назад

Минеаполис отново пламна от протести заради ново убийство на чернокож (снимки/видео)

17:20 | 07 юни 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 56 4995

Коментари 56

Съберете ги тия и ги пратете в Русия. Това са комунистчета.

само така, така и се пада на САЩ!!

Е къде е Павката Щерев и някой интелиген коментар

Хамериканските цигани пак почнаха да палят... тия и за сапун не стават - само ще мирише... Файда от тях няма дееба и маймуните...

С по един двама на година няма да стане, трябва рязко да се вдигне бройката за да има ефект.

джордан и найк пуснаха нови модели

джордан не било марка а модел на найк

С бели предатели на чело!

Световния жандарм се тресе :О

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

На тези им пожелавам да им изпълнят желанието - "Разпуснете полицията". Без полиция ще цъфнат и ще вържат, навсякъде ще е цветя, рози и дъгоцветни знаменца.

Да Живее демокрацията!

ЛАЙВ МЕТЪРИТЕ КОЛКО НАРОД СА УТЕПАЛИ....... А НАЦИСТИТЕ НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА ДЬОРТ ШВАРЦ, РОТШИЛД, РОКФЕЛЕР И ТН........ КОЛКО ЕВРОАМЕРИКАНЦИ, КОРЕННИ АМЕРИКАНЦИ И ЛАТИНОСИ СА УБИТИ ОТ ПОЛИЦАИ, КОЛКО ЦИВИЛНИ СА УБИТИ ОТ БАНДИТИ???? КОЛКО ПОЛИЦАИ СА УБИТИ........ НЕОЛИБЕРАСТИЯТА Е ЕДНАКВО ОПАСНА И РАДИКАЛНА КАТО НАЦИЗМА

Затопли се времето и пак наскачаха черните вечно недоволни паразити...дойде време да сменят маратонки и анцузи, да грабят и разграбват магазини, да рушат и плячкосват наред, да мародерстват, палят и крадат. Без пари. Предното лято им беше виновен Тръмп. Сега кой ? Явно проблемът не е бил в Тръмп, а в пустата извратена либерастия на демократите, които им позволяват всичкото това беззаконие и хаос. То май ще стане традиция и очаквам скоро да им узаконят правото няколко месеца, предимно лятото, да разграбват и мародерстват, "протестирайки"... Това там мяза на черна анархия и хаос. И, ако скоро няма гражданска война, то ФАЩ в близко време ще се превърне в нов ЮАР...

И СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ПРЕКРЪСТИМ МИНЕАПОЛИС НА МИНЕТОПОЛИС...

А за живия Дневални се пише 1000 пъти повече. Че и санкции се налагат на Русия. А тук в САЩ - нищо. Гърмят, убиват, палят, протестират, .. .но на кой му пука??! Няма санкции, няма ноти, няма наказания... и заклеймяване! Защо такъв двоен стандарт?!

Това е западната Американска демокрация Всеки си прави квото ще ама не точно така Американците имат агресивна политика към всички -

Абе, червени лайньо, що дириш в САЩ?

Явно има нови модели маратонки.

Междувременно НИКОЙ не говори за случая "Девън Донтри Дънам" (Devon Dontray Dunham) , чернокож, който застрелял 77-годишен бивш пожарникар, опитал се да го спре, докато краде кола. Дънам дал пълни самопризнания след ареста, а свидетели на стрелбата (8 куршума) били точно 19 души. Въпреки това, съдебните заседатели го ОПРАВДАЛИ, с мотива, че "не било доказано, извън всяко съмнение, че е стрелял с цел да убие". Случаят е от 31-ви май и за него има само шепа статии в нета - основно онлайн издания на местни вестници (става дума за Южна Каролина), но все пак присъства и дъщерен сайт на FOX NEWS. Както коментират в статиите - "Южна Каролина узакони стрелбата по бели хора!"

чернокож от службите застрелял бяла демонстрантка в Капитолия - бивш военен от армията, с награди и мисии в чужбина. И какво?

В Америка ако някой ти влезе неканен, с взлом в къщата имаш право да се защитаваш и с оръжие! Който и да е нахлу пият - и да е бивш или настоящ военен (а и ги нито знаеш, нито си длъжен да знаеш, нито изобщо има някакво знамение) Нападението над сградата Та Контреса със закани дори за убийство е престъпление и датжва вече има десетки задържани и изправени пред съда, като много от тях са направили самопризнания, и са се оправдавали че са сбъркали, но са били ... подведени! Има си режим и ред за посещения в Контпеса от граждани!

Америслямците май не ги огря Мистър Стълби да ги демократизира (още повече). Язък за свободата, демокрацията и човешките права, с които се хвалят пред цял свят.

Англосаксонците не приемат дори германците за част от западната цивилизация (лични контакти с ултралиберални англосаксонци). При колонизацията на Северна Америка англосаксонците са гледали на ирландци, германци, италианци като на хора втора ръка. Въпреки това средният афроамериканец живее в пъти по-добре от средният афроафриканец. Трябва да кажем също, че цветните хора вече са били роби, когато са закупувани от търговците на роби (в по-голямата си част търговците на роби са били от богоизбрания народ). Нали никой не си фантазира как търговците са тичали из Африка да ловят роби. Имало е и цветни робовладелци - черни и коренни, червени!

Няколкончовека били извършили кражби!! Ахаха, да не сте станали Стършрл, бе дирници?!? Това е толкова смешно, че чак се чудя как не ви е срам да фо публикувате! Те масово разграбват магазини. Някой големи вериго си затвотиха магазините в определени градове, защпто не могат да си опазят стоката, а полицията нищо не прави. Пишмандемокрятите даже обясняват как било съвсем демократично да влезеш в магазина и да си вземеш каквотп си искаш, ако си социално слаб. Няколко човека... хахах:-)

открил манго огин добре са го простнали

Айде изтрепете се сами че идват китайците а те са много да им направите място.

Голям майтап тва САЩ, като гледам как бели BLM протестиращи се бият с черни полицаи в защита на черни престъпници паднали в неравен бой с полицията! Гледайте снимките, тук таме с труд ще откриете някой черен!

В Германия живеят немци, в Израил евреи, а в Африка негри - така са ме учили в ,чилище,

Подобно събитие не бива да се пренебрегва,защото то може да отключи верижна реакция,която да обхване и други градове. Разобличителя

И ние дължим много на циганите, и като етнос и като държава

Само си търсят причина да мародерстват. Времето се затопли и почнаха пак. Никой не се интересува от фактите. Трябваше да изпозастреля полицаите ли ? И колко само бели лумпени ги предвождат... Никога черни не биха подкрепили протест на бели, но белите боклуци нямат край...

Изклаха о обраха индианците.200 г.експлоатираха черни роби Така станаха богати . Ако върнат богатствата на индианците и репарациите от робовладелството на негрите всички стават просяци.

В него ,всички дискриминирани и жертви на съвременната "демокрация' ще дойдат на власт и ще владеят света , чернокожи латиноамериканци пакистанци роми. Новия свят им принадлежим

Крайно време е краварите да се договорят на колко убити бели, полицията има право да застреля един чернокож, съответно латино или азиатец.

Черните маймуни мече прекалиха..., значи може да крадеш, да убиваш да изнасилваш, и като те хванат, или крещищ, че се проявява расизъм спрямо теб, или вадиш пищов и стреляш срещу полицаите, за да може те да те приберат и след това целият негърски квартал да тръгне на бунтове и грабежи... Хитро...

Това е защото по логиката на "борците за всичко добро" когато бият черен, това е политически мотивирано . По този повод я вижте каква интересна аналогия има - вижте излиянията на Навални, той е досущ като тази измет. Крал бил човекът, но като го съдят, това е нечестно, това е политически мотивирано. И Западът го обявява едва ли не за светец. Оня, когото удушиха преди в Минеанополис и той беше отрепка, направиха го герой. Защо сега трябва да е различно?

Най-вероятно ще се окаже, че негъра са го застреляли Петров и Баширов, преоблечени като американски ченгета... С голяма вероятност...

Щатите с бодра крачка са се запътили към гражданска война. Черният расизъм е по лош и по нагъл отколкото расизма на белите преди доста години, който на сегашният етап почти е изчезнал. Тези действия на така наречените афро-американци ще доведе до обособяване на територии без тях. Не може само черният живот да има значение - всеки живот има значение.

В Сащ продължават да бият негрите! Докога??? Незабавно да им се наложат санкции!

Това не е от страх, че щом някой стреля по теб ще те убие, просто полицаите са системни расисти обучени от Христофор Колумб и Томас Джеферсън. Има и друг вариант. Ако Доналд и Мелания са си правили ролеви игри и бай Дончо се е вживял като полицай да е гръмнал новия светия...

Американското мвр ги оставя да стрелят, а не като нашите милиционери да пребиват и да пръскат с лют спрей хората. Предлагам да си внесем американски полицаи.

Ако политиците и управляващите в белите държави не се опомнят да спрат да говорят за расизъм срещу цветнокожите, в скоро време ще има движения за защите на белокожите и петиции белите полицаи да не бъдат мишени на дрогираните и пияни цветнокожи.

Са пуснали нови телевизори и е дошло време за "бране". А педалите в протеста са ясни - обичат черни паламарки !

Apple пуснаха новите Mac-ове.

Направо прекроявайте държавата, правете етнически чисти щати и всеки да се оправя както може.

Етнически чисти държави и континенти.

Хайде, още един негър светец ще има. Ама като гледам знаменцето на дъгата, белите явно са от педерастите, сега те подкрепят мангалите, а после мангалите ще подкрепят тях.

Ся Лукашенко ще ги съсипе тия от санкции.

PEYTSCH

Виждате наистина горещата подкрепа на Байдън. Пекат го на различни огънчета и скандират че го „обичат“...Те обичат и Обонгото. И Осака. И Хамилтън. Огън !

Вече се чудя кои са ми по-големи любимци, тези от black lies matter или дб и имв. Имам един месец за размисъл... Засега съм за г-жа мая.

Как няма да пламне след като при всяко убийство оставят хората да беснеят по улиците като диви животни. Като при всеки арест за вандалски прояви, палежи и каквото друго се сетите арестуваният бива освободен чрез прокуратурата в следствие на политически натиск. Но хей ако застреляш или ударш някой "протестиращ" при опит да си защитиш имуществото веднага започва дело. Трябва полицията сда спре да изпълнява задълженията си за поне два дена или седмица и после никой няма да има проблем с полицията след следващият убит чернокож!

Негрите- маймуни да бягат ОБРАТНО към Африка... Като убият негър маймуна- Сисиньо, РОберта, Али Соу, Дий Бост, хем РАЗЧИСТВАТ всякаквиВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България... Митьо, Мечка, Мутра, означава ТЪП олигофрен, Предател, Анрахист, Анти- христ ( против Християните ) помагач на Враговете на България.

Смит е бил издирван за нарушение на законодателството за огнестрелните оръжия и е открил огън, преди двама служители на реда да го застрелят Правата на кой ?

Браво! Правата на всеки човек трябва да се отстояват, като че ли да са лични. Това е гарант, че утре няма да сте на негово място.

А, на престъпниците, трябва да им се отнемат правата валидни за законопослушните граждани.

Към новината