назад

Напрежение заради "Бургас прайд": Изгориха знаме, летяха яйца и димки (снимки/видео)

17:43 | 15 май 2021 | Редактор: Надежда Христова 312 23974

Коментари 312

В старият завет с камъни са ги избивали мъжеложниците и то с право!

Много, ама прекалено много внимание за едни промотиращи се, които вместо съжаление добиха търсеното. Азис е на телевизора редовно - и циганин и хомосексуален, и няма протести и размирици. Оставете ги - не са били и 30, а истинския проблем е, че друго нищо не могат. Реално едни други също се популяризират и търсят внимание чрез тях

Хвърляйте им криви краставици.

Погледни ги на какво мязат, най-вероятно ползват точно такива, по-скоро им трябват малки и прави ... все едно да хвърлиш шпеков салам в КУРидора :D

Е сеги си гледам "Новите съседи" и оттам "припомниха", че на Барби приятеля - Кен, нямал пишонка като му съблечеш дрехите. По условия само жените (ама истинските, биологичните) нямат. Следователно Кен не е приятел, а е приятелКА на Барби. Следователно изпедерастяването на нацията е започнало много отдавна и то още от децата.

Крайно време е българското законодателство да предвиди най-строги наказания за престъпленията от омраза, извършвани срещу представители на ЛГБТ+ общността. Примитивната хомофобия няма място в една европейска държава през 21 век и трябва да бъде изкоренена!

Крайно време е да се мисли за въвеждане на наказания от Шериата - за кражба - рязане на ръце, за ге.йско прелъстяване на малолетен от ЛГБТ - извратеняка се кастрира. Може и химически.

По шериата половината от вас, алкохолици, директно ще ви начукат камъните в главата. Внимавай, какво си пожелаваш, че шариата не е далече.

По-долу опонирах на "прайдомарзците", но тук ще кажа - не мерси! Какви специални престъпления са извършени срещу обратните? Има си достатъчно други закони, по които да съдят, ако някой извърши престъпление. Това което предлагаш е американски фашизъм и допълнително сегрегация. Ако някой иска да е равен, да се държи и да се третира като равен, а не със специални права. Когато почнат много кучките да лаят, постигат обратния ефект, първо ще се плашат от тях, но после, ще започнат да хвърлят камъни по тях. Ако засилиш махалото твърде силно на едната страна, рано или късно ще се върне със същата сила в другата. Тъй че внимавайте, какви си ги пожелавате.

... от европедерастия, никой не се интересува дали тези грозни дебелани са обратни и никой не им обръща внимание, но точно там е проблема, те искат да се набиват на очи и вдигат шум за нищо, бъди си гей Тони, трЕскай си Гошо и си играй с краставицата, не е нужно да го демонстрираш с мегафон. ..... и още нещо, върнете дъгата на децата.

FFF

Какво ще изкореняваш бе, амбреажче? Не можеш да насилиш хората да ви харесват извращенията. Това, че на запад са решили да се самоунищожават с “прогресивни”, разбирай дегенератски, ценности не означава, че са за пример. Ма много мечтаете за хомофашизъм, да задължите хората да ви харесват, да ви смятат за нормални, да не се криете, да се гордеете, да се учат децата че това е най-нормалното нещо на света, да има квоти на всички апетитни позиции и т.н. и т.н. В прогресивния западен свят вече са там и ще изкарат няколко поколения преди да изчезнат и завладяни от мюсюлманите вие ще летите от високите покриви. Ама тук слава Богу не сме толкова прогресирали в това раково образувание в обществото та трудно ще стане и затова ви е зора с тия паради.

Прайда е cool. Искаме показност...И държавно субсидиране.

Имам един еднометров грапав винкел, идеално ще послужи за да се самозадоволиш. Може и да помагам - ще ти го слагам бавно и ще го вкарвам с помощта на гумен чук. Много ще ти хареса!! Гаранция.

Най-тъжния прайт в света е това! Шест хлапетии и четири дебелани!!!

10 педераса и 200 полицаи ги охраняват. А т.нар. "лесбийки" на протеста даже не ми се коментират - грозни дебели свинки, нормален мъж никога не би поискал да ги ебе.

ТОЯ С КРАСТАВИЦАТА МАЙ ИМА НЯКАКВИ ФАНТАЗИИ. КАТО ГО ГЛЕДАМ КАКВА МЕТРО ПРИЧЕСКА ИМА И КАКЪВ Е ИЗЛЪСКАН, БОГ ЗНАЕ ТАЯ КРАСТАВИЦА КЪДЕ ЩЕ ИДЕ.

Да нося мегафон и да квакам половин ден по 5 лезбоса е малоумно. Само в народното сабрание джендърите са повече от тия.

БурГЪЗлии

въй въй въй

Нямам нищо против обратните, дори познавам такива, но да се парадира с това ми идва в повече. Това е като да сиизвадяонази работа на плащада за да видят всички, че съм мъж.

Обърни се, огледай се около себе си и тогава ще видиш с какво се парадира - с простотия и озлобрение. Хубаво е да се обръща внимание и на тези неща, те са далеч по-пагубни за нацията ни

Педерастите можеше само с една обява,че търсят краставици да си решат въпроса,без да ходят на прайд.

Последно не разбрах джендърмерията защо не са проверили джендърите дали са под 18 години без придружител.

БУРГАСКИТЕ БАТКИ ДЕКА СА, ДИНКО...

Английски лорд пита иконома: — Каква е тази врява навън? — Гей парад, сър. — Какво искат? — Еднополова любов, сър. — Че кой им пречи? — Никой, сър. — Тогава защо викат? — Ми, педерасти, сър…

е много е вярнох хааа

Имаш предвид, че мятането на камъни по тях не им пречи?

Те са свикнали да ги удрят с камъни по главите и лицата. Е, с топки, не с камъни, но в някои случаи е все едно.

_stankow

"правата на ЛГБТ общността" Добре де, какви са тези "права" ? Те допълнителни ли са над признатите човешки права, тази общност някакви повече права ли има от другите хора ? Откъде произтичат тези права ? Някой отнемал ли им ги, нарушени ли са ? Питам само, не може ли ?

Джендърите били охранявани от Джендърмерия. Нищо ново под слънцето.

Какво е нормално се определя от природата. Обратните нямат поколение и не предават гени. Гените им отиват в кошчето за боклук. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество. Нямаше да има и обратните. И има къде по-засегнати групи хора, като слепи, глухи, сакати и какви ли не, но не правят прайдове. Това е изкуствено налагано и не води до нищо положително. Та даже сред тях са много пъти повече педофили, дори с убийства на деца. Те преди са били в една категория в психиатрията - влечение към неподходящ обект. Да не говорим за СПИН, предлаган да се нарича в началото гей-свързана имунна недостатъчност и така нататък.

Винаги е имало, само че не така открито. Ако всеки не се бърка в живота на другия, смятам че ще е по-добре. Извращения има и при хомофобите и са доста повече, ако вярваме на крими новините.

"Какво е нормално се определя от природата" А природата е всичко, което ни заобикаля, в т.ч. и хомосексуализма, който е присъщ не само за човешкия вид.

Това ограничено мислоене да не приемаме различните ще бъде много трудно да се изкорени у нас. Не е важно аз какъв съм, важно е че този не е като повечето от нас и трябва да го плюваме. Излезнали едни хора, които се чустват подтиснати, че поради различията които имат в личния живот, трябва да живеят в лъжа и да се крият, и когато са решили че все пак ще се опитат да кажат, че не искат да бъдат третирани различно, се изисипват 10 пъти повече хоряа на площада, само да кажат, че не ги харесват. Това не мога да разбера,когато трябва да защитиш собствените си праава нехаеш, но когато можеш да погазиш нечии други си първи на площада. Дали Петър през нощта ще спи до Иван или до Иванка, абсолютно нищо не ме бърка и с нищо няма да промени живота ми, Дали обаче като общество ние приемаме всички хора еднакво или част от нас се смята за нещо повече, само защото вечер вкъщи жена ми налива ракията е нещо което дава цялата посока мисленето ни и бъдещите ни взаимоотношения. С този "съвременен" поглед ще си живеем в това "хубаво съвремие" което си имаме.

Харно думаш! Няма как 80% да да живели на село допреди 100 години и да очакваш да мислят като със синя кръв ;) П.П. Подтискам се пише потискам

прав си, но не пречи поне да се опитаме да се променим. Приемам правописната забележка.

_stankow

Кой ги "потиска" тези хора ? Кой ги кара за "живеят в лъжа" ? Някой пречи ли им да обявят сексуалните си предпочитания, като че ли те не личат ? Пак да попитам - кой потиска тези хора и парадът какво ще им помогне ? Като дразнят другите хора, повече признание ли очакват да получат ?

Отивай се променяй бе, кой те спира. Ге.йовете са отворени хора, при тях няма моногамия.Ще те обслужат качествено. Но да ни го натрапваш извращението за нещо нормално и да превръщаш в пример за подражание за младите - няма да го бъде!! Бой до на.сиране!! Който не му харесва - куфарите и при събратята в Париж и Брюксел. Там ще ги развият отзад качествено!!

Лошото е, че мои колеги взеха да печелят пари на гърба на болните и ги лъжат, че ще им сменят пола. В света такива операции са ежедневие и психично болните дават сума пари и се хвалят. Но идва ден в който се усещат, че даже и с "нов пол" не могат да имат деца и им става още по тъпо и объркано, осъзнават, че са наистина болни и че са се превърнали в биологичен отпадък. Моля ви колеги не печелете на гърба на психично болни.

Става ядно кой е отпадък веднага. С този изказ, няма начин да сте лекар;)

Няма лекар, който да се базира на стереотипи. В развитите общества се приема, че стереотииппизирането и обосновката базирана на предрасъдаци е характеристика на необразования, ниско интелигентния и примитивен човек.

барем 100 000 каймета хвърлени на боклука за шепа боклук да се угоди на Мустафата

Какво е нормално се определя от природата. Обратните нямат поколение и не предават гени. Гените им отиват в кошчето за боклук. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество. Нямаше да има и обратните. И има къде по-засегнати групи хора, като слепи, глухи, сакати и какви ли не, но не правят прайдове. Това е изкуствено налагано и не води до нищо положително. Та даже сред тях са много пъти повече педофили, дори с убийства на деца. Те преди са били в една категория в психиатрията - влечение към неподходящ обект. Да не говорим за СПИН, предлаган да се нарича в началото гей-свързана имунна недостатъчност и така нататък.

факта че съществуват педали, показва че че не е баш така, от къде са взели педалски гени, ако педалите нямат деца? хубавото на тия джендър мендър педалски дегенерации е това, че тласка хората към осъзнаването на нещо много важно - не педалщината е фаталното заболяване на тия хора, а фокусирането върху секса/любовта. хетеросексуални които поставят секса/любовта в центъра на живота са също толкова болни и също нямат деца, всеки познава по някой такъв хетеросексуален дърт ерген/мома. и обратното - хомосексуални които не им дреме за секса/любовта имат семейства и деца. нали наскоро хванаха един унгарски "хомофоб" в педалска оргия. обвиниха го в лицемерие и не знам си какво, но истината е че има много като него, които осъзнават че семейството е за създаване и отглеждане на деца,а не за романтични/сексуални страсти.

Тя генетиката е причина и за шизофрениите и за раздвоението на личността и пр., но ако един шизофреник се докопа до калашник и реши да излезе на Шизофреник-парад, резултата ще бъде малко по-друг. "хетеросексуални които поставят секса/любовта в центъра на живота са също толкова болни и също нямат деца" Ако има любов, жената ти ще поиска дете. И хетеро-сексуалните не се женаят за секс! За секс се женят педали с лесбийки - само за да се уредят в обществото и да изглеждат нормални. После лесбийката си тръгва с жени, мъжа с мъже. Но тайно - да не им се развали нормалния имидж. От друга страна не съм чул 16-годишни хетеро-сексуални да са излезе на парад в подкрепа на безразборен хетеро-сексуален секс в центъра. Поправи ме ако греша.

Не са били в психиатрия, а в Белене, ако сме чели история...

Значи специална грижи от полиция и жандармерия за да могат педераси и лесбийки да пропагандират сексуалните си ненормалности.А нормалните хетеросексуални ги броят за престъпници.

Тотално объркана държава какъв Прайд ако има нормално правителство тези педали и лизбийки отдавна да са по трудови лагери и да чукат камъни. Но уви това беше управлението на ГРОБ заради нарцизма на ББ превърнахме хубавата ни държава на клоака

Та поне разбирахме, че педерастите и лесбийките в България са 30 на брой!

Ако служителка от Мин.на финансите се снима по прашки, как ще се възприеме? А а ко министърут на финансите се е снимал по прашки, как се възприема?

Таня Богомилова се е снимала по бански. Как се възприема? Ивет лалова редовно се снима по шорти, голи крака и голо коремче. Как се възприема? Световният шампион по плуване как се възприема?

Ивет Лалова се възприема като готино хетеросексуално маце по което си падат мачовците! Аз казах!

Обратните нарочно вдигат шумотевица за да ги забележат.

Ех какви гейове имаше на времето .... Спартанците. Всеки новопостъпил влиза под опеката на някой от по-старите си другари. Новобранката отпред, старото отзад. В продължение на няколко века цяла Елада се е страхувала от тях, печелят пелопонеските войнни, бутат Атинската стена и само нуждата да се бият с някого ги спира да опустошат Атина. И само 300 от тях спират милион и половина армия на Дарий при Термопилите. Свещения отряд на Тива, съставен само от гейове, който единствен успява да разгроми спартанците. Сам Александър Велики с любимеца си Кратер, от когото даже и на Роксана и е писнало. Цезар, за когото думата поражение не съществува е бил известен като "мъж на всички жени и жена на всички мъже". А сега какво? Пера, пискливи гласове, нефелно цирикане .... всичко днес е тотално менте

Аааа, не. Я виж новия шеф на НАП по прашки. Тоя ще оправи бюджета

Сигурен съм, че на много хора ако можеш да погледнеш под завивките и ще решиш, че не стават за нищо. Едното определено няма нищо общо с другото и точно за това се смята за интимно и лично и не се третира като професионален фактор.

Чудете се защо има нужда от прайд, ето ви го примера. Стотици хомофоби толкова се изплашили че отишли да протестират 30 човека. Ама то трябва и малко акъл де, не само страх и омраза.

Понеже го изтрихте ще ви го напиша пак!!!! Ако оная ми работа е 25 см и се разходя из града без гащи дали ще се възприеме като "пенис парад"!! Или казано по друг начин - НЕ ЖЕЛАЯ НЯКОЙ ДА МИ НАВИРА В ОЧИТЕ НЕЩО КОЕТО Е ЦЕННО ЗА НЕГО!!!!!

изкара вонята и по улиците.

Кво ми дреме кой по кои дупки бърка. Защо трябва всичко публично да се афишира.

Гнус!

Гроздето кисело май, а?

Хора сме всички, но никой на никого на този свят не може да гарантира вечна любов, вярност и доживотно разбирателство. Аман от прайдове и телеса, които ни навират в очите.

LGTV :)

Мхм...и като излезе годишната статистика на порнхъб, и като види човек какво гледат пазителите на "семейни ценности"....Аре нема нужда....

Много отместено. Сексът не е семейната ценност, която се оспорва, пак и всеки е свободен да гледа каквото му се гледа. В същност "семейната ценност" са децата и това е въпросът.

Съжалявам, но искам съда да ми върне дъгата, обожавам това природно явление а тези я присвоиха..искам в световен план да им се забрани да я използват..!!!А децата трябва да се гледат от семейство от мъж и жена..така трябва да е в БГ..Точка

Библията ясно казва за Содом и Гомор и разврата..поне не цитирайте Библията, гейове! Всеки да си живее живота но да ми осиновяват деца и в БГ ..никога..ако зависи от мен

В библията не пише нищо такова. Дори на тайната вечеря са били само мъже. Със сигурност доста са се забавлявали по мъжки ;).

хааа ти ме разсмиваш толкова ти е изкривен мозъка.забавлявали по мъжки ххааа..:)да пеше го и то по много сериозен начин..а да те питам но честно, за любов ли става въпрос при вас или точно за забавление и секс щото е второто мисля ? винаги ми се е искало някай да ми отговри.?

Неграмотнико,погледни картината и ще видиш,че до Христос седи жена,всички историци го признават.Не те ли е срам да се подиграваш с Христос и апостолите.

Не седи жена, а мъж облечен като жена, т.е. травестит. С обиди не става, момченце. Знам, че ми завиждаш и те е яд, че не си като мен.

напили са се, отишли са на стрийптийз бар и са си поръчали проститутки?

"В библията не пише нищо такова." Защо, какво пише в библията според вас, гейовете от Антифа-България? Че Содом и Гомор са били посипани с цветя и рози?

Само на тези лумпени с бръснатите глави да им напомня, че омразата не е семейна ценност, нито християнска. Щом цари любов между двама души, то няма да има война и омраза. Няма нищо лошо в това двама мъже да отглеждат дете и да го учат на любов, както и две жени да отглеждат дете и да го учат на любов. Със сигурност децата им ще бъдат много по-успели личности от децата на тези, които мразят различните и мятат краставици.

много избирателно четеш Библията, там си го пише мъжеложничеството е грях..ами да си направят дете бе ма не могат..стига вече всеки да си жевее както иска но да не казва на черното бяло..Баста..

Спрели са ви лечението и се е отключила омраза срещу хомофобите! Педерастията е сексуално отклонение но с психиатрична помощ и медикаменти може да ви облекчат :)

Обядвах докато четях този пост,спрях да ям и върнах цялото ядене,толкова ми се догади

Лекуват се!!!

Водно оръдие и после сушене с високо напрежение 220волта

Че кой ви пречи да се обичате, но претенциите за чужди деца са неуместни. Искате дете - родете си.

Та 50% от хората са хомосексуалисти. Това е нещо напълно нормално.

То за тебе е нормално да пиеш сперма но за нормалните мъже нее

Тази територия се изпедераси тотално.

Проблема на гейовете е че са комплексирани мишки, ха да излязат на Прайд 3000 човека вместо 30, и да видим какво ще става тогава.

Гласуваш за ДБ Получаваш джендърите.

Да се крият като извратеняци ония дето продадоха анклава Росенец за пари на чужда държава ,това е част от България,да се крият мутрите, мафиозите и разпостранителите на дрога и престъпниците където окрадоха народа Цялата вина искате да стоварите върху тези хора 30 младежи.Това да ни е проблема

Депутатът на Орбан и той така крещеше срещу хомосексуализма, преди да го хванат в оргия с други мъже и дрога.

Така е педалите са предатели и не може да им се има доверие. Сигурно е бил внедрен от някоя хомо организация за шпиониране и саботаж но сам се е издал и е изритан от партията :)

КУРШУМ в тиквата за всякакви Турски Педдерази от Истанбулската Конвенция и техни помагачи- Предатели- Митьо-вци, Мечки, Мангали, Мутри, ИЗБЯГАЛИ от ЗАТВОРА !! ВИНОВЕН е и кмета на БУргас- Крадливия МИтьо от партията на Боклук Борисов, който е РАЗРЕШИЛ на турсктие педдерази и Предателтие да правя митинг в центъра на Бургас. Преди да се е ДОМЪКНЕ, кмета на БУргас- Крадливия Митьо, Бургас беше с население- 250 хиляди българи.. Сега Бургас е с население 150 хиляди души.. Крадливия Митьо от партията на Борисов, РАЗБОЛЯВА и убива хората в града с турско- негърските фирми- А1( ЕМтел) и Виииваком с РАК и Левкемия.. Крадливия Митьо, махана хубавите и ЗДРАВИ спирки на предишния кмет и слага някакви СКЪПИ спирки- Боклуци... Тия спирки НЕ пазят от СЛЪНЦЕ, нито от дъжд... Сложил е някакви МЕТАЛНИ пейки по спирките. На тия пейки НЕ можеш да седниш НИТО лятото, НИТО зимата. Ако седнеш през лятото, ще ти ИЗГОРИ кожата, щото пейката е нагрята от слънцето.. А ако седнеш на пейката през ЗИМАТА, ще ти замръзне кожата.. Една СПИРКА струва 50 000 ( петдесет хиляди лева ). Крадливия Митьо, и мошениците в партията му, правят състезания с коли из Бургас и блъскат и убиват хората.. Отделно, Крадливия Митьо, ходи да КРАДЕ желязо и го ПРОДАВА на общината да правят огради по улиците и да ПРЕЧАТ на хората.. На МЯСТОТО на умрелите българи, Крадливия Митьо, домъква Араби и Китайци да КРАДАТ парите и Работата на Българите, да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ЗАВЗЕМАТ България. Ако застрелят кмета на Бургас- Крадливия Митьо, ще се оправят много проблем в града, както застреляха Предателите- Стефан Стамболов, Спас Турчев и поп Кръстьо..

ТАЯ ОМРЗА И ШУМНИ РЕАКЦИИ ГОВОРЯТ ЗА ЛАТЕНТЕН ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ. НАЙ-ГЛАСОВИТИЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ЦЕННОСТИТЕ И СЕМЕЙСТВОТО ТАЙНО ГО ПОЕМАТ В ШОКО ЦЕХА. ВСИЧКИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ХОМОФОБИ ГИ ИЗЛОВИХА ПО РАЗНИ ГЕЙ-ОРГИИ В БРЮКСЕЛ.

Тия опорки ги разправяй на Азис и другите цигани които те шибат паляк недоклатен!

само толкова малко платени лигльовци ли събрахте бе аууууу

Педалите да се крият като извратеняци а не да се демонстрират и натякват и да претендират за повече облаги за сметка на всички останали! А след като искат да се демонстрират си заслужават як пердах! Тия които сме нормални и плащаме данъци сме 99% а ония са една шейпа извратени лайна! Кой реши да пренебрегне начина на живот, порядки и морал на тия 99% за сметка на пенделите??? Алооо кмете бургаски - пътнико свиден!?! наритаха те от герб управата скоро и от кметския стол . А след това ходи при педалите да гласуват за теб! Бургас и България е за християнските ценности и християнското семейство!!!

като баща ти, той цял живот се крие ...

Да се крият като извратеняци ония дето продадоха анклава Росенец за пари на чужда държава ,това е част от България,да се крият мутрите, мафиозите и разпостранителите на дрога и престъпниците където окрадоха народа Цялата вина искате да стоварите върху тези хора 30 младежи.Това да ни е проблема

Понеже сравнявате със запад, по отношение на гей-парадите сигурно сме на 1во място в света по гей-парад на глава на населението. Например има паради в ЛА, Сан Франциско, Ню Йорк и т.н-големи мега-полиси с много милионно население, където пристигат от други градове. Това е бизнес, много са против, но един път в годината може да се изтърпи и никой не им обръща внимание. Бургас е малък и консервативен град за такива клуонади. Това ли е целта, във всеки град и село гей-парад? Да направят в мало Бучино пред хоремага парад, та после да обвиняват бабите и дедовците, че са нетолерантни и немодерни и са ги заляли с оборска тор. И толкова ли се изпедерасти Българския народ, че има нужда от такива събития?. За 7 милиона, да допуснем за пред запада, един гей парад пред парламента е достатъчен, и колкото по-никой не им обръща внимание, по бързо ще се демотивират. Контраагитките им дават храна и поле за изява (не само краставици)

Към новината