА !!!!! виж: https://www.youtube.com/watch?v=ahZTWBB26Cw

Госпожа Касимова е решила пожизнено житейските си проблеми трансформирайки се в Моасе... и се изявява като инфлуенсър в полза на Истанбулската конвенция .. А .. Истанбулската конвенция .. е капан.. покрай справедливото предпазване на жени и деца от насилие.. се пробутват в пакет долнопробен Гей Реваншизъм и регламентирането на насилствено натрапени социални услуги от НПО.. Та госпожо Моасе.. дали ако имате син и той си доведе в къщи мъжка снаха или се омъжи реципрочно за някой анадолски манаф (според избора на свободната воля).. пак ще лобирате и инфлуенсвате така разпалено..? Пожелавам Ви го ! Наздраве !

Жената в семейството освен правна защита има и правото да се разведе. При разводи обикновено караниците и "насилията" са за децата, точно там жените злоупотребяват като освен да взимат децата, ги и откъсват изцяло от бащата- там трябва да се пипне закона.

интерсно защо ИК се занимава само със семейното "насилие," например, а жена извън семейството пребита, изнасилена, убита не ги интересува,(а точно там не се разкриват или осъждат адекватно), но вътре в семейството особено ако е бяло много им е важно да посочат, че всички бели мъже тормозят и пребиват жените си. Ако тя му каже мухльо това е правилно, но ако той и каже кифла задължително трябва направо в затвора да ходи. А насилие сред малцинствата няма според тях. И може ли таз другарка да каже кой я финансира, особено разпространението на книгите и от този род, вероятно и министерството ще съдейства такива книги да влизат в училищата, да се награждават и прочие, а на другите книги, за нормалните семейства, ще слагаме цензура и няма да допускаме издаване.

Не ми е приятно, когато стара, мазна лизбийка почне да говори за права. Предполагам, че се представя също и за интелектуалка? Тя знае и разбира, а ние не? Закони в България има, а това, че не се спазват е друг въпрос. А и е въпрос и на възпитание. Какво общо има това с истамбулската конвенция? А и не мисля, че загрижената “г-жа Мария-интелектуалката” я е чела или ако, дали я е разбеала.

Какво е лизбийка? А къде е Истамбул?

в Страсбург пръднаха, а грантозависимите в Бългаария вече се насир@т segabg дот com/hot/category-bulgaria/strasburg-pak-prizova-bulgariya-da-ratificira-istanbulskata-konvenciya?fbclid=IwAR3LFJKJDHQ1GObB-uu_rmdqhSQDR2TVtmArxkzl8Q4Dm0M51luN2mlVW7U

Към новината