назад

Нови правила за влизане в Гърция и Германия

20:39 | 30 юли 2021 32 22700

Коментари 32

Немските управници извиват ръцете само на собствените си граждани и законно пребиваващите на територията й чужденци. За тях граници има и има десетки гранични изисквания. За разлика от въшливите и крастави мигранти, които газят европейските граници и за тях Германия е отворила широки обятия. Те са анонимни. За тях дори документи за самоличност не се изискват. Те са всякога и всякакъв начин добре дошли в Германистан.

Уф, пак ваксинирани, та ваксинирани. То вече на всички стана ясно, че те са най опасните заразоприносители... Аман от тая малоумна либерастия, само тъпаци и некадърници. И всеки ден нови глупости. За нормалните хора, които минават през надлежните гранични пунктове. Само за тях е тоя непрекъснат тормоз. За мигрантската измет, която се влачи от на майната си и гази еврогейски граници за тях дори документ за самоличност не се иска, камо ли сертификати, декларации, кодове, тестове, и още десетки документи. Те важат само за европейците, които се предвижват с парите си и през граничните пунктове из родната им Европа.

КАЖИ КАК СТАНА ЯСНО? ЛЕЛЯ ПЕНКА ОТ СЕДЯНКАТА ЛИ ТИ ГО КАЗА? А, НЕГРАМОТНИКО?

Какво да ни го казва леля ти Пенка ? Ние нали виждаме, бе супол. Да не пасем трева като теб. Либерастка овца.

На теб стана ли ти ясно ? Новина от днес: 3/4 от новозаразените са напълно ваксинирани. В щата Масачузетс. Ай, чети, а не репликирай хората !

Значи преди можело до 24 часа , обаче вече се иска 5 мин преди КПП-то. Е това ако не е генериране на задръстване здраве му кажи.

И от какъв зор затягат мерките за влизане на чужденци в страната.Разбирам да искат PCR или направена ваксина,а те като че ли искат да прогонят туристите.

Когато става въпрос за собствените си граждани немците се сещат че имат граници! И започват да ги ебават! Номера е да идваш без паспорт и да кажеш че си емигрант тогава всичко ти е позволено!!

Много точно. Толкова е гнусно, че нямам думи.

Днес имало 346 заразени, ама днес са направили по справката им почти 23 хиляди теста, а вчера бяха напраивли 15 хиляди теста и бяха изкарали 240 заразени с нещо си уж в носа. Нали знаете какво каза по въпроса за тестовете института за контрол на заболяванията в САЩ, че не могат да различат корона вирус от грип и други инфекции. А вие продължавайте идиоти да вярвате в мерки, ваксини и продължавайте да се страхувате! Те това искат от вас! Но ще дойде момента, когато хората се събуждат и ще гори света. Медицинския фашизъм трябва да бъде прекратен.

Драскайте си колкото искате. Вчера новите случаи бяха 240, днес са със 100 повече. Пък вие си мислете че това е измама.

Тъпак, днес са направили 8 хиляди теста повече :) вчера бяха 15 300 теста грубо, днес са почти 23 хиляди. Има разлика нали?

Еми сатанистите имат хора които ходят и го разпространяват какво се чудите чудя се тоя индийски щам има крила и фърчи ли ко прави хаха правят хората на ненормални има зараза но тя умишлено се разпространява

Изумително е, че има хор, които все още вярват, че проблемът е някакъв китайски вирус. Проблемите са много, другари, но вирусът определено не е от тях. Гледайте си кефа и си живейте живота! Хранете се здравословно, препичайте се на слънце, обичайте и бъдете щадтливи и доволни от живота си. Ще видите, че всичко ще е наред! Доброто и светлината трябва да победят!

След 100 години сигурно ще победят,историята се повтаря ,но обикновенно много хора през това време отиват зян.

ама познавам няколко които това направиха, живяха си живота, не се пазеха и вече не са между живите щото нямаха късмет. Така че тия глупости ги продавай на някой друг.

Като карат дрогирани,алкохолизирани и с превишена скорост с купени книжки = така е.

Нормално да е така. Вече 2 пъти за това лято ходихме, няма проблем. малко чакане на границата, но ако тръгнеш рано е ОК. Даваш PLF и сертификат за ваксинация или PCR и си свиркаш. Не знам какво се пени Ганьо...

Като ти опрат и на тебе ножа до кокаля ,ще видиш колко е нормално.Тия не си поплюват и вземи се замисли,защо смяташ ,че точно тебе ще те пожалят.Имай предвид ,че ако класата ти е ниска ,което е сигурно ,ще те отвеят рано или късно като мръсна козина.Такива като тебе не са любимци нито на Божествата,нита на Рогатия...

Затваряйте границата с Гърция и реципрочни мерки за гърците.

а тези нито ваксинирани но Преболедуали и Имащи антитела а това с а много хора тях как?

И аз съм от този контингент. Ами пращат ни в 3-та глуха, това си е. Въпреки че титърът с антитела ми е висок. Като цяло за прекаралите вируса на никой не му пука. От кумова срама признават положителния PCR тест и то само 180 дни. Кой каза, че защитата е точно 180 дни, а на ваксинираните е по-дълга (засега неограничена във времето), не е ясно. И защо под прекарал трябва да се разбира само положителен PCR тест (за повечето държави)?! Идеята е всички да ни ваксинират. Затова всячески пренебрегват изкаралите го.

Някои пишат, че с ваксината се вкарва вируса в тялото и ставаш заразоносител. Глупости. Ваксинирахме се , но се наложи дядото да влезе в болница. Направиха му тест. ОТРИЦАТЕЛЕН. Стига сте писали за неща, които не са ви ясни. А относно Гърция. Браво на тях. Пак ще отидем и тази година.

Влизайте си в тези кенефи, аз ще си стоя на плажа в бг. Успех на троловете

Въпросът е за какъв чеп сме в Европейския съюз.Още се пита в уравнението,като ваксинирането нее задължително,а то не може да стане такова как така се налагат и се изискват QR код. Време е да излезем от този SS,Съюз и Бутафорниятим Брюкселски парламент, където има едни чиновници който получават едни много пари и гласуват каквото им каже Правителството в Сянка. Билденберски Клуб ,Сорос,Рокшилд,Рокфелер,Варнург,Гейц и прочие изроди взели се за Господ. Трябва да се ваксинират тези изроди с техните ваксини, с Jonsab&jonsan

То за влизане в Гърция ясно а за завръщане от Гърция какво се иска, че там на ден има по 2-3000 заразени

Има 2000 заразени мозакът ти идиот. Нали като ти сложат ваксината ти вкарват вируса Ти кух ли си. Всеки ваксиниран ако се тества има вируса. Тъпо парче. Как няма да има.

Не съм длъжен да имам компютър, интернет или даже ток. Ще им представя дедовия !

А българските власти днес са се надупили за рубли и пускат заразени руснаци да заразяват българския народ. Браво на Гърците че не пускат заразени или не ваксинирани.

То за руснаците ясно, ами българските абдали дето ходят в Гърция какво ще ги правим, че гърците имат по 3000 болни на ден.

Баш ме брига...

Към новината