назад

Медици от "Пирогов" на опашка за тест, началник COVID-клиника: Идеолозите да заповядат да лекуват

07:09 | 22 октомври 2021 | Редактор: Рая Георгиева 148 24176

Коментари 148

Здравейте Работил съм в болница Пирогов като санитар в ковид отделение познавам лично доцент Петър Иванов и искам да кажа че този доктор е най-добрият и уважаван доктор в Пирогов що се отнася за ваксината която ни предлага Правителството не съм съгласен всички ние които работим в Пирогов имаме антитела Защо да се ваксинират доктори сестри санитари Или хората по целия свят

Ама преди това е хубаво да си спомните съвета на стария Рокфелер към сина му: СИНКО, ЗАПОМНИ, ЧЕ ЗА КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ ЗНАЙ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ! п.п. В конкретния случай ЗА ТРИЛИОНИ!

Адмирации, доц. ПЕТЪР АТАНАСОВ, началник на COVID-отделение в "Пирогов"! Ето ЕДИН ИСТИНСКИ, НЕПОДКУПЕН МЕДИК, който с чест носи титлата доктор! Запомнете думите му: "Ваксинирали са се с природната ваксина, така казват. ДОСЕГА НАД 3000 ЧОВЕКА СЪМ ЛЕКУВАЛ, НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е ПОВТОРЕН. ПРИ 97% ИМУНИТЕТЪТ ИМ РАСТЕ НАГОРЕ".

С ваксиниране по време на епидемията сами си набутахме много години с вируса. Предизвикахме природата. Дано с помощта на преболедувалите възстановим равновесието.

Досега не си обяснявах бесните антиваксърски настроения и други конспиративни теории в Бг, обаче! Ето нагледно как се разтоварва социалната система от досадни възрастни и болни хора. Един вирус и малко полунаучни псевдотермини. Чиста работа.

Назад към 16 век!

Не е казал, че по-добро от ваксините няма. Каза,е който не е преболедувал и нямо антитела моэе да се вйксинира. Захези, които имат нямма никакъв смисъл

Ще се Ваксинирам, през 2023 година !!;) До тогава, ще броя всеки ден Колко са "останали".... Ваксинираните !;) Просто,... Лична Статистика!!;)

дано си жив да видиш колко си се прецакал :)

оФцата Доли

малоумник, абсолютен.

Досега не е имало толкова талантливо правителство като Радевото служебно! Това са гении! Отлично се справят, затова и получиха поздравление от Великия президент! Браво и на него! Да го изберем още на първия тур, за да продължим щастието да ни е президент колкото се може по-дълго! Бълнуванията на един пленен от идеите на протестните партии

ДА ТИ Е ЧЕСТИТ РУМЧО ...ЦЕЛИЯ СЕИР КРАЙ НЕМА...А ЧЕ НИ ПРЪСКАТ КАТО БЪЛХИ С КОРОНАТА НЕ СЕ БРОЙ...СЛУЧАЙНО ПОГЛЕНИ НЕКЪДЕ ОТ ""КОСПИРАТИВНИТЕ"""ВИДЕА ДА ВИДИШ КАК СЕ ПРАВИ ПОСТАНОВКАТА С ПРЕПЪЛНЕНИТЕ УЖ БОЛНИЦИ С БОЛНИ СИЛИКОНОВИ МАНЕКЕНИ...ИЛИ НАЙЛОНКИТЕ С УЖ УМРЕЛИ ДИГНАТ ГО ....ПО ЛЕКО ОТ ПАМУК МАЙНА....АЙ СИКТИР..

Радевата простотия край няма!

СЪД!

Честно казано мисля че ако точно тези лекари не успеят да отидат а работа, ситуацията ще е като събота и неделя и случаите рязко ще намалеят. Иначе лекарите, които всеки ден работят с тези пациенти да не намират за добре да си бият нещо, което министъра казва че щяло да спаси всички останали от тази болест... Хайде няма нужда... Той Бойко си го призна вчера: европейска заповед. Явно европейска заповед за тормоз.

Ти не четеш ли, или не разбираш? Не искат да си бият ваксина защпто са го прекарали!

медиците на опашка за ваксиниране? те до сега защо не са се ваксинирали? що за пример? пребуледуването трябва да се признава!!!

Не за ваксиниране а за тестване. Няма луди медици, които с антитела над 200 да се ваксинират. Опасно е. Само според ЕК не е опасно, защото за тях, като политици е важна властта а не болните и здравите. А Кацаров, който издава вътрешен сертификат, не смее и до тоалетната да отиде без да му разрешат другарите учителки от Брюксел. Е както видяхме вчера Борисов изобщо не е по-цвете. Изглежда либералните му политики са били само за изборите.

глупости

А защо не им раздадете тестовете да си ги правят в къщи преди да тръгнат на работа , както е в нормалните държави. Работят в ковид отделение, не се ли притесняват, че може да пренесат някой бацил на близкитие си в къщи? А-а-а да забравих, Ковид нема, Чорапът го е измислил да отложи изборите , неее Баце го е измисли първо да прибере едни пари от ЕС за пандемията, не бе Бил Гейтс иска да контролира човечеството, докато го замени изцало с ИИ

Защото е важно да има контрол. Всъщност тестовете изобщо не са важни, важен е контрола и тормоза.

То като си помисли човек е просто абсурдно да се тества човек, който работи по цял ден с болните... Ако беше толкова опасно трябва да се тестват на излизане или изобщо да не излизат а да са изолирани като болните.

Забравили сте да споменете, че доцентът каза и за тестовете, че давали фалшив позитивен резултат, а и също, че естествения имунитет е най-добър, а не този с уж ваксините, които може и да не подействат! За последните 24 часа в Содия има 1400 нови случая на 1,5 милиона население... За по-малко от 1 заразен човек (не болен, само заразен) на 1000 се предприемат такива драстични мерки и принуда хората да се ваксинират... Не тук не става дума за здраве, ча нещо друго е, но ще разберем.

добре че ни светна!

Някой трябва да ви светне, защото ползвате интернет само за да пишете глупости! Поне се информирайте за да не сте смешни!

Въпроса е останалите 999 от 1000 да не протестират. Докато си натискат парцалите, малко по малко ще може да се тормози и даже убива в името на една хилядна а и дори един в страничката ексел на Кацаров. То дори не е нужно да има дори един : за да се убива в името на Христос или Алах не е нужно да са на местото на битката. Същото и за короната.

Това е лекар! Благодарим! Сега медиците наистина са на първа линия! Но не за 1200 лева, а за ИСТИНАТА!

Не ти ли писна да му го чешаш, през 3-4 поста?

Е, кат сте го изкарали всички защо има поредна ковид вълна?!? И то толкова сериозна, че всеки ден умират по 100 дущи! Най - знаещата нация и най - пламналата в момента ....

Е баш пък шефа на ковид отделението в Пирогов да не знае за какво става дума ...

Четвърта вълна на какво? На положителни тестове, които реагират на поне 10 други вируса освен модерния грип! ...за един приятел питам

България е на впечатляващото 8-мо място в ЕС със завидните 421 лекари на 100 000 души. Зад нас в класацията са страни като Италия, Испания, Великобритания и Холандия. Интересно е да се отбележи, че въпреки сериозната миграция, в последните 10 години, всъщност съотношението лекари/население у нас се е подобрило с малко над 20/100 000.

За това ли половин България ходи на лекари в ....Одрин?

А бе Вие всички ще отидете на Мангъровия ... акъл де !

Защо ли лекарите масово не желаят тази ваксина... Сигурно са по-глупави от облъчените по телевизиите и медиите . Съседка ми е дриг доцент началник ковид отделение също нежелаеща ваксина... Обяснила ми е защо но няма нужда да преобяснявам , всеки си има глава на раменете да разсъждава.

След като над 30 години всичко читаво напуска държавата, тук са останали основно катили. Докторите в България не са марсианци.

Браво! Един човек да каже истината! Преболедувалите сме много! И трябва да бъде признато!!!!

Ваксинирайте се, за да не ми идвате, че няма кой да ви лекува.

Не си ти човека, който ще ми каже какво да правя!

Дори съвета ми е в никакъв случай да не се ваксинираш. Може да получиш някой тромб и да умреш.

Има самоубийствен коктейл от отрови

В документите на бионтек пише ясно "БИОПРОДУКТ във фаза на експеримент с хора без данни за канцерогенност, генотоксичност, фертилност"" Няма публикации за експерименти с клетки , нито с животни , третирани с тези отрови...Засега са наблюдавани милиони увредени и умрели след инжектирванията хора от над 100 смъртоносни ефекта на инжектирването с неизвестните по състав боклуци с с тежки метали, антифриз, военизиран хидрогел на Пентагона по проекта дарпа, отровни нанолипиди, който променят качествено липидния състава на клетъчните мембрани и оттук тяхната пропускливост - една от теориите за възникването на ракови клетки....а има още милиони вредни страни тая отрова в това малко неизвестно шише на кил геноцидис, Клаус Шваб и Антъни Фаучи - масовите убийци на 20 и 21 век...аз предлагам медиците първо да инжектират децата на министрите на шибания грозен изрод от Дондуков 1, преди да инжектират себе си

Вече не ти се връзват ли тея гадове? Нищо. Вече 23 000 българи уби. Все по-трудно ще ти е да си изпълняваш нормата.

Господ ще ви покаже на вас , убийци, както ТОЙ наказва и смазва , друг не може да ви накаже....ще си влачите червата по земята години докато пукнете следния масови убийства пред еврейските инжекционни камери, които сте отворили...

Трябва като в Гърция, лекар, който не се ваксиниран, да бъде уволнява. Точка.

А прочетохте ли какво е казал този лекар? Сериозно ли така ви промиха мозъците, та спряхте тотално да мислите. Спрете ги малко тия мантри бе, плашите ме, честно, това вашето вече излиза от контрол - злоба, неспособност да мислиш .....

Сега всички със склоност да убиват хора са се надървили да гледат екзекуциите с инжекциите на кил геноцидов, докато не ги хване рака у се окаже че няма кой да им сложи и морфина ..

Доц. Петър да вземе и да си върши работата, а не да се прави на интересен по телевизиите! Достатъчно време имахме всички за да се ваксинираме, а медиците, уж на първа линия, дето непрекъснато реват за пари, сякаш другите лекари не лекуваме, трябваше да са дали пример и да са приключили първи с ваксинацията!!!!

Ти искаш от тези диви азиатци да се държат като европейци?

ГМО биопродукти не е "ваксина", пречи се на български учени да предложат своя истинска ваксина, а не отровен боклук, който не водел да антитела срещу ковид , а дам до тромби, инфаркти, парализи и все такива неща

Да не кашляш?

ГЛЕДАЙТЕ РЕПОРТАЖА!!! НИКЪДЕ В ИНТЕРВЮТО СИ ДОЦ. АТАНАСОВ НЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ ПО-ДОБРО СРЕДСТВО ОТ ВАКСИНИРАНЕТО НЯМА !!! Подкупни и продажни сте

Защо лекарите и сестрите вече втора година не желаят да се имунизират, това е разковничето на дилемата.

Защо колегите им правят пачки в чужбина, а тези си стоят в България?

Тези правят пачки с далавери

Типичен продукт на новото меркантилно време.Защо ли не правят пачки? Отврат!!! Пачките ли са най-важни? Родината си е родина, всичко българско и родно -любя, тача и милея..

Типичен глупак. Като няма какво да каже се хваща за изразните средства.

Защото са от ония 80 % съграждани с интелект под външната температура , това че си медицинско лице не те прави автоматично адекватен.

Ясно, разбрах - лекарите и сестрите са тъпи и неинформирани.

цъкам плюс, отчита САМО минус

Да точно така , тъпи и неинформирани. Не може цял бял свят ( адекватните държави , не такива като Русия , Румъния , България ) да са ваксинирани на 70-80% и да отаварят всичко и всичко да се връща по стару му , а тукашните малоумници още да си мислят как ги чипират и т.н. Защото искаме добре да живеем ама Ганьо иска да не спазва нищо и да не прави нищо ама да му е добре.

Ваксинираните държави ти отварят на баба ти фурката. В Англия точно напълно ваксинираните, 99,9% села, само новородените са неваксинирани са с над 508/100000. Карат ни да се ваксинираме само защото има европейска заповед и ако не я изпълнят няма да им дават пари.

точно най-ваксинираните "бели" държави са по-зле и от нас сега-примери колкото искаш,вкл. и днешната статия в Дир-а за Австрия...Обаче "Чукча писател,чукча не читател..."

Споделям...от преди много години!!! Мой приятел-ДОКТОР...НЕПРАКТИКУВАЩ,ТЪРГОВЕЦ НА-МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ(РАЗКАЗВАЛ МИ Е..ПЛАНДЕМИЯТА Е ЗАВЪРШЕК НА ИЗВРАТЕНАТА ФАРМА-КОРУПЦИЯ): “КАКВИТО И ПРОБЛЕМИ ДА ИМАШ,ДЕЦАТА ТИ-ПЪРВО В “ПИРОГОВ”!!! ТОЛКОВА МНОГО ЕЖЕДНЕВЕН ОПИТ ИМАТ...ВСИЧКИ ГИ КАРАТ ПЪРВО ТАМ,ЧЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ МЕДИЦИНСКИ ДИПЛОМИ!!! ПРОФЕСОРИ ОТ ОПИТ СА!!! НЕКАКЪВ-СТОЮ,НЕПРАКТИКУВАЛ НИКОГА МЕДИЦИНА...СЕГА ГИ УЧИ!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Това е човека, който им го каза директно в очите - защо упорито, както евро-съюзническите от Брюксел, така и нашите медицински власти отказват да анализират естествено придобития имунитет след преболедуване или контакт със SARS-Cov2, а също и изкуствено придобития след ваксина? Каква е причината дори и СЗО да не желае подобен скрийнинг/масово изследване на населението? Толкова водещи учени имунолози, вирусолози … вече споделиха, че най-добрата защита срещу Ковид-19 може да се придобие след преболедуване и последваща едно дозова ваксинация, но когато нивата на антителата (неутрализиращи/клетъчен имунитет) паднат под определени нива. Толкова водещи учени имунолози, вирусолози … споделиха вече, че целта на ваксината е да ви предпази единствено от сериозни усложнения и потенциално смърт, но не и от заразяване и боледуване. И същите учени са категорични, че единствения начин да се прекърше вируса и масовото му разпространение е естествения контакт с него и придобиване на естествен имунитет. Толкоз.

Ваксинирайте се, за да не ми идвате в болницата, че няма да има кой да ви обърне внимание. Това каза.

Точно. Кой разбрал, разбрал.

Цяла седмица продължава “слагаш минус, а то отчита плюс”!

след време намаляват проваксърските плюсове и се увеличават минусите. Някой някъде цъка в полза на антиваксърите. Защо ли не се учудвам?

Дир са независими, брилянтно обективни журналисти! Разбира се това е в кавички. Отдавна манипулират общественото мнение, контролирайки плюсовете и минусите на коментарите. Статиите им също напълно тенденциозно са с изкривена информация. И трият ли, трият, и блокират, изобщо - пълна анархия.

Не е анархия. Това е целенасочена политика, за манипулиране общественото мнение. Чиста хибридна дейност, в полза на чужда страна.

от нова го изтриха. Ето го интервюто. Човека е на 100 процента прав, но е леко неудобно и тихичко го заметоха под килима. https://gab.com/daylights/posts/107140388212933280

Какво щяхме да правим, ако ти денонощно, самоотвержено не ни отваряше очите, пействайки тук правилните интернет линкове? Щяхме да си мрем неосведомени.

Не, че нещо се съмнявам, но ми е странно защо лекарите и сестрите не желаят да се ваксинират ?

За всичко ставащо по света и у нас, си има своето логично обяснение.

Браво на този лекар! Истината казва, такава, каквато е, в няколко изречения. Щом лекарите, които работят в тази сфера, лекуват такива пациенти и не са се ваксинирали, правете сметка. Да не говорим за невъобразимия хаос, който се създаде с тези сертификати, смесване на всякакви хора на опашките.... Безумие след безумие! Ако смятате, че всичко това е с грижа за здравето ни, много се лъжете. Крайната цел е да се ваксинират колкото може повече хора. Без ваксината да предпазва от абсолютно нищо. Причината?

Лекарите в Пирогов и средностатистическия Ганьо не се намират при едни и същи условия. Това което е добро за единия не винаги е добро за другия. Ако се направи изключения за 6 лекаря 6000 ще го използват за да вършат глупости

Вече изобщо не се чудя защо смъртността у нас е толкова висока. Щом пациентите се лекуват от хора като този, който размахва 40 годишен учебник и твърди че той е прав а медицината в цяла Европа е в грешка.

Методологията в западна Европа е написана миналата година. Най-вероятно от консорциума, който притежава Пфайзер и Модерна. Не е писана от медицински специалисти, а от финансови акули.

Явно за това не искат да мрат там. Ей го германците дават по един починал на милион. Ние праведните даваме по 20 починали на милион.

84 милионна Германия вчера докладва 85 починали. 7 милионна България - 120 починали. За какво точно са минусите?

Този доктор е на първа линия, а медицината по света точно сега е извратена. А пък за твоя коментар нямам коментар.

защо не им удариш по един шамар, да се осъзнаят?

Оставка на Борисов и НОЩ да си ходи. И Гешев също!

Е добре де..., значи болниците не са толкова зле както се говори. Легла има, етажи има, организация няма!

с кой да правиш организация, като измряха лекарите? Отиди поне за санитар.

Пич, студенти по медицина има на килограм. Пък и чужденци медици колкото искаш, но сега излязоха on line на топличко и чакат някой да ги учи. Старите може и да им е трудно, но точно те правят организацията.

Ваксърчета… кво ще кажете сега? Лекарите, които не искат да се набоцкат - явно да по-тъпи от вас ли? Вакса троловете са умни… Цял Питогов - 5има лекари и 3 сестри боцнати…. Що ли така? Сигурно щото са тъпи?

цъкам минус, светва плюс. дирници

https://www.youtube.com/watch?v=eY4S3_LsCYY Грам не манипулират :) ама изобщо…

Те са известни. Българоезичен блог на ТАСС.

Всички медицински кадри трябва да бъдат имунизирани. Както постъпиха в други страни. Който не е ваксиниран е отстраняван от работа,докато не го направи. Няма защо да нервничи този доктор.Нали самия Балтов обясняваше преди време колко много персонал на Пирогов били ваксинирани. Да,ама не!

И ако не се ваксинират? Ще ги изгонят и тогава ще лекува ...? Баце щото е ваксан и изкарал на крак.

Не ги интересува дали хората са имунизирани естествено. Интересува ги да пробутат "ваксините" на всяка цена. Защото слушат господарите, а не мнозинството от народа и какво иска той - демокрацията.

В България сигурно има поне 1 милион неваксинирани с антитела. По груби сметки това са 40 милиона евро пропуснати печалби за фармацевтиката.

Нещо сметката ти не излиза , защото ваксините са платени одавна или дали ще се ползват или хвърлят за печалбите на фарма компаниите е все тая

Ваксини се слагат за да се намали естествения имунитет. Ваксинираните са суперразпространители. Пуснати са нови, още по-смъртоносни щамове. Нарочно се срива здравната система (не само у нас), с цел да се лишат болните от грижи точно в окото на бурята. ВСИЧКО това се прави целенасочено. Питайте шпицкомандите от Дира кой им спуска всички "новини". Тази зима ще е кошмарна. Подгответе се!

Интересно как тогава си жив след като детските ваксини са ти сринали имунната система? Интересно защо няма епидемии от туберкулоза след като една от детските ваксини срещу туберкулоза?

"а на 97% антителата се повишават, колкото повече време минава, разказа медикът." Царе сме в измислянето на нова медицина , само с това си изказване директно може да се каже колко неадекватен е този човек.

Точно, не знам защо ти слагат минуси. Май 80те процента;)

Започвам да си мисля,че това се е искало. Знае се %на ваксинираните, в разгара на есенните вируси сме и по най-най-най безпардонен начин спират и блокират работата и лечението на населението. Когато имаш грижа към някого не му спираш водата от извора и лечението, а мислиш и действаш за негово благо. Това не е грижа, а жестокост. По делата им ще ги познаете!

Единият към абсолютно некомпетентния министър-как се въвежда зелен сертификат от днес за утре при 20% ваксинирано население? При положение че другите държави го обявиха чак след като стигнаха 80% ваксинирани и дадоха те достатъчно време на хората да се ваксинират или да докажат че са преболедували. Вторият въпрос е към медиците-значи на мене ми искате тест задължително за да ме лекувате, обаче от вас да не се изисква test за да работите с болни?

А ти къде спа 5 месеца та не се ваксинира? Българинът вместо да се предпази се занимава със световната конспирация

Като за начало имам противопоказания към ваксината. Като за второ изкарах ковид в лека форма. Като за трето имам доказано наличие на антитела Като за четвърто в цял свят лекарите не препоръчват да се слага ваксина поне шест месеца след като си преболедувал.

Когато сложи за министър на здравеопазването абсолютно некомпетентен антиваксър. Или сега тука форумните тролове ще ми обяснявате как цяла година Кацаров не водеше пропаганда срещу мерки вируси ваксини? И че беше един от трите идола на цялата форум на антиваксарска пропаганда? Да припомним и другия ви идол-чорбанов, дето искат пари за да продължи разработката за българска ваксина срещу covid, дето не бил опасен вирус и не била нужна ваксина според собствените му думи.

Вчера ходих да ми махат конците - тежка операция на десния крак. Преди това бях по болници - 3 пъти са ми правили тест. Не съм ваксиниран.Та вчера видях Хаоса - дълго чаках да дойдат, че да ги махнат. И лекарят и сестрата се оплакаха, че е настанала неразбория. Доцентът е Прав и го е казал Емоционално, а това е най-вярно - не се е подготвял, какво да каже...

Лекари от Пирогов, като цитирания, продължават да демонстрират липса на професионализъм. Разбира се, че лекари и медицински сестри трябва да бъдат тествани. Изискването само пациентите да се тестват, което беше и досега, не е достатъчно да предотврати разпространението на болестта в болниците.

Ти колко си кух,въобще не разбра какво е казал човека пък успя да се възмутиш!

За да влезеш в болница се изисква тест, а медицинския персонал не се тества. Затова и болниците се превърнаха в инкубатори на Ковид. Лично имам познат, който влезе с негативен тест в болница за операция, а няколко дни след като го изписаха, се разболя от ковид. Така, че е наглост медицинският персонал да се оплаква, че трябва да се тества.

https://gab.com/daylights/posts/107140388212933280

За ваксините съм но против задължителната ваксинация. Насила хубост нестава. Решило ли е едно магаре да не мине през моста, не можеш го накара. Нито с кандърми нито с пръчка. Просто не се занимавайте с магарета. Сега разбрах защо дядо ми гледаше коне.

Към новината