Ремонтират 230 км пътища със спестени пари от почистване

Започва превантивен ремонт на 230 км пътища със спестени пари от зимното поддържане и от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 230 км пътища със спестени пари от почистване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще ремонтират като Боко по-добре да не започват. 2012 започна "грандиозна" рехабилитация по Искърско дефиле и по ланския асфалт вече се отвориха ями, а недовършени работи за целия китайски народ! Кой на кого плаща и за какво?

Абе нали асфалт не се ядеше.Де..а и комунистите нагли и крадливи.

Ох мамо, като знам как престъпникът бивш комунист сега пременен престъпник псевдо-социалист как усовоява спестени пари - ясно е, че нищо няма да се направи!

Хайде сега трйчовците ще ни проглушат ушите като преди през медиите на Шопара че са "построили" повече пътища отколкото Бойко!!! А то какво - ремонти на хартия само,стара врътка от времената на Батко и Братко !!!

едни дпс селендури кметове от Делиормана май гушнаха няколко годинки за същото ама си траят и не казват кои им го е спуснал това мероприятие ха ха .... хаиде хаирлия да е петилетката за три години !!!

Със спестените пари в града ни "кмета" купи къща на любовницата си в с. Паталеница

"Събрали сме се тук, за да намерим решение за бързото похарчване на едни безотчетни пари. Трябва да намерим наши фирми, които да симулират дейност и да превъртим 15.5 млн лева. Другари, днешното събрание е важно, трябва да се работи в срок и качествено! Чакам Вашите предложения за усвояване на средствата." *бел. ред. - Стенограма от спешно среднощно партийно събрание.

Ако ни изберете ви обещаваме да махнем зимата...

И това да обещаят, пак ще има хора, които ще им повярват. Смятай за какви малоумници си говорим...

Тази година Бг ще изразходва 4 милиарда лв за ромите и 300милиона за бежанците, това колко км магистрали и ремонтирани пътища е????

След края на Втората Световна Война, Конрад Аденауер изкарва народа да работи по възстановяването на Германия и започва строителство на магистрали. Вместо тези пари да ги плащат на циганите на калпак, можеха да ги накарат поне малко да се потрудят и да работят по магистрали, държавни и общински ниви.

Така е когато са спрени парите от ЕС и се търси оправдание с пари, които са били определени за други цели. Не че това е лошо. Лошото е във спрените европарички заради безхаберието на управляващите, които само говорят и нищо съществено не предприемат.

Как се начислява ДДС върху глоба?

На нас пътища не ни трябват, ние асфалт не ядем. Добре, че го нема вече Боцо, Цоцо, Моцо ... че и ние да вземем некой лев по Коледа и Великден ... нема значение, че после ще ги връщам с лихвите.

Кого лъжеш, гербер?! Не ние ще връщаме заемите! Герберите да му мислят!

Разбира се! Не може тези пари да се използват за 20-те % самофинансиране по евро програмите за нови пътища. Ще се кърпят дупки и нищо ново няма да се направи!