назад

На Мальовица честваха Националния празник на България (снимки, видео)

17:31 | 03 март 2021 | Редактор: Аделина Томова 10 1567

Коментари 10

Имат късмет, че Каналният Плъх Мунчо не ги е заливал със душевната си помия на връх Мальовица както направи на Шипка.

Никой нищо не спазва ще ревете след две седмици и пак ще търсите връзки за болниците, а някой и до болница няма да стигнат. Просто племе добре, че биологичните закони ще Ви прочистят

Този здравен министър който явно не е българин да си пусне телевизията и да види как на митинга има много българи. И нито един войник, официалните гости, а и много граждани са без маска. Нито един изборен глас за този министър.

Защо не слушате тиквата да не празнувате?

Българският дух е жив. И никой да не си прави криви сметки.

Честито Освобождение от османско присъствие.

Чест и почитания! Празнувайте и наздраве! Да оставим Шипка на политическите подлизурки!

Статия с продуктово и предизборно позициониране с лек въглищен привкус

Може и да е така, но днешния ден не заслужава да обръщаме внимание на Ковачки. Той просто не го заслужава. На всички нас, които дали от още деца, дали вече като възрастни, сме имали контакта с Мальовица, знаем за какво вълшебно наше, българско, място става дума! На Мальовица е приказка! Мальо войвода и св. Иван Рилски, гледки, гори, скали, туризъм, скиорство, алпинизъм, хапване, това е истината за нас българите, която никой чужденец никога няма да разбере. Честит празник Българи!

Точно заради този ден и точно заради това, че пъпа ми е хвърлен на Мальовица не мога да остана безразличен към тая платена и нагла статийка. Друг е въпросът българина какво обича да прави.

Към новината