Откриха амфетамин за над 100 000 лв. под кучешка колибка

Над 10 кг амфетамин е открит и иззет при полицейска операция в Дупнишко, съобщи на пресконференция директорът на Областна дирекция на МВР Кюстендил комисар Георги Джоглев, цитиран от "Фокус". По цени на дребно, иззетото наркотично вещество е за над 100 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Откриха амфетамин за над 100 000 лв. под кучешка колибка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП ползват анфетамини за да подсилват електоратът. То все стари дядковци и бабки, дето едва кретат. Но като глътнат по едно анфетаминче, на старите хора им се привижда светлото бъдеще на БСП и пускат червената бюлетинка.

Това е избирателният район на Мая Манолова. Сигурно другарите са скатавали пари за предизборна кампания. Да купуват гласове ...

Ти лошо куче! Колко пъти ти казвах да не влачиш амфетамини вкъщи! Накрая ще загазим!

Браво, думи нямам, а коя е голямата риба, която е доставила този наркотик за разпространение на дребно? Най-вероятно някой свързан с властимащите.

Това е избирателният район на Мая Манолова. Скътали анфетамините под кучешката колибка. Да дават по едно анфетаминче на избирателите ...

Дупничанина ще се измъкне,братя Галеви ще му помогнат,но на столичанина няма да му е лесно.Ако не го беше унищожил,аго оставил на полицайте да направат търговията,и той нямаше да има проблем,но уви!

Та по колко години ше им дадат провосъдниците? :) Ако обаче техните деца са клиенти на тез идиоти - каква ли ще е присъдата? :) Ето и извод, как да се дават присъди! Не по адвокатски! Таа длъжност е безсмислена? Вижте кого защитават и как? Ако е сбъркал обвинителя - отива на двойна доза от присъдената. Друг път да мисли. Оттук и излишните адвокати!

Тия двамата стават за депутати.

човекът с особена форма на главата кърти мивци цепи мрака и тепа рибата едновременно)))))

Ей,може ли така грубо да действате?Пускайте ги дорде не са се поболели в ареста,че току виж после ви осъдят .Могат да ви осъдят и за нарушаване спокойствието на кученцето.

Този на Бойко ли е или на Румбата Петков?

Няма нощо за чудене отдавна се знае ,че Дупница е производител на Амфетамини .

това е за лично ползване на кученцето, да му върнете дозичките на горкото животинче, че сега ще ви нападнат кучелюбците и ще ви осъдят в Страсбург

егати друсаното куче, не са го тричали скоро....

Искам да успокоя всички другари - Цвъки пак ще бъде оборен в Съда, а арестуваното куче - освободено!