Първите думи на Десислава Иванчева след показния арест

За мен това е клопка. На заден багажник оставени парите ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил.

Обратно в новината

Коментари - Първите думи на Десислава Иванчева след показния арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битка за територии и разчистване на сметки помежду различни престъпни групировки

От тук коментиращите я има 20-тина, които са от София! А ОТ СОФИЯ МЛАДОСТ ДА ИМА 2-3-МА! Голяяямо цвъркане, гоолеми приказки - постановки и дрън-дрън!!! АБЕ ХОРА, АМА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ТАЗИ КАКВА КУЧКА Е! КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ НЯКАКВИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА? ТАЯ ПАЧА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА СЕ ВЖИВЯВА КАТО БОРЕЦ ПРОТИВ ПРЕЗАСТРОЯВАНИЯ И БЛЯ-БЛЯ, НООО - ДАВА РАЗРЕШЕНИЯ СЛЕД КАТО Я ЗАПЛАШИШ (С ГЛАДНА СТАЧКА ИЛИ СЪС ЗАПИСИ КАКВО Е ПРИКАЗВАЛА)! ИНАЧЕ - ПЛАЩАШ И СТРОИШ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪРХУ ПРОСЛОВУТАТА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ДО НЕЙНИЯ БЛОК (19-ТИ) Сега - праскайте минуси, защото, ако знаете - аз съм върл антигербераст, а БСП не ги долюбвам много...

Браво на полицаите.Тая да не се прави на ощипана мома.Корупцията в общините е огромна.Най-опасният дует това е кмет-главен архитект.Те правят далаверите,общинския съвет ги узаконява и виновни няма.Иде ред на бившия кмет на район "Кр.Село".

Има ли нормални които да вярват на този театър? ПАЛЯЧОВЦИ

За това дето ръцете й светели - може ли арестуващите милиционерчета да си намажат ръцете с онова дето светело и да намацат нейните при слагането на белезниците ?

Това е станало в общината с подставени листя/документи.(по-вероятно в столична община)

Не става. Когато пипаш пари и документии пипаш само с възглавничките на пръстите. Когато те намажат е по цялата ръка. Това се обяснява и на поемните лица. И ако се замислш ще видиш че е така. В бланкети дето ги попълват поемните лица има точка дето се отбелязва къде е било веществото- на пръстите или на дланите. Изцяло намазани ила само на петна са ръцете.

Бизнеса трябва да поиска да има промяна в правилата, иначе няма как да стане.

Яко костюмче има кметицата,отива и на цайсите.

Тая ще лежи доста в затвора. Хем нагла, хем лакумия правеща точно това за което се бореше да не става.

А бе тия акули в строителството и на тролове ли започнаха да плащат?

Това са мутренските похвати на хората на тиквата! Какъвто вожда, такива и индианците!

недостойно е да се унижава човек дори и да е виновен

бе другари?Тогава,защо рИвете,за фризьорката,а?!

"инвеститори - спонсори" и ГРАБ-аджийската община. Вие грабаджийчетата като сте против корупцията искайте Цецо да върне апартаментите, или не може щот тъста и тъщата няма къде да живеят ли?

С парите в багажника и в посредника, след сигнал от инвеститор и среща между тях. Такава нагласа и цру не може да спретне.

Светлина,искам светлина!

Че тази не е чиста не е, но се показва как действа ГЕРБ към неугодните... все едно терорист на световно ниво залавят.

ChatGPT

Пародия... вместо да се захванат с наистина корумпираните, те ни дават нагласени зрелища

циркове? Накрая да осъдят не, който ги е наредил, а държавата, тоест всички нас в Страсбург ли? Щото се случва вече не веднъж.

Пълен отврат е тази държава с тези си действия!! Показност, цирк, театро, голяма излагация на този измислен нов орган, по този ли начин ще действа улично!! Държавата е вече едно гнусно блато!! Младост е най-голямото поле на инвеститорски интереси и някой й е устроил капан! Целта е една да я елиминират и да си сложат удобна марионетка!! Нищо ново!

Диктатура в действие. И бай Тошо не тероризираше хората по този начин. Да се ползват държавните служби за репресия на честните си е сталинизъм.

Решението за провеждането на такъв цирк 100% е благословено от Боко и Цоко, никой не може да ме убеди, че БОРКОР и не знам си там още какви на своя глава са решили всичко, без Боко да каже дали "може" или "не може". Просто я сдъвкаха и унижиха публично, но явно тя е засегнала нечии интереси и за това и спретнаха това показно мероприятие!

Я сега да видим: 1. Кой се обади, че му искат подпук ? 2. Кой е маркирал тези 70К евро за да ствата за доказателство ? 3. Кой е толкова луд да ги развозва из София в отключен багажник ? 4. Кой извика толкова полиция 5. Защо ги броиха на улицата ? Ултра некадърна постановка в стил ултра некадърни бг държавни служители...

Е нали само за борба с корупцията ревете по цял ден? Е така изглежда тя. Или викаш, като корумпираната не е на Бойко, не се брои?

Хора нали видяхте как комунистическо -олигархичните партии БСП , ДАЙ България , зелени и др. на Прокопиев скочиха да защищават корумпираната бръснарка .Ако още някой си мисли, че няма връзка -топла между тях с подкрепата на Радев много се лъже .Тези дето най -много говореха за корупция, СЕГА СКОЧИХА С ПЪЛНИ СИЛИ ДА ЗАЩИЩАВАТ КОРУПЦИЯТА ,ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИИ СА ЧЛЕНОВЕ НА ПРОКОРАТУРАТА .Е всеки може да си направи сметка какво -говорят и какво правят-ПАЗЯТ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ КОРУПЦИЯТА.

Абе, в тоя ГЕРБ няма ли поне един с нагънати мозъчни гънки...

да

да ,тя е

Това не е ли същата кметица, която ходеше да проверява как на един обект в Младост турска фирма строи през нощта?

Ами брато, не е имало лепта, ще ги проверява, я. Ако са били оставили нещичко НА багажника на колата, всичко со кротце, со благо. Без кютек.

Чакай, че нещо не разбрах. Паричките били оставени НА багажника, а не В багажника. Поне това е, което чета. И някой, просто ей така си е оставил 70000 евро НА багажника на колата, така ли??? НА багажника?! Тогава какво общо има, че колата е била отключена пред СО???? Моля този, който оставя по 70000 евро НА багажниците на колите да се свърже с мен, за да му кажа местодомуването на моята кола, за да ми остави някое друго евро и на мен. Може и на предния капак. Няма да се разсърдя.

някой що пречи на "инвестиционния" процес в София и затруднява по тоз начин "спонсорите" ако трябва и щъркел ще и спусне, ти не знаеш ли? Важно е камерите да снимат - на мятряла трябват хлляб и зрелища са казали римляните, пък после кво като осъдят държавата в Страсбург както един "престъпник" министър дето го турнаха на земята? Да не вземе някой да си продаде апартаментите от тъста и тъщата та да плати обезщетението а?

Отивам да отключа колата. Чакам някой да постави в багажника кашон с поне 50 000 Е. Обещавам да не ги разхождам в центъра на града.

Кажи поне къде и каква ти е колата? И си остави ключовете на таблото...

Майка ми работеше в общината (не Младост) и я изработиха по абсолютно същия начин! Жената цял живот 1 лв. чужди пари не беше взимала. Хем колеги и го спретнаха. Не успяха да докажат вината ѝ, но успяха преждевременно да я пенсионират. От несправедливите и с нищо незаслужени обвинения, от стреса и унижението се поболя, тръгна по болници и почина...

Не знам дали е виновна кметицата но за неутрализирането на Бен Ладен американците пратиха по малко командоси от колкото за тази кака.

може да се окаже някаква тайна каратистка - с ултравиолетов колан, дето 10-ина, даже и повече, нямат никакъв шанс да ѝ се опънат...

Чудя се как хеликоптери и танкове не докараха.

Ей тия-маскираните ченгета,като ходят да претърсват домове,вили и др.крадат пари и ценности.Имайте го впредвид-затова са и с маски.

Уважаеми властимащи. Уважаеми Бойко, Цецо, Сотире, Деляне, Соколе, Курнелио, другарки и другари. От 20 години си плащам данъците всеки ден и нищо не съм получил насреща. Струва ми се, че имам право минимум на нискобюджетен филм. Много ви моля при следващата сапунка платете 200 лева на някой с основно образование да ви напише сценария а не на баба ви Гинка от Горно Нанадолнище. В турските и индийските сериали имат много повече изненада и тръпка, докато този филм дори не ме грабна в началото. Вземете за пример добрия ви приятел Ердоган. Там поне имаше масовка, хеликоптери, танкове, агенти и т.н. Не че хората му се вързаха кой знае колко но ставаше за вътрешна употреба, доката вашата продукция е пълна боза, макар че като се замисля може да има успех във Факултето и Столипиново.

и ние с теб участваме в боклучавия сеир - къде активно, къде пасивно. Ако наистина не ни харесваше сценария - до сега да сме ги измели некадърните актьорчета, но не би!

За съжаление си прав. Още се чудя какво правя в тази държава. Обичам Родината си, но мразя държавата. Искрено почвам да завиждам дори на хората емигрирали в Бурунди.

Жалка, бездарна,нескопосна и малоумна ПР акция на измислена служба с неясно бъдеще. Тези нещастници се въртяха като цигани в канцелария и цялото им поведение говореше, че изобщо нямат хабер защо са там. Заради тяхната бездарност сега ще има нови дела срещу БГ. за много пари. Тъжното е, че отново ще плащаме дълга ние!

Дир-а се контролира от хора на шишковците и започна да трие коментарите с ФАКТИ! ПАК!! На ход е Вашингтон и решението по закона Магнитски! Става дума за ТРАДИЦИОННО ПРАНЕ НА ПАРИ чрез недвижими имоти и строежи...и една гласовита женица, случайно застанала на пътя им. Затова е този

loyola

Тая трябва да е някоя супер-терористка, че да пратят толкова тежко въоръжени отряди срещу нея... Добре, че не са я гръмнали с гранатомети ... За мен тоя цирк показва само, че трябва да напуснат доста хора от МВР и прокуратурата. Интересно какво ще коментират от ЕС, в други държави за по-малко им спретнаха майдани, да видим как ще е у нас?

Такива ''измислени акции '' като от сатиричният театър , казват само едно - Терминал 2 !!!! Рецидивистите и дебелите мутри ги гонят по двама катаджии по 120 кила и до там , а за тази дето е 40к. се струпаха всички за да се имитира дейност !! Може и да е корумпирана , но има и много въпроси , а като се вземе и под внимание , че е България - всичко е възможно ! Можеха да я хванат и двама души тихо и кротко , но тези патардии са само за дребните риби !!!! Няма оправия в тази държава , защото НИКОЙ НЕ иска да има оправия - Хвърля се на кладата една ''вещица'' и после пак иху и лапачка до нас---не , до следващата дребна жертва , за да се отчете дейност , за пред НАЧАЛНИЦИТЕ !!!!!

НАГЛАСЕНО, НАГЛАСЕНО, ТА ЧАК ДА МУ СЕ ПОГАДИ НА ЧОВЕК!!!!! ВСИЧКИ ХОРА ОТ МЛАДОСТ ДА СЕ ВДИГНАТ И ДА Я ЗАЩИТЯТ!!!!!!

Вонящо активно мероприятие.

От спортното министерство до националния стадион е една крачка.

от лоста,да заклейми действията на органите!

половин милион изгуби...

процентче от тях. Толкова пари са за високостоящ канибал.

ще остане без моден салон...

Въз основа на какво Спортното министерство се превръща в Следствен отдел, откъдето пускат жервтвите в полунощ? Това Гуантанамо ли е? Сигурно и в Гуантанамо поизмъчват малко хората, па ги пуснат да идат до тоалетна. Тук жена стои 10 часа на мегдана с белезници, запушват й устата - всичко в центъра на член на ЕС, а не някъде в Саудитска Арабия. Повярвала си е кметицата, че щом е избрана от хората в Младост, може да се бори с Гаранти Коза и небостъргачите. Вероятно е предполагала, че в демократична държава живее. Е, сега вече ще знае.

За всички онези, които са наистина толкова тъпи и не схващат на какво точно са зрители и кой и какво, и защо им е спретнал с това поредно зрелищно мероприятие им предлагам един много ясен и лесен за проверка ФАКТ, Не, не говоря за онази знаменита фраза на биел шеф на софийска градска прокуратура Кокинов към премиера Борисов, да не му се подхилква, защото той си го д назначил - става дума за гладния прокурор - пиещият кафе със свинари в ЦУМ, когато не се среща с главните прокурори на Русия к Турция Цацаров. Направете си труда да проверите как и дали преди време, когато отново има жега в държавата на съвещание при главния прокурор Цацаров не друг, а неговият заместник (същият, който знаем какво каза на една полицайка...) предлага брилянтната идея, Абе ДА ИЗПРАТИМ НЯКЪДЕ МАСКИРАНИТЕ, за да всеем СТРАХ к РЕСПЕКТ сред народа! И тогава арестуваха трима за убийството на Пеевски след като седмици са ги следили и подслушвали със ЗАКОННИ СРС-Та... Така че, народе, СТРАХУВАЙ се и се РЕСПЕКТИРАЙ ог малоумните актьори, сценаристи и режисьори!

От какво да се страхуваме бе слабоумник? Че като ида утре в общината ще ме брулят като брашнен чувал ли? Така трябва да се процедира с тия боклуци. Оня ден уволниха оялите се наглеци от нап. Днес хванаха тая овца утре ще изгори друг наглец. По-хубаво от това няма.

И твърдиш, че вече няма да те брулят ли? Че за какво е тая битка за кметския стол по време на избори? И децата знаят.

Картинката е ясна: Кадиев и другите мафиоти са я направили кметица с цел. Тя е глупава жена: видяла е малко власт и е започнала да лапа като шефовете си. И сега те ще я жертват, за да покажат колко са "честни". А големите престъпници ще продължат да крадат хиляди пъти повече от тая глупава кметица.

какво друго?

ЦЦ - засрами се бе. Деца имаш, пред оня горе ще отговаряш.

Силата на бг полиция - над беззащитните и слабите! А хленчат , когата бандюгите ги отупат....

Много е слаба - щом е могла да изнудва за половин милион. Извади си главата от задника пич.

Това доказано ли е?

Навремето и ,,техноимпекс,, устрои клопка на дрогарката Нинова,тя се дърпа а то зорлем и влиза само в ръцете!