Кадафи даде ексклузивно интервю по сръбската тв Пинк

Либийският лидер Муамар Кадафи даде първото си интервю за чуждестранна телевизия, при това за сръбската Пинк, пише белградският вестник ”Прес”.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи даде ексклузивно интервю по сръбската тв Пинк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей комплексарче, този Ого здраво ти е бръкнал в гладкия и промит мозък.:))))))

Ясно беше още от самото начало че всичко е дезинформация и манипулация. То не бяха палежи на нефтопроводи, то единият от синовете му минал на страната на бунтовниците, то какви ли не простотии не прочетохме. Сбили се двата катуна и видиш ли ти каква трагедия за ЕС и САЩ, най- хуманните и защитаващи човешките права. Къде са ЕС и САЩ да обяснят за над 100 000 убити мирни жители на Ирак? Да обяснят за Република Конго, как смучат петрол в територии завзети от "бунтовници". Пълно лицемерие и опит за формирането на общественото мнение с пропагандните им медии! Най- интересно беше че дори "бунтовниците" не искат помощ от ЕС и САЩ, това го писаха вчера, явно са били информирани че ги чака "петролно робство".:)))))

По всичко личи, че Хан .утку се е преименувал в Цар Фердинат. Както е тръгнало май ще вземе да се кандидатира за президент в предстоящите избори. Вероятно за вицепрезидент ще издигне KGB, а шеф на канцеларията му и главна свръзка с американското посолство ще бъде Jonny. Да му мислят тогава Северна Корея, Иран, Ого Чавес и разните му там Кадаифи.

Вашето мнение е много правилно, нашите българи, които се завърнаха не го подтвърдиха, видно , че има някакъв сценарии.

Еее много бързо се успокоиха нещата нафтата още няма пет лева какви са тези либиици бе нищо не става от тях

МНОГО ИНТЕРЕСНО - ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПРЕСАТА ГЪРМЯХА ЧЕ ОБСТРЕЛВАТ ГРАДА И ХОРАТА СЪС САМОЛЕТИ. А НИТО ЕДИН ОТ ПРИСТИГНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ И ЗАВЪРНАЛИ СЕ ОТ ЛИБИЯ НЕ ПОТВЪРДИ ДОРИ СЕ УЧУДИХА ОТ НОВИНАТА ЧЕ СЕ БОМБАДИРА ГРАДА СЪС САМОЛЕТИ. ТОЕСТ ЗА МЕН ИЗЛИЗА ЧЕ НЯКОЙ ПРАВИ УМИШЛЕННО СЦЕНИРОВКА СРЕЩУ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА МЕДИИТЕ.

Никак не се учудвам, че новините са различни от действителността. Сценарият за сваляне на правителства се знае наизуст.

сефте ли караш трактов???

А по Скат кога ще се появи

Потресен съм от наглостта на американците. Намериха път за излизане от кризата. Миротворците и този път ще спасят света и горките араби (за които им дреме)

Как, бе брато?

Напълно съгласен. Факта, че ООН предприема санкции само на базата на медийни публикации, някои от които се оказаха със сигурност манипулативни е много обезпокоителен. Най-вероятно става дума за реализиране на нов американски сценарий.

Фердинанд се пише с "Д" накрая, неграмотно и мазно герберче. Хак да си му на Боко Тиквето, на рамо да си ви носи такива аналФабети.

Ами ако и тая американска революция не успее ??? Защото точно натам отиват нещата :))) Какво лизане на задника на Кадафи ще настъпи в световен мащаб... малииии! Като се започне от Швейцария та до централата на ООН. Сърбите пак ще намажат яко с петрол!

Само либийците имат право да го оценяват. Но е прав, че ООН е престъпна организация.

Този е експлузивно ЛУД и сърбите да си го приберат на мястото на ...Милошевич!!! Защото, явно ги дере носталгията!!!

браво на телевизия Пинк,ето това е независима телевизия..да чуем самия Кадафи и неговата гледна точка..на човек да му писне от пропагандната помия изливаща се от разни БТВ МТМ Нови и подобни ...

Ами да, сърбите бяха лидери на независимите държави, затова са трън в очите и на руснаци и на хамериканци.

ти между някой бургер и кола дето я лочиш за полиране на мозъка си (доколкото въобще такъв присъства) вземи да попрочетеш това онова...

Кадафи с/у Алкайда и САЩ с/у Алкайда , невероятно, но факт.Кой американец ще тръгне с/у Либия ? Тея от ЕС да си плямпат колкото искат.

не знам какво мисли кадаифа, ама в Либия вече има гражданска война, в която губещия е той, въпроса е какво ще стане след него

Разделяне на руска американска и китайска зона на влияние

МИ СИЯ ...КО ПРАИМ??