Масов наплив в ”Пирогов” след празниците

Над 1830 пострадали се обърнаха за помощ към Спешното на „Пирогов” през почивните дни около Великден, или това са с близо 400 повече пациенти за последните 4 г.

Обратно в новината

Коментари - Масов наплив в ”Пирогов” след празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност тоя наплив--- не е от пенсионери!:)))))) ...с кирливите 40лв, дето се откъснаха от затлъстялото сърце на Бою Тиквата---нито ще преядат, нито ще препият! .....и за ток няма да им стигнат! .... та ГЕРБ пази народа да не преяде, де!:)))))

Изводът е един- болница със спецификата на "Пирогов" е една единствена в България! От 60 години ! И никой не може да поеме това ,което се поема тази болница .

Няма държава! Пияните в отрезвителното и трябва да си плащат като попчета! За неосигурените частна бърза помощ! За пукница пари имат ,а 17 лв на месец за здраве нямат?

Масов наплив в Пирогов след празниците Абе Пирогов явно е станал толкова "привлекателна" дестинация , колкото и Швейцария за мигрантите.

Серсемлъка силно избуява по празници. Така ги разбират някои празниците - да станат на кълбета.

като дават велкденски добавки...?

50 милиона за пенсионерите отидоха за дрога и алкохол?

Така завършват приказките от Братя Грим : Три дена яли, пили, веселили и накрая усмъртили!

Даааа ... това са ни т.н. "празници"! Преяждане с мазно, алкохол и панкреаса е заминал, а от това рядко има спасение.Особено ако някой преди това е постил, ефектът е като ядрен взрив!Това е всеки път, хората го четат в новините, но се мислят за безсмъртни и, че това важи само за другите!

пациенти трябва да си плащат сто процента разходите по тяхното лечение.Откъде накъде ние данъкоплатците ще харчим пари за тия боклуци, щом имат пари да се насвиркат ще се бръкнат и за отрезвяване.Какво е това нещо,той си прави някакъв криворазбран кеф а сметката я праща на балъците.

"Тъмнозелен" неосигурен индивид плюскал,плюскал......накрая НИЕ плащаме!

Всички са пияни на мотики.

Жалка работа. И това ми било "най-светлия празник". А би трябвало да е, би трябвало да се наблегне не на плюскането, а на духовното пречистване.

Не разбирам за какво говориш???

"Масов наплив в Пирогов СЛЕД празниците" откъде знаят какво ще се случи от утре нататък ? до днес все празник се води.

Хора,спрете да внасяте осигуровки!Нека фалира системата!Докато "тъмнозелените"не разберат,че не сме "благодатен огън" няма да се оправиме!Да умират по улиците -ще ги подритвам,докато събратята им кълчат кълки на 3-дневни сватби!

В Токликологията да не е замирисало на агнешко повръщано от по-по-по-миналата австралийска реколта?

Плюскали като невидели!

Свръхдозите нитрати в зеленчуците може и да не са позволили на хората да се "наплюскат",- нямат време да излязат от тоалетните.

Брао Ганьо , утре ела да ме бъркаш с филиал на социалното.

Три дни яли, пили и лудували, после месец боледували. Народът е казал -гъз глава затрива. Празнувайте умната.

Какви са изводите? По време на светите дни на христовото възнесение българинът използва времето за да превишава скоростта по пътищата, скача от високо и преяжда до колапс. Нека светлината влезе в душите ви, потърсете прошка вътре във вас.

Като изоглавени ...

и пироговската статистика е интерпретирана подходящо , пари трябват на всички.

Болшевик - стар трол с нова кожа ;)

Българинът си го е казал: "Гъз глава затрива".

От какво е тоя наплив? От лакомията на богаташите - яле, яле па са се посрале! Това е да си български новобогаташ, лаком, крадлив, игоист, прост и напорист!

Лошото е, че не са могли да се посерат. Затова е станало страшно. То се е затъкнало като смядовска луканка.

Бутиковите болници по празниците не работят.