назад

Бурни страсти при инфарктно изслушване на Илчовски, Манолова поиска помощ от НСО (видео)

20:54 | 07 май 2021 730 51054

Коментари 730

А какъв е тоя с бялата риза отзад ???? Мангал или маймун ???

Едва ли има много хора, които да не знаят, че отчисления от фирмите към едноличната партия на Б.Б. се правят къде доброволно, къде не, но едва сега се казва на всеослушание.

Нещата може и да са изглеждали “случайни” в началото с 1. Дамбовците 2.онзи с комисията за предотвратяване конфликт на интереси : Златан не знам кой си :” тоя да се оправи , онзи да се ......” 3. Ваньо Танов “ ало Ваньо...” 4. Мишо Бирата 5. Гриша Ганчев 6.Суджук Гейта в Добрич 7. Баневите 8. Стайковите 9. Арабаджиевите 10. Васил Божков 11. “двете каки си говорят” 12. снимки с €, злато и пистолет 13. “Ало Банов съм” 14. 8-те джуджета и Илия Златанов И сега този Илчовски -може всякакъв да е ( защото и той като Васил Божков) си е траял и плащал , ама съвпаденията станаха твърде МНОГО - не смятате ли ? Затова на 11.07.2021 да гласувате ! За да не псувате от диван в нета след това !!!

Илчовски лъже и това е лесно проверимо с тривиално търсене в Гугъл.

...самопризнанието на Пилето, че поддържа тлефонна връзка с Премиера през седмица. С какво е толкова полезен един примитив, който служи на властта за да гепат от всякъде, вкл. да се листват на борсата, на един Министър председателл?

Да идва Черепа,за да оправи България!

Този боклук- шефа на градус само като го слушам ми става ясно до къде е затънал в лайната на управляващата мафия. Трябва да се разследва до дупка!

СЕСТРА ГАЛЕВА ОЩЕ СИ МЕЧТАЕ ДА ПОВТОРИ КОСТИНБОРД. МА НАНАЙСИ СЕСТРО

Едни мутри , които спонсорират Дай България , пробутаха на мутресата Мая въпросната мутра Илчовски , да набеждава други мутри . Просто казано . Занимават държавата с простотии , уреждат си мутренския бизнес , а народа чака да му се решават проблемите .Ами като се оказва че най -важното нещо е да изчегъртат Борисов , а не да решават проблемите на хората . То докато го чегъртат, да не вземат да изчегъртат цялата държава .

Народа трябва да пожелае чегъртането. В противен случай сам ще се самоизчегърта, защото няма държава с мутри.

След изборите: Нови въпроси - за сделката с фурми и на кого помага премиерът?

Как ще дерар Тиквун? Жив или мъртаф?

Баце збогом!

Тоя зърнопроизводител лъже здравата. Няма как на 7-ми януари 2017-та година на въпросната сбирка да му е показан запис, на издевателства над известен затворник (Миню СТайков), както той твърди, тъй като Стайкое е задържан на 5-ти септември 2018-та година 20 месеца СЛЕД въпросната сбирка.

"По-късно добави, че днес е разговарял с този затворник, който скоро ще излезе от затвора и ще разказва още неща." Миню Стайков е под домашен арест от началото на февруари. Къде точно е разговарял с него, и кога "скоро" ще излезе от затвора? Тоя май не е много в час, кой къде е ис кого е разговарял.

Тия, дето са сложили минуси, явно не могат да проверят фактите.. или просто не им харесват?!?!

Колко трол е застанал на амбразурата да убеждава как било скалъпено, как нямало доказателства, как не можело да се ползва НСО и тем подобни тъпотии......НО ЕДНО СТАВА ЯСНО - ГЕРБ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛАААА.....и колкото и да дращите няма спасение....

.....кочината се размириса, тъй като свинарчт изпусна "надзора".......

Мая Манолова НЕ знае функциите и правомощията на НСО...жалко, че е от години в НС !!! Службата не е полицейска за въдворявани на ред ....както винаги Манолова се изложи пак !!

боли ма фара за мая държавата се клати мутрата пада прокуратурата издиша целият държавен апарат издиша схемите излизат на яве а ти за мая се тревожиш глупак.

Няма схеми, само фейкове. От Маяма - толкова!

Много публика в залата? Май е доста интересно да си там и да слушаш, слушаш!

WЗвънна ми Цветан МУСТАКЯ от Белград със заръка :" Пускай пушилката за задаващи се банкови фалити...По друг начин не можем да съборим герберугите.." И аз пък взех,че преди 40 минути по БНТ пред Поли Златарева рекох некои нещица за начало,нещо от рода на финансов риск,стабилност...Страх ме е,дали ще се прибера довечера у дома..Освен да сера лайна в ефир по поръчка, за нищо друго не ставам....

Тепърва ще започна да излизат наяве все по-гнусни тайни от корупционните схеми и кражбите на ГРЕБ. Затворът е все по-близо за доста от боклуците и за самата Тиква-предводител. След като не е на власт, хората ще започнат да си казват истината без да се страхуват.

"Бизнесмени" милионери с вид на селския идиот са се превърнали в местни феодали.Всичко това е невъзможно без участието на управляващите,които и да са те.Продто при ГЕРБ нещата вече взеха уродливи размери.Фиктивни сделки,източване на ДДС,завишени субсидии,обществени поръчки десетократно завишени,ниско качество и буквално вредни храни.Фържавста мълчи,а народът плаща.

От всичко чуто и видяно досега се оказва, че едни мутри управляващи държавата рекетират други мутри, а трети мутри намърдали се в Парламента изслушват първите. Вижте им физиономиите-бръснати глави, ниско чело, борсучести, с малки злобни очички - типичните съвременни български "бизнесмени" разбойници, които грабят народа, имат ниски страсти и се мислят за недосегаеми! Боже пази България!

Да, физиономиите на всички участници са потресаващи

2021-05-08 10:03:05 изнесъл е (нерегистриран) Това че не искате да го видите не означава нищо. Само един корумпиран гербераст може да твърди, че нищо не се е случило и че това са празни приказки. Разследването и съда започват с говорене. Не случайно гроб докара България до 112 място по свобода на словото. Защото всичко било само празни приказки. А непразни приказки е само това което тартора на мафията от Банкя каже. празни приказки. А непразни приказки е само това което тартора на мафията от Банкя

А Тиквата отече....какъв кеф :-)

дълго ще отича и ще ви бие на избори

Кой е бизнесменът, който свидетелства пред комисията "Манолова" Светослав не си поплюва и със собствената рода. За това алармира БиТиВи. През 2016-а година телевизията разкрива, че на търг за земя Илчовски пристига с 50 души охрана. Целта им е да „респектират“ неговия чичо, който е единствен конкурент на търга. Хората на Илчовски тероризирали Северозапада Светослав Илчовски е особено известен в Дивия Северозапад. През 2018 г. двама братя от Видинско, собственици на земя, са пребити зверски от мутрите на Илчовски. На помощ на биячите са и гардове от частна охранителна фирма, бранеща интересите на милионера. Братята са пребити, за да „не си помислят да палят реколтата на земевладелеца“. Светослав не си поплюва и със собствената рода. За това алармира БиТиВи. През 2016-а година телевизията разкрива, че на търг за земя Илчовски пристига с 50 души охрана. Целта им е да „респектират“ неговия чичо, който е единствен конкурент на търга. Смърт след смърт във фирмите на земеделеца Няколко жертви са свързвани с името на Светослав Илчовски, показва бърза разходка из медиите от региона. През 2014 година земеделска машина на богаташа аварира, откъсва се метаната гондола, която убива на място 21-годишен младеж. Тъй като има смърт, случаят няма как да се скрие. Излизат наяве и други такива във фирмата на Илчовски, когато обаче жертви няма. Две такива обаче има при инцидент с поредна тежка машина на предприятието на Илчовски. На селски път край Плевен, тя затиска пълна кола, патуваща за болницата в града. На място са убити двама души, другите са откарани в много тежко състояние"

30 души на високи постове гледали затворническо порно като на кино?

Оказва се, че с това скалъпено шоу, Манолова също е шоумайстор. Предложена беше на зрителя една пародия на изслушване, хвърляне на словесни бомбички наричани факти и доказателства които обаче били тайна. „Мутри вън“ докараха вътре в парламента някакъв елементарен човек, за бухалка срещу срещу държавното управление. И да видим, как един селяндур, който дори не може да говори, но станал бизнесмен и милионер от еврофондове и рекет, да е ключов свидетел на Манолова. Много ниска летва, Манолова.

Каква е функцията на тази комисия. Извън съдебна проверка, надсъдебна институция, народен съд. Какво следва ако има свидетел на нарушени закони. Предава се на съда, самосезира се прокуратурата или нищо

Нищо! Долнопробна предизборна агитация за безнадеждно гламавите, в в стил Мая!

Ще се извърти пред разследващите органи. Най-много да бъде осъден за набеждаване на някаква сума, която не не проблем за червената мафия. Но изборите ще са минали , а подозренията ще останат.

От "закрита" комисия. Червените медии услужливо ще го раздухват 2 месеца.

Аз искам да благодаря на българските депутати и по-специално на Мая Манолова за снощния цирк. Ако някой е имал някакви съмнения, мисля, че от снощното живо предаване стана безпощадно ясно що за хора са българските политици, вкл. управляващи и опозиция, както и българските бизнесмени. Видяхме нивото на образование, интелект, възпитание, обноски и култура на всички. Махленска свада между двама селски "бизнесмени" милионери, единия с образование от техникума в Кнежа и другият - "Пилето", който не пада по-долу от него. Това е българският елит - цакат белот с политиците във вилите си, докато фолк певици им пеят на ушенце и се забавляват, докато гледат клипчета на телефоните си кой кого "наел" в затвора. Видяхме напиращите за управлението от "опозицията", които се надвикваха и си разменяха с гербаджиите просташки реплики от типа "къв си ти бе", в една говорилня, от която и селяните в хоремага биха се засрамили. Оказва се, че дори простия охранител и пожарникар Бойко има достатъчно акъл в главата си за да не иска да се появи на разпит пред подобна "комисия", както и простия чалгар Станислав Трифонов, който също има благоразумието да стои настрана от подобен цирк, недостоен дори за просташкото му "шоу".

Герберските тролове са налазили комрнтарите, но няма какво вече да им помигне. Духът е пуснат от бутилката. Герб е изключително просташка партия, по-невъзпитана и нагла шайка под формата на полит. група не е имало. Дпс също за простаци, но си мълчат и си гледат далаверката, докато гробаджиите са скандално прости и фрапантни.

на всички избори го повтаряш, смени дилъра, кофти ти е белото хахахахахахаха

Но това не трябва ли да се води свидетелстване и да се прави в прокуратурата? Има тежки наказания за рекет, изнудвания......както и за лъжесвидетелстване

Когато се предадат на Прокуратурата - ДА! Тука е само ЦИРК

Тука няма "свидетелстване под клетва". Разбирам - не се носи отговорност

Вместо това си позволи да плаши депутатите от ГЕРБ, като им заяви, че не знаят кой е и ще видят какво ще им се случи. "Аз съм милионер, въртя над 300 млн. лв. и можеш да имам и повече, ако не бяхте вие", изцепи се Илчовски. В крайна сметка той се отрече от един куп от твърденията си, като каза, че няма никакво видео с плеймейтка, нито пък знае коя е. За капак заяви, че не е виждал и никакви кюлчета на живо, но само е чувал за тях. Той не отговори и защо разказва, че е гледал през 2017 г. видео от ареста, където измъчвали Миню Стайков, след като е арестуван едва през есента на 2018 г. Накрая буквално се разкрещя на Ива Николова, демонстрирайки невиждана агресия:"Той сам ще си излезе и ще си каже. Говорих с него днес сутринта по телефона и ми каза. Този човек Миню Стайков сам ще си каже". Илчовски беше видимо ядосан, че версиите му издъхнаха и всички го хванаха, че лъже за фактите, които описва и годината, през която е гледал записа.

На Мая как ще преведат нечленоразделната му реч в ЕС? Хахахах....не е истина тоя как се нахендри и ще го съдят и него. А,дали няма да каже,че е бил друсан и нищо от това не е вярно? От всичко само едно е ясно...Мая се самоуби.

Те в ЕС още името на партията й не могат да преведат, ти за цяла реч говориш.....

ИТН, ДеБъ и Мутри вън искали да премахнат „Модела Борисов” заедно с БСП и ДПС?!?! Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен! Николай Антонов

А сега кажи колко милиарда наля ЕС в България за тези 9 год.

Колко милиарда откраднаха комунистите и Костов преди да съществува ГЕРБ?

Защо всички комунистически издънки от близкото минало (защото от по-далечното такова поизмряха), заедно с олигархията и други компроментирани бизнесмени така злостно се нахвърлят върху Борисов? За да спасят българския народ от лошия чичко Борисов? ГЛУПОСТИ... Борисов ги подкара по домова книга с всичките им золуми, които са правели през годините, изгони олигарсите, вкара в затвора някои знакови комунистически бизнесмени, вкара България в евтипейската банкова система, на път е да приемем еврото, което вече ще е гарант за безогледно крадене и трансфериран на огромни парични средства. И комундетата, и свързаните с тях реват. Реват на умряло и като за последно. Смех, как лошия чичко Борисов ги рекетирал....

Всичко щеше да бъде така, ако имаше присъди след обвиненията. Сега прокуратурата е просто бухалка на власт имащите. Останалото е от типа " приказки на партийно събрание".

Този мангал как е направил 300 милиона лева в България ?

Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч.

Всичко е свързано с пари. Приемането в еврозоната ще освободи много пари от резерва. Който е на власт тогава ще има да "усвоява" здраво. Затова се напъваше Боко, ама няма да го огрее.

Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч.

Тиквата отече....., колкото и да квичат герберските тролове :-)

нали се сещаш, че всичко, което публикувам, се чете, иначе тия бойни възгласи утичат в канала, той Боресов все утича по избори и пак ви бие на пълен ход хахахахаха

ОСОБЕНО ВАЖНО! Бойко Борисов сигурно е платил на Мая Манолова, за да развенчае аферата “Мата Хари”. Да, това не можеше да се случи по-ефектно и саморазрушително за сценаристите. Сега Борисов излиза с гордо вдигната глава, като морален победител, като очевидно оклеветен човек, като жертва на поредната инсинуация. Даже и наистина да е имало нещо гнило в тая история, няма да разберем – заради истериите и аматьорския болшевизъм на бабишкера от Кюстендил. Манолова вади ден преди края на парламента “свидетел”. Някой си Илчовски. Бил “земеделски бос”. И много информиран – самата Мата Хари му се изповядала как снимала шкафчето с кюлчетата злато. А собственикът на “Градус” му признал, че лично носил кюлчетата на Борисов. Само след няколко часа ПИК и други медии набързо надушват измамата. Въпросният Илчовски е с, меко казано, криминално минало. Намесен в рекет, подмяна на смъртни актове, във фирмата му често ставали убийства, отнемал насилствено земя на стопани. А и имал зъб на собствениците на “Градус”. Зависим тип, държан на каишка. Вместо да даде показания в прокуратурата или МВР, какъвто е редът, доносничи на пенсионираната Чочарка от Околовръстното. Клатена-недоклатена, както цял народ вече разбра. И по тази причина озлобена - “цака” с някой си Илчовски. Но Илчовски поне да си беше научил урока, а да не плещеше глупости. От сорта, че Мата Хари била сексбомбата Маги Бадер. Не, бе, не е тя. Христина Бобокова е. Това също цяла България го научи. Само "достоверният свидетел" Илчовски не разбра. “Не познавам Борисов, с всеки, който твърди обратното, ще се видим в съда”, реагира веднага Бадер. “Илчовски е идиот и наркоман”, скочи и босът на “Градус” Иван Ангелов. “В живота си не съм виждал никакъв Илчовски”, обясни Борисов. И сега? Какво следва? Вече е ясно – всички омешани в тази грозна ария на клеветата завеждат дела срещу клеветника, както и жалби в прокуратурата за набеждаване в престъпление. Кой печели? Борисов, естествено. “Изпра се” завинаги след посредствената атака на Манолова. Затова смятам, че Борисов може и да й е платил. С пари, не в натура, щото все пак не е бабоебец. Какъв е изводът? Изводът е, че никой, дори и най-отчаяната и склерозирала нимфоманка, не може да изнасилва парламентаризма. Да превръща Народното събрание в трибунал. В арена за разчистване на лични сметки. Да се бърка в работата на независимите съдебни органи, за да удовлетвори болните си политически амбиции. И още - позор за "разследващите" медии от орбитата на Прокопиев и "Репортери без граници", които поеха и тиражираха безкритично доноса на Илчовски. 112-о място ви е малко: не просто сте несвободни, некадърни сте!

Цигани ,полицаи и гербаджии ще трябва да започнат да работят.

Се определя в лъжите си.Не не....не казвам ,че няма корупция или герб не са мафия. Но този човек се оплете,отрече и излъга. За капак днес сутринта Мая каза по Бтв,че той също ще бъде съден,защото е давал подкупи.Което е така!! Тя го използва и употреби,а той като един неграмотен новобогаташ се вкара в капана и сам. Всичко беше много пошло и по-скоро цирк. На М.Стайков семейството няма ли да излезнат да кажат и те каква точно е истината?

Гербаджиите “политици” да си търсят нова работа, а избирателите им да четат повечко кмиги и учебници, па дано усетят на кой свят се намират. Амин.

Боко Тиквата им каза"работа,работа,работа", вече ще трябва да работят за да не умрат от глад. Край с гербеджилъка.

Има бизнес за 300 милиона, а бил рекетиран за половин милион на година и едвам оцелял... такава тъпотия само Маями, Ристо и Славуца могат да измислят.

Не е важна сумата на рекета. Всъщност не бяха и цитирани половин милион като рекет, но... Важното е дали примерно при опит да инвестираш не те стопират, защото: - конкуренцията им плаща да ти пречат - чакат подкуп - не си от правилните и не искат да ти позволят да работиш Когато примерно можеш да направиш инвестиция 1 милион и имаш план да изкараш от нея 5 за 10г, но те спрат, то явно ти пречат. Когато имаш 100 работника и машини и кандидатстваш за поръчка, но я дадат на близък до властта често и за повече пари, който после ще те хване да я изпълниш за примерно 20% под своята цена, пак губиш. Губят и работещите- вместо да има приходи, работни места, пари за заплати всичко отива в чекмеджета и апартаменти, майбаси и т.н. за близките до властта. Нали, ако фирма с 100 работника вземе милион повече, би имала примерно по 10000лв на човек повече приход? Материали и т.н. вече така или иначе са платени. Ако проектът е 12 месеца, това може да са по 300-400лв чисто на работник отгоре към заплатата плюс 200-300000 печалба на фирмата. Разликата до 10 са разни данъци. Ако 200000 се инвестират след това примерно в нов булдозер и се наеме булдозерист за 2000лв заплата? А в схемите говорим за стотици милиони и милиарди в рамките на година прибрани. Безработица, ниски заплати и т.н. са пряко следствие от корупцията. Илчовски казва това.

Трай, ве, антибългарски червен трол!

Досега „парите и кюлчетата в чекмеджето“ бяха ,ББ да плаща на верните!!! Сега се оказва, според Мая и нейния свидетел че са един вид, рекет!!!А иначе свидетеля бил ЧУЛ и някой бил му КАЗАЛ!!!На „женския пазар,“ много неща се казват, НО това НЕ съд.А Комисията на МАЯМАТА какво Е КЛЮКАРНИЦА или съд.

40 000 000 ЛЕВА "Лудогорско пиле" за Мая и ДеБъ Днес предупредих, че ще е интересно с глупостите на Мая Манолова и ДеБъ! Е, стана повече от интересно. На работническо-селския трибунал, свикан от Мая Общата и с един основен свидетел – някой си Илчовски, трябваше да бъде унищожен не Бойко Борисов! Него Мая иска само да го плющи. Трябваше да бъде съсипан бизнесът на един човек, даващ прехрана на 4000 български семейства, за да премине в ръцете на…наш спонсор. Тази вечер, на излизане от комисията, собственикът на фирма „Градус“ анатемоса Мая Манолова: „Не ви ли е срам госпожо Манолова, че само за два дни, заради това, което правите, акциите ни паднаха с 40 милиона лева!? Не ви ли е срам? Вие носите отговорност за всичко тук“! В нормалните страни тази кюстендилска особа и тези зад нея, щяха да са на момента арестувани за злоупотреба с власт и умишлен опит да се фалира невинен човек! За да се открадне бизнесът му! А СЕГА ВНИМАВАЙТЕ! Най-големият конкурент на фирма „Градус“ е… „Лудогорско пиле“, собственост на „Амета Холдинг“. Управител на „Амета Холдинг“ и „Пилето“ е Любомир Лозанов. По-важното е, че той е единственият български бизнесмен в борда на директорите на фондация „Америка за България“! Същата тази фондация през годините е наляла десетки милиони в джобчетата на Христо Иванов, Иво Мирчев, Сандов, Кака Цона и останалите, които днес тичаха по време на комисия, за да подсказват на Илчовски какво да говори! Той пък им пращаше снимки, за да има какво да го питат. Спонсор е и на "Капитал" и "Дневник", дето днес медийно обслужваха екзекуцията! Сега затворихте ли си кръгът, уважаеми? Няма го вече Пеевски да ви краде бизнесите, както го обвиняваха! Тук вече са МаяМа, Мирчев, Свирчев и кака Цона, за да ви ги фалират! Ей така, от благодарност към техните спонсори, които не искат да им се пречкате в краката! ДеБъ тия лудогорски пилета…

Георг, ти ли си???

Споко герберите. Имате още 3 дни да се разкажете.

Искрено се забавлявах, като на пазара, кой коя е..., кой какво ял..., кой пил, кой не....и това е Парламент, няма такова падение, ние очакваме ревизия, неправилно сключени договори, хахахаха! Явно това им е капацитета!!!

Илчовски, ще ти пръсна кофата лайняна, лъжец мръсен!!!

Тия ,градусите, и други хора им се водят длъжници, без да са взели цент от тях. Ама за да стигнеш до там, бая шубе се бере от всякакви държавни репресивни органи. Недай си боже спецпрокуратурата да те надупи.

Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч.

Борисов е бивш кумунист, пззвантин, ченге от дс. Борисов е мутра, и в чехия е бил в панделата и в бг се мъкнеше из ъндърграунда. Бе свестен човек по герберските критерии.

... и като се събуди... чаршафа в гъза, а оня ти работа в контакта?

Повече боклуци на едно място скоро не бях виждал. Ако се намери и някой да ги запали ще е най-добре.

Ама, ако обичате, не толкова драматично, защото не ни стигна валидола. Малко ,лееекичко туширайте така- ама малко, да не вземете сега пък съвсем да заглушите емоцията. Мая добре, другите попрекалиха. Но нищо де- опитът учи и си личи. Шсе опраиме.

Към новината