назад

Над 70% от руснаците подкрепиха конституционните промени и дадоха още власт на Владимир Путин

22:05 | 01 юли 2020 | Редактор: Десислава Димитрова 679 9526

Коментари 679

Прост народ какво заслужава? Просто тоталитарен рай.

Честито на робските необясними душици!

Ще свърши на памперси като другарката Цола Драгойчева :D

Джо Байдън, Дони или Килъри....или може би Маккейн о не забравих Маккейн вече е мърша и него го гризат червеите ха-ха-ха

естествено че всеки нормален човек ще гласува за Путин!та никой не иска Русия да се превърне в кочината обора Америка тази коака на земята пълна с фекалии долнопробни животни и чиста проба кенефи от целия свят където цели градове са превърнати в НОУ ГОУ зони и където човек влиза на собствен риск и отговорност като този прекрасен невероятен град Детройт ! но това е само началото следващи ще бъде Минеаполис където в кочината Америка разпуснаха изцяло полицията и оставиха населението се оправя само с всичките тези Лутер и обирджии убийци изнасилвачи крадци анархисти психопати и каква ли не паплач толкова характерна за кочината Америка! Но какво се прави Америка е на пропаднала страна със 100 милиона безработни негри латиноси и жълтури които вече няколко поколения живеят на социални помощи никога не са работили, и нямат никакви перспективи за живота си освен да станат наркомани друсалки или наркопласьори или другите стандартни неща да се занимават с кражби убийства и обири както и това светило на краварска та пикоч в lloyds които направиха светец и му дигнаха паметници докато в същото време разрушиха паметниците на бащите основатели на обора Америка като Вашингтон и ейбрахам Линкълн дори Колумб го хвърлиха във водата след като го бяха запалили! Това са фактите по голяма кочина света от обора Америка няма факт

Честито на цар Путин,Русия винаги е била боклука на Европа и Азия ,а сега със сигурност такава и ще си и остане.Докато КГБ е на власт тази страна никога няма да се оправи.Жалко за обикновените хора.

ВВ - Владимир Владимирович, ВВ - Ваше Величество!

Т.н. социологически предвиждания даваха на Путин 70-75%, администрацията се постараха да ги изпълнят. както се казваше едно време: - Партия сказала, надо! Комсомол ответил, есть! Путин сказал, надо! Администрация ответила, есть!

Няма такива идиоти. Само в БГ. Оня ден гнъсният каскет каза, че било време да ставаме като в Рашка. Демек да се влиза в панделата и да се отнема имущество само по желание на Каскета , разбирай Доган-Пееф-Мутрата. Без да са нъжни доказателства. Вечно ще сме насрани като руските дебили.

Само 34 % от руснаците са гласували Дните на Вовка Офшорното са преброени Със или без тоз “ референдум”

Процентът на дебилите в пРосиянизбрали Шундин е по- малък от % на дебилите у нас избрали Радефф Грипена

Приветстват мъдрия избор на руския народ! Венсеремос :))))

еднополовите нещо са се активизирали

Дирчета, поправките на конституцията са над 200. Поправката за Путин е предпоследна. Какво сте се вторачили в тая поправка. Погледнете колко са поправките в социалната сфера - над 50. Не е ли по-добре да разкажете за тях. Защото аз като ги прочетох, видях че в сравнение с Русия ние сме една бандитска бананова република. Но все гледаме в паницата на другия, а не виждаме каква боклукчийска кофа сме.

Мушмуроче, като не ти харесва да живееш в "боклукчийската кофа", заминавай за "съветската" демокрация. Би трябвало да бъдеш съден за написаното от теб.

Абе звездичке, батьовото, ти като не знаеш да четеш как си разбрал какво съм написал.

Някакъв не много умен политолог Харутунян смята, че руснаците са гласували равнодушно. Скъпа Харутунянке, когато хората са равнодушни, те въобще не ходят да гласуват. Така че не си познала.

Естествено че над 70%ще гласуват за Путин! Колкото и да ги е яд нашите соросоиди и платените джендъри от Козяк.Никой в Русия не иска да повтаря съдбата на разпадналата се държава Америка! С нейните масови стрелби, милиони бездомнци по улиците, пропадналата социални и здравна система, десетките милиона безработни, и още повечето милиони негри живеещи на социални помощи. Горките хамериканци, ще има да плащат тия 27 трилиона долара дълг до гроб и дори в отвъдното оставяйки го за внуците. Но най-забвано е че и Америка и Евросъюза се разпадат в момента, и то отвътре благодарение на тяхната толерантност и либералната политика която провеждат кретените в Фашингтон и Брюксел. Или като стана и горкия Евросъюз с неговите милиони мюсюлмани които висят на врата на бедните прости германци, британци , белгийци и французи!

Преброяването показва 70% руски дебили, а също и няколко български.

Това показва повече от 70% напълно нормални хора, и много по-малко от една трета дебилни олигофрени толерасти педерасти поклоници на Насрални и кучката Собчак, които искат и Русия да стане такава кочина и кенеф като обора Америка, с нейната толерастия, либерстия педерастия и педокрация.

Долен руски фекалояд....

Лапате и лижете с такъв кеф че от фъфленето ви нищо не се разбира! Хахаха

70% от 30 млн. руснаци не означават 70% от 140 млн. граждани на Руската федерация.

много ме радват такива статии, щото са идеални за преброяване на троловете. Жал ми е за руснаците, щото нашите постижения в това да сме най-бедната, най-корумпираната, най-измиращата нация в европа - е благодарение на братската ни любов с тях...и където са те, там сме и ние. Power leads to corruption. Absolute power leads to absolute corruption.

Господи, откъде ви взимат такива малоумни жалкари лудите говеда не ми е ясно! Ти разкажи дали в Русия има бунтове, дали там трепят негрите, дали там палят градоветае, дали там има масови убийства, серийни убийци най-много затвори най-много канибали, най- голям външен дълг в света и тогава ми говори за Русия песерко.

Има пропуск в реформите,трябва да запишат че като умре Путин ще изхвърлят мумията на Ленин и ще го положа там.

Доколкото знам Сталин е лежал до Ленин в мавзолея, но са го изхвърлили оттам след култа към личността. Така че място има и е вакантно. :-)

Ще събере смелост да изпълзи от бункера Или народната либоФ го страхува? Ъ?

Останаха без публика след цирка със зануляването на Вовка Офшорното :))) рушняци, Сър!

Историците неслучайно говорят за обратна селекция при руския народ, оцеляват само плазмодии и мутанти. Няма как да се обясни фактът , че през 21 век мужиците си избират доживотен Вожд и наричат това Конституция, а КГБ определят за църква. Не знам колко трябва да си тъп и деградирал , че да се смяташ населението за носител на традиционни ценности, когато при Путин народът ти е станал световен лидер не само по алколизъм , но вече и първенец по СПИН, наркомания , алколизъм , безбрачен и извънбрачен живот , бездомници и изоставени деца.

остра параноя, препоръчва се медикаментозно лечение.

Психично увредено човече, джендърче си и е нормално такова психично състояние. Щом толкова мразиш руснаците, що не вземеш един автомат и ходи се бий с тях. Какво трябва да ни занимаваш всички хора с твоята лична злоба и омраза. Мрази си ги, бий се с тях. Ние какво общо трябва да имаме с твоето слабоумие.

Ти наред ли си??? Ще взема автомат да се бия с тях, само ако пак ми дойдат с Червената, Синята или каква да е там армия да ни "освобождават"!!!!!!! Иначе не ме интересуват и няма за какво да ходя там с автомат да се бия. Българите не сме като рушняците пияни завоеватели!

Сега да запишат в конституцията , че путлер е много висок и много млад , и конституцията на Русия ще бъде съвършена !!! :)))))Загубена работа, талибанска :((((

От Петър насам над 300г все реформи, революции, преустройства , перестройки, промени , стотици милиони жертви в тяхно име и накрая пак , както през цялото това време: доживотен Бащица със слуги и безправни мужици. Съмняваме ме , че дори в Африка да има толкова несхватлив и забит народ

А теб на някой конкурс за идиоти ли са те подбрали да работиш като трол. Тъп си и не ставаш за трол. И си намери някаква по-почтена работа. Интернет измамите не са много на почит. А измамника си е измамник. И сега ник след ник сменяй и едно и също.

Ти, освен да псуваш, друго можеш ли ??? Точно на такива талибани разчитат диктаторите , има ви навсякъде !!! Ако мислиш, че путлер е и един процент от това , за което го смяташ, значи си тотално объркан , да не кажа излъган !!!

Надевалис к лучшему получило с как всегда-холод и голод.

путин го чака съдбата на Сдам и Кадафито

0

Скоро ще има Чаушеску-казачок с подпиране по стената

И Чаушеску!

ОЧАКВА СЕ НА МАЙДАНА В МОСКВА НА ПУТИН ДА МУ ОДЕРАТ ФАШИСТКАТА КОЖА И ДА ГО ОБЕСЯТ С КРАКАТА НАГОРЕ

Да, както са обесили Мусолини, впрочем!

По скоро ще одеера анала ти педала.

Естествено че руснаците ще гласуват за него ! за Путин, човека който превърна една напълно разрушена и унищожена страна като Русия отново Велика! За кого да гласуват за такива продажни либерасти толерасти като Насрални или кучката Собчак ли?и за тях ли я гласуват дето си продават г* на Америка и западна Европа?! руснаците се наситиха на либерастията и педокрацията за тия десет години, докато управляваше Боря Пияндето Елцин, когато държавата беше разграбена от възможни помияри а всичките природни богатства ресурси бяха дадени на безценица на западните корпорации които не плащаха дори жълта стотинка за ресурсите които най-нагло изпомпваха от Сибир! И да, да руснаците много добре осъзнават че вече изобщо не им трябва такава помия отново пак в Русия

Москва винаги е била мизерия и коптор и винаги са се смятали за Велики. Руската безпросветност и безхарактерност са нелечими.

Аве джендърч е, вижа какво е в кочината Америка! И тогава сери! Горките луди говедари са светлинни години след руснаците. Милиони в говедарника Америка са бездомни и спят по улиците, 40-50 МИЛИОНА СА БЕЗРАБОТНИ! и ОЩЕ БЛИЗО 100 МИЛИОНА СА ЧЕРНИ, ЛАТИНОСИ и ЖЪЛТУРИ КОИТО ВЕЧЕ 2-3 ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ! Факти които всеки може да провери Кончито! ХАхахахахахахъ

Е, и кво толкова е станало? Това си е работа на руснаците и изобщо не ми пука, дали ще си изберат Путин за пожизнен президент, за цар, за император или за квото там било. А също и дали примерно, след време няма да вкарат думата "християнска" в името на държавата - нещо като напр. Руска православна хрисиянска федерация. Тяхна си работа. Мен не ме вълнува.

У нас в России теперь лучшая в мире конституция!

МН СКРЪБЕН ДЕН ЗА П .....геЮвите

Да, затвърждава се и си заслужава името - ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО! Добре, че е на глинени крака тоя "колос"! :D :D :D

Имам само две империи на злото- сащ и великобритания

Много си тъп!!!

Погледнете какво е дереджето в собствените си страни и престанете да се врете в суверенни такива за ваша мъка.. Ако има нещо такова каквото си фантазирате поне е законно, докато във вашите страни си е подмолно и задкулисно..

В нашата странА, дереджето се командва от "суверенната" империя на злото и от българските комунисти, лижащи насрания путьински задник! Та препоръката ти е нефелна, колкото е такава пръднята в гащите ти!

Не знаех, че амаериканците са станали кумунисти! Оная "красавица" "американката" от посолството защо им дърпа ушите? Защото трябва да плащаме масрафа на американците, защото сме тяхна колония! Зартова и от вчера плаща; по-скъп ток- заради империята на злото сащ! Понел?!

Мисля, стана ясно дори на тукашните козяшки креатури, че тези, дето ги "стимулират" в писането няма да имат нищо общо с управлението на Русия, а руските богатства ще са само с пари. Поне още 10 години ще е така и е време да млъкнете и да се концентрирате в истинските си проблеми. Примерно - да организирате допитване до световния тролещ електорат в какъв точно оттенък на черното да се боядисат Белия дом и Капитолият. Чух, че фаворит е "Рубенсово черно".

Мисля, че твоята червена крАтуна заслужава да се търкулне някъде към сибирските полета, ама първо да оближеш насрания задник на джуджо!

"...едно е да ти се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто — да го направиш."

А иначе демонстрация на козяшкия умствен багаж. Каквото и да говорим, ще е излишно.

Мисля, че ти не можеш да мислиш със своята глава и ти се иска да ти опонира гербераст, ама както каза едно е ..., друго е ..., чучело червено, запомни го герберастите са същите комунисти от бсп! Тук ти опонират хора далече над твоето умствено ниво ...

Това е руснакът – безмесловен фанатик- Това е грешка на природата и нищо не може да се направи.

0

Интересно е как за 20 години управление на КГБ Русия се превърна в страната, която победи през Втората световна.

Не за 20, а за 4. След като мина пеша пътя от Москва до Берлин. И неутрализира над 75% от армията на Германия и съюзници.

Не е хубаво да се краде. Включително и чужди заслуги. О, върховна проститутко, мама не си ли имала. Не те ли е Учила: Не лъжи, Не кради. Само еврейските мами учат на обратно. Както виждаме при теб.

Ако не бяха Американските колосални помощи за червената пияндурска армия, рушняците щяха да видят победа през крив макарон ..., можеше и на немски да говорат сега, ... ама можеше и да са ги очовечили тия безродни пияндета ...

Колосалните помощи възлизат на 4запомни 4% от от разходите на СССР Виж при Англия е друга работа там са над 50%

"гошеее, ама много си прост", тук не става въпрос само за неоспоримите помощи, тук става въпрос за келявите рушняци, запомни го това и чети преди да пишеш!

Защото Русия е правоприемникът на СССР- това е международно признат факт, дори и от господарите ти, дето ти хвърлят пробитите центове , а ти им скимтиш от радост като кученце хахаха

чака го съдбата на садам и кадафито

по-точно? Тръмп? Някой от еврогейските лидери? Поне се ориентирай къде какво става:)

Ти май се ориентираш само ксогато си се нагъзил, А?

алкохолика путин ще бъде разстрелян със зенитно оръдие

Гаден трол, това ли намери да пишеш, толкова сте отвратителни :((((((

Как не ви е гнус , путлерови тролове :(((( Аз не искам путлер да бъде репресиран !!! Най-ужасното нещо искам за него, да се разкара от трона !!! Тия идиотщини за разстрели , само вие, чугуните ги умеете !!!

ПУТИН Е ФАШИСТ ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН С КРАКАТА НА ГОРЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД И ЩЕ МУ ОДЕРАТ ФАШИСТКАТА КОЖА

ФАШИСТА ПУТИН ГО ЧАКА МАЙДАН В МОСКВА ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН С КРАКАТА НА ГОРЕ И ЩЕ МУ ОДЕРАТ ФАШИСТКАТА КОЖА

мокри еврейски съща, само това ви остана вече.

Всеки, който смята , че една държава трябва да има алтернатива в управлението, е джендър !!!! Всеки, който смята, че властта развращава , е толераст !!! всеки , който смята, че да променяш конституцията , за да си на власт вечно е идиотия , да се смята за соросоид !!!! Всеки, който обичаа България повече от СССР , да се смята за национален предател !!! Ето , това е накратко философията на путлеровите тролове :(((((

Но ти не си българи и това е очевидно. И лъжеш прекалено нагло и това е очевидно. И от любов към България си написал, няколко стотин коментара, при това си мениш имената. И това се вижда и е очевидно. Да се представяш за различни хора и да повтаряш едно и също, това също е очевидно. Както и това, че на бялото викаш черно. Очевидно е, как един човек, със нестабилно и неясно психично състояние се опитва да натрапи на всички своите виждания. Които съвсем очевидно, че не са негови, а платени. Което също е очевидно. Ами ти си обикновен шмекер и обикновен измамник, лъжец. Какво се плачеш. Че не ти се хващаме на измамите ти ли. Според мен наистина си за лечение.

Очевидно е, че с удоволствие лижеш насрани рушняшки задници, за тебе лечението е единствено среща с Пиночет!

Явно за каторжниците животът на каторжниците няма значение. Важно е робовладелеца да иляди като ровобладелец.

0

Процентите се покачиха от 65 на 68, после на 70, след няма 2 часа на 77, сега казват 78, до обяд очакваме 101% подкрепа.

Не четеш ли, че дават резултати на преброените секции към този момент. Ама ти наистина си яко тъп. Тръгнал мозъците ни да промива. Прекалено си дегенерирал. Въобще, какво търсиш при нас, българите? Не споделяме твоята извратене джендърска същност. Не ни кефи тъпотата ти. Нито мераците ти да ни промиваш мозъците, само защото са ти платили едни долари.За да се гавриш с нас. Айде е.п.м. в кочината джендария. След като се чувстваш добре там - живей си, Какво се навираш при нас. Вашите ценности не ни интересуват, вече докараха достатъчно беди и разорение на България.

0

Единственият ми мерак е да те обладая изотзадзе

Предозирал си хапчетата. Но е добре, че все пак вземаш някакви мерки за лечение. А ника ти е точен - Върховната проститутка. Точно тази дейност правиш: дал си си зад.ка за едни пари и пишеш глупости на кило.

БГ, не ползвай тоя ник, рушняшки гъзолизецо, ползвай сесесере !

77% ЗА - краен резултат. Следва приемането на над 90 закона. Победа на руския народ над колективния грабителски запад, чиято мечта за разкъсване на части и завладяване на богатствата на Русия за пореден път бе разбита. Ревете, соросоиди!

0

Няма да спя тая вечер от притеснение, че руснаците за пореден път си го забиха отзад :(

Ти какво си разбрал от богатствата на Русия бе, идиот????

Не "над 70%", а ...НАД 78 %.... Бъдете точни и не си завирайте главите у дир-ниците пред ...истината !

Ще си копна свой коментар, да не го пиша пак :): Сега действащата руска конституция е написана 1993г под диктовката на американски "специалисти"-колониалисти. И идеята е , да се лансира колониален статус на Русия, по волята на победителката САЩ. Такава Конституция не е в интерес на Русия и народа им и им създава не малко проблеми. Беше им закрепено, че решенията на всяка една международна организация е задължително за изпълнение в Русия. Което си е чист колиниализъм. Е, и това е махнато, това е едно от важните неща. Дори за това нищо не се споменава. Накратко: Руснаците гласуват, за да махнат Американската си Конституция, и избират Руска Конституция. Това е основното. За което няма и дума в статията. И защо не се казва и се укрива.

Укрива се защото ще лъсне че и българската конституция е такава колониална

Хм, 70% от 30 млн. руснаци при 140 млн. държава ... Не е много.

седерасти, америка отново е космическа държава, а от десет години такива бяха само феодална русия и феодален китай. дали пък това не е знак че америка е тръгнала също по пътя на феодализъма?

0

Ще видим на изборите, товарищ

0

Руснаците доказаха, че за тях омразата срещу различните е по-важна и от собственото им благоденствие. Такъв народ си заслужава управника. Желая им още много години от същото.

Джендъре, уроде, що не се скриеш в някоя по-дълбока дупка. Айде стига с тия диктатури. Група извратени ще заповядват на цял народ какво да прави. Демокрация знаеш ли какво е - Волята на демоса (народа). Каквото казва мнозинството, това д става, В Русия искат ли това мнозинството - искат го. Искат ли Путин, защото работи не просто добре, а блестящо за държавата си - искат го. Волята на мнозинството - е това е истинска демокрация в Русия. А в Западните диктатури, управляват винаги някакви малцинства. С рейтинг 15-20%. Реални диктатури.

Викаш, да живеят психично болните и джендърите?! Че то, колкото и да сме изостаналии тук също ва мразим такива! Можеш да поразпиташ или да кажеш , че си джендър и ще видиш какво ще стане хахахах Виж какво става при работодателите ти! Това не е прайда в който участваш всяка година хахаха

0

Някои чички живеете не в миналото, ми направо в несэществувалото.

Не Нещо, живеем в реалния свят, а не в Лудницата като теб. Мястото на лудите е именно и точно в психиатрията и да бъдете лекувани. А не да си пласирате лудостта като "прогрес" и "цивилизация". Светът е такъв, какъвто е от хиляди години. И когато имало управление от луди, следвали трагедии. Нали живееш щастливо в кочината САЩ. Какво искаш от нас. Както си искаме, така ще си живеем в България. Аман от недоносени диктаторчета.

Сега остава и една коронка на плешивата глава да му сложат , за да са доволни поданиците :))))) Сигурно вече ще се обърщат към него като батюшка владимир ГРОЗНИ :))))))

Абе, вас, уродите от Джендърленд, какво толкова ви бъркт вътрешните дела на Русия. Ще си уреждат живота както си искат. На теб някой да ти е дошъл у дома ти в кочинката и да ти обяснява как да живееш и как да си я подреждаш? Е, вярно, няма да ви излезе късмета да окрадете Русия и да я колонизирате, за това е тая мъка и вопли.

Защото, трол, дребното човече дрънка с армати, ракети, и всякакви други железа на нашата граница !!! Защото има такива зомбирани талибани като тебе, които се захласват по дребни комплексирани човечета с много власт !!! Защото е ясно, че това човече прави руснаците на маймуни , които според него са неспособни да избират !!! Защото е обидно за Русия да има в конституцията записано, че САМО ЕДИН може да я управлява !!! Това е връщане към средновековието !!!!

Олиго Божо, кой дрънка с оръжие на границата ни ве ? Май е нато?! НАто, което не е желано от почти целия народ на БЪлгария! Вкараха ни в него едни предатели! Ние сме една колония драги ми смехулко! ЕДНА КОЛОНИЯ на америка! Ние им плащаме сметките! Вчера ти вдигнаха тока заради тях! Или на тези, може да им плащаме вересиите? Аз не искам! В момента един диктатор управлява вече 12 години България, какво ще кажеш за това, а>!!!

УРРРА,УРРА,УРРА крепосттние крестьяньI.

Бъдещето на България е неразривно свързано с БРАТСКА Русия

0

Хахахаха

В момента съвсем заслужено може да се каже, че Русия е една от най-демократичните и свободни държави в света! Държава, която защитава семейството, която защитава нормалността, която защитава слабите! Където не те карат да се кланяш на всякаква паплач, където не се събарят паметници, където не се променя историята, където си свободен! В близко бъдеще това ще бъде държавата, към която ще се насочат хората, които искат да бъдат защитени от лудостта обзела западните колониални държави!

0

Да ти акам в устата

Духай супата троле! хахаха

Ne na u..mu

Към новината