назад

Опашки за ваксини се извиха в София, Варна и Пловдив (снимки)

11:12 | 20 октомври 2021 | Редактор: Надежда Христова 319 45092

Коментари 319

Питам се, какво ли стана с хапчето против корона? Няма ли да се реши проблема с претоварването на болничната система?

Интернет и социалните мрежи задълбочават различията между малоумниците и белите хора. За белите нета е средство за поумняване и развитие, малоумниците попадат под влияние на други малоумници и стават още по-войнствено тъпи. В общество с 80 процента дебилност според социолозите , това води до печални резултати, 80 процента неваксинирани , втори по смъртност след индианците в Перу и всички шансове за световен връх по смъртоносна дебилност. По- отчайващото е, че дебилността върви с морална деградация , такава, че някои дори се гордеят със световните ни рекорди без да им идва на ум , че става дума за човешки живот.

Изгледайте видеата в търсачката Odysee.com Напишете Covid vaccines injuries and deaths.... И след това вече ще сте се информирали нагледно като подписвате скопеното и празно по съдържания "информирано съгласие" пред мръсните, мизерни фургони в които ви инжектират...Тия опашки ми приличат на опашките на евреите пред газовите камери..

се моля ТИ да си скопен за да не ръсиш простотиите си навред.

Изкарали са ги от пред компютрите да изиграят опашка от самоубийци, подписващи собствената си екзекуция

Обаче, вижте какво правят истинските лекари, начело със създателя на мРНА технологията във сегашните фЪксини . Международна група от лекари и учени подписаха в петък декларация, в която обвиняват създателите на политиките за COVID-19 в „престъпления срещу човечеството“ за това, че възпрепятстват използването на животоспасяващи лечения на техните пациенти. До понеделник сутринта Декларацията на лекарите (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/) https://bit.ly/7800DoctorDeclaration

После обаче да не ми се показват увредени по телевизора и в интернет и да ни стресират с уврежданията, които сами са си пожелали..

Дира трият всичко което показва че са една манипулативна медия!!!

Е, няма как да навиете човек, да ходи да се боде с доказана отрова, само щото някви овце на сники били се наредили на опашка. Ма хванете покажете поне с клип как се бодът 50 човека, тогава ви признавам за пропагандисти, а не с фотошопите и с някви нещастни люде притиснати от тъпотията си или от някой лев за да се наредят просто на някаква опашка. Аре чупката. . СЕГА "МИЛИ МИ" МИСИРКИ, ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СЕ ПРАВИ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ХОРАТА. АЗ СЪМ ВАШИЯ КОШМАР ОТ 2020 НАСАМ, ЗНАЕМ СЕ, УЧЕТЕ СЕ С ВИДЕА, НАУЧНИ ФАКТИ И АГУМЕНТИ, НЕС ВЯРВАНИЯ, ТОВА ДА НЕ ВИ Е РЕЛИГИЯ, А ДА КОВИДАРСКА РЕЛИГИЯ ЗА ВАС, АМА ИСКАТЕ ДА ВЯРВАМЕ КАК БИЛИ НАУКА ХАХА НЕЩАСТИ ДУШИЧКИ СТЕ МИ ВИЕ В МЕДИЙТЕ. ЗА ВАС АДА РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! . ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg . СЕГА С ВИДЕА . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide . Представяме Ви купища видео документални доказателства за безапелационно схващане на тази ключова тема за живота ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и в тази реалност - "ФОКУСИ, ЛЪЖИ, ПРЕИНАЧАВАНЕ, НАУЧНИ СТЪКМИСТИКИ, ПРОСПИВАНЕ НА МОМЕНТИ ЗА СЪПРОТИВА и в РЕЗУЛТАТ.. ПЛАНДЕМИИ..ЛОКДАУНИ...НАМОРНИЦИ...ЖЕРТВИ...ДИС-КРИМИ-НАЦИЯ...РЕПРЕСИИ..ВАКСИ ГЕНОЦИД". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea

след 8 месеца пак може и по рано да се набодат...позор з а тъпаци

Доктор бил, куха кратуна си ми ти Саше.

А ти кво рече?? Я върви се наспи бе!

Алоу, чшшш. Ама то не става така. Днес боц с Янсен, утре сертификат. Трябва поне две седмици да са минали!

А МАРМОТА ЗАВИВА ЛИ ШОКОЛАД?

Озверели българи за ваксини викате, а?-верваме ви!

Всичко е точно! Ваксъри и елит срещу антиваксъри... Прозорецът на Овертън се движи. Вчера - тотално маски, днес - тотално ваксини, утре - канибализъм като основна предпазна мярка срещу зомби-апокаклипсис или нашествие на извънземни. Нека ви цитирам, изказване на първия генерален директор на СЗО Д.Б.Чисхолм: „За да стигнем до световно правителство, трябва да изгоним от съзнанието на хората тяхната индивидуалност, привързаността към семейните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми … Унищожаването на понятията за истина и лъжа, които се явяват основни при възпитаването на детето, замяната на вярата в опита на по-възрастните с рационално мислене, ето това са закъснелите цели … необходими за промяната на човешкото поведение.“ Е, промяната е в ход.

" разполагат със всички" Редакторите, припомнете си правилата за "с" и "със "

Най вероятно това е поредната пародия тези снимки, но все пак няма да се учудя ако има още олигофрени да се ваксинират.

Баси,да не е Гергьовден ,че толкова много овце има

измишльотината беше само сф. и пловдив ... сега и варна подобна уж новина измисли кратунеца със зел. коридори

пътят към ада е постлан с добри намерения

Todor Galmadiev Трябва да се научим, че всяка диктатура в човешката история се е налагала постепенно. С малки стъпки. Преди две години ни принудиха да носим маски. Докато ни лъжеха че това е временно. Две години по-късно свикнахме. Сега ни налагат зелени сертификати и задължителни тестове. Отново, уж временно. Ограничават ни стъпка по стъпка. Докато свикнем с новата уродлива реалност. Ден след ден. Година след година. Децата ни ще израстнат в свят на маскирани зомбита. Свят на социална и културна изолация. Псевдо образование и фалшиви ценности. Свят лишен от елементарни права и свободи. Когато и последните от нас живели в други свободни времена изчезнат. Следващите поколения дори няма да имат представа какво значи да си свободна личност. Това е целта! Псевдоепидемията е само формалният повод. Преди бяха терористите. Отнеха ни основни права, в името на нашата сигурност. Сега е уж някакъв грип. Отнемат ни още свободи. Утре ще е нещо друго. Докато се събудим покорени и подчинени. Това е целта! И това се налага в световен мащаб. Ако днес, утре и всеки следващ ден, не дадем отпор. Ще загубим всичко! Разберете, срещу човечеството се води война. От шепа самозабравили се влиятелни психопати. Свръхбогата върхушка решила че иска цялата власт, над останалата част от човечеството. Това не е теория на конспирацията а самата реалност. Тези хора не искат демократични общества. Те искат подчинени роби. Тодор Галмадиев

Господине, ВИЕ живеете в паралелна реалност! Да вИ напомня, че в демократичните общества има СВОБОДА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, не може само СВОБОДА, защото това е АНАРХИЯ! Анти-ваксърите по същество са анархисти и хора егосити, криещи се зад правото си на свободна воля и конституцията. Това задължително си го запишете и го осмислете! Kато не искате да поемете отговорност се откажете от ОТГОВОРНОСТ за да има баланс! Отидете и подпишете документ, че отказвате БЕЗПЛАТНО лечение и прием в БОЛНИЦА! Защото точно такива като ВАС пълнят болниците и създават проблемите. Така няма да има проблеми и НЯМА да ви карат да се ваксинирате. От какво е правокирано въвеждането на забраните? Ами просто е, конспирации има само в ЛУДАТА ВИ кратуна! Системата на здравеопазването е зле, лекарите са уморени, има дефицит на кадри, легла, НЗОК плаща пари да лекува идиоти анти-ваксъри дето после ги плюят, същата тази система има лимити и ако не се спре безконтролно заразяване ЩЕ се мре както ви го каза един генерал вече! Вече се видя, че блага дума не работи, анархията е пълна и системата ще колабира, като следствие се въвеждат МЕРКИ! И да споменем, тези МЕРКИ са ЗАКЪСНЕЛИ, вина за което имат управляващите! Да обобщим, Ганю е свикнал само да ПОЛУЧАВА, но като трябва да се ДАВА е проблем, от сто кладенеца вода ще извадим само да не се мине и да не носи ОТГОВОРНОСТ за НИЩО. Сега виждаме резултатите на собствената си ТЪПОТА. Повтарям за ЛУДИ като вас и болни на ТЕМА конспирации, получаваме точно това което ЗАСЛУЖАВАМЕ и нито РЕПТИЛИТЕ нито световното правителство са ни ВИНОВНИ!

Вие сте психопат криещ се зад правото си на отнемане права и свободи, затваряте и убийство.

Не знам кой е психопат и убиец, само за права и свободи ми говорите!? Кажете нещо за важите задължения като гражданин? Съвсем умишлено пропускате десетките умрели всеки ден от несъществуващият вирус? Какви са вашите предложения да намалим натиска над здравната система и да спасим човешки животи, без да се ваксинираме? То да се обижда е лесно, обаче да се мисли и действа не е лесно.

Г-не/г-жо, 1. Аз съм ваксиниран редовно и доста пъти - сигурно е около 20-тина извън редовните в детска възраст (просто се е налагало да пътувам в някои райони, а някои ваксини - напр. срещу малария са с доста кратки срокове). Но сега не искам да ме инжектират с нещо, което все още не е ваксина. Това не ме прави антиваксър. нито пък живея в паралелна реалност. 2. Над 30 години редовно плащам всички медицински осигуровки и то не на МРЗ, а върху доста по-високи доходи. Но реално не съм използвал почти нищо от тези пари. Това са мои, взети от мен пари. Да, добре - ще се откажа от безплатно лечение. Върнете ми внесените пари и нямате проблеми. 3. Не е особено релевантно да се говори за запазване на системата като цел на ваксинацията. Защото системата е за да обслужва гражданите, а не те нея. Още повече, че вече се доказва, че това псевдоваксиниране съвсем не я облекчава - дори и само заради дота ниската степен на защита на някои от т.нар. ваксини. 4. Тук се обсъжа принудително ваксиниране и издаване на сертификати, които изобщо не са изрядни от правна гл.т. - можете да видите статията, защо България може да бъде осъдена в Страсбург заради тях... 5. Бихте ли отговорили на простичък въпрос - защо Европа (вижте статитя за СЗО), където насалението е най-ваксинирано и мерките са най-твърди и най- спазвани , като континент е с най-висок и увеличаващ се процент на заболели и починали от (или както доста по-коректно пише на правителствения портал - "починали, при които е бил установен вирус") COVID-19, за разлика от най-неваксинираната и най-неспазваща мерки Африка?

Махам се от тук. Измамници.

Ще се ваксинирам, когато измислят ваксини. Няма да си инжектирам експериментални препарати като не знам какво има в тях. И това си е мой личен избор. Който иска да се дупчи, който иска да не се дупчи. Това е демокрацията.

Викаш да чакаме 10 г., пък който оцелее? Смешници.

как само в БГ толкова капацитет относно ваксините?!?!? Как само ние сме с такъв нисък процент ваксинирани?!?! Дали другите хората от другите страни са по-глупави, че се ваксинират?!?!

Определено ДА

Само да ви напомня за две неща: 1. В Конституция на Република България пише: - Чл. 29. ... (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Но, ваксините все още са в изпитателни срокове (3-та фаза ще завърши през 2023 г.) и с временно разрешение за употреба - поради извънредни обстоятелства. Но, всеки е принуждаван да подписва информирано съгласие - за да се избегне нарушаването на Конституцията, защото това ваксиниране на практика е медицински опит в големи мащаби. - Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон. (2) Здравеопазването на гражданите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон. (3) Държавата закриля здравето на гражданите и насърчава развитието на спорта и туризма. (4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи. Ваксинирането в момента е от всякъде "вътре" в това "принудително лечение" и "санитарни мерки". Издаването на сертификатите също е санитарна мярка - нямаш сертификат, губиш права... Няма закон, който да регламентира зелените сертификати - те не са предвидени в никой закон и следователно са незаконни. 2. Днес в Гардиън са написали, че заболеваемостта и смъртността във Великобритания бележат рекорди и са се изравнили с тези от март и здравните власти настояват за пълно въвеждане (връщане) на най-строгите ограничителни мерки. Това се случва при почти 68% от населението с пълен ваксинационен цикъл и около 74% само с първа инжекция.

В Сингапур с чудовищни мерки и "ваксинция" само за един ден вчера имаха близо 4000 нови случая и 2,84% от всички починали за цялата пЛандемия за един ден! По-зле са от всякога.

Най-накрая му увря главата на българина, да де, ама е малко късно. Сега ще берем плодовете на недоверието и глупостта си.

не е увряла - това е принужа и фашизъм

Каква нужда? Щото не може да ходи на ресторант и кафене ли?

Толкова по-зле ако не му е увряла, ще продължаваме да умираме със стотоци. А за фашизма прочети малко повече, преди да говориш глупости. Фашизъм е това което проповядва любимеца ти Мангъров - да унищожим слабите и болните и да създадем велика нация, а, как ти звучи това "да изгорят сухите съчки". Да де, ама никой не знае дали не е от сухите съчки преди да го прегази вируса.

Прочети малко повече за фашизма, преди да пишеш глупости,

евреите бяха спасени втората световна война напук на случващото се в ЕВРОПА. След десетилетия бе признато че това е бил правилен избор. И сега има нежелание в цял свят хората да се ваксинират но правителствата ги принуждават. Сега е момента българите отново да постъпят правилно, а не както правят всички останали и да оставят на хората свободат да се ваксинират или не. Неваксинираните си поемат риска, ваксинираните са имунизирани - няма конфликт. Сега е време за да покажем че не сме овце и можем да визмаме самостоятелни решения, макар и да противоречат на тези в останалия свят. Ако преди75 години пак се равнявахме по Европа холяди евреи щяха да умрат...

10 000 +

По принцип съм съгласен, но това важи до момента, в който здравната система може да функционира. Как трябва да постъпим като общество при положение, че хора умират без да може да им се окаже помощ и медицинският персонал изнемогва вече 2-ра година? Не се заяждам - просто се чудя и питам?

Как не може, когато има над 50 хиляди легла, а са заети под 7 хиляди и сме на 8-мо място по лекари в Европа? Какви са тези сили на лекарите, дето вече над година и половина са на ръба?

а колко ленари има бе гений?

България е на впечатляващото 8-мо място в ЕС със завидните 421 лекари на 100 000 души. Зад нас в класацията са страни като Италия, Испания, Великобритания и Холандия. Интересно е да се отбележи, че въпреки сериозната миграция, в последните 10 години, всъщност съотношението лекари/население у нас се е подобрило с малко над 20/100 000.

Редете се моята ви я подарявам.

Чакаха до сега тия пъпанари и се разбързали разбираш ли.

Има хора оставени без избор и ще рискуват и ще се ваксинират, но къде остава доброволността. Лошо, много лошо, това ще унищожи и малкото останали вярващи, че може да има правова държава, че има свобода . Когато хората искаха да се ваксинират, но с други ваксини, не дадоха разрешения и сега това се връща с недоверие, защото винаги налагането на нещо не се одобрява, както и забраните.

Еййййй,много робски овчици на опашка

седмица нямаше никой пред пунктовете . Къде бяхте тогава ?

В къщи да се пазим в от вируса.

Хората преди година предупреждаваха , че нещата си отиват на бой ама никой не вярваше !

Не задължителните ваксини станаха -принудителни :)

Добро утро идиоти! И за оти ручахте жабетата?

Антиваксъри от всички страни,ваксинирайте се! Върнете ни живота! Българинът е беден,но в замяна на това, крайно тъп,чак вдлъбнат...

В замяна? Тя бедността си върви ръка за ръка с тъпотията..

Че ние ли ти отнемаме живото или зелените сертификати и въвеждащите ги? Явно е кой е врагът на прават и свободата и това не са тези, които искат свобода от експериментални препарати в тялото им.

Можело значи!

Къде е "напълно" "ваксинирания" главен държавен здравен инквизитор кунчев, който спазва всички предпазни мерки? А, изолиран е с корона вирус!

ИМА-НЯМА 100-ИНА ДУШИ СА СА НАРЕДИЛИ - ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ - 10 000 . СЪЩО КАТО С ФАЛШИВАТА КОРОНА ! ЛЪЖАТА ДВИЖИ ТОЯ СВЯТ ... И ВЯРАТА В ЛЪЖАТА !

Тебе все някой те лъже, нищо не е истина, всичко е манипулация. Много станате лудите параноици, ама така е като няма качествено здравеопазване, затвориха и психиатриите.

Добре бе хора, защо не се ваксинирахте по-рано. Какво ви спираше, мислехте си, че ще изчезне с вълшебна пръчка или ще намерят още толкова лекари да ви спасяват. То миналата година не достигаха, а сега ще има повече? И миналата година си бяхме на челно място по смъртност, това не е някоя от съседните страни, където има медицински грижи и дори ги разкарват с влакове от една в друга област, където има свободни легла. Никой не го интересува и ще си мрем. Днес чета изказване на моя бивша колежка от университета, нямала да се ваксинира, нямала да пазарува от такива магазини (дето и искат зелен сертификат) онлайн, нямала да ходи на ресторант, театър, кафе. Преди няколко месеца беше пуснала снимка на перести облаци и обясняваше, че ни ръсели с не знам си какво, достатъчно химии си има в храната. И това определено е интелигентен човек, ама нещо се е изчаткала и е станала "зелен терорист", "антиваксър" "анти облаци". Ми като не ви харесва, села колко щете, отивате правите си землянка и живеете там, мрете си също там. Утре точно тази ще я питам като въведат зелен сертификат за родители за децата в детски градини или училища, кво ще прави или като пукне някой от близките и.

А вие не разбрахте ли най-накрая, че не става дума за "спиране", а за неискане? Просто сега отнемането на свободите станаха още по-големи и хората бяха ПРИНУДЕНИ НАСИЛА да се ваксинират, без реално да го искат. Уважавайте решението на хората, каквото и да е то! Ако не искат да се ваксинират - да не се ваксинират. Големи хора сме и имаме право да взимаме собствени решения и да си поемаме последствията произтичащи от тях, нали така? Теб никой не те спира да се ваксинираш срещу Ковид и да се считаш за защитен, нали така? Не виждам за какво толкова се оплаквате тогава. Решението какво да правим със собственото си тяло е право на всеки един от нас и никой няма право да насила или ПО ПРИНУДА да правим експерименти върху телата си без наше изрично съгласие!

Господине ВИЕ като анти-ваксър отказвате да поемете ОТГОВОРНОСТ да сложим край на пандемията защото сте по загрижен за собственото си тяло. Става дума за егоизъм скрит зад реч за свободата на избор. Както и да е, това си е ваше право! Но като не искате да поемете отговорност се откажете от ОТГОВОРНОСТ за да има баланс! Отидете и подпишете документ, че отказвате БЕЗПЛАТНО лечение и прием в БОЛНИЦА! Защото точно такива като ВАС пълнят болниците и създават проблемите. Така няма да има проблеми и НЯМА да ви карат да се ваксинирате.

Напълно те подкрепям. Защо не се разходиш за по-дълго до Африка. Там имат нужда от такива красиви и свободни духом индивиди. Само, понеже не желаеш да се ваксинираш, тръгни нантатък само със собствената си имунна система. Успех. В поста ми не става дума за такива като теб и колежката ми, а за тези дето се сещат в последния момент. Такива като вас ще има винаги, но по естествен път ще изчезнете или ще станете по-силни. Природа.

Отричането на реалноста и търсенето на ирационални конспираторни решение е в основата на мисленето на емоционално нестабилните хора, просто това ги успокоява. И аз имам две такива колежки, доста интелигентни. Едната яде само треви, храни се от слънцето, дърветата и говорят и смята да живее поне 150 години. Другата е свързана с природата и майка Гея пази, щяла да си я вземе когато тя решала, от ваксините нищо не зависило, били творение на рептилите с цел контрол над човечеството. Двете колежки не се понасят и не могат да се разберат кой е прав и кой не, пълна програма е, отражение на разликите между хората и разделението. Както и да е, всеки само си е отговорен да може да прави разликите и да вярва в каквото си иска. Така е устроен светът, грешките се плащат, хора умират докато следват заблуди. Тук е моментът да се каже, че във всяка лъжа има и капки истина, но само най-мъдрите могат да отсеят истината и да оцелеят, ако им е цел.

Какъв край? Ти не увираш ли , че тепърва започва?

Мислех, че няма да се намерят толкова тъпаци да не спазват мерките - маски- дистанция, избягване на навалиците.

Защото Президентът Радев и господарките му от БСП наредиха да се бута правителството на Тиквоча. Удариха една години анти-пропаганда и борба за политическа власт и основен коз в борбата бяха мерките на Тиквоча и ЩАБа му. Като взеха власта се обърнаха на 180 градуса, защото едно е да скачаш по площада "Маски долу", друго е да поемеш национална отговорност насред пандемия. За първото рядко се виси на въже, но за второто се виси много дълго и добре и то често!

Айдееее Юруш на ваксинитееее

Чух, че щели да разформироват българската редакция в хибридните войски на Москва, поради некадърност? Къде ще ви местят? В македонската ли, или в србската? Има ли дир.мк?

Гледал съм "Време разделно". И там беше така - едни към купата с фесове други към дръвника. Потурчените българи казаха, че не било баш така. Всичко било доброволно. Живота преди всичко. Потурчените и либерастите я ненавиждат тая книга. Пак ще си я прочета.

Хаха, можело значи. На говедото бой му трябва. По-рано трябваше да го направят това.

Покажете си истинското мнение за нас и свалете вече маските на "загриженост" за здравето и живота!

Написано е за "българите" бе мангал неграмотен и необразован! Да се научиш първо да четеш, столипиновска леш.

"за нас" се дръгне столипиновската мърша... Найс трай, свиньо.

Говедото си ти, дето обижда сънародниците си, които ПО ПРИНУДА са отишли да направят нещо, с което не са съгласни! С изказа и отношението си към другите правиш "много добра реклама" на съсловието ваксинирани. Откъде ви копат такива злобни нищожества?

До скоро бях неутрален и по-скоро ПРО-ваксините. Обаче някви ваксърчета да пищят как тея които не искат да се ваксинират са идиоти - ДГД. Нали вие ще го карате по-леко, ако изобщо, какво ви бърка кой ще се ваксинира. Всеки си преценява

Като ги е страх, да си подскачат със скафандри по улиците. Може и в колите. ;) Да оставят другите хора да живеят и умрат както искат!

НАТИСНАХА ГИ С МЕДИЙНА ЛЪЖА, ОВЪРТОЛИХА ГИ С МАНИПУЛАЦИИ, И ЛЪЖЛИВО ПОДНАСЯНА ИНФОРМАЦИЯ, "ЗАПЛАШИХА ГИ", ЧЕ ЩЕ ГИ "ЗАКЛЮЧАТ" (А АКО БЯХА ПОГЛЕДНАЛИ ПОНЕ 2 ХОДА НАПРЕД , ЩЯХА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ЗАКЛЮМВАНЕТО ЩЕШЕ ДИРАКТНО ДА СТРОШИ ГЛАВИТЕ НА ЗАКЛЮЧВАЩИТЕ ... НО ОВЦАТА СИ Е ОВЦЕ - ПРОСТА) ... И ТЕ КЛЕКНАХА ! НЕ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ 5-5 ГОДИНИ ПО ДИСКАВЪРИ БЯХА ДАВАЛИ ЕДИН ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ- ПСИХОЛОГ. ИЗСЛЕДВАНЕ: ЕДИН ОТ ЕКИП ЗАСТАНА "В НИЩОТО" ПРЕД ЕДИН МАГАЗИН "НА ОПАШКА" ОГРАДЕН ОТ В КОРИДОР, ОГРАДЕН С ПАРАПЕТИ И ПОСТЕПЕННО, ПОСТЕПЕННО ЗА 1 ЧАС ЗАД НЕГО СЕ ОБРАЗУВА ОГРОМНА ОПАШКА - ЧАКАЩА "ПРОМОЦИЯ" ОТ МАГАЗИНА ... САМО 25% ОТ МИНАВАЩИТЕ ПОКРАЙ МЯСТОТО НЕ СЕ НАРЕДИХА, ЩОТО ИМ СЕ СТОРИ СЪМНИТЕЛНА ЦЯЛАТА РАБОТА ... КОМЕНТАРЪТ Е ИЗЛИШЕН - О-В-Ц-Е ! ЕЙ ЗА ТВА "ОНИЯ" ВИНАГИ ШЕ СА ВИ "ОТГОРЕ" ЩОТО ВИ ЗНАЯТ ПСИХОЛОГИЯТА НА ОВЧИТЕ ТИКВИ! ЕЙ ТАКА НАВРЕМЕТО И ЛИХВАРИТЕ ВИ ИЗЛЪГАХА ... И ПОСЛЕ ВИ ВЗЕХА КЪЩИТЕ ... И СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО!

от цялата работа само тиквата ще спечели като каже сега че Радев е диктатор. Който има нужда да ходи по молове и чалготеки, да се ваксинира, по официалния или неофициалния начин.

Цървулчо се сетил, че слагали ваксина и то безплатна.

ваксаш се, за да носиш маска и да спазваш дистанция и да си същия роб, но с отрова в себе се. Не е лошо....

На руските тролове не им остана нищо друго, освен целенасочено и открито да обиждат българите.

А по минусите ще ги познаете.

не си бълкгарин,а си мангал, източномакедонски

ей го още един велески тъпак

...речИ кухият столипиновски мангал... "Циганите у нас масово се страхуват да се ваксинират срещу COVID-19 Някои роми вярват на слухове, че серумът води до стерилитет," "Здравен медиатор: Ромите не се ваксинират, защото ги е страх, че някой ще ги чипира" Нали така бе столипиновски неграмотен манго?

Над 30 000 жалби на пострадали жени с такова оплакване само във Великобритания след инжектирването им....информацията е публична в интернет, ако знаеш английски,разбира се

Манго бягай си плати тока и интернета, манго! Не става само да крадеш бе ЧИПИРАН манго! Хахахахаха

нещо сте нервни

Фейсбукърските мангалски урволяци пак наизлезли. ХАХАХАХАХАХАХАХА И започват да се пенят и да "цитират" някакви техни малоумщини. Мангаля..."стер'литет" ..."чипу'е"... Типично за гнусни цигани! Да питате по-старите лекари как през СОЦ-а по същия начин са квичали! И тогава някой искал да ги "стер'лизирвЪ". ХАХАХАХАХАХА

Съвсем нормално. Ганьо оцапа гащите и се сети че имало да свърши нещо. Типична реакция на тъпак. Те се ръководят само когато тоягата опре в дървените им тикви.

Страх, подчинение, робска психика. А някога са викали "свобода или смърт". В допълнително заповедите са незаконни. Нали бе по избор? Какъв избор е това? Къде е демокрацията, да се следва какво иска народа - да не се ваксинира. Накрая ще трябва референдум за забрана на всякакви ограничения на база ваксинация. Дори ваксинираните трябва да гласуват за това, че да пазят свободата и демокрацията. Че това е като талибаните да налагат обрязване и бурки - същото. Тук да си слагаш чалмата - маската. Нищо че нарушава закона за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. Предложиха го от ОП. Това е действащ закон, за разлика на незаконните заповеди.

Чули, че от Нова Година всеки ще си плаща по 40 евро на игла и сега се разбързали.

Аз и без това бих въвел да е платена ваксинацията, а не някакви томболи. Плюс ДДС. Плюс да са признати за ваксини, иначе забрана в България.

Няма свобода и демокрация за простаци, на първо място е живота и здарвето на хората и след това демократични права. Вие нямате право да ходите и да сеете зараза, да плюете или дишате в лицата на другите, това не са демократини права. Бой и глоби само за вас да се научите.

Обяснми за ваксинираните Кунчев, Фандъковаи така нататък, дето сега са хванали ковида? За вчера ефективността на ваксината срещу заразяване е около 21% (15+% от заразените, на вероятно 19% броени ваксинирани) - това по техни данни, където имат стимул да лъжат. Ваксинираните не пазят никой от околните и всеки който каже противното е лъжец! Признаваше си го дори Кунчев. Да те се заразявали, но не умирали. И после пак с пропагандата. А и за умирането по тукашните дневни данни е между 40-80% ефективност. Имаше дни с примерно 11% починали ваксинирани.

1. ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА БИОЕТИКА И ПРАВА НА ЧОВЕКА, ЮНЕСКО, 2005 г. ......................................................................................................................................... - Член 3.1 Човешкото достойнство, правата на човека и основните свободи трябва да се спазват изцяло. - Член 3.2 Интересите и благосъстоянието на индивида следва да имат ПРЕОРИТЕТ пред интересите науката или обществото. 2. КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ДОСТОЙНСТВО ..................................................................................................................................... ( В частта биология и медицина). Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 1 Страните по настоящата конвенция защитават достойнството и идентичността на всички човешки същества и гарантират на всички, без дискриминация, зачитане на тяхната цялост и други права и основни свободи по отношение на прилагането на биологията и медицината. ПРЕДИМСТВО НА ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО Член 2. Интересите и благосъстоянието на човешкото същество имат предимство пред интереса на обществото или науката. ( М? А? Къде тук се вписва мантрата “ваксинирай се заради другите?)

А кой ви пречи до сега да се ваксинирате, много от ваксините бяха дарени или бракувани, сега наглите простаци-антиваксъри, дето чакаха до последно и все някой друг им е крив пак са недоволни.

Нещо бананчетата не вършат работа.

Обикновено грипче. Почти не го усетих. Гюрунтията само дето е голяма. Ама ,при други не е било така и го изживявали тежко. Нормално, не сме еднакви, за да го изкараме игрипа еднакво.

Иди го обясни на тези 124 българи, които не се събудиха тази сутрин.

Към новината