назад

Нидерландската полиция разкри най-голямата лаборатория за синтетични наркотици в историята

17:33 | 31 юли 2021 16 4837

Коментари 16

Хайзенберг/Уолттър Уайт и Джеси Пинкман ги слагат в малкия си джоб!

И един мармот завива метамфетамина в станиол. А как са с сдобива ли с такова огромно количество прекурсори необходими за синтеза им? Да не говорим, че амфетамини доскоро готвеха в аптеките по рецепта. Но ги забраниха за да могат да пълнят гушите на големите фармацевтични компании. Поемат се от здравната каса.

няма да има дрога за герберските тролове

защо вече всички наричат Холандия Нидерландия? Иначе изглежда навсякъде си има свине, просто ние тук сме по-комплексирани!

МЕРНЕ ЛИ МИ СЕ УНТЕР СВИНЯ ИЗВЪН ПОСОЛСТВОТО, ЩЕ Я НАКЪЛЦАН СЪС СЕКИРИТЕ НА ЯРМА!

МАЙКАТА ЩЕ ВИ ЕВА УНТЕР СВИНЕ!

ИСКАМ ГЛАВИТЕ НА: BRENNAN, KISSINGER, POMPEO, BURNS!

Сериозна работа! За да се разбие толкова тежка схема, някой, някъде по веригата е отказал да 'плаща'. Това нещо едва ли би могло да съществува без яки протекции.

Слабо, ние можем да хващаме по тонове на ден АКО искаме, но не искаме имаме си достатъчно. Продават се на всякъде и то доста ефтино.

Breaking bad ряпа да яде!

Туй без държавата ней мугло да функционира.

Тоя район там, особено фламадската част на Белгия, е за синтетичната дрога това което е Колумбия за кокаина. Това се знае от 30-40 години вече. Сега обаче правителствата нямат пари и ако до сега взимаха поцент, то от сега нататьк ще национализират всичкото производство. С престьпен бизнес няма смисьл да се занимаваш щото ше печелиш колкото един дьршавен служител.

то си е направо цех? Тия напушени главанаци и гейове къде са дремали досега. То солна киселина и субстанция, ацетони кетони баси лабораторията?

Браво на иначе високомерната Нидерландия. То там улици с червени фенери ли нямаше, легална проституция, кафенета с леки наркотици, педофилска партия, модерни джендъри, мощни гей паради, еднополови бракове, родител 1 и родител 2, тоалетни за третополови, жестоко потушаване на протести, мигрантска измет...а сега и мащабна нарко лаборатория за синтетична дрога. Как да не им аплодираш "демокрацията" и "ценностите" им. Направо пей сърце, цветя и рози. Язък за Ван Гог и живописната им школа от ненадминати стари майстори. Вече други "ценности", модерни, либерастки,ги изместиха.

Това е така но имай в предвид че Нидерландия е била винаги по-либерална от останалите държави в Европа. Още от средновековието е така и никога не им е пречило да бъдат една от най-проспериращите държави. Иначе за Ван Гог бъркаш - не е възпитаник на никоя живописна школа. Никой от по-известните им автори не е произлязъл от някаква местна школа а са чиракували при чуждестранни майстори. Нидерландските стари майстори са по-скоро са пример за обратното. Например можеш да видиш че картините на т.н. "малки холандци" са подписвани типично от производителя на боя, платно и рамки, не и от художника защото е бил най-зле платен и с най-нисък социален статут.

хахахаха откога за Наркотикленд това става проблем. По-скоро щото е поляк, а не е местен, местните се закрилят от държавата. Протекционистка политика. А и сигурно не си е плащал данъци. Дори рушвети в тия държави да даваш, няма проблем, кръщава се лобизъм, плащат се данъците на сумата на рушвета и всичко е точно. Освен истината, разбра се.

Към новината