Михаил Константинов: Патриотите няма да се разпаднат

"Обединените патриоти" няма да се разпаднат, въпреки напрежението между отделните партии в коалицията.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Константинов: Патриотите няма да се разпаднат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е адси противен тип и всичко което говори е противно.

Глей ся процесоре, Не се прави на тапа - "има нещо, което е зад кулисите, не знам какво е". Много добре знаеш КАКВО е това НЕЩО. Финикийските знаци, пари, капитали и всички други материални благинки, които те заграбват благодарение на властта. А споровете си ще ги изгладят - просто се карат като чакали за мърша. Все едни ще надделеят и ще захапят повече.

Дмръзна ни от теб,тъпите ти заключения и лъжи!

А ВЕ ТОЯ НЕ Е ЛИ ОНЯ ОС ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО И ЩО НЕ ГЛЕДА ,ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА КРИТЕРИЯ НА КОШИ , ВСЕ СЕ ПРАВИ НА Е НА ХИКСТА

Това го знае всяко нормално дете даже защото вижда как парата и интереса клати феса..

Абе човек, един бивш служебен министър-председател в прав текст ги нарече "СТРАТЕЗИТЕ"!!! Ти що се правиш че не знаеш ?!!!! И да има нещо (някой, НЯКОИ), което(който, КОИТО) прави(ПРАВЯТ) така, че 30 години за която и партия да гласуваме, все изтегляме късата клечка ... и за напред ще е така.

Пак открива топлата вода.

Ще се разпаднат ама кокала ? Този малоумен "професор" да каже нещо мъдро. И той е облизвач на държавни сахани.

vasil

Работата е проста като фасул. Електоратът,който би гласувал за подобни партии над 20 год.има стабилен таван от ок.15%.Обединени - влизат в парламента,поотделно- може би да,може би - не.

ЩЕ загуби този, който подкрепи кожнвенцията. Ще се смъкне на пето място от първото!!!

Който я приеме ,,губи,,А ОП мнго направиха за доброто на българщината

Проблемът се състои в това, че протестният вот по различни теми усилва нестабилността, а това е хранителната среда за патрЕотите, новите полит брокери осъзнали на практика, че политиката е най-големият бизнес. Но пък знае ли човек, един ден и "златните пръсти" могат да си получат заслуженото. Защото не ако, а когато хората излязат да наказват, брокерите ще бъдат първите, на които ще им се търси отговорност. Това е проклятието на търговията. Винаги се появява някой, който взима нещата в ръцете си и тръгва да ги гони от храма...

г-н професора е редно да седне и да оцени фактите - преди 5-6 години никой не броеше Атака за сериозна партия, но противно на прогнозите те влезнаха в парламента при това достатъчно много, че да объркат сметките и така се роди легендата за златният пръст. в по-нови времена след силно представяне на президентските избори последва умерен провал на парламентарните. Доказано е на практика, че поведението на патриотичните партии и формации не води до рационално поведение на електората им. и най-малкото залитане в управляващата коалиция ще бъде атакувано и от БСП и от ДПС. Това, че последните играят за ГЕРБ отчасти не означава нищо.

Тя и сега не е сериозна. Те освен за патерици на герб или бсп и дпс за друго не служат.

Няма да се разпаднат, а ще умрат като партии заедно в една тоалетна.

"Професоре",спри поне за един ден.Почини си.Помисли какво и защо ти пишат по форумите.А бе ти да не си ток,умора нямаш.А бе ти защо не кажеш на хората числата от тотото.Изключено е да не ги знаеш.

Все Професори = Професор Константинов , Професор Вучков , Професор Шиляшки , Професор Иванов . 5 стотинки не струват , прости , без познания и с титла Професор .

Това са лъже-професори. Истинските професори, които заслужават званието си и имат приноси в областта, в която работят, обикновено не са публични личности и избягват публичната известност и не пишат "статии" на ниво злободневност.

Разпаднат ли се-изпадат от ЯСЛИТЕ ,т.е. властта,а имам усещане ,че не са чак толкова прости , та да изпуснат КОКАЛА .

Уважаеми математико Константинов, след като Русия може да повлияе изборите в САЩ, защо САЩ да не могат да определят изборите в България. Така, че винаги ще са тези които посочат от САЩ.

ГЕРБ вече са минало, бъдещето е на новият Патриотично Консервативен Сговор Кан Кубрат. Да благодарим на "Ист. конвенция, че чрез нея, се отся зърното, от плявата.

Кои са тези?

Те са бъдещето.

Кой е луд да бега от баницата.

Няма да се разпаднат,ще се нагушат още.

Муха ги е ощипала ГЕРБ.Ще дават всичко и пак ще са на власт.Ама как леко се справиха с РБ,в трета глуха.

С тази коалиция се затриха май. Явно и сред тях личната облага е номер 1. И за това ще стискат до последно. Лошото е, че май не остана нещо за избиране. Много кофти предлагане, кофти стока.

Ако сега се проведе референдум за членството ни в ЕС какъв ли би бил резултата?

При животински бедни избиратели, хора без перспектива, които ЕС на всичкото отгоре доста грубовато и непохватно плаши с джендъри и квоти за мигранти... какъв ли ще е наистина резултата?

докат ги хранят нема..ама ако ги остават без пари ще видиш чудо!

Не че това което говори е по-малко дразнещо но моля ви поне не показвайте снимка на Константинов ще повърна.

,,.....свестните у нас считат за луди...'''-било е, Е ,и ще бъде....до края на света.

Тоа откри топлата вода!За тва ли му плащат!

Този изкуфел професор не може да направи едно електронно гласуване и за това се занимава с неща дето въобще не разбира.

На електронното гласуване!!!

Бас държа, че М. Константинов може да направи точна прогноза и за точната дата на първия цикъл на Елизабет III.

Разпадане не будеть!!! Всичко е кьор фишек от болен и сие хахаха,намърдаха се под шлифера и смучат ли смучат...!!! ХО ХО ХО

Дреме ми на иная работа и за тези нагли простаци и корумпирани лекета псевдопатриоти, и за тежненията на Константинов за тях! И според мен тези няма да се разпаднат, защото не се разпада нещо, което вече е разпаднато!

Патриот в България стана мръсна дума! Тези срама нямат! Излъгаха народа!

Тоя математик,направи ,,велико откритие",че...НФСБ+АТАКА+МВРО>4% ...нужни на ,,патриотите" да не изпуснат гювеча от по 3540++ заплатка...че разпаднат ли се...поотделно ще гледат Парламент през крив макарон,а една МРЗ. на безработен еюпо малко от депутатската...

този платен ,,умник" ще ни поучава? Тоя да не е баба Ванго?Няма да се ,,разпаднат" а ще се СГРОМОЛЯСАТ.

"Обединените патриоти" няма да се разпаднат въпреки напрежението между отделните партии в коалицията." Не се знае - изненадите са присъщи на емоционалните инвалиди.

И реформаторите не се разпаднаха докато бяха във властта, после отидоха в небитието. Каракачанов вече е бил във властта, но се забрави участието му в унищожаването икономиката на България, след което започна масовото преселение на българи в чужбина, повечето като бели роби.

какво напускане? Основната министерска заплата е 4602лв....отгоре класове,па бонуси.... другите благини....отделно. Дигат си мизата и играят пред електората...нищо друго.

Патриотите се затриха,още като ги гушна цвъки