Още един студент изчезна безследно

26-годишен студент от Благоевград изчезна безследно и е обявен за издирване от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Още един студент изчезна безследно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за това...аз просто бях в парка и го забелязах. Доколкото знам има си втора майка, която се грижи за него.

до UGO, Hамерено ли е момчето? Tака ли няма около това момче добри хора а и роднини да му помогнат в травмата по родителите??? Dай някои координати! A има добри хора които искат и могат да помогнат!

Точен си!

Намерихме го и благодарение на всеизвестната леля Таня от стрелбището в парка "Заимов" полицията го 'прибра'. Надявам се всичко после да се нареди.

Безпътицата смаза духа и на стари и на млади. Ирационалната среда в която живеем е в генезиса на престъпленията срещу хората, тя кара хората да се самосъжеляват, води ги до психична лабилност на индивида, а ние само се вайкаме и молим Господ да ни е на помощ. Господ в случая няма да помогне,както не помогна и на Веско. МВР да не всява страх,а да си влезе в ролята на пазител на гражданите и гражданските права на българите.Човек в такова положение и за най-малката си грешка може да се поддаде на страха и да сложи край на живота си.Човек в такава среда,може да се подхлъзне и да бъде подлъган от хора злоупотребяващи с живота и младостта му.Съдба- ще каже някой, съдба е неговата съдба,а каква е тя на всички нас и дали зависи единствено и само от нас?

Прав си. Бих казал същото и на тема "войничета". Всички войници ги изкарват войничета, защото били на 18-20 години (поне докато имаше служба). Интересно е кога стават войници - на 30, 40 или когато ги прехвърлят в запаса?

Младият мъж ( не дете ) е имал психичен проблем, щом е правил два опита за самоубийство. Ако беше лекуван, нямаше да се достигне до това положение. За съжаление, посещението при психолог или психиатър не се приема добре от българите и ето резултатите.

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ НАРОДА ИГРАЕ РОЛЯТА, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ . В ГЪЦИЯ ПРЕДИ 1 Г. УБИХА МЛАДЕЖ И ЦЕЛИЯ ГРЪЦКИ НАРОД СЕ ВДИГНА И 2 МЕСЕЦА БЯХА ТЕХНИТЕ ПРОТЕСТИ . БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ СПЯТ ЛИТУРГИЧЕН СЪН., ТЕ СА ТЕЗИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ВРЪСТНИЦИ- ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВАТ .

ЛИТУРГИЧЕН??? АМИН!!!! ;)))

Нищо ново. През последните двадесетина години демонокрация са изчезнали кам 1500 човека на всякаква възраст, без да бъдат намерени някакви следи от тях. И нещо ми подсказва, че това ще продължава.

А по време на комунизъма колко безслено изчензали има?Я разкажи за атентата в Света Неделя!!

не е демонокрация, а си е баш пост-соц от русо-мафиотски тип. В такава страна човешкият живот не значи НИЩО

И все пак - не бива да се самосъжаляват младите хора. не мисля, че студентите в другите страни изглеждат по-жизнерадостни от нашите. Животът е тежък за всички, но ние сме свикнали просто да мрънкаме и да се самосъжаляваме, просейки милост. А всъщност чужденците изглеждат много по-зле от нас - идете на жълтите павета и ги вижте - японци, англичани и други съсухрени или охранени пенсионери, които щастливо са тръгнали по света и на които ние завиждаме.

ДОКАТО МВР ПАЗИ ЧЕРЕШИТЕ И ЗЪРНОТО НЯКОЙ ОТВЛИЧА ДЕЦАТА НА ТОЗИ НАРОД - НАЛИ НЯМАЛО ВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА???????????????

Какво стана с другия, който изчезна в посолството на САЩ? Всички ще се правят на разсеяни и ще чакат да се забрави ли?

Възрастен, прав си, ама едва ли някой тук ще те разбере.

КЪДЕ СИ БАТЕ . БОЙКО? КАКВО СТАВА С ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ???

младите хора, изтерзани,депресирани,слаби комплексирани,болни и състарени. Вижте студентите в Европа, българските студенти са смазани бубулечки, стъпкани, нещастни, без самочувствие....на 22 с два опита за самоубийство!??

Пишеш глупости. Напротив, българските студенти са далеч по-щастливи и безгрижни от много свои връстници в Европа и щатите. И обучението в България е много по-евтино, и по традиция родителите на почти всички деца плащат обучението им. Явно при това дете семейната драма съчетана с лабилна психика е довела до срив. Дано нищо лошо да не се е случило.

Да не е ходил и той до американското посолство?

държавата нищо не прави

Немой така бе човек. МВР ФИЛМ непрекъснато вади нови продукции макар и за временно гледане............

МЪЛЧЕТЕ МЪЛЧЕТЕ И ДУШАТА ВИ ЩЕ ВЗЕМАТ и сега да не кажете че искам да ви навредя Щото има много прости хОРА

Дано е живо детето! Боя се, дали в България няма мафия за човешки органи?

да разбереш, блей и лапай мухи. Последният ще загаси ламипите на България.

Господи, пази тези деца! Но и тази държава къде е, бе хора?

Ужасно е......дано се намерят ......

Както се вижда, случаите не са еднакви и някои си имат почти ясни причини, така че няма как да са мистериозни както се опитват да ни внушат

дано да е живо детето!!!

Боже, какво става в тази държава. Вдигнете се бе хора ! Неможе така да изчезват деца и с месеци никой нищо да не направи ! !!!

Боже, дано да са живи и здрави тези деца.Надявам се да не се е случило най - лошото