назад

Петима убити и двама ранени при нападение с лък в Норвегия, не изключват атентат (видео)

00:51 | 14 октомври 2021 | Редактор: Аделина Томова 15 5452

Коментари 15

Осъзнал е страничните ефекти на ковид факсините

Espen Andersen Bråthen, съвсем бял датски гражданин, който е живял почти цял живот в Конгсберг. Конвентиран мюсюлманин. 2020 г е имало ограничителна заповед да доближава семейството си след заплахи, че ще убие баща си. 2017 г приятел от детството му пуска сигнал до полицията да вземат мерки "преди да се стигне до загуба на човешки животи". Признава за убийствата. Чест посетител на здравна институция - да се чете с психо отклонения.

Стрелецът с лък е датски гражданин. Имал картотека в полицията и е бил следен като рисков . Ползвал е хашиш или нещо подобно . Засега избягват да кажат що за човек е . Или е бял откачалник или е напушено мюсли . Интересно е че не обсъждат дали жертвите са подбирани по цвят . Голяма тайна пазят поне засега . Типична миризлива история с норвежките морални простотии да не би да кажат нещо накриво . Или е някой бял от богато семейство ,или е някой от любимите им рязани фанатици дето им дават жилища и пари за да се развъждат .

тоя не е фен на сериала "Стрелата"?

Не му споменават името на въпросния "датчанин" явно не им е изгодно ......я Мохамед,я Мустафа !

Каквото Европа сама си направи, никой не може да й направи. Вкарай милиони фанатизирани примати, па чакай да се интегрират.

Вече на лъкове, в други ден на копия,. Очакваме камъни и дърве.

Влизаш в Домашни потреби и...има ножове, тигани...Оръжия бол.

А коренният норвежец-нападател да не би случайно да е викал "Аллаху акбар" или да е издавал звуци от репертоара на някои космати бозайници?

Докарахте всички индианци в Европа сега ще берете ядове. С тая застаряваща с тежка форма на деменция европейска управляваща прослойка до там ни докараха.

Ама защо му е на НОРВЕЖЕЦА ,да стреля с лък

е ДАТЧАНИН. А иначе всички северни народи са викинги. Сигурно им е в кръвта да стрелят с лъкове и арбалети.

ма тва в Норвегия ли става, една от най белите държави ?? тц тц тц

Вероятно още един възпитаник на норвежката система за отвличане на деца Барневерн

Нищо необичайно за африканска държава!

Към новината