назад

Мая Манолова: Ще заведем иск в съда в Страсбург за подслушваните 130 души (видео)

14:22 | 17 септември 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 160 5981

Коментари 160

Много ми изглежда подпухнала годсподжа другарката, гуемо пиене е паднало. Тъй сладурано меркел подслушваха ли я ,май да. Ама тая що не се оплака в страсбург, че и не само тя.още колко значими личности подслушваха. А ти си никоа, тъпа кюстендилска овцъ, за кво да те подслушват

Аз не искам телевизор да ма вижда!

за пари Мая е готова да издуха всеки тираджия на околовръдтното. И затова също е подслушвана, а и за един чушкопек също.

Ама разбира се помним как тая кокошка и друг път е опищявала европа и очерняла България за нейни интереси. Стила и за издигане е върху раменете на другите :)

Тези на тъпи ли се правят? Не стои въпросът дали има подслушвани хора. Този въпрос е изяснен, подслушвани хора на протестите има и това е категорично! Въпросът е съвсем друг, нарушен ли закона за тяхното подслушване? Ако има нарушен закон, подслушването е незаконно, ако няма, подслушването е законно! Няма дъжава в света, в която да не е предвидено ползването на СРС-та по закон! И в САЩ, и в Русия, и в Китай, и във Франция, и в Изрлаел, и в Турция, и, и, навсякъде!

Мирни протестиращи ли? А великите народни въстания? А кой замеряше полицаите с камъни, павета и шишета? А кой замеряше Министерския съвет и парламента с яйца и домати? А кой организираше и финансираше от Дубай метежа за сваляне на законно избраното правителство? Я не се правете на борци за свобода, подкупни метежници!

когато законно избраното правителство пресира населението и води политики далече от това което е обещало и заявило , когато 60% живеят под прага на бедноста е дълг на всеки гражданин да обяви несъгласието с действията на тея ;хора ; , може да се преструвате на законно избрани ,но действията ви са чисто бандитски

Да обявеш несъгласие е различно от обявяване на въстание ми се струва! Хврълянето на павета по полицаите и опитите им за запалване със слама също не е обявяване на несъгласие. Другото е въпрос на гледна точка, по изпълняването или неизпълняването на предизборните обещания се произнася народа, само че не със въстания, а чрез избори!

Грозна паранджа! Пукна ми се екрана на смартфона от нейния нос! Ще трябва да я осъдя в Страсбург за компенсация!

Тая каква гуша е направила. Явно добре захлеби по време на протестите от спонсорите.

Хубаво подслушвали. Не са открили престъпление и записите са унищожени. Тогава какъв е проблема. Ако не правиш нищо незаконно колкото искат да те подслушват, но нито един от тези 130 не е с повдигнато обвинение и няма нанесени щети за да заведеш дело.

Ако са подслушвани по надлежния ред и спазване на закона ? Какво ще иска Галевица .Ако ли е нарушен закона , що не заведе иск в българския съд ? Много проста пача е тая Мая .

Госпожо успех в щасливия ви смешен живот

Ех тая дъртата слива,продължава да лъже Като е говорила по тел с по съдии защо не повдигнат и обвинения на нея? Трябва да си задържи % някак и да оправдае паричките! Чудря се на тея глупаци дето гласен ат за нея.

Тая отдавна не е в час...и то с години...но я харесвам сексуално, признат грях половин грях нал тъй беше

тая каква коза беше ъъъ преди 4 месеца ъъъ а сега каква ъъъ охранена овца е станала . Ъъъ по дручко си е на държавната ъъъ ясла някак ... ха ха ха ...

обединените ушаци да не правят нова партия ? много активни в коментарите

Прокуратурата иска подслушване на обвиняеми лица. Съда дава разрешение, а МВР и ДАНС го прилагат. Ако някой е комуникира с обвиняем, то той е прихванат, а не той е подслушвания. Всичко е с разрешение от съд. Подавайте си искове, където искате. Но ако изгубите съдебните такси да ги плати Майчето. А те не са малки. Тази е юрист, колкото Ристю, Хаджигенчо и онзи адвокат по спортно право. Това са хората, които искат да правят съдебна реформа. Смях.

а протест да се определя като държавен преврат не е смях?

Протеста не е преврат, но виковете нападайте полицаите, хвърлйте по тях павета, и бутилки, сваляйте Борисов( законно избрано правителство с голям процент от избирателите), вдигането на юмрук и сочене към министерския съвет ( главния орган на властта)_ с викове изгонете мутрите......е това е призив за преврат.

Протеста като такъв не е държавен преврат.Но тези, които стояха зад него и "насочваха тълпата" през Фейсбука (помниш ли?) определено искаха преврат. Та за това са ги и подслушвали.

Провалихте се

Колежката се е поувлякла. Исковете в посока доказване на неправомерност за ползване на СРС са индивидуални. Прокуратурата не може да носи отговорност за щети, които не е причинила. Цялата акция е съшита с розови конци и няма да доведе до правни последствия. Докато стигне до Европейския съд по правата на човека в Страсбург Манолова ще бъде забравена.

А бе Майче !!!Кога говореше с Васко ЧЕРЕПА , не се ли усети че може и да го подслушват!? Право сте завършили, и ТИ и Хаджигенов?Сега и да ревеш, съдът е разрешил а ТИ си се хванала с още 129 шарана на въдицата.

с месеци, едно и също.

"Мая Манолова заяви на брифинг пред медиите, и уточни, че който гражданин иска, може да се включи в иска в съда в Страсбург". Няма значение дали е бил подслушван или не. Анонимноста е гарантирана.Мая предлага и промоция. Таксата да се включиш в колективния иск е само 1000 лв, ако вноската се направи до изборите, защото след изборите заминаваме за Сейшелските острови за разследване на важна корупционна сделка. Мая гарантира около 700% възвращаемост на всеки направил тази ценна инвестиция. От утре тръгват мобилни глашатаи из страната за записвания и събиране на таксите. Приемат се суми само в брой, може и в евро.

Всички тия 130 са били по някакъв начин свързани с подслушваните босове и са комуникирали с тях. За това се оказват "подслушвани"!

Общата, не реви, а внимавай на кого вдигаш и звъниш.

Ако протестите ви бяха мирни без хвърляне на павета и бомби и без призиви за всенародни въстания, нямаше да ви подслушват. Държавата се е пазила от извратеняци като вас и ви е подслушвала, вървете по дяволите.

Голяма сладурана тази Мая...... и мощна шия направи.... евала

Майпе, а ти с кого говори, когато те подслушваха, бе, пиле шарено?!

Аре бегай па ти!

Тази пача ще обясни ли на "суверена"като ни осъдят в Срасбург,КОЙ ще плаща?!? Тя от нейния джоб,боко боклука,или пак от данъците на народа ще мине масрафа за нейните предизборни словоблудства? Питам за един приятел...

Майчето що си помисли, че не искаме дистанционни водомери? Ами искаме щото ни омръзна да разпределят неотчетените води на комшии с 3 коли паркирани в пощенските кутии. Ако някой не си плаща на касата в супермаркета не изнася стоката и останалите да му я плащат. Що не реве, че има касови апарати , а не тефтери при касиерките в магазина.

Леле колко е противна тая

Яжте ми мазните и горещи лайна всички комунисти!!!!!!!

Този изключителна циг.анка Мая Божкова Пеевска е най-ГНУСНОТО същество !!!! Нея и Иди.отите от ОТРОВНОТО ТРИО ,трябва да се подслушват денонощно !!

Да осъдиш България в Страстбург, вместо да работиш в Парламента за това България да стане нормална държава меко казано - непоследователно. Иначе казано - не им е мястото в Парламента.

Подслушвали 130 протестъра, като разговарят с подгонени от прокуратурата улигарси!!!

Е как няма да ви подслушва,като бяхте в постоянна връзка с работодателите ви-Божков,Прокопи,Цветанов,Маджо,Бобокови...

Майче, до тука беше! Повече няма да видиш парламент!

Че то си е преврат, по 9-тосептемврийски.... Нито имате мнозинство, нито ще имате, са говорите от името на народа..... Нито сте умни, нито красиви.....Виж кресливи....

тя спецпрокуратурата не разрешава послушванията. разрешава ги съда... а "подслушваните" протестъри може да са в записите, ако са разговаряли с разследвани калпазани. тааа... лая пак манипулира - нормално. електоратът не мисли и кълве на простотиите и - е тва не е нормално. баси носителите на промяната!

През Страсбурга ми е!!!!!!!!

Братя, ако носим ковчези и бесилки, хвърляме торби с лайна, камъни и павета, боя и бомби срещу родната полиция, можем да станем дупетати и министри.

Дир бг.!!!-ИСТИНАТА ще Ви затрие.

Тези протести не ги ли нарекохте "Велики народни въстания"1,2,3, като мятахте павета,бомбички,бутилки,,риба,яйца,носехте ковчези,бесилки,черни чували,отправяхте смъртни заплахи...Това не бяха мирни протести кюстендилска Сливо.

Тази е Проста Кюстендилска П..ка

Ами от Страсбург ако вече сас чували за вас?

Хахахаха! Сега се загледах в снимката и колегите са прави, че за 3 месеца е направила триетажна гуша!

сбогом парламент и костинбродската е на бунището на историята

Трета кампания ще кара май пак с това..

Сигурно много я е страх да не излезе и неин разговор с божков, затова бърза да се изкара жертва.

Иск-миск, ноември всичките ляво-десни хермафродити зад борда!!!

Ако протестите ви бяха мирни без хвърляне на павета и бомби и без призиви за всенародни въстания, нямаше да ви подслушват. Държавата се е пазила от извратеняци като вас и ви е подслушвала, вървете по дяволите.

Подсушват се хора срещу които се води следствие и са подсъдими. Това ,че протестърите си комуникират с тях означава, че и тях са подслушвали, защото в случая в разговора участват две страни и няма как да слушат само единия.

Към новината