назад

Пълни заведения в София на фона на ограниченията от здравните власти

07:43 | 17 септември 2021 180 10839

Коментари 180

Ми да я направят 20000 после 200000 глобата и ще намалеят рязко. 1000 лв ги избиват за 1 час с алкохол менте

КАЗАХ, ЧЕ БОЙКОТА НА ЗАВЕДЕНИЯТА СИ Е РЕЗОНЕН ПО ЕЙ ТЕЗИ ПРИЧИНИ ///////////////////////////////////////////// ГОВОРЯТ ВИ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ВСЕ ЕДНО ИМАТ ВАЛИДЕН ТЕСТ ЗА ДОКАЗВАНЕ, А НЯМАТ !!!! ПСР И ОСТАНАЛИТЕ СА ОТРЕЧЕНИ КАТО ТАКИВА И ДО МЕСЕЦ ЩЕ БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ, НО ПО ИРОНИЯ ОЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ И ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ТОВА КОЕТО ПОКАЗВАТ ИМА СТОЙНОСТ И ГОВОРИ ЗА ЗАРАЗА ИЛИ БОЛЕСТ...ДА ДА АМА НЕ! СЗО ОФИЦИАЛНО ОТРЕЧЕ ПСР И ПРИЗНА ЧЕ ДАВА ТОТАЛНО НЕВЕРНИ РЕЗУЛТАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЗО, CDC И ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ ЗА "ЗДРАВЕ" ОТДАВНА ПОТВЪРДИХА И ПРЕПОТЪРДИХА ФАКТА, ЧЕ НЯМАТ ИЗОЛИРАН ВИРУС НА SarsCov2 ИЛИ ОБОБЩЕНО НА ОНОВА ДЕТО ГО БРОЯТ ЗА КОРОНА. И КАК ПО ДЯВОЛИТЕ БЕЗ ИЗОЛИРАН ВИРУС ВЯРВАТЕ, ЧЕ МОГАТ ДА ИМАТ ВАЛИДЕН ТЕСТ ...ОСВЕН АКО НЕ СА ВИ ЗОМБИРАЛИ И ПАНИРАЛИ, ЗА ДА МИСЛИТЕ НЕЛОГИЧНО И ДА ВЯРВАТЕ НА ЛЪЖИТЕ ИМ??? - ДА, ТЕ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИХА, ПАНИРАХА ВИ И ВИ ЛЪЖАТ НАГЛО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА ПЛАН'ДЕМИЯ !!!!!!!!!!!!!!!! НЯКОЙ ДА ВИ КАЗА И ЗАЩО ТАКА ВИ НАТИСКАТ ЗА МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ С ТОТАЛНО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА И ДОКАЗАНО УВРЕЖДАЩА И УБИЙСТВЕНА ТЕЧНОСТ В ЧИЙТО СЪСТАВКИ ВЛИЗАТ КУП БОЙНИ ТОКСИНИ ЧИЕТО НАЛИЧИЕ СЕ ОСМИСЛЯ ЕДВА КОГАТО СХВАНЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е БИО ОРЪЖИЕ ЗА ВАШАТА ДЕПОПУЛАЦИЯ !? И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО ...ХАЙДЕ ДА ВИДИМ И ОСТАНАЛОТО (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo (ВИДЕО БГ) ВСИЧКО МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА, СВЪРЗАНО ПРЯКО С ВАКСИНИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И ЗА КОВИД В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение) (Останалите серии от продължението на поредицата 1-12 са тук: https://bit.ly/FallCabalNextFull // от 13-17 епизод следват, а цялата първа част е тук: https://bit.ly/FallCabalFull https://bit.ly/FallCabal17 (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity

Айде разкарай се бе луд. Няма ли болница къде да те приберат. Добре че си ти да ни отвориш очите...

Тука е сборище на идиоти коити смятат, че еволюцията на Земята започва от преди година и половина с така наречения "ковид"......откъде ви копат бе???

На софиянци!! Само така с ковид талибаните...алчни зад.ици..

С Мунчо и Кацата начело!

С тези малки глоби няма да ги дисциплинират! Трябва да са над 5000 лева!

Актовете трябва да са по 1 000лв на посетител. Да ги плащат собствениците на кръчмите.

Сега като им съставяте актове, трябваше и по един тест да им пуснете, да видите колко от тях са положителни и си ходят насам натам. Разпасано стадо.

Всичко ще падне в съда, при положение, че административните актове са на база незаконна заповед, необнародвана в държавен вестник, както трябва според член от закона за нормативните документи-.

6 урни погребах. Тамошния съд е най-праведен.

В кой текст, именно, пише, че заповеди на министър се публикуват в ДВ??? Поне не пишете дивотии...

Айде, троле, чети: Чл. 37. (1) (Изм. - ДВ, бр. 46 от 2007 г.) Законите, постановленията на Министерския съвет и нормативните актове на министрите и на ръководителите на други ведомства се обнародват в Държавен вестник. (2) (Нова - ДВ, бр. 46 от 2007 г.) Регламентите на Европейския съюз се обнародват в "Официален вестник" на Европейския съюз на български език. (3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 46 от 2007 г.) Нормативните актове на общинските съвети се обнародват в печата или се разгласяват по друг начин на територията на общината. Това стига ли?

После, троле, отиваш в сайта на държавен вестник, намираш датата на издаване на тази заповед и! О, каква изненада! Няма я! Още по голяма изненада е, че на 13.05.2020 година го няма обнародвано решението на министерски съвет за обявяване на извънредна епедимчна обстановка!

Коментар на адвокат: По отношение на нормативните административни актове е налице особен процесуален ред за издаването им, в който се включва обсъждане на проекта, заедно с представените становища, предложения и възражения, както и обнародване в “Държавен вестник”. Неизпълнение на последното условия води до липса на задължителна сила на съответния нормативен административен акт, тъй като няма основания за влизането му в сила.

Случайно да обърна внимание, че става дума за НОРМАТИВНИТЕ актове? Да те светна, тъй като очевидно не си съвсем наясно - министърът издава наредби, когато е оправомощен от Закон. В този случай - актът е нормативен и подлежи на обнародване. Ще те разочаровам, но случаят със заповедите и глобите изобщо не е такъв и ще си плащат глобите като попове. Ако не се лъжа - направиха и промяна на Закона за здравето за моментната ситуация.

Тролче, напротив. Ииздадените от министъра на здравеопазването заповеди за въвеждане на противоепидемични мерки, представляват общи административни актове,тъй като в тях е предвиден конкретен срок на действие, който може да бъде променян в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната – нещо, което е поначало нетипично за нормативните административни актове. Нали няма да ме караш да чета целия закон за административни актове. Има го достъпен за четене от всеки. Пък и доста глоби вече отпаднаха в съда. Дори съда във Франция на 27.08. е отсъдил, че ваксите са незаконни. Ще му бият дузпата на макарон и сподвижници.

Пълен разпад на държавата! Собствениците на заведения се поставят над закона и никой не може да ги изпрати. - евала, Радев, евала политически мекотели!

"Броят на заболелите, които имат нужда от хоспитализация, нарасна 3 пъти в последния месец, а за последните 2 седмици броят на хората, които имат нужда от интензивна грижа, нарасна 2 пъти. Все още има места и възможност за настаняване на болни в лечебните заведения в София, като около 2/3 от капацитетът на леглата в болниците е зает", коментира кметът темпа на развитие на четвъртата COVID вълна в София, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която гостува в предаването "Тази сутрин" по bTV навръх празника на столицата, само два дни след началото на новата учебна година и след попадането на София в "червената зона".

От идиотите на Европа нищо по-малко не може да се очаква. Импотентни власти, неграмотен и крайно неконкурентноспособен народ от цигани, турци и батки; съответно най-ниски заплати, най-висока смъртност, мизерия и цигания. Но за всичко това са виновни САЩ. Откакто се наложиха като глобална суперсила и полицай, никой не си и е помислил да започне нова световна война. В 20ти век 2 такива имаше. И като няма световни войни, няма и да лесно и бързо да се отървеш от малоумниците, които се размножават безспирно и просто превземат всичко.

Еволюцията си знае работата. Ако ще и скафандри да облекат.

Масово заведенията на улицата от снимкат не спазваха ограниченията - никога! Дори и когато не се знаеше много за вируса. Точно тях изобщо не ги съжалявам. Малка част от заведениятя спазват всички ограничения и честно казано точно те не са на площата да протестират. Протеста е само парлама на точно тези, чиито заведения винаги бяха пълни, но искат още и още. Същите тези заведения я издадат касова бележка, я не! Масово персонала е на минимална заплата и тн. Куче влачи камион.

Едно непопулярно мнение - в Гърция на децата в детска градина им искат отрицателен тест 2 пъти седмично, а ние мрънкаме (масово!), че искат да ни затворят барчетата и дискотечките!

А в Бг в училищата дори една маска не слагат, нито някой следи дали се носят маски, особено в гимназиите е ужас, децата се саморазправят помежду си, директора се крие в канцеларията като мишка, учителите без маски, без тестове, никаква дистанция не спазват, пълна анархия и безотговорност. Направо да я затварят тая държава.

В Гърция ако искат и гинекологични тестове да им правят. Аз мойто на тая идиотщина няма да го подложа докато съм жив. Скопен мозък.

Кой те спира!

Цялата работа е колкото да изглежда че правят нещо. Като няма да е както трябва поне оставете хо.ата на мира и не губете времето на инспекторите от РЗИ да се занимават с безмислени показни акции.

ма само глоби ли бе , РЗИ ? ми изкарайте водни оръдия, сълзотворен газ, викнете полиция как така ще се веселят хората, неваксинирани, след 23 часа ? ужас.

Само така. Рзи да прави като вятъра. Заврете си отзад скапаната настинка. И аз нищо не спазвам от началото на така наречената пандемия и все още съм жив. Който му е писано да мре и в бункер да се крие пак ще го стигне. По добре да пукна от вируса от колкото да се крия като мишка от некъв грип

ама ти в момента криеш ли се бе душицо ? излез навън , не е забранено !

Много си прост, Джонка.

След толкова пропаганда наистина ли очаквахте че някой ще се съобразява с каквото и да било???? Все пак не забравяйте че тука сме България-всеки иска да се спазват законите ама да ги спазват другите. Всеобщата нагласа-твоя закон не ми харесва няма да го спазвам. Това че наредбата е идиотска, не значи че не трябва да се спазва. Особено като се има предвид че нали всички искаме да се спазват законите.

Ако наредбата е идиотска, НАИСТИНА не трябва да се спазва! Нима вярваш, че пишещите наредби са озарени свише с премъдрост, и пишат само и единствено истината?

Има ли наредба издадена от съответния орган? Има такава наредба. Значи за всяка държава, където се спазват законите това нещо е напълно достатъчно. Обаче в България се започва носено от девет кладенеца вода защо аджеба не трябва да го спазваме. И после искате да се спазват някакви закони:))))

По твоята логика съм свободен да ти нанеса тежка телесна повреда, защото считам този текст от Наказателния кодекс за идиотски?

Няма значение дали си ваксиниран или не. Проблемът е, че нарушават правата и свободите на ВСИЧКИ! И го правят по древната и доказала се схема "разделяй и владей"... Нима трябва за пореден път да се примиряваме с диктатурата заради обещани "ползи", в които никой не вярва сериозно?

Не се поддавайте на пропагандата за разделение на хората! Не разделяйте хората на ваксъри и антиваксъри! Тези, които не искат да ползват новите препарати, наречени ваксини, и които доказано не предпазват нито от заразяване, нито от пренасяне, нито от тежки и фатални последици, не са антиваксъри. Аз самият си поставих в бърза помощ ваксина против тетанус преди месец. След това личният лекар ми обясни, че е било достатъчно да припикая раната...

Ако имах заведение щях да прехвърля фирмата на някой ромлянин и спирам да плащам на шибаната държава не само глобите, а и данъци и осигуровки, да мe хванат за грездея - на война като на война!

7ми клас първия срок....

Твоя си работа, ама като не можеш да си поемеш дъх да не хукнеш по болниците да квичиш "какви лекари сте вие, ако не можете да ме спасите"... това се наблюдава доста често за съжаление...

Така се бори медицински фашизъм. С тихо и кротко неподчинение. Още Махатма Ганди го е приложил това преди години в Индия и работи страхотно. Присъединявам се с каквото мога към протеста - маска не нося никъде под никакъв предлог (ако някой много настоява, значи не ми иска парите наистина и аз ги давам на друг), не спазвам никаква дистанция, никакви експериментални инжекции, заведения след вечерния час и о, чудо - жив съм още и всичко покрай мен.

И руснаците в Москва направиха същото за 3 седмици през юли. В резултат кметът Собянин отмени ковид-паспортите за влизане в магазини, заведения, театри,,, Само че там се обединиха ваксинирани и неваксинирани.

Данни за последния 14-дневен период (от 01.09 до 14.09.2021 г.) разпространиха от Министерството на здравеопазването за хоспитализираните пациенти със завършен ваксинационен цикъл. Относителният дял на постъпилите за болнично лечение пациенти със завършен ваксинационен курс (поставени 2 дози при двудозовите и съответно, 1 доза при еднодозовите ваксини) е 7,2% от всички хоспитализирани с COVID-19. Хоспитализирани в лечебни заведения с доказан COVID-19 са 6 488 души, от които със завършен ваксинационен курс са 468. Относителният дял на лицата, постъпили за интензивно лечение, е 0,3% от всички хоспитализирани за периода, или 20 души от общо 6488 – приети в лечебни заведения с COVID-19. За периода от 01.03 до 14.09.2021 г. относителният дял на починалите лица със завършен ваксинационен курс е 0,67%, или 64 души от общо 9 494 починали лица с COVID-19 за съответния период. На 21.03.2021 г. е регистриран първият смъртен случай на COVID-19 при пациент със завършен ваксинационен курс.

Да трябва ваксина Сертификат менте не пази от ковид. Я каква голяма изненада

РЗИ освен да глобява може и да направи друго. Нарушаваш правилата и не очакваш да те лекуват утре. Ама ще ритне камбаната, да я рита. Ако е за интубация да иде в заведението да го интубираат с наргиле. Майната им на всички тия лумпени, които се мислят за безсмъртни.

Едно време на село, бабите не са си купували телевизори, от страх, че тия от телевизора ги виждат и те.....! Нищо не се е променило от 70- те, невежите, простите хора в тая държава, продължават да са мнозинство!

Ти баба ли си или дядо?

Те не са били информирани. А сега две години говорят за необходимостта от ваксини, но народа предпочита да вярва, че ще умре от ваксина и чипиран.

Е в момента те виждат и чуват от телевизора, както и решават дали и какво да гледаш :) Даже може да ти го спрат съвсем (самсунг) :) Бабите са били по-умни отколкото теб, усетили са накъде вървят нещата, просто не са знаели, че тези които ги правят са некадърни и ще им трябват години за реализация...

Живота си тече нормално от месеци. Това трябва да е новина ли?

"Актовете от 1000 до 2000 лв. се пишат на собствениците, а не на клиентите" С такива жалки глоби как въобще ще се намери някой да ги изпълнява ограниченията? А поне след като глобят заведението карат ли хората да се разотиват или ги оставят да си продължат с купона. Така де след като работата на екипа е просто да състави акт на нарушителя!

Ваксиии....... Надувайте платната :))))

По всичко личи, че от 4 дни руските тролове изоставиха антиваксерската пропаганда в този хибриден сайт и сега се напъват само местни глупаци.

Нищо не променя възгледите на човека за живота така, както личната среща с корона вируса! Нищо, че няма вирус, молете се да не ви среща ;-)

Смени ли гащите тази сутрин?

Няма държава. Хората нямат респект от правителството на фуражките и меките китки. Радев толкова си може. Не го съдете за това управление

Имаш ОВЧИ пасорт. Европа те зове. Хващай пътя.

Ма после да няма пак "предатели, защо ни оставихте,?"

Хванах го. Ама ти ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си прост

Типична вакса. Умен та дрънка. От главата му се е лее мозък :))))

Че колкото по-прост е един индивид, толкова за по-умен се има. Някакъв синдром беше в науката.

Браво София, Браво България ! За първи път сме лидери в опазването на свободата и демокрацията, истински тексасци ! Това показва една здрава психика, която в бъдеще ще може да се разправи с олигарсите драстично и кърваво.Свободното общество, макар и глуповато, ще успее да формулира проблемите и да отстрани носителите им.И нито московските заговори, нито влиянието на янки и близкоизточни фактори ще предотврати възстановяването на българската държава.

И защо ника ти е такъв при целия този патриотичен патос?

16.Sept,2021 ------------------------------------------------------- страна.....починали...........население ------------------------------------------------------- Bulgaria......67 починали....6,885,731 Austria.........14 починали......9,067,912 Germany.....57 починали....84,1042745 France.......65 починали.....65,446,490 Greece......43 починали......10,362,029 Italy..........47 починали......60,355,302 Romania.....71 починали......19,083,839 Serbia.......31 починали........8,695,190 Albania.......6 починали........2,874,032 Croatia.......9 починали........4,074,918 Denmark.......2 починали........5,816,682

Забравил си Великобритания! Любимата Ви Великобритания липсва. Ако не можеш да ги намериш, да ги напиша аз!!! Смешник с манипулативни мераци 16-ти септември 158 15-ти септември 201 14-ти септември 185

Защо не написа, че Великобритания е 68 милиона човека? Или това според теб няма значение?

Другият път ги напиши. Не ги изпускай усложливо. Или числата те стряскат. И като се замислиш на какво се дължи и ти идва да се гръмнеш преди Ваксито да те довърши.

Стъкмистика на политиката. След 2г разбрахме колко е истина и как се прави.

Кошмар за ваксите. Сега ще оревът навсякъде. Ще има изпонасрани от страх.

малко са. още може.

Ограниченията пречат на Еволюцията.

Гледам ги по ТВ. В София всичко е пълно и посред нощ. Утре като завали, същите ресторантьори ще ревнат за “компенсации”. Всички които подкрепят тази анархия и беззаконие да помнят че държавата няма собствени пари. Харчи пари на данъкоплатците!

Българите се доказват като едно от най-дефектните нефункционални общества на Европа. Здравно гето - в това се превръюа Бу;гаристан. Утре ще роните сълзи и ще протестирате за помощи, защото само африканци и руснаци ще искат да идват в Бегетото. Тъпанари! А сега разчитате на чудо, за да не влезете в Италианския сценарий. Пълни нещастници!

Осъзнаваш ли какви глупости пишеш докато се гледаш в огледалото?!?

много добре е описал стадото

Чак пък глупости. Забрави за короната и се замисли не е ли прав.

Не, ти не осъзнаваш колко си прост. По 65-70 чоевка умират дневно в момента, а учениците и детските градини тепърва започват присъствено. Освен това спира ефектът на изсушаването на аерозолите, времето са захлажда, вирусите ще се пренасят по-ефективно,

A защо винаги само София други градове няма ли?

Има, там не спазват нищо и резултатите са видими. Лилави.

БРАВО, София. Писна ни. От недъгавите Заповеди и малоумните ваксини. Животът е такъв, какъвто е. Да Сме Здрави...

Копоите на Тиквата и Ботокса да почват да ги влачат и пребиват зад колоните.

От 5 месеца управляват купоите на фуражките. За кеф на дрогираните лумпени

Дано не се откажат да таботят хората. Изкупителна жертва на една пандемия, сапуна на правителствата. Или се затваря всичко или нищо. Тотално неадекватно е това със затварянето след 23ч

щото пък пълното затваряне работи...

Ха ха, 1000 лв се изкарват за половин час. Голяма глоба.

Герберските тролове и лбг.. са в паника и сипят огън и жупел под такива статии. А мнозинството от 85% си живее нормално и се готви да вкара в политиката още една анти-герб формация. За разнообразие ;) Наздраве и весело прекарване на всички края на лятото.

Ама друг път

Българският простак е уникален-няма като него другаде!Дано КОВИД помогне малко да се редуцират дебилите в България,воглаве с оня фъфльо Алибейов!

Само че няма да е КОВИД авашите "ваксини" Ще се получи най-правилната редукция, че умните и красивите идвате в повече на истинските хора.

Не коментирам "мерките", но това е пълно безобразие! Всеки прави каквото си иска, къде е държавата? Вие знаети ли в САЩ, Русия или Китай, ако кажеш че няма да изпълняваш каквото е наредено какво ще ти се случи? За в мюсюлмански държави няма да говоря...Не сме народ, а мърша.

Липсва ти твърда ръка и милицонерщина викаш? Искаш да си под строй и без логика третиран като част от биомасата? Че кой ти пречи - правиш пълен локдаун за себе си и пренасяш демокрацията у вас. Никой няма да ти пречи - ей, на вчера в Шумен гол си се разхождаше в центъра - България е свободна държава.

Да, липсва ми! Писна ми да плащам тока и водата на едни други! Да плащам данъци, други да не плащат. Да няма полицаия, да няма закони, да няма кой да ги спазва. Законите да важат за едни, а за други не. Да си изхърлям боклука разделно, а други да го хвърлят от терасата.... Да, липсва ми!

Има значителна разлика межди "свобода" и "слободия". В Българи яцари анархия, порати изключително тъпия материал. Някой бе споменал, че нормалните хора в България са между 125 000 и 150 000. Всичкото другото е сива биомаса.

Ама ти мислиш, че на запад няма да плащаш тока и водата на други??? Оооо там се плаща всичко на другоцветни, бежанци, емигранти и трайно безработни! Те си купуват пс5 и им плащат абонамента на Сони за пс+ даже.. Отделно те не спазват много законите и реда - човешко било.. и в затвора рядко влизат, не ги депортират.. престъпленията им се потулват.. и това е масово - като тръгнеш от Западна Европа и стигнеш Америка. Живееш си с илюзията, че там е по-добре в това отношение..било е преди 15г... говори с познати в чужбина, гледай внимателно като пътуваш..

Кацо, проста, вместо да уволняваш кадърните доктори и да пишеш глоби, вземи ваксинирай стадото, че сме за смях по цял свят! При средна стойност за ЕС около 70% ваксинирани, ние още не можем да стигнем 20 бе, тикво червена!

Това значи, че си от малцинството под 20%, а останалите 80+% не са съгласни. Мнозинството определя правилата - демокрация!

Когато "ваксините" си свършат работата ще можем да си починем от дебилите. Там, горе ще имате всичко за което ревете.

Не можете да спрете живота, ковидари прости!!! А вас като ви е страх - никой не ви кара да излизате на заведение. Стойте си в мазето, носете си маските и не ни занимавайте с душевните си страдания. Рано или късно всички ще умрем. Още никой не е избягал от този факт.

слагай си маската в автобуса и ходи където искаш . аз също ходя по кафета и като влезна на закрито нося маска, най малкото да не дразня другите

Какво значи "глоби"? Дебилите глоби не ги стряскат. Просто се затваря заведението за 3, за 5, за 6 месеца. Простите кръчмари трябва да разберат, че закона се спазва, а НЕ се коментира. Нарушаваш го, не искаш да работиш по определените правила - оставаш в къщи!!!

Но да ги спазват другите!

Еми да спазват законите, като: закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето Че е забранено да си криеш лицето на обществено място.

но за сметка на това изключително прост индивид

Да внасят лепта за чували за трупове.

Ти си ПедерасТ безсмертниййй

Към новината