Спипаха тримата, били и душили старица за 92 лв.

Полицията в Бобов дол задържа тримата мъже, които нахлуха в къщата на 86-годишна жена, след което я биха и душиха, за да вземат 92 лева.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха тримата, били и душили старица за 92 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИГАНСКА!!!

да ни чака тука. А тиквата-премиер все за западните покрайнини си говори...кво му дреме на гъза до какво доведе простотията, некадърността и криминалната му природа

Пак да ги пуснат условно! Трябва ли да убият невинен човек,че да отърват обществото от такива изверги...и,що не пишете,че са мангли гнусни, ами,само години упоменати. Ако е за непотвърдени обвинения срещу български учител,ще изкарате родословието му,къде са им снимките на тия боклуци

Къде са журналята на БХК да защитят правата на 3-Мата роми,че са набили жената и са откраднали барите. Но моля ви уважаеми джурналя защитавайте убийците,крадците и удушвачите на бг народ. Те са роми и имат нужда от вашата защита,а българите кучета ги яли.

За съжаление, няма да стигнат затворите. В САЩ също не достигат, но вече правят частни затвори, станал е доходоносен бизнес, бюджетът плаща без проблем, а и клиентите не са малко.

Каде е БХК?

Действат по цензурата, да виждаш някаква информация за имената им?

хубаво си беше при бай Тошо. Хванат те за нещо и преди още да те разпитат те понатупат яко и после те разпитват. Даже ти предлагаха да си избереш сам палката от тънка до дебела. С тънката боли повече. Бугарина само така се разбира иначе не става

Сега ще им хвърлят един бой в полицията, ама тайно, че днешната полиция не бие и утре ще ги пуснат. Те ще излязат и в следващите дни ще набият други 10 старци и така - 1:10 за бандитите. Защото и те имат права и трябва да ги спазваме стриктно според БХК. А старците - кучета ги яли, като не си знаят правата ще ядат бой и това е. Жалка държава, не може да защити поданиците си.

Бас държа, че са цигани !!

Ако беше някой директор, обвинен че задявал ученичка, щяха да му напишат имената, снимка и всичко останало... ама понеже са цигани - само "единият е на 23, другият на 24 години..." Сакън, да не им се нарушат правата. ЕХ, двойни стандарти!

Остава да ги пуснат отново и те отново и отново да безчинстват, само че тоз път ще има жертви със сигурност. Такива са непоправими, те от 23 години са вече рецидивисти за какво говорим. Защо махнаха смъртното наказане, голяма грешка, да хрантутим убийци и изнасилвачи докато са живи по затворите, че то не остана място и там за престъпниците, те се увеличават все повече и повече.

В държавата цари хаос и разруха, но според тиквата сме над средното европейско ниво, щом можем да си позволим да пием кафе на Витошка! Прост народ!

В мините!!! Без право да излизат оттам! Ще ядат толкова, колкото са изработили!!!

българи или цигани Има значение, че всички имат дълъг списък от престъпления и са на СВОБОДА! Затова трябва да хвърчат съдийски тикви!

законът не позволява да ги осъдим на ефективна присъда (затвор) за дребни престъпления, каквато е битовата престъпност.

Без да чета нищо повече, още отсега е ясно, че: 1. Това вероятно са цигани 2. Това е поредното им - 5 или 6-то престъпление /разкрито, зад което стоят още 150 неразкрити/ 3. Отново ще бъдат осъдени на страшната присъди пробация 4. Една седмица след това ще душат поредната старица. 5. Описаното от точка 1 до точка 4 ще се повтори. 6. И така до безкрайност. ИМА ЛИ ДЪРЖАВА БЕ? Защо такива рецедивисти не се вкарват за по 15 години в затвора, където да РАБОТЯТ безплатно като част от присъдата в кариери, тухларни, каменоломни, почистване на канализации, строежи на пътища и т.н., а не да харчат парите на тези, дето душат. Или тия от БХК, дето вече съдят и българските премиери, не разрешават.

Колкото и да се пише за "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988година, единствен за сега ВИНКЕЛЪТ-Симеонов изрече от трибуната на НС "инстинкти на улични кучки" ... и бе осъден от Мешерето (Бургаския районен съд). ДИР'а успява да развива у мене дидактически способности при четене на статиите му и да усвоявам все по-добре Езикът на Езоп-"ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА НА ЦЕНЗУРАТА КЪМ СВОБОДАТА НА ДИРЕКТНОТО СЛОВО". Това е така ЗАЩОТО с решението си "Световния еврейски конгрес" от 1988 година провежда към българския народ ИЗТРЕБВАНЕ, с "Хуманен геноцид". Вместо "Ziklon B" на ПРОГРАМАТА В ДЕЙСТВИЕ, се използва "РОМ". "Програмата" завършва с: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Имам едно предложение - осъдените на дълги години затвор да започнат да копаят с кирки тунел под Шипка. Излизат от затвора когато стигнат другия край. Така ще имат и стимул Ако кандидатите са много, могат да се започнат две тръби едновременно.

300-3 ( нерегистриран ) 27.10.2017 10:58 Мога да им намеря чудесна работа на тия 3-мата, вместо да безчинстват. Гарнизонно стрелбище в София има нужда от мишени. А възнаграждението си ще получават под формата на любимите им цветни метали (олово, мед и др.)

Щом не се споменават имената им, това са цигани! А и начинът на престъплението - през нощта да душат жена с два бастуна на 86 години за 92 лева, също е цигански. Че циганите са диви паразити, това на всички е ясно. По-големи престъпници са обаче овластените българи, които само за 30 години превърнаха България в циганско гето, като премълчават или оневиняват циганската варварщина. При това положение циганските престъпления ще се множат всеки следващ ден и скоро ще доведат до гражданска война и разгром на държавата. Ако не сменим политическата система, това ни очаква. Вие как мислите?

Поредните известни на полицията с множество провинения...... Ми явно нямат оправия. В урановите мини или на стрелбището!

"Известни на полицията". Абе Радев, що си ги не заведеш у вас....

ИЗТЪРПЯТ НАКАЗАНИЕТО СИ, КАТО СПАРИНГ ПАРТНЬОРИ НА КОБРАТА :-) И БХК ДА СА СРЕД ЗРИТЕЛИТЕ НА ПЪРВИ РЕД, КАТО ПОЧЕТНИ ГОСТИ !!!

... разстрел за извергите!

Щом им няма имената, значи не са от българския етнос. Най вероятно да са цигани!

точно защото са цигани, имената нямат голямо значение - може да са Ахмед, Мехмед и Мустафа, а може и Васил, Асен и Георги да са - при братчедите е шарено в това отношение ;)

Вкарвам ги тримата в бокосвата зала и след 24 часа ги връщам на родителите им!

... в "дървени костюми"...!!!

...iskash da kajez na decata i vnucite im

ico_all

Трябва да има каменни кариери за такива мургави герои и надзиратели с камшици ако не работят усърдно. И само на хляб и вода ако си изкарат нормата разбира се.

ЗАЕДНО С ТЯХ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ И МЪРЛЯЧИТЕ ОТ БХК ! ДАЖЕ С ПО-ГОЛЕМИ НОРМИ !!!

Там са основно жени, с обратна сексуалност ....

НЕЩО ПРОБАЦИЙКА, НЕЩО УСЛОВНО ОЩЕ... ТРУПАТ АКТИВ МОМЧЕТАТА ! ИНАЧЕ СА ЗА ЗАТВОРА, АМА САМО ТЕОРЕТИЧНО !!!